2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay ne güzel düşmüş. İnşallah benim de düşmüş olur haftaya
Walla canım yüksek kullanıyorum bende euthyrox kullanıyorum hem 100lük hem 125 mg olanında birde folik asit iyot takviyesi Allah Allah kim tutar benim tiriotleri ben hamile kalmadan canım tsh 1.85 ti hala öle devam

ben normalde de paniğim işte eşim durdurdu. ne zaman sıcağa çıksam tansiyonum düşüyor en iyisi sabah onunla gitmek.

Tshın 1.01 se çok iyi canım

Haklısın. Bunca zaman sonra Rabbim verdiyse mutlaka bir sebebi vardır. Bir imtihandan geçiyorum yine belliki.10 Gün sonra tekrar çağırdılar.1-2 gün sonra farklı bir doktora mı gitsek diye düşünüyoruz. Aslında kontrole gittiğim hastane Ankara şehir hastanesi kötü bir yer değil ama insan şaşırıyor böyle durumlarda ne yapacağını.

Walla canım yüksek kullanıyorum bende euthyrox kullanıyorum hem 100lük hem 125 mg olanında birde folik asit iyot takviyesi Allah Allah kim tutar benim tiriotleri ben hamile kalmadan canım tsh 1.85 ti hala öle devam
Ahah çok iyi ya Allah şifa versin canım ne iyi yapmışsın hamile kalmadan düşürmekle

Fetal dna ikili taramadan daha net ve detaylı sonuç verir canım. Ben daha doktorumla fetal dna konuşmadım ama yaptır derse bende 12.hafta düşünürüm kanda yeterli dna bulunması açısından. sonuçta ikili test olmayacak sizin
Benimde çok kafam karıştı biliyormusunuz gittiğim doktorlar hep 11.hafta diye diretince benimde aklımda 11.hafta olmalı düşüncesi kaldı. Internette 11-14.hafta aralığı diyor. Bilemedim gerçekten

Kız nasıl bir işmiş o yaaa meslek gereği tatil şöyle bizde hemen basvuralim valla misss hem tatil yap hem para kazan şuan çok ama çok cazip geliyor

Ahah çok iyi ya Allah şifa versin canım ne iyi yapmışsın hamile kalmadan düşürmekle
Ben tiroit yüzünden hamile kalamadım canım 2 sene tsh 11 lerdeydi 1 senede normal seviyelere geldi 3 ayda 49 kilodan yemek yemediğim Halde 60 kiloya çıktıgımı bilirim o yüzden çok temkinliydm

herkes farklı şeyler kullanıyor ben çok kafaya taktım hazırlanıp hastaneye gidicem valla şimdi
Canım senin takibini hangi doktor yapıyorsa o seni yönlendirsin yoksa kk de herkes herkesi yönlendiriyor. İşin ehli doktorlar. Senin yapına göre değerlerine göre ne ilaç kullanıp ne kullanmayacaklarını neyi gerek duyup duymadıklarını onlar ayarlıyor. Kimse gebesini ve ya hastasını riske atmak istemez atmazda. Biz hepimiz farklı şeyler kullanıyoruz hepsinin tedavisi aynı olacak diye bişey de yok. Bence doktorun ne verdiyse onları kullan.

arwengsd tsh 1.01 mi canım. 2.7 gibi bişey yazmıştın sanki ben mi yanlış anladım. 1.01se zaten bişeye gerek yok ki
ya serbest t3 t4le karıştırdım ben sanırım onu. işte tsh sonucuna bakıp iyot yazıyorlar sanırım. şimdi ben doktorun yazıp sildiği ilacı alsam kullansam acaba sorun olur mu. benim doktor izne çıkmış galiba randevu alamıyorum.

doğru söylüyorsunuz. doktor en doğrusunu bilir. herkes kullanınca bir az endişe ettim ama dediğiniz gibi gerekli görse belki yazardı.

Ben tiroit yüzünden hamile kalamadım canım 2 sene tsh 11 lerdeydi 1 senede normal seviyelere geldi 3 ayda 49 kilodan yemek yemediğim Halde 60 kiloya çıktıgımı bilirim o yüzden çok temkinliydm
11 çok yüksek seviye tabi canım aynen. Neyse ki geçmiş gitmiş hamilesin de şimdi. Mis Benim antikorlar çok yükseliyor maalesef. 6 ayda bir de nodül var mı diye bakılıyor ilerde guatr ameliyatı ihtimali olabilir umarım gerekmez böyle ilaçla geçiririm

kız neye evham yaptın ben de tsh ın 10 falan sandım gayet normal zaten iyot hapını napcaksın ? 3 4 bile normal aslında sadece gebelikte kontrol altında tutmak istiyor dr lar. bu gözler tsh ı 30 olan gördü bu forumda bişey olmaz rahat ol

Remisyonda kanser hastası olduğum için başından beri perinatolog bölümünde takipliyim. Geç döllenme tezini de çürüttüler. Adetlerim düzenli 26 günde bir olur. Bilemiyorum ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum, gerçekten karmakarişık hissediyorum kendimi. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, teşekkür ederim ayrıca:))

keşke başta tsh baksaydım yanlış yere bakmışım tamamen benim hatam iyot hapı da doktor zekayı en az 10 iq yükseltiyor bebeklerde demişti ondan taktım kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…