- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
İçimden kız bebiş diye geçti
Teşekkür ediyorum amiiiiinkız gibi geldi bana da, saglıkla gelsin inşallah
Teşekkür ediyorumm bir hafta önde gidiyor sanırım o yüzdenAy masallah nasil buyumusbunlar yandan belli olmaz ki... Ayaklarinin gozuktugu pozisyinundan olmali...
Genede tahmin edeyim; bana kibar gorundu kiz gibi
Teşekkür ettim bakalım bize de sürpriz olacakİçimden kız bebiş diye geçti
Bana da kız gibi geldi yaa. Kız senesi herhalde
önemli olan sağlıklı ilerlemek zaten canım kilo verilir bi şekilde sana iyi gelmeyen besinleri daha az tüketmeye çalış su en önemlisi ben de normalde çok içmezdim ama 2 litrelik şişe aldım tupper dan iş yerinde onu bitiriyorum akşam da evde içiyorum 4-5 bardak o şekilde 2,5-3 litreyi tamamlamaya çalışıyorumEvet canım, normalde de çok ödemim olur aslında. Oğlumda da 6 ayda 10 kilo almıştım ama sonra gebelik şekeri sınırda çıktı. Çok dikkat ettim, diyet yaptım hep.. Üzerine 3 kilo falan alıp doğuma girmiştim. Allahtan ilerlemeden durabildim. Simdi de sismiyim diyorum güya ama şimdiden 2 kilo gelmiş moralim bozuldu. Böyle giderse rahat da edemem. Sağlıksız olmak istemiyorum görüntüden ziyade. Şu az içiyorum hic ama hiç canım istemiyor. Hep böyleydim ama yaa.. zorluyorum kendimi yine de.. eskiden de vazgeçemedim amaama en kötüsü bence hamur işi. Cok yemesem de arada fast food falan yiyorum. Azalticam kesin bu haftadan itibaren. Zaten yine şeker riskim vardır illa ki.. Dikkat etmeliyim. Fit hamile olma derdim yok zaten olamam yani 74 kiloyla da Sağlıklı olalım, hareketli olalım.. Ama yüzüm falan da bir sisti böyle çirkin görüyorum kendimi.. yaşlı göruyorum bir de.. psikolojik herhalde.. inşallah 3 ay bitince geçer
Eşim de çok kız istiyor zaten ilk gebeliğim ikisi de yok sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallah teşekkür ederiiizBana da kız gibi geldi yaa. Kız senesi herhaldeSağlıkla gelsin minnoosss Maşallah
öğrenince beni de etiketle mutlaka çok merak ettim nub tahminim tutacak mı :)Teşekkür ederim bilemedik göbek kordonu mu yoksa erkek mi ben de kız gibi hissettim doktor haftaya bakalım dedi
Tamamdıröğrenince beni de etiketle mutlaka çok merak ettim nub tahminim tutacak mı :)
Canım valla ben makyaj yapıyorum. Boya yapmam ama makyaj da yapmasam valla insan içine çıkamam. İyice nefret ederim kendimdenBende aynı durumdayım göbek aldı başını gitti sanki güzelliğim de gitti saç diplerim beyaz boya yapamıyorum makyaj yasak dedi yapmıyorum kilo da aldım kendimi pek beğenmediğim dönemdeyim. Ama çocuklarımızın canı sağolsun onun içimizdeki varlığı çok şeye bedel sonsuz şükürler olsun
Eczacılar bilir canım istersen herhangi bir tanıdım eczane varsa ara sor. Ben öyle yapıyorum onlar onaylayınca yazdırıyorum canımYok canım ben yazdırmak için sormamıştım ben yazdıracağım zaten aile hekimime de acaba bu iğneyi aile hekimi yazar mı diye merak ediyorum raporum var bu arada, onu sorarsan sevinirim
Makyaj yasak diyen doktoru ilk defa duydum. Kızmda da yaptım şimdi de yapıyorum sadeve saçımı boyatmıyorum zaten 3 senedir boyatmıyorum saçlarımı ancak beyaz çıkarsa boyatırım. Çalıştığım hastanede de bütün gebeler hemen hemen makyaj yapardı. Tuhafıma gittiCanım valla ben makyaj yapıyorum. Boya yapmam ama makyaj da yapmasam valla insan içine çıkamam. İyice nefret ederim kendimdenDoktor da bir şey demedi. Yapıyorum ve yapacağım yani. Hani miktarı abartı değil. Zaten normalde de abartmam da. Psikolojim iyice gider yapmazsam. İnşallah gerçekten çirkinleşmemisizdir de psikolojiktir yaa
Bebislerin tabi canı saolsun. Onlar keyfine baksın da.. Biz de iyi olalım ki onlar da iyi olsun..
