2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyat gerektirmez

Kuzum tsh 2.7 demişti de. Yanlış anlaşılma oldu aramızda. 1.01 miş Doktor da insan gözünden kaçmıştır falan olabilir. 2.7yle ilaçsız bırakmaz doktorlar çünkü. Asla kimseye ilaç kullan demem der miyim hiç. Ben ne bilirim. Sadece doktora gitmesini tavsiye ettim. Zaten değeri normal çıkmış sorun yok

aman bizimkiler 10 iq düşük olsuversinler bu ülkede zeki insan para kazanamıyor zaten boşver
Ay sorma düşük zeka daha makbul şu an doktor ilk randevumda bana tiroidin önemi anlatmaya çalışıyor. Aman diyor ilacınızı aksatmayın ülkenin en büyük sorunu malum şu an diyor

Canım randevu için aradiniz mi peki en erken ne zamana randevu veriyor?
Tekrar yazmak zor geldi ondan alintiladim kendimi aslında dusununce 2li taramanin daha kapsamlı 3 lu taramada, 3lunun kapsamlisi 4lu taramada çıkıyor ama ben kan testinden ziyade ultrasonla kontrolünde çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. İkili de burun kemiği ve ense kalinligina, 3 lude üst bacak kemiğine, 4lude de omurga acikligina karın duvarina ultrasonla belirli haftalarda bakmisti. Bana hiçbiri şu şu tarih aralığında gel demediler direk şu hafta geleceksin dediler. O yüzden yanlış yönlendirme de istemiyorum gerçekten.
Siz bence arayın en erken randevu tarihini öğrenin ona göre karat verirsiniz, ulaşabiliyorsaniz kendi doktorunuzada mesajla sorabilirsin hangi haftada ikiliyi yaptırmam daha doğru olur gibisinden ama endişe etmeyin sakın geç kaldım vs diye. Bizlerde doktor değiliz netice de. En doğrusunu onlar bilir ben sadece kişisel tecrübemi söyledim.

geldim 2 dk da ortalık karıştı. hep benim suçum kusura bakma. 2,77 neree 1,01 nere. sen de haklısın 1.01 çıksa bana doktora git falan demezdin, kusura bakma. bir insan tsh ve t3 t4 nasıl karıştırabilir. bunu bir tek ben yapardım işte

Kuzum panik yapıyoruz hepimiz ondan oluyor bu ne kusuru. Hepimiz öyle şu an bebeklerimiz iyi olsun diye tüm gayretimiz. Çok şükür değerin iyi çıkmış

Benimde doktorum fetal DNA için çok n güçle zaman 11ve 12. Haftalar dedi. Bende 11+2 de yaptırdım canım şimdi sonuçları bekliyorum inşallah hepimiz de güzel sonuçlar alırız canım

Ay pimpirik anneler olduk çıktık. Kuzum ikili taramayi yaptirmismiydin belki o kan tahlilleri sonucuna gore değiştirecek
yok daha yaptırmadım 8+4te en son doktora gitmiştim. 3 hafta sonra tekrar gel demişti sanırım o zaman yapacak. haftaya gidicem, gittiğim zaman yaptırmayı düşünüyorum. daha birkaç gün önce de sağlık ocağında kan verdim, birkaç saat önce sonuç için benimle ilgilenen hemşireyi aradım, her şey normal bir sorun yok dedi. o da bir aksilik görürsek doktoruna ilaç yazdırırız demişti. kan vermekten kolum morardı görsen artık

Bende de d3 yok. Folik aside devam ediyorum. 19unda kontrol bakalım o zaman ne diyecek. Tahminen 2li tarama testi ka sonuçlarına göre değişim yapar.
Aynen bencede bende bekliyorum sonuçlar çıksın koşarak gidicemdoktorun bir bildigi vardır yani senin yapılmadı mı canım ikili test

Ay sorma düşük zeka daha makbul şu an doktor ilk randevumda bana tiroidin önemi anlatmaya çalışıyor. Aman diyor ilacınızı aksatmayın ülkenin en büyük sorunu malum şu an diyor
bende var tiroid ama çok yüksek değil 25 lik içiyorum ben de, doktor çok haklı bence de tsh ı yüksek olan ilacını aksatmasın
Bende de d3 yok. Folik aside devam ediyorum. 19unda kontrol bakalım o zaman ne diyecek. Tahminen 2li tarama testi ka sonuçlarına göre değişim yapar.
ben de geçen uygulamada gördüm 10. haftadan sonra bebeğin kemik gelişimi başlayıp anneden d vit kullanmaya başlıyor d vitamininizi ihmal etmeyin diyordu. şuan içtiğim takviyede var d vit ama bence dozu düşük ctsi doktora sorup d3k2 formuna geçmeyi düşünüyorum çünkü benim d vitamini heeep düşüktü

Olsun canım teşekkür ederim bilgilendirmen için. Yarın tahlil sonuçlarım için gideceğim onuda hemen soracağım muhakkak ona n göre hareket edilir canım çok saol sende bildiğini söylüyorsun tabi

Merhaba ben yeni üyeyim. SAT 1 haziran. Beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum
Canım hosgeldin aramıza listeye dahil ettim. Listemizdeki bilgilerinizi de paylaşırsanız eksiklikleri dolduralım yaşınız, şehir, kaçıncı çocuk ve kilonuz şimdiden teşekkürler efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…