evet canım öyleymişKizlaar simdi bu yüzük testi kendi cevresinde donerse kiz git gel seklinde olursa erkek mibn sol elimi kaldirdim iple birlikte yavasca yüzüğü kaldirdim kendi cevresinde döndü
Bizimkiler erkek olacak galiba, cook tutarsizlarGünaydınnbende senin gibiyim tüm gün canım bir şey istesede yesem diye düşünüyorum ama yok herşey kokuyor. Yesem midem bulanacak gibi. Azıcık bir şey aşersem herşey güzel olacak
Su an yok ama tekrar gelir belki
Gecen esimin yeğeni yap dedi yaptim döndü bana erkek dedievet canım öyleymiş
İnşallah tekrar gelir o zaman canım. Sen de dinlenmiş olursun. Daha rahat edersin yol bana varmış baksanaKaldırdılar canım onu Nisan da 6 aylıkken izne ayriliyordun vakalar azaldı diye kalktı ama işte şimdi tekrar artışa geçerse belki Ekim Kasım gibi yine gelir diyorlar çok iyi olur benim için okulum 45 50 km uzakta her gün zor olacak
Valla ben hiç bişey yiyemiyorum canım bir süre dah böyle kalacağım belli ki sabahları zeytin peynir domates salata iyi geliyor meyve yiyorum arada yemekle hiç aram yok büyün yemeklerden midem bulanıyor şuan yapmıyorum da yap kokusundan eşim kendisi hazır söylüyor mutfakta duramıyorum inşallah geçer de ben de sevdiğim yemekleri yapabilirim. Tatlının t s yok evde görmek istemiyorum ne pis bşr insan oldum çıktımkızlar hafta sonu eşimle yemek yapmak için mutfağa girdik ben klasik mideme en iyi gelen şeyi yoğurtlu makarnamı yapacaktım eşim de kendine bir yemek seçti dedi bundan yapalım sende ye bende hayır dedim hayatta yiyemem dedim sen onu yap ye ben kendiminkini dedim yemekleri pişirip yemeye geçince gözüme güzel göründü bir tadına bakayım dedim ayyy nasıl güzel geldi nolursun tabakları değişelim dedimsize de oluyor mu böyle garip şeyler ismini duymaya tahammül edemeyipyerken gözünüzün döndüğü eşim çok güldü sonra bu hamilelik çok tutarsız yaptı beni ya kızıma hamileyken ne bulantı ne aşerme çok iyiydim bu sefer bir değişiğim yani anlayamadım
Al benden de o kadar. Hayattan soğudum her şeyden nefret etmeye başladım kendimden de heryer herkes pis kokuyor sanki yesem kusuyroum yemesem kusuyorım midemin bulantısını durdurmamıyorum bir türlü. Allah yardımcımız olsun canım .Midem çok bulanıyor hayattan hiç keyif alamıyorum ne yesem çıkartıyorum ne zaman bitecek bu bulantılar
Merak etme bu konuda da sen yalnız değilsinGünaydınnnn
Kendini frenlemek çok zor gerçekten, sürekli aç olur mu bir insan ben öyleyim
Detaylıya radyoloji uzmanına gitmişlerdi öyle hatırlıyorum.ben de bunu anlamıyorum yaa hadi ultrasonda doktor yanıldı, detaylıda rahim, testis bakılmıyor mu nasıl 6 aya kadar belli olmuyorben özellikle teyit edip görmek isterim detaylıda organlarını mesela
Kız ne bileyim ben kendi kendine oldu ne olduysa doğal yollardan 3 senedir olmuyordu relaks takılıyordukHcg yüksekse kız olur mu bilemem ama bulantıyı gerçekten hcg hormonu yapıyor galibakız naptın sen
Aynen dün gece klozetin başında oturup yarım saat ağladımAl benden de o kadar. Hayattan soğudum her şeyden nefret etmeye başladım kendimden de heryer herkes pis kokuyor sanki yesem kusuyroum yemesem kusuyorım midemin bulantısını durdurmamıyorum bir türlü. Allah yardımcımız olsun canım .
