Ne manyaklar var ya!!!Evet canım ben yazmıştım kardeşim anlattığında üstüne koyup abarttığını düşünmüştük ahahahah ama gözümüzün önünde oldu. Hatta kardeşim hamileyken sadeve kayısı suyu içiyordu eşi eve gelirken kayısı suyu almış demişki sen seviyorsun diye aldım annesi de küsmüş ben De kabak çekirdeğini seviyorum bigün sormadan aldın mı ama karına bakıyorsun ben büyüttüm seni karın değil demiş. Kardeşime de küsmüş konuşmamış yüzüne bakmamış eniştemin de. Böyle ruh hastasıydı daha kim bilir neler var bizim bilmediğimiz etrafımızda. İnsanlar neler yaşıyor. Yazık ama insan oğlunu kıskanır mı böyle de oğlunu arada bırakıyorsun yazık değil mi güzel güzel anlaşmak mutlu olmak varken.
Çok geçmiş olsunKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
Ne kusuru canımbu üçlü dörtlü neden yapılıyor acaba? hepsi ikili testle aynı sonucu öğrenmek için mi yoksa farklı farklı mı? çok sordum ama kusura bakmayın benim ilk gebelik ilk defa duyuyorum bunları. inşallah bu gebelikte hiçbir sıkıntı yaşamazsınız
Canım 2 Li testte zeka gelişimine bakıyorlar ense kalınlığından ölçerek 3 lü ve 4 lü testleri bazı hekimler istemiyor ama bazıları da görmek istiyor. 20 haftalarda da 2.düzel usg çekiliyor tabi detaylı ultrason burda da bebeğin iç organları da dahil bütün vücudunu inceliyorlar. 2 Li test ve detaylı usg gebeler için çok önemli bence.bu üçlü dörtlü neden yapılıyor acaba? hepsi ikili testle aynı sonucu öğrenmek için mi yoksa farklı farklı mı? çok sordum ama kusura bakmayın benim ilk gebelik ilk defa duyuyorum bunları. inşallah bu gebelikte hiçbir sıkıntı yaşamazsınız
Kuzum niye aptal diyelim belli ki iyi niyetin hep kullanılmış malesef iyi niyetli insanların kıymeti bilinmiyor. Gün gelir paylaşmak istersen elbet dinlerizAy ben de bayılıyorum hiç de kısmadım kaynanoş darlıyor her gün içme içme. İçmiyorum diyorum artıkBir de süt iç diye darlıyor. Hamile değilken de her gün üşenmeden söylerdi. İçiyorum diyorum artık napayım
Bu arada kaynana dedim şunu da diyim kahveden bağladım konuya kafam süper@oslem_ biz de evlenirken çok sorun yaşadık. Yapım gereği insanlardan bişey isteyemiyorum. Kaynanam bana bayılıyor gerçekten ilişkimiz çok iyi ve yılda bir falan görüşüyoruz. Ama evimin eşyası takı konusunda falan o kadar mahrum bırakıldım ki herşeyden. Konuyu bir açsam burada herkesin yarası vardır eminim. Ama ben ciddi anlamda mağdur edildim ve aptal diyeceksiniz diye anlatamıyorum bile. Çok karışık bir konu zaten. Bebeğimin iyiliği için aklıma bile getirmek istemiyorum konuyu. Ama gerçekten düşünsek kafamız sinirden patlar yapma bunu hamile olmasan da yapma Çocuğumu da arada görmek için gelir komşuya gider gibi. En ufak yardım teklifi olmayacağına eminim. Maddi yardımı olur sadece. Benim garip anam da kendini parçalar bebek büyüteceğiz diye hepimizin kaderi az çok böyle merak etme bu coğrafyanın gerçeği bu napalım
Ben üniversiteyi evlendikten sonra 4 e tamamladım. Yeni bitti okulum kpssye giricek atanmayı bekleyen taze hemşireyimGunaydinlar
Ben bir seyi merak ettim de. Acaba burada calisan Anne adayi az mi? Calisanlar bu mesaji begenebilir mi? Ordan merakimi gidereyim
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
zeka gelişimi için dahiliye doktoru bana iyot hapı mı öyle bir hap yazmıştı. kadın doğum doktoru gerek görmedi zaten yazıcam zamanı gelince boşver o ilacı dedi. siz kullanıyor musunuz acaba bu tarz bir ilaç? ben sadece d3 vitamini ve folik asit kullanıyorum bu araCanım 2 Li testte zeka gelişimine bakıyorlar ense kalınlığından ölçerek 3 lü ve 4 lü testleri bazı hekimler istemiyor ama bazıları da görmek istiyor. 20 haftalarda da 2.düzel usg çekiliyor tabi detaylı ultrason burda da bebeğin iç organları da dahil bütün vücudunu inceliyorlar. 2 Li test ve detaylı usg gebeler için çok önemli bence.
