- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Yaa süpersin evet biz arkadaşlarla lisedeyken yapmıştık bunuBizde de göbeğe tutmuyorlar. Hamile değilken de yapılıyor çünkü. Avucunu açıp içinde yapıyorduk galiba ama sana başkası yapıyordu sanırım. Kendimize yapmıyorduk.. ve ben onu kime yapsam doğru çıkıyor çok ilginçyani hurafedir illa ki ama.. insan acaba mı diyor Bana 1 erkek 1 kız cocuk çıkmıştı. Oğlum oldu. 2. cocuk yapmayız herhalde derken şimdi de 2. bekliyoruz. Kısmet bakalım Yani şöyle söyliyim bu doğum yapanlara da yapılıyor. Bir deneyin. Biz 3 kız kardeşiz anneme 3 kız çıkıyor. Kayinvalidemin 2 oğlu var, hatta bir de kaybı olmuş karnında, kızmış. 2 oğlan bir kız çıkıyor falan. Ablamlara falan da denedim.. hep tuttu ama cok saçma yaa Başkası dese inanmazdım valla Siz yine de inanmayın tabi Allah bilir.. sağlıkla gelsinler
Evet ama sabah birşey kalmıyor minicik bir şişlikEvet özellikle akşam yemeklerinden sonra
Benim zaten yağlı bir göbeğim var. Simdi iyice yağlandı galibaKıslar göbüşü çıkan var mıııı??
Yaaa ben hemen büyüsün istiyorum hiç büyük göbüşüm olmadı
teşekkür ederim canım sorduğun için çok şükür yaşamadım tekrarlavenderbrown tansiyonun nasıl oldu canım ?
Sorma canım şimdiden ne alsak kârHerşey ne kadarda pahalı bende şimdi bakıyorum Trendyol dan pantolon iç kıyafet picama takımı lahusa takım en azından göz atim de kendimi ayarlim dedim
6000lik4000lik ise 9 kutuya kadar yazıyormuş raporun varsa. Yoksa bir tane yazabiliyormuş
HahahahaYaa süpersin evet biz arkadaşlarla lisedeyken yapmıştık bunuerkek-kız-erkek üç çocuk çıkmıştı bana. Üçten sonra durmuştu. Kim çevirse öyle çıkmıştı. Çocuğu olanlarda da çıkıyor dendi ama yaptım mı anneme falan hatırlamıyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum vücuttaki manyetik etkiyle ilgili ama mantığını gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen doğru da çıkmıyor çünkü yaşım 31 oldu artık 3 çocuk zor bana
çok sevindim canım inşallah devamı olmazteşekkür ederim canım sorduğun için çok şükür yaşamadım tekrarşimdi cuma gününü bekliyorum doktor randevum var.
tansiyon cihazı da daha gelemedi bi gelse deneyeceğim. ama tuzu kestim diyebilirim mümkün mertebe yemiyorum. bir de bulantılarım çok artınca su içmeyi azaltmıştım şimdi tekrar zorluyorum kendimi su için. daha iyi hissediyorum olabildiğince, ufaklıklar da iyidir inşallah
Canım hamilelik güzellik katar hatta eskiden ne derlermiş kız bebekler annenin güzellgini alır erkek bebek ise anneyi güzelleştirir ve ben bunu inanıyorum ve yaşadım da yaz dönemindeyiz vücut ödem topluyor bu dogal bir süreç kilo alman dogal bir süreç kendini bu dönemde rahatlat kadınların her istedigini yaptırdığı ve yedigi dönem bu dönemBenim zaten yağlı bir göbeğim var. Simdi iyice yağlandı galibaHerhalde millet ayıp olmasın diye hamile misin diye soramıyor Zaten suratım falan da şişti.. Çok çirkin hissediyorum ya bir kaç gündür kendimi. Benimki hemen çıkmasa olurdu
Ah sen niye böyle şeyler yazıyorsun. Nazar değmesin o göbeklere bebeğinin yatağı orasıBenim zaten yağlı bir göbeğim var. Simdi iyice yağlandı galibaHerhalde millet ayıp olmasın diye hamile misin diye soramıyor Zaten suratım falan da şişti.. Çok çirkin hissediyorum ya bir kaç gündür kendimi. Benimki hemen çıkmasa olurdu
vücudun ödem topluyor olabilir canım yürüyüş+tuz+bol su bunlara çok dikkat et. vücudunda ödem tutucak şeyleri çok yememeye çalış hamur işi, turşu vs.Benim zaten yağlı bir göbeğim var. Simdi iyice yağlandı galibaHerhalde millet ayıp olmasın diye hamile misin diye soramıyor Zaten suratım falan da şişti.. Çok çirkin hissediyorum ya bir kaç gündür kendimi. Benimki hemen çıkmasa olurdu
40 a kadar 3 yıl arayla 3 çocuk zor duruyor biraz yaHahahahaAllah büyük.. belki olur daha Bak ben 40 oldum olucam.. Daha gençsin
Şaka tabi.. Allah gönlünüze göre versin
Evet hep aynı çıkıyor di mi sanki ya.. Dediğin gibi manyetik alan mıdır nedir valla anlamadım ben de. Hiç de inanilasi bir şey değil zaten deEğlence işte..