Benim hafif çıktı 2,5 kg verdiğim halde göbeğim artık belli oluyor canım. Bu saatten sonra da hızlı hızlı büyümeye başlayacaklar artıkKıslar göbüşü çıkan var mıııı??
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı
Dedigimiz gibi canım havalar sıcak vücut sonuçta ödem topluyor sonbaharda daha rahat geçiricez hepimiz ne kadar kilo ne kadarı ödem bilmiyoruz ki o yüzden sıkma canını valla ben kıza hamileyken leke sivilce şişlik hepsi mevcuttuZaten zayıflamaya çalışıyordum. Sonra bebis gelir diyordum ama bir türlü istediğim gibi zayiflayamadim. Sonra dedim yeter, yapacaksak yapalımZayiflamayi beklersem... ohoo.. Çok şükür bin şükür tabi ki çok beklemedik, 3.ayda nasip oldu ama ahh.. keşke zayiflasaymisim yaa.. biraz da takıntım var. Bu aralar biraz böyle bir duygusal bunalım çöktü galiba.. Oğlumda baya güzel hissediyordum aslında. Ama tabi genctim de yani. -7 yaş. Bu çirkinlik olayi doğru mu acaba, görürüz
İnşallah canım yaa.. saol
Evet canım, normalde de çok ödemim olur aslında. Oğlumda da 6 ayda 10 kilo almıştım ama sonra gebelik şekeri sınırda çıktı. Çok dikkat ettim, diyet yaptım hep.. Üzerine 3 kilo falan alıp doğuma girmiştim. Allahtan ilerlemeden durabildim. Simdi de sismiyim diyorum güya ama şimdiden 2 kilo gelmiş moralim bozuldu. Böyle giderse rahat da edemem. Sağlıksız olmak istemiyorum görüntüden ziyade. Su az içiyorum hic ama hiç canım istemiyor. Hep böyleydim ama yaa.. zorluyorum kendimi yine de.. Ekşiden de vazgeçemedim amaen kötüsü bence hamur işi. Cok yemesem de arada fast food falan yiyorum. Azalticam kesin bu haftadan itibaren. Zaten yine şeker riskim vardır illa ki.. Dikkat etmeliyim. Fit hamile olma derdim yok zaten olamam yani 74 kiloyla da Sağlıklı olalım, hareketli olalım.. Ama yüzüm falan da bir sisti böyle çirkin görüyorum kendimi.. yaşlı göruyorum bir de.. psikolojik herhalde.. inşallah 3 ay bitince geçer
Bak sabahtan beri 1 litreyi bitiremedim, güya şişe var masamdaönemli olan sağlıklı ilerlemek zaten canım kilo verilir bi şekilde sana iyi gelmeyen besinleri daha az tüketmeye çalış su en önemlisi ben de normalde çok içmezdim ama 2 litrelik şişe aldım tupper dan iş yerinde onu bitiriyorum akşam da evde içiyorum 4-5 bardak o şekilde 2,5-3 litreyi tamamlamaya çalışıyorum
İlk çocuktan sonra ben de tobeee diyordum ama inan ki unutuluyor hepsi. Şimdi çok tatlı heyecanlar ile abisi ile bekliyorum yeni aile üyemiziValla canım haklısın hepsi geçicekben ilk hamileligim de 6 ay mide bulantısı çektim resmen yedigim yemedigim herşey burnumdan gelmişti çok zayıfladım bittim bu yüzden ikinciye hamile kalmam diyordum acısıyla sezeryanıyla uykusuzluguyla benim prematüre bebek ti onun bakımıyla falan çektiğin zorluklar ama herşey unutuluyor, şimdi ikinciye hamileyim şükür mide bulantısı az yaşıyorum arada buna bile şükrediyorum insan herşeyi unutuyor annelik çok farklı bir duygu
Aynen snn gibi hissedip dusunuyorum biliyo musunbiz 3 yil cabaladik 1 kez bile hamile kalamadim. Gecmis yazilarim var hala okur aglarim tüm brkleyenre dua ederim. eskiden hastaneye gider aglayarak cikar cesitli muzikleri sozleriyle olmayan bebegime soylerdim simdi ayni sarkilari dinlerken yine aglarim tabi mutluluktan olur. Hala daha inanamam hamileligime belki inabmazssiniz. Yani eskiden daha bebek dusunmuyoken kizim olsun şöyle yapayım boyle yapayim derdim ama simdi sağlığı yerinde olsun saglikla kucagima alayim evimize neşe getirsin guzel ömrü olsun daha ne isterim bu vesileyle Allah tüm bekleyenler saglikli sihatli nasip etsin
Ben 3 kilo aldım inanılmaz moralim bozuk. Hamile diyetisyenine başladım bakalım sonuç nasıl olacak.ya eğlence işte.. ne bileyim.