Canım tam şiddetli haftalardasın 9. Haftadan sonra azalmıştı benim. Az sabırla geçicek inşallahKızlar gebeliğin basından beri üç buçuk kilo vermişimböyle ne olacak bilmiyorum sabah yedigim şeftaliyi bile kustum
çok teşekkür ederim bilgilendirme için isimlerini duydum ama ne işe yaradıklarını hiç bilmiyordummNe kusuru canımsora sora ögrenicez ikili test yapılınca genellikle üçlü test yapılmıyor yani bazı doktorlar gerk duymuyor bu üçlü testi ikili testti yaptırmazsan zamanı geçerse üçlü test yapılıyor bu testte down sendromu için, dörtlü test ise 15 ve 20 haftalarda yapılıyor tarama testi oda diye biliyorum bende
İnsallah canım valla böyle çok zorlanıyorumCanım tam şiddetli haftalardasın 9. Haftadan sonra azalmıştı benim. Az sabırla geçicek inşallah
Keşke olabilsem senin gibi. Ben de kadına evlendiğimiz zamandan beri biraz kırgınım tavır koyayım diyordum olmadı hiç yapamadım. Nasıl pamuk gibi seninki gibi. Hiç kötü olamıyor insan onunla. Ama uzakta olmamız çok iyi. Süt içmeyi pek sevmiyorum ama içtim diyorum aferin kızıma diyor inanıyor napsın. Ne dese yapıyor musun diye yapıyorum diyorum sorun kalmıyorBence kilit nokta çok mıç mıç ilişki kurmamakta. Benim kayınvalide de kanatsız melektir tabiri caizse çok kızarım hatta ona herkes faydalanır bu yönünden kendini kullandırma derim. Elinde 2 varsa 5 ini sana vermeye çalışır öyle bi insan. Ben daha sert mesafeli bi insanım genel karakterim böyle aslında ona özel değil ama bu zeminde iyi bi ilişki kurabildik ve çok memnunum şuanki durumdan. Ama karşımda her şeye karışan beni darlayan bi insan olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum
Hamile günlüğü iyi gelir mi acebaaaaBuradan gordugum kadari ile evdeki calismayan anne adaylari olsun, calisan anne adaylari olsun gebeligini istedigi ve planladigi gibi yasiyor. Ulkemizde ve dunyada ne cok kadin var ki istemedigi sekilde ve istenmeyen kosullar altinda yasamakta...
Hepimiz normal halimizde degiliz. Dogal olarak... Cunku gebeyiz. Bu yuzden normal halimize gore bir cok istemedigimiz sikayetler olacak. Bu surecin parcasi. Bunlari bi kenara duygu ve düşüncelerimizle gelecege mektup gibi bebeklerimize yazarsak onu ne kadar sevdigimizi ve hayatimiza katilmasindaki istegimizi ... Bence hem iyi hissederiz hem de ileride onun da cok hosuna gider. Hem de bu durumla daha iyi bas edebiliriz. Sikayet ettikce daha da guclu gelecek istemedigimiz seylerve de bu olumsuz duygu ile dunyaya getirdigimiz bebege bakarken yasayacagimiz zorluklara karsi daha tahammulsuz oluruz
O zaman saglikla gelsin bebislerbiz sabrederiz bence
Aynen canım bizimde sonuç nasıl çıkıcak sürekli onu düşünüyoruz geçen hafta perşembe verdim kanı hep e-postaya bakıyoruz gözümüz kulağımız hep telefonda saglıklı güzel haberler alalım arkadaşım hepimiz gerçekten zor süreçBende merak ettim sonuçları çıkan var mı bekliyorum bugün 4.gün 1 haftaya çıkar demişlerdi haftasonu sayılıyor mu acaba bilemedim :) cinsyette %100 net belli oluyormuş merak ediyor insan en çokta sağlıklı olmasını diliyorum hep sürekli aklımız sonuçlarda
Bende 3 kg verdim canım çok normal bulantısı olup kusan gebeler için. Benim azaldı en azından yiyorum artık yine kusuyorum ama kusunca rahatlıyorum yoksa midem ağzımda geziyorum hep zaten sürekli yanıyor sanki kazan kaynıyor midemde fokur fokur diyor 3.ayımız dolduktan sonra inşallah hepsi geçecek canım aldığımız alacağımız eşyalardan bahsedeceğiz isim bulacağız gebeliğin en güzel süreci zaten 4 aylarda başlıyor herkes öyle söylemiş bşz de güzel günlere kavuşacağızKızlar gebeliğin basından beri üç buçuk kilo vermişimböyle ne olacak bilmiyorum sabah yedigim şeftaliyi bile kustum
10+5 canm az önce kahvaltı yaptım şimdilik iyiyim 4. AyKaç haftalık oldun sen canım benimde öyle oldu azalmaya başladı 2 gün oluyor 3/4 gün tamamen yok gibi mide yanmalarım oluyot ama bulantılarım azaldı kendi işimi de kendim görebiliyorum artık yavaş yavaş. Benim 11+5 hadi inşallh 4.ayımıza bomba gibi gireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?