Bende aynı durumdayım göbek aldı başını gitti sanki güzelliğim de gitti saç diplerim beyaz boya yapamıyorum makyaj yasak dedi yapmıyorum kilo da aldım kendimi pek beğenmediğim dönemdeyim. Ama çocuklarımızın canı sağolsun onun içimizdeki varlığı çok şeye bedel sonsuz şükürler olsunBenim zaten yağlı bir göbeğim var. Simdi iyice yağlandı galibaHerhalde millet ayıp olmasın diye hamile misin diye soramıyor Zaten suratım falan da şişti.. Çok çirkin hissediyorum ya bir kaç gündür kendimi. Benimki hemen çıkmasa olurdu
Kız diyorum
Hiç öyle deme, bak Q qizemli hiç biliyormuydu 1 kızı varken sonra üçüzü olacagını :) beklemedigin bir şekilde 4 cocukYaa süpersin evet biz arkadaşlarla lisedeyken yapmıştık bunuerkek-kız-erkek üç çocuk çıkmıştı bana. Üçten sonra durmuştu. Kim çevirse öyle çıkmıştı. Çocuğu olanlarda da çıkıyor dendi ama yaptım mı anneme falan hatırlamıyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum vücuttaki manyetik etkiyle ilgili ama mantığını gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen doğru da çıkmıyor çünkü yaşım 31 oldu artık 3 çocuk zor bana
kız gibi geldi bana da, saglıkla gelsin inşallah
Zaten zayıflamaya çalışıyordum. Sonra bebis gelir diyordum ama bir türlü istediğim gibi zayiflayamadim. Sonra dedim yeter, yapacaksak yapalımCanım hamilelik güzellik katar hatta eskiden ne derlermiş kız bebekler annenin güzellgini alır erkek bebek ise anneyi güzelleştirir ve ben bunu inanıyorum ve yaşadım da yaz dönemindeyiz vücut ödem topluyor bu dogal bir süreç kilo alman dogal bir süreç kendini bu dönemde rahatlat kadınların her istedigini yaptırdığı ve yedigi dönem bu dönemçıksın göbüşler biz hamileyiz
İnşallah canım yaa.. saolAh sen niye böyle şeyler yazıyorsun. Nazar değmesin o göbeklere bebeğinin yatağı orasıGeçici sonuçta hepsi. 7 ay kalmış şurada. Ödem falan atarsın hepsini bişey kalmaz
Evet canım, normalde de çok ödemim olur aslında. Oğlumda da 6 ayda 10 kilo almıştım ama sonra gebelik şekeri sınırda çıktı. Çok dikkat ettim, diyet yaptım hep.. Üzerine 3 kilo falan alıp doğuma girmiştim. Allahtan ilerlemeden durabildim. Simdi de sismiyim diyorum güya ama şimdiden 2 kilo gelmiş moralim bozuldu. Böyle giderse rahat da edemem. Sağlıksız olmak istemiyorum görüntüden ziyade. Su az içiyorum hic ama hiç canım istemiyor. Hep böyleydim ama yaa.. zorluyorum kendimi yine de.. Ekşiden de vazgeçemedim amavücudun ödem topluyor olabilir canım yürüyüş+tuz+bol su bunlara çok dikkat et. vücudunda ödem tutucak şeyleri çok yememeye çalış hamur işi, turşu vs.
Ay masallah nasil buyumus
Teşekkür ederim bilemedik göbek kordonu mu yoksa erkek mi ben de kız gibi hissettim doktor haftaya bakalım dediKız diyorumilk fotoda nubu baya belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?