Kızımda 2 defa midem bulandı 2 ay nerde 2 defa nerde cinsiyeti kız dedikleri halde bizimkiler hep erkek dedi. Bulantı yoksa erkekmiş ahahah bebim bulantım yoktu koz doğurdum ablam şuan yaşadığım gibiydi serumla besleniyordu bulantılardan 4,5 ay onunda oğlu oldu. Bu tez çürük kızlar alakası yok :))))Annemin de ablamın da iki kızı var ikisi de sıfır belirti hamilelik geçirdiler. Şimdi bende de yok çok şükür. Yani kızsa mide bulanır diye bişey mantıklı değil tabi. Ama eğleniyoruz canım takılmayın herkes farkında bu teorilerin safsata olduğunun. Bu devirde kim inanır ki zaten
O filizlene kadar bizim cinsiyetler zaten belli olacak 3/4 güne sonucum çıkıyor orda da -%99.9 net oluyormuş sonuç. Bu gebeliği yeni öğrenenler için sanırım
Ben 11+6 dayım haftaya bitmiş olması lazım canım bu hesaba göre 4 ayda kesiliyor diyor herkes sabırsızlıkla bekliyorum yok yani bütün gebeliği böyle geçirmek istemiyorum hayattan tiksindim ya.Aynen dün gece klozetin başında oturup yarım saat ağladım3. ayda bıçak gibi kesiliyor diyorlar inşallah son 3 hafta kaldı 3. ayın bitmesine umarım geçer sağlıklı bir şekilde tamamlarız bu süreci
Geri versinler aldıklarını her şerde bir hayr vardır dememişler boşuna cinsiyeti öğrenmelerine vesile oldu işte Buda :)Kızlar bugün çok ilginç bir haber aldım
Bir arkadaşım 6.ayi geçti gebeliği. Doğuma az kaldı yani. Erkek bebek bekliyorlardı.Neyse geçenlerde kontrole gidiyorlar, daha önceden doğum yapan anneler bilir bebeğin bir kalp kapakçığı anne karnında da kapanabilir, doğumdan sonraki 6.aya kadar vakti var yani. Neyse doktor kapakcik kapanmamış vs deyince bunlar bir telaş bir telaş. Fakültede randevu bulamayınca hemen İstanbula gitmişler. Doktor normal olduğunu doğumdan sonra 6.aya kadar kapanması için vakit olduğunu söylemiş. Ve tatatatataaaaam cinsiyet kıztüm herseyleri erkeğe göre aldılar Neyse en azından doğumda öğrenmediler o yüzden çok erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin bak kız 7.ayda şoklandı resmen
Yüzük testini nasıl yapıyorlardı unuttum. Kızımda görümcem göbeğime doğru iple bişiker yapmıştı yüzükle erkek erkek demişti ama değilmiş :)))Kizlaar simdi bu yüzük testi kendi cevresinde donerse kiz git gel seklinde olursa erkek mibn sol elimi kaldirdim iple birlikte yavasca yüzüğü kaldirdim kendi cevresinde döndü
Yüzük testini nasıl yapıyorlardı unuttum. Kızımda görümcem göbeğime doğru iple bişiker yapmıştı yüzükle erkek erkek demişti ama değilmiş :)))
cihazın kalitesine ve senin bebişin pozisyonuna baglı olarak öğrenme imkanın var :)bu arada yarın kontrolüm var cinsiyet tahmini yapacak mı çok merak ediyorum. Çin takvimine ve yüzüğe göre kız :)
Ben geçen e bebekten kız da erkek de aldımben de öyle düşünüyordum da unisex unisex de bi yere kadar çok güzel erkek ve kız kıyafetleri var insanın gönlü kayıyor
Melikeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?