2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
evet canım öyleymiş
Gecen esimin yeğeni yap dedi yaptim döndü bana erkek dedi cinsiyet belli olacagi zaman bnde gelicem dr size soylemesin supriz yapayim dedi ondan dolayi sanki beni kandirdi gibime geldi snde tuttu mu dedim tuttu dedi. Kiz o kadar inanmis bn cinsiyeti anlamiyim diye beni testle bile kandirmis yani ay cok komiğime geldi ya

İnşallah tekrar gelir o zaman canım. Sen de dinlenmiş olursun. Daha rahat edersin yol bana varmış baksana

Reactions: Cmz
Valla ben hiç bişey yiyemiyorum canım bir süre dah böyle kalacağım belli ki sabahları zeytin peynir domates salata iyi geliyor meyve yiyorum arada yemekle hiç aram yok büyün yemeklerden midem bulanıyor şuan yapmıyorum da yap kokusundan eşim kendisi hazır söylüyor mutfakta duramıyorum inşallah geçer de ben de sevdiğim yemekleri yapabilirim. Tatlının t s yok evde görmek istemiyorum ne pis bşr insan oldum çıktım

Midem çok bulanıyor hayattan hiç keyif alamıyorum ne yesem çıkartıyorum ne zaman bitecek bu bulantılar
Al benden de o kadar. Hayattan soğudum her şeyden nefret etmeye başladım kendimden de heryer herkes pis kokuyor sanki yesem kusuyroum yemesem kusuyorım midemin bulantısını durdurmamıyorum bir türlü. Allah yardımcımız olsun canım .

Günaydınnnn

Kendini frenlemek çok zor gerçekten, sürekli aç olur mu bir insan ben öyleyim
Merak etme bu konuda da sen yalnız değilsin benimde hep gurluyor midem sürekli açlık hissi var bulantılarım olmasa dünyayı yerim herhalde hem midem bulanıyor hem de açım geve uyuyamıyorum açlıktan iki lokma yiyorum zeytinle geri yatıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyor kahvaltı yapıyorum 1 saat sonra saatlerce bişi yememiş gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum bari bulantılarım tamamen bitse de kurtulsam

ben de bunu anlamıyorum yaa hadi ultrasonda doktor yanıldı, detaylıda rahim, testis bakılmıyor mu nasıl 6 aya kadar belli olmuyor ben özellikle teyit edip görmek isterim detaylıda organlarını mesela
Detaylıya radyoloji uzmanına gitmişlerdi öyle hatırlıyorum.

Aynen dün gece klozetin başında oturup yarım saat ağladım 3. ayda bıçak gibi kesiliyor diyorlar inşallah son 3 hafta kaldı 3. ayın bitmesine umarım geçer sağlıklı bir şekilde tamamlarız bu süreci

Kızımda 2 defa midem bulandı 2 ay nerde 2 defa nerde cinsiyeti kız dedikleri halde bizimkiler hep erkek dedi. Bulantı yoksa erkekmiş ahahah bebim bulantım yoktu koz doğurdum ablam şuan yaşadığım gibiydi serumla besleniyordu bulantılardan 4,5 ay onunda oğlu oldu. Bu tez çürük kızlar alakası yok :))))

Ben 11+6 dayım haftaya bitmiş olması lazım canım bu hesaba göre 4 ayda kesiliyor diyor herkes sabırsızlıkla bekliyorum yok yani bütün gebeliği böyle geçirmek istemiyorum hayattan tiksindim ya.

Geri versinler aldıklarını her şerde bir hayr vardır dememişler boşuna cinsiyeti öğrenmelerine vesile oldu işte Buda :)

Kizlaar simdi bu yüzük testi kendi cevresinde donerse kiz git gel seklinde olursa erkek mi bn sol elimi kaldirdim iple birlikte yavasca yüzüğü kaldirdim kendi cevresinde döndü
Yüzük testini nasıl yapıyorlardı unuttum. Kızımda görümcem göbeğime doğru iple bişiker yapmıştı yüzükle erkek erkek demişti ama değilmiş :)))

Yüzük testini nasıl yapıyorlardı unuttum. Kızımda görümcem göbeğime doğru iple bişiker yapmıştı yüzükle erkek erkek demişti ama değilmiş :)))
bana sol eline yuzugu koy duz tut sag elle ipi kaldir dedi oyle yaptim intte de hamile kadin uzaniyo birisi iple karnina tutuyomus

ben de öyle düşünüyordum da unisex unisex de bi yere kadar çok güzel erkek ve kız kıyafetleri var insanın gönlü kayıyor

Melikeben
Ben geçen e bebekten kız da erkek de aldım İnanılmaz kampanya vardı zıbınlarda patikli tulumlarda falan. Millet talan ediyordu ben de gaza geldim Cinsiyeti uymayanları da eşe dosta hediye veririm artık 20-30 TL çok güzel şeyler var

Kızlar benim ayın 29unda oksapar iğnem bitiyor. Aile hekimim yazar mı? İğne için özeldeki randevu hakkım sigortadan gitsin istemiyorum. Raporum var bu arada. Doktor eşi olan arkadaşımızı bu yüzden sormuştum da Melikeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…