2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aminn. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah, güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Beklemekten başka çare yok evet...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Ne manyaklar var ya!!!

Ne kusuru canımsora sora ögrenicez ikili test yapılınca genellikle üçlü test yapılmıyor yani bazı doktorlar gerk duymuyor bu üçlü testi ikili testti yaptırmazsan zamanı geçerse üçlü test yapılıyor bu testte down sendromu için, dörtlü test ise 15 ve 20 haftalarda yapılıyor tarama testi oda diye biliyorum bende

Canım 2 Li testte zeka gelişimine bakıyorlar ense kalınlığından ölçerek 3 lü ve 4 lü testleri bazı hekimler istemiyor ama bazıları da görmek istiyor. 20 haftalarda da 2.düzel usg çekiliyor tabi detaylı ultrason burda da bebeğin iç organları da dahil bütün vücudunu inceliyorlar. 2 Li test ve detaylı usg gebeler için çok önemli bence.

Kuzum niye aptal diyelim belli ki iyi niyetin hep kullanılmış malesef iyi niyetli insanların kıymeti bilinmiyor. Gün gelir paylaşmak istersen elbet dinleriz
Bir söz var evlilik Avrupa da tango gibidir kadın ve erkek arasında. Bizde halay gibi ne başı belli ne sonu maleseff..

zeka gelişimi için dahiliye doktoru bana iyot hapı mı öyle bir hap yazmıştı. kadın doğum doktoru gerek görmedi zaten yazıcam zamanı gelince boşver o ilacı dedi. siz kullanıyor musunuz acaba bu tarz bir ilaç? ben sadece d3 vitamini ve folik asit kullanıyorum bu ara

çok teşekkür ederim bilgilendirme için isimlerini duydum ama ne işe yaradıklarını hiç bilmiyordumm

Keşke olabilsem senin gibi. Ben de kadına evlendiğimiz zamandan beri biraz kırgınım tavır koyayım diyordum olmadı hiç yapamadım. Nasıl pamuk gibi seninki gibi. Hiç kötü olamıyor insan onunla. Ama uzakta olmamız çok iyi. Süt içmeyi pek sevmiyorum ama içtim diyorum aferin kızıma diyor inanıyor napsın. Ne dese yapıyor musun diye yapıyorum diyorum sorun kalmıyor

Hamile günlüğü iyi gelir mi acebaaaa

Aynen canım bizimde sonuç nasıl çıkıcak sürekli onu düşünüyoruz geçen hafta perşembe verdim kanı hep e-postaya bakıyoruz gözümüz kulağımız hep telefonda saglıklı güzel haberler alalım arkadaşım hepimiz gerçekten zor süreç

Kızlar gebeliğin basından beri üç buçuk kilo vermişim böyle ne olacak bilmiyorum sabah yedigim şeftaliyi bile kustum
Bende 3 kg verdim canım çok normal bulantısı olup kusan gebeler için. Benim azaldı en azından yiyorum artık yine kusuyorum ama kusunca rahatlıyorum yoksa midem ağzımda geziyorum hep zaten sürekli yanıyor sanki kazan kaynıyor midemde fokur fokur diyor 3.ayımız dolduktan sonra inşallah hepsi geçecek canım aldığımız alacağımız eşyalardan bahsedeceğiz isim bulacağız gebeliğin en güzel süreci zaten 4 aylarda başlıyor herkes öyle söylemiş bşz de güzel günlere kavuşacağız

10+5 canm az önce kahvaltı yaptım şimdilik iyiyim 4. Ay adı bile güzel inşallah bulantılarimizin tamamen bittiği bir ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…