• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
keşke başta tsh baksaydım yanlış yere bakmışım tamamen benim hatam :KK70: :KK70: iyot hapı da doktor zekayı en az 10 iq yükseltiyor bebeklerde demişti ondan taktım kafaya
Kız madem en az +10 yazalım bir dilekçe belediyeye şehrin şebeke suyuna kiloyla döksünler :halay: bizim kuşak yandı bari evlatlarımız kaliteli insanlarla muhatap olsun 😁

yok daha yaptırmadım 8+4te en son doktora gitmiştim. 3 hafta sonra tekrar gel demişti sanırım o zaman yapacak. haftaya gidicem, gittiğim zaman yaptırmayı düşünüyorum. daha birkaç gün önce de sağlık ocağında kan verdim, birkaç saat önce sonuç için benimle ilgilenen hemşireyi aradım, her şey normal bir sorun yok dedi. o da bir aksilik görürsek doktoruna ilaç yazdırırız demişti. kan vermekten kolum morardı görsen artık :KK70: :KK70:
Daha dur bakalım başka nerelerimiz agriyacak kim bilir 🤭🤭🤭
Aynen bencede bende bekliyorum sonuçlar çıksın koşarak gidicem😁doktorun bir bildigi vardır yani senin yapılmadı mı canım ikili test
Yok canim daha olmadı. Bu cuma kontrole cagirdi haftaya hafta içi de 2li tarama yapacakmış. 10+1 im bugün.

Benim de tiroit var yıllardır ilaç kullanıyorum. şu anda haftada 5 gün 150 mg, 2 gün 100 mg kullanıyorum. 2 hafta önce tiroit değerim 11'lerdeydi bu durum canımı sıkıyor tabiki ama ilaçlarla dengelemeye çalışıyorlar. Eylülün ilk haftası tekrar tahlil yapılacak bakalım umarım her şey normale dönmüştür. benim tiroit hep dengesiz o yüzden çok sık kontrole gidiyorum. bunları size evham yapın diye değilde her şeyin kontrol altına alınabileceğini anlatmak için yazdım kızlar :KK50:

Çünkü dün bize yağdı 😋 mesafe uzak ama olsun 🤭🤭
Sen elinden gelse oradan nem gönderirsin bana ah şu erkek bebeği niye dedim ben 🤣
Tammaaam oldu o zaman saygılar 🙈🙈 seninle iyi geçinelim yoksa kapıma bir hakaret dava dosyası gelmesin :KK55:
Yok kız ne dava açacağım içim şişmiş adliyede zaten bi davayla daha uğraşamam 🤣 ayrıca ifade özgürlüğünü savunuyorum sonuna kadar 🤣

Kız madem en az +10 yazalım bir dilekçe belediyeye şehrin şebeke suyuna kiloyla döksünler :halay: bizim kuşak yandı bari evlatlarımız kaliteli insanlarla muhatap olsun 😁
İlk ben imzalarım bu dilekçeyi valla bu millete iyotu basacaksın şöyle mis gibi 🙈 Biz çok mu konuştuk ya🤫🤣

Sen elinden gelse oradan nem gönderirsin bana ah şu erkek bebeği niye dedim ben 🤣

Yok kız ne dava açacağım içim şişmiş adliyede zaten bi davayla daha uğraşamam 🤣 ayrıca ifade özgürlüğünü savunuyorum sonuna kadar 🤣
Hahahaha 🙈 valla yanıyorum canım ya hava sıcak ben havadan sıcak 🥺🥺🥺 hepimize güç kuvvet valla.
Ay evet cinsiyet belli olursa tutturursan sen o zaman gör asıl 🤪:ıslık::KK71:
Ay evet sizinde işiniz zor valla 🤯🤯 insan derdiyle uğraşmak zor 🙄

