- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, inşallah saglıkla yeniden kısa zamanda nasip olurKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, inşallah saglıkla yeniden kısa zamanda nasip olurKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
Hele ben hele bennn, yağmur yağsın, hava kararsın bayılıyorumEvet ya bu lambayı yaktım ben kapkaranlık oldu ev güzel yağıyor nedense ben seviyorum kasvetli havaları
Beni 2 gün once aradılar sağlık ocağı kayıt için canım, doktor son kontrolde gebe diye girmiş. Emin mi olmak istedi artık ne olduBeni daha sağlık ocağından kimse arayıp sormadı en son 6. Haftada gidip kayıt yaptırmıştım test verdim kan testlerim çıktı hiç aramadılar bile, tetanoz aşısı zamanını bekliyorum şimdi yine aramazlarsa şikayet edeceğim takibimi yapmıyorlar diye
7. Aydan sonra alışveriş telaşı o günleri görelim de inşallahilk gebelikte evdeydim ve gerçekten çok mide bulantısı yaşadım. şimdi ise çalıştığım için midir yoksa pek bunları düşünmediğimden midir daha rahat geçiyor. bakalım son günlere doğu neler yaşayacağım. 7. aydan sonra ağırlaşmaya başlayınca bizi neler bekliyor olacak yaşayıp göreceğiz.
Ah ya çok geçmiş olsunKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
Benimde kafam karıştı şimdi ya geçen gittiğimde doktor 11. Hafta ve 14. Hafta arası gel ikili testi yapalım dedi ben 2 gün sonra 11 olcam randevu yok napcam şimdiBenim ilk doktorum da net 11+0-11+6 aralığında şimdiki perinatologum da tam 11+2 de 2 li taramayi yapacağını söyledi. Ondan demiştim. Demkki doktordan doktora değişiyor bilemiyorum ana sizin nifty yapıldığı için 12.haftaya da bırakmış olabilir. Bilemedim yani.
nifty testi ne oluyor acabaKıslar nıfty testi yaptırıp sonucu çıkan var mı?
Bende 10 +5 im canım benimde belirtilerim çok azŞey diyomuşum canım senin öyle değildir ama benim eltim önceki gebeliğinde cheesecake yemişti sonra şey oldu
Seninle aynı haftada mıyız ki 10+4 üm ben de benim de hiç belirtim kalmadı diyebilirim bu haftalarda artık baya azalıyormuş belirtiler
Kendinizi nerde rahat hissediyorsanız orda olun
Bir kanla canım bebegin dna aları ayrıştırılıyor sonra bebekteki kromozomal bozukluklar ve bebekte olabilecek hastalıklar cinsiyet down sendromu trizomi taraması, cinsiyet bozuklugu taraması vb gibi bütün hastalıklara bakılıyornifty testi ne oluyor acaba
ben de şimdi onu araştırıyordum, ilk defa duydum. gerçi şuan yaşadığım çoğu şeyi ilk defa duyuyorum. ben de ikili test yaptırmayı düşünüyorum sadece. umarım hiçbir sorun çıkmaz kimsenin bebeğinde.Bir tüple canım bebegin dna aları ayrıştırılıyor sonra bebekteki kromozomal bozukluklar ve bebekte olabilecek hastalıklar cinsiyet down sendromu trizomi taraması, cinsiyet bozuklugu taraması vb gibi bütün hastalıklara bakılıyor
Merhaba kızlar haftalardır takip ediyorum sizleri ama sohbete katılmamıştım. Gebelik hikayemi olabildiğince kısa anlatıp düşüncelerinizi almak isterim.40 yaşındayım.10 yıl önce troid kanserine yakalandım, ikinci bebeği düşünürken ( 1 kızım var 12 yaşında, kızımdan önceki gebeliğimde oğlum olmuştu 1 ay yaşadı rahmetli oldu)tabi kansere yakalınca bebek fikri rafa kalktı tedavi oldum zorlu bir süreçti benim için , sonrasında 4-5 sene beklemen lazım dediler bebek için, beklerken yaş 35 oldu. 6 ay 1 sene bebek için uğraştık sonra olmayınca doktora gittik tahliller yapıldı, çok kötü değil ama vakit kaybetmeyelim tüp bebek yapalım dediler kabul etmedik kaderimize razı olduk. 1 tane kızımız var Rabbim hiç olmayana nasip etsin dedik o defteri kapattık. Hikayenin sonunda bu yıl 15 temmuzda hamile olduğumu öğrendim( menapoza girdim diye düşünüp doktora gittim) 10 gün sonra kontrole çağırdılar, tekrar 3 Ağustos'da gittim 7+2 günlük dediler sata göre. yolk sac var bebek ve kalp atışı yok sağlıksız gebelik olabilir 10 gün sonra tekrar gel dediler. Bugün sabah süre doldu kontrole gittim ben şok ikiz gebelik dediler tek kese içinde.Birinin kalp atışı var ama yavaş atıyormuş diğerinin henüz kalp atışı bile yok. Sata göre bugün 9+0 günlük gebeyim ama bebeklerin biri 5+6 günlük, kalbi hiç atmayan 5+5 günlük dediler.Sata göre neredeyse 3 hafta fark var. Bebeklerin birini hatta ikisinide kaybedebilirisin dediler.Böyle bir durumda ne hissedebilirim ne düşünebilirim bilmiyorum. Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip etsin diyebiliyorum sadece