Ben de hala bir kaç arkadaşım hariç kimseye söylemedim. Haftaya kontrolde bir daha görelim de bakalım hayırlısı ile.. Oğluma da aileme de soylemeyi düşünüyorum inşallah.. sonra hamile gibi hissederim sanırım.. Ya bu arada 2 kilo falan aldım. Karbonhidrat yemicem bundan sonra.. Sağlıklı karbonhidrat yicem yani. Yoksa yandım gitti. Aslında çok da yediğimden değil de şiştim ya. Göğüsler falan da.. bacaklarım.. yüzüm.. zaten hemen ödem başlıyor bende. Sinir oldum kendime bu sabah.
Ayy bunlar çok güzel yaa, ben de alacağım inşallahKızlar bebişe ilk malzemeyi sipariş ettimbu katlanabilir banyo setinden aldım. Benim evim baya küçük o yüzden böyle portatif şeyler daha mantıklı olacak benim için. Trendyolda 350 tl idi 314e düşmüş filesi de hediyeydi alıyım dedim her şey her gün yükseliyor zaten. Belki almak isteyen olur diye size de söyliyim dedim
Arkadaşım hele o lohusa takımları fiyatları neden bu kadar uçmuş.Herşey ne kadarda pahalı bende şimdi bakıyorum Trendyol dan pantolon iç kıyafet picama takımı lahusa takım en azından göz atim de kendimi ayarlim dedim
Benim alt karnım şişti ve kilo gibi değil sert bir şekilde, dün elbise giymiştim, komşu teyze geldi kapıya göbeğime takıldı gözü. Soracak soramiyordaKıslar göbüşü çıkan var mıııı??
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı
Sıcaklardandır canım. Mühim bir şeyin yok inşallahteşekkür ederim canım sorduğun için çok şükür yaşamadım tekrarşimdi cuma gününü bekliyorum doktor randevum var.
tansiyon cihazı da daha gelemedi bi gelse deneyeceğim. ama tuzu kestim diyebilirim mümkün mertebe yemiyorum. bir de bulantılarım çok artınca su içmeyi azaltmıştım şimdi tekrar zorluyorum kendimi su için. daha iyi hissediyorum olabildiğince, ufaklıklar da iyidir inşallah
Benim de saçlarımda cok beyaz var, dipleri ile uçları farklıBende aynı durumdayım göbek aldı başını gitti sanki güzelliğim de gitti saç diplerim beyaz boya yapamıyorum makyaj yasak dedi yapmıyorum kilo da aldım kendimi pek beğenmediğim dönemdeyim. Ama çocuklarımızın canı sağolsun onun içimizdeki varlığı çok şeye bedel sonsuz şükürler olsun
Bence kesin KIZ
Ben de makyajımı yapıyorum. İnternette yabancı kaynakları da taradım makyajın zararı ile ilgili bir şey yok hamilelik sürecinde.Makyaj yasak diyen doktoru ilk defa duydum. Kızmda da yaptım şimdi de yapıyorum sadeve saçımı boyatmıyorum zaten 3 senedir boyatmıyorum saçlarımı ancak beyaz çıkarsa boyatırım. Çalıştığım hastanede de bütün gebeler hemen hemen makyaj yapardı. Tuhafıma gitti
Dik kafaya gitsin başka yolu yokBak sabahtan beri 1 litreyi bitiremedim, güya şişe var masamdaSu ödem konusunda çok önemli diyorlar her zaman. Milyon tane de diyet yapmış insanım ama bir türlü alışamadım. Yazın bile zor içiyorum, kışın ne yapicam acaba.. Zorlayacagim kendimi mecbur. Saol canım
Lohusa takımı adı altında satılan hiç bi takımı beğenmiyorum hepsi çok abartılı geliyor ya ve isminde lohusa olduğu için 2 katı fiyatı resmenArkadaşım hele o lohusa takımları fiyatları neden bu kadar uçmuş.
Ya muhteşemmBenim hafif çıktı 2,5 kg verdiğim halde göbeğim artık belli oluyor canım. Bu saatten sonra da hızlı hızlı büyümeye başlayacaklar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?