Benim de tiroit var yıllardır ilaç kullanıyorum. şu anda haftada 5 gün 150 mg, 2 gün 100 mg kullanıyorum. 2 hafta önce tiroit değerim 11'lerdeydi bu durum canımı sıkıyor tabiki ama ilaçlarla dengelemeye çalışıyorlar. Eylülün ilk haftası tekrar tahlil yapılacak bakalım umarım her şey normale dönmüştür. benim tiroit hep dengesiz o yüzden çok sık kontrole gidiyorum. bunları size evham yapın diye değilde her şeyin kontrol altına alınabileceğini anlatmak için yazdım kızlar :KK50:
Yok canım evhamlık bişey yazmamışsın ki kötü bi haber yok burada. Birbirimizi incitmekten korkar olduk iyice 😇 ilacını kullanıyorsun değerin düşüyor hiç endişe etme. Eskiden tahlil yok ilaç yok sebebi bilinmiyormuş bebeklerdeki problemlerin. Şimdi tahlil sonucuna göre doktorlarımız güzel bi tedavi uyguluyor. Biz de sağlıklı bebişler doğuruyoruz 🙏🏻 Sadece çok dikkatli şekilde aksatmadan kullan ilacını. Sabah kahvaltıdan 30-40 dk önce unutma hiç

İlk ben imzalarım bu dilekçeyi valla bu millete iyotu basacaksın şöyle mis gibi 🙈 Biz çok mu konuştuk ya🤫🤣
Yaaa evet biraz çene düşmüş olabilir 👻

Ama dünden beri forum çok tatlı olmadı mı 😁 sanki böyle enerji mod yükseldi endişe stres azaldı böyle aman sorun mu var çözülür rahatlığı geldi resmen😁

Hahahaha 🙈 valla yanıyorum canım ya hava sıcak ben havadan sıcak 🥺🥺🥺 hepimize güç kuvvet valla.
Ay evet cinsiyet belli olursa tutturursan sen o zaman gör asıl 🤪:ıslık::KK71:
Ay evet sizinde işiniz zor valla 🤯🤯 insan derdiyle uğraşmak zor 🙄
Erkek olursa benden bileceksin valla bu gidişle tırstım 🤣 Git kocana hesap sor o zaman niye y kromozomu gönderdin diye. Benim bu konuda hiç sorumluluğum yok şimdiden anlaşalım 🤣

Canım hosgeldin aramıza🌺 listeye dahil ettim. Listemizdeki bilgilerinizi de paylaşırsanız eksiklikleri dolduralım 😁yaşınız, şehir, kaçıncı çocuk ve kilonuz şimdiden teşekkürler efenim 🌺
28 yaşındayım. Manisada yaşıyorum. İlk gebelik ve maalesef bulantidan dolayı 49 kiloya düştüm başlangıç kilom 52 ydi 🥺

Yok canım evhamlık bişey yazmamışsın ki kötü bi haber yok burada. Birbirimizi incitmekten korkar olduk iyice 😇 ilacını kullanıyorsun değerin düşüyor hiç endişe etme. Eskiden tahlil yok ilaç yok sebebi bilinmiyormuş bebeklerdeki problemlerin. Şimdi tahlil sonucuna göre doktorlarımız güzel bi tedavi uyguluyor. Biz de sağlıklı bebişler doğuruyoruz 🙏🏻 Sadece çok dikkatli şekilde aksatmadan kullan ilacını. Sabah kahvaltıdan 30-40 dk önce unutma hiç

2017 nisandan beri kullanıyorum ben :) hatta ikinci çocuğum olur mu stresini de yaşıyordum ama bir baktım hamileyim :)

Yaaa evet biraz çene düşmüş olabilir 👻

Ama dünden beri forum çok tatlı olmadı mı 😁 sanki böyle enerji mod yükseldi endişe stres azaldı böyle aman sorun mu var çözülür rahatlığı geldi resmen😁

çok tatlı bir topik gerçekten iş yerinde pc'den açıp açıp bakıyorum neler konuşuluyor diye :KK68:

Cinsiyet öğrendiğin ultrasonda yanında olması iyi olur ama. Onu ayarlayabilecek misiniz. Gerçi sen adamı parçalarsın doktor erkek derse. Gelmese daha mı iyi olur bilemedim 😅😅😅
Kuzum yanımda olur ufak kızla ilgilenir 😇😁 hala benim doktor muayeneye tek kişi alıyor tedbir amaçlı. Oda cocugu oyalar artik 😁 valla dedim erkek olursa sende oğlum oğlum deyip kızımı ikinci plana atarsan seni parçalarım 🤣🤣😂
Cinsiyet işin şakası bir yandan da gerçekten çok kız istiyorum ama bazen de acaba er... diye geçerken hop nabiyon sen diyorum 😂 sağlıklı olsun en basta 🥰

Back