Amin canım bu testi yaptırınca canım doktor ikili üçlü dörtlü gibi testler yapımıyor zaten, ben ilk gebeligimde yaptırmadım ikinci boş gebelik olunca kromozon bozuklugu sonucu bu buyüzden yaptırmaya karar verdik Rabbim evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinben de şimdi onu araştırıyordum, ilk defa duydum. gerçi şuan yaşadığım çoğu şeyi ilk defa duyuyorum. ben de ikili test yaptırmayı düşünüyorum sadece. umarım hiçbir sorun çıkmaz kimsenin bebeğinde.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Çok zor süreçler atlatmissiniz.. Allah hayırlısını nasip etsin. Beklemekten başka çare yok.. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız. Üzüntüleriniz artik geride kalsın inşallahMerhaba kızlar haftalardır takip ediyorum sizleri ama sohbete katılmamıştım. Gebelik hikayemi olabildiğince kısa anlatıp düşüncelerinizi almak isterim.40 yaşındayım.10 yıl önce troid kanserine yakalandım, ikinci bebeği düşünürken ( 1 kızım var 12 yaşında, kızımdan önceki gebeliğimde oğlum olmuştu 1 ay yaşadı rahmetli oldu)tabi kansere yakalınca bebek fikri rafa kalktı tedavi oldum zorlu bir süreçti benim için , sonrasında 4-5 sene beklemen lazım dediler bebek için, beklerken yaş 35 oldu. 6 ay 1 sene bebek için uğraştık sonra olmayınca doktora gittik tahliller yapıldı, çok kötü değil ama vakit kaybetmeyelim tüp bebek yapalım dediler kabul etmedik kaderimize razı olduk. 1 tane kızımız var Rabbim hiç olmayana nasip etsin dedik o defteri kapattık. Hikayenin sonunda bu yıl 15 temmuzda hamile olduğumu öğrendim( menapoza girdim diye düşünüp doktora gittim) 10 gün sonra kontrole çağırdılar, tekrar 3 Ağustos'da gittim 7+2 günlük dediler sata göre. yolk sac var bebek ve kalp atışı yok sağlıksız gebelik olabilir 10 gün sonra tekrar gel dediler. Bugün sabah süre doldu kontrole gittim ben şok ikiz gebelik dediler tek kese içinde.Birinin kalp atışı var ama yavaş atıyormuş diğerinin henüz kalp atışı bile yok. Sata göre bugün 9+0 günlük gebeyim ama bebeklerin biri 5+6 günlük, kalbi hiç atmayan 5+5 günlük dediler.Sata göre neredeyse 3 hafta fark var. Bebeklerin birini hatta ikisinide kaybedebilirisin dediler.Böyle bir durumda ne hissedebilirim ne düşünebilirim bilmiyorum. Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip etsin diyebiliyorum sadece
Çok geçmiş olsun inşallah bian önce tekrar sağlıklı bir evlada kavuşursunuz.Kizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallahKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
bu üçlü dörtlü neden yapılıyor acaba? hepsi ikili testle aynı sonucu öğrenmek için mi yoksa farklı farklı mı? çok sordum ama kusura bakmayın benim ilk gebelik ilk defa duyuyorum bunları. inşallah bu gebelikte hiçbir sıkıntı yaşamazsınızAmin canım bu testi yaptırınca canım doktor ikili üçlü dörtlü gibi testler yapımıyor zaten, ben ilk gebeligimde yaptırmadım ikinci boş gebelik olunca kromozon bozuklugu sonucu bu buyüzden yaptırmaya karar verdik Rabbim evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Bende merak ettim sonuçları çıkan var mı bekliyorum bugün 4.gün 1 haftaya çıkar demişlerdi haftasonu sayılıyor mu acaba bilemedim :) cinsyette %100 net belli oluyormuş merak ediyor insan en çokta sağlıklı olmasını diliyorum hep sürekli aklımız sonuçlardaKıslar nıfty testi yaptırıp sonucu çıkan var mı?
Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza. Ailemden kimseye söylememiştim henüz kalp atışını bekliyorduk. Birileriyle paylaşmak iyi geldi bana.))Merhabalar, öncelikle bütün kötü günler geçmişte kalsın bir daha da size uğramasın inşallah. gebeliğiniz umarım iyi sonuçlanır kötü düşünmeden moralinizi yüksek tutmaya çalışın. umarım her ikisini de sağsalim kucağınıza alırsınız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Çok zor süreçler atlatmissiniz.. Allah hayırlısını nasip etsin. Beklemekten başka çare yok.. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız. Üzüntüleriniz artik geride kalsın inşallah
Cheesecake yiyince çocuk peynire dönüşebilir kızlar dikkat edinŞey diyomuşum canım senin öyle değildir ama benim eltim önceki gebeliğinde cheesecake yemişti sonra şey oldu
Seninle aynı haftada mıyız ki 10+4 üm ben de benim de hiç belirtim kalmadı diyebilirim bu haftalarda artık baya azalıyormuş belirtiler