2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne yazıkki bana hiç bişey söylemedi sevgili doktorlarım acaba 11 haftamda randevum var o zaman mı isteyecekler anlamadım sadece sağlık ocağına kendim gittim 6 parametre test baktılar elimde bir bu sonuçlar var
Merhabalar yeni okudum mesajınızı yorum yapmak istedim ben 4+6 da keseyi gördüm doktorum bu testleri o zaman istedi benden 6+0 dada kalp atışını duymaya gittiğimde yorumlamıştı test sonuçlarımı

Gunaydinlar
Ben bir seyi merak ettim de. Acaba burada calisan Anne adayi az mi? Calisanlar bu mesaji begenebilir mi? Ordan merakimi gidereyim

ben çalışıyorum canım

Gerçekten oğlunun mutlu bir evliliği olsun, ne güzel eşine değer versin bunları düşünmek yerine kıskançlık yapması çok üzücü. Boş ver canım sen kendini bebişini düşün kulaklarını tıka gitsin

Cevap verenlere cok tesekkur ederim. Cogunluk calismiyor anladigim. Mesguliyet gebeligi kolaylastiriyor diye dusunuyorum :)

ilk gebelikte evdeydim ve gerçekten çok mide bulantısı yaşadım. şimdi ise çalıştığım için midir yoksa pek bunları düşünmediğimden midir daha rahat geçiyor. bakalım son günlere doğu neler yaşayacağım. 7. aydan sonra ağırlaşmaya başlayınca bizi neler bekliyor olacak yaşayıp göreceğiz.

Cevap verenlere cok tesekkur ederim. Cogunluk calismiyor anladigim. Mesguliyet gebeligi kolaylastiriyor diye dusunuyorum :)
Ben haftada 3 gün evden 2 gün ofisten calısıyorum. evde gecirdigim günlerde kendimi cok dinliorum, dediginde haklı olabilirsin, ofiste gün nasıl geciyor anlamıyorum belirtileri düşünmüyorum ama cok yorucu oluyor. bu ay mesela persembe cuma ofise gidiyorum, cuma aksamı pertim cıkmıstı. evde en azından dinlenme şansım oluyor ama ofiste de yemek hazır oluyor :) işte insanoglu hiçbişeyden tam anlamıyla memnun olmuyor

Iste o zaman da formun felaketcileri biz olacagiz

Ben dışardan destek veriyorum canım. Sabit çalışmak istemiyorum bu süreçte o yüzden ayrıldım dışardan destek oluyorum telefonla hallediyorum işimi çok şükür. Ama bir süre çalışmayı da istemiyorum eşimde istemiyor bende istemiyorum kızımda hep çalıştım zaten aralıksız biraz istirahat etmek istiyorum ne zaman çocuk olurda 4 yaşına falan gelir o zaman sabit çalışmayı düşünüyorum

Ben ilkinde 37.haftaya kadar calıstım ve öyle aşırı zorlanmadım üstelik sabah 6 da güne baslayıp 5 gün ofise gidiyordum. şimdi haftada 2 gün ofise gidiyorum ve ozamanlar nasıl sürekli gitmişim diye kendime şaşıyorum, inanılmaz yorucu. bir de 20 kilo almıstım duba gibiydim. bu sefer cok kilo almamaya calısacagım. Allah hepimize dayanma gücü versin :)

Buradan gordugum kadari ile evdeki calismayan anne adaylari olsun, calisan anne adaylari olsun gebeligini istedigi ve planladigi gibi yasiyor. Ulkemizde ve dunyada ne cok kadin var ki istemedigi sekilde ve istenmeyen kosullar altinda yasamakta...

Hepimiz normal halimizde degiliz. Dogal olarak... Cunku gebeyiz. Bu yuzden normal halimize gore bir cok istemedigimiz sikayetler olacak. Bu surecin parcasi. Bunlari bi kenara duygu ve düşüncelerimizle gelecege mektup gibi bebeklerimize yazarsak onu ne kadar sevdigimizi ve hayatimiza katilmasindaki istegimizi ... Bence hem iyi hissederiz hem de ileride onun da cok hosuna gider. Hem de bu durumla daha iyi bas edebiliriz. Sikayet ettikce daha da guclu gelecek istemedigimiz seyler ve de bu olumsuz duygu ile dunyaya getirdigimiz bebege bakarken yasayacagimiz zorluklara karsi daha tahammulsuz oluruz

O zaman saglikla gelsin bebisler biz sabrederiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…