Merhaba kızlar haftalardır takip ediyorum sizleri ama sohbete katılmamıştım. Gebelik hikayemi olabildiğince kısa anlatıp düşüncelerinizi almak isterim.40 yaşındayım.10 yıl önce troid kanserine yakalandım, ikinci bebeği düşünürken ( 1 kızım var 12 yaşında, kızımdan önceki gebeliğimde oğlum olmuştu 1 ay yaşadı rahmetli oldu)tabi kansere yakalınca bebek fikri rafa kalktı tedavi oldum zorlu bir süreçti benim için , sonrasında 4-5 sene beklemen lazım dediler bebek için, beklerken yaş 35 oldu. 6 ay 1 sene bebek için uğraştık sonra olmayınca doktora gittik tahliller yapıldı, çok kötü değil ama vakit kaybetmeyelim tüp bebek yapalım dediler kabul etmedik kaderimize razı olduk. 1 tane kızımız var Rabbim hiç olmayana nasip etsin dedik o defteri kapattık. Hikayenin sonunda bu yıl 15 temmuzda hamile olduğumu öğrendim( menapoza girdim diye düşünüp doktora gittim) 10 gün sonra kontrole çağırdılar, tekrar 3 Ağustos'da gittim 7+2 günlük dediler sata göre. yolk sac var bebek ve kalp atışı yok sağlıksız gebelik olabilir 10 gün sonra tekrar gel dediler. Bugün sabah süre doldu kontrole gittim ben şok ikiz gebelik dediler tek kese içinde.Birinin kalp atışı var ama yavaş atıyormuş diğerinin henüz kalp atışı bile yok. Sata göre bugün 9+0 günlük gebeyim ama bebeklerin biri 5+6 günlük, kalbi hiç atmayan 5+5 günlük dediler.Sata göre neredeyse 3 hafta fark var. Bebeklerin birini hatta ikisinide kaybedebilirisin dediler.Böyle bir durumda ne hissedebilirim ne düşünebilirim bilmiyorum. Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip etsin diyebiliyorum sadece