Merhabalar yeni okudum mesajınızı yorum yapmak istedim ben 4+6 da keseyi gördüm doktorum bu testleri o zaman istedi benden 6+0 dada kalp atışını duymaya gittiğimde yorumlamıştı test sonuçlarımıNe yazıkki bana hiç bişey söylemedi sevgili doktorlarım acaba 11 haftamda randevum var o zaman mı isteyecekler anlamadım sadece sağlık ocağına kendim gittim 6 parametre test baktılar elimde bir bu sonuçlar var
Senin daha acayipmişYaşayan bilirgel bana sor
Gunaydinlar
Ben bir seyi merak ettim de. Acaba burada calisan Anne adayi az mi? Calisanlar bu mesaji begenebilir mi? Ordan merakimi gidereyim
Evet canım ben yazmıştım kardeşim anlattığında üstüne koyup abarttığını düşünmüştük ahahahah ama gözümüzün önünde oldu. Hatta kardeşim hamileyken sadeve kayısı suyu içiyordu eşi eve gelirken kayısı suyu almış demişki sen seviyorsun diye aldım annesi de küsmüş ben De kabak çekirdeğini seviyorum bigün sormadan aldın mı ama karına bakıyorsun ben büyüttüm seni karın değil demiş. Kardeşime de küsmüş konuşmamış yüzüne bakmamış eniştemin de. Böyle ruh hastasıydı daha kim bilir neler var bizim bilmediğimiz etrafımızda. İnsanlar neler yaşıyor. Yazık ama insan oğlunu kıskanır mı böyle de oğlunu arada bırakıyorsun yazık değil mi güzel güzel anlaşmak mutlu olmak varken.
Ben de çalışıyorumGunaydinlar
Ben bir seyi merak ettim de. Acaba burada calisan Anne adayi az mi? Calisanlar bu mesaji begenebilir mi? Ordan merakimi gidereyim
Sabah erken uyanmak çok zor geliyor bana bi tekCevap verenlere cok tesekkur ederim. Cogunluk calismiyor anladigim. Mesguliyet gebeligi kolaylastiriyor diye dusunuyorum :)
Bir sey olmadı kuzum sadece isim değişikliği yaptımAhahahAaa ne oldu ya şimdi gördüm
Cevap verenlere cok tesekkur ederim. Cogunluk calismiyor anladigim. Mesguliyet gebeligi kolaylastiriyor diye dusunuyorum :)
Kendinizi nerde rahat hissediyorsanız orda olunaslında şubat listesine yazdırdım sonra buraya geldimama ne yapmalıyım bilmiyorum
Benim doktorum şubat sonu diye net söyledi maalesef
Keşke 5 martta doğsa o gün benim doğum günüm
Ben haftada 3 gün evden 2 gün ofisten calısıyorum. evde gecirdigim günlerde kendimi cok dinliorum, dediginde haklı olabilirsin, ofiste gün nasıl geciyor anlamıyorum belirtileri düşünmüyorum ama cok yorucu oluyor. bu ay mesela persembe cuma ofise gidiyorum, cuma aksamı pertim cıkmıstı. evde en azından dinlenme şansım oluyor ama ofiste de yemek hazır oluyor :) işte insanoglu hiçbişeyden tam anlamıyla memnun olmuyorCevap verenlere cok tesekkur ederim. Cogunluk calismiyor anladigim. Mesguliyet gebeligi kolaylastiriyor diye dusunuyorum :)
Gelince kapatiyorum acigiSabah erken uyanmak çok zor geliyor bana bi tek
Iste o zaman da formun felaketcileri biz olacagizilk gebelikte evdeydim ve gerçekten çok mide bulantısı yaşadım. şimdi ise çalıştığım için midir yoksa pek bunları düşünmediğimden midir daha rahat geçiyor. bakalım son günlere doğu neler yaşayacağım. 7. aydan sonra ağırlaşmaya başlayınca bizi neler bekliyor olacak yaşayıp göreceğiz.
Bende çalışıyorum iş yerinde uyku basıyor ve uyuyamıyorum çok kötü çokCevap verenlere cok tesekkur ederim. Cogunluk calismiyor anladigim. Mesguliyet gebeligi kolaylastiriyor diye dusunuyorum :)
Ben dışardan destek veriyorum canım. Sabit çalışmak istemiyorum bu süreçte o yüzden ayrıldım dışardan destek oluyorum telefonla hallediyorum işimi çok şükür. Ama bir süre çalışmayı da istemiyorum eşimde istemiyor bende istemiyorum kızımda hep çalıştım zaten aralıksız biraz istirahat etmek istiyorum ne zaman çocuk olurda 4 yaşına falan gelir o zaman sabit çalışmayı düşünüyorumCevap verenlere cok tesekkur ederim. Cogunluk calismiyor anladigim. Mesguliyet gebeligi kolaylastiriyor diye dusunuyorum :)
Ben ilkinde 37.haftaya kadar calıstım ve öyle aşırı zorlanmadım üstelik sabah 6 da güne baslayıp 5 gün ofise gidiyordum. şimdi haftada 2 gün ofise gidiyorum ve ozamanlar nasıl sürekli gitmişim diye kendime şaşıyorum, inanılmaz yorucu. bir de 20 kilo almıstım duba gibiydim. bu sefer cok kilo almamaya calısacagım. Allah hepimize dayanma gücü versin :)ilk gebelikte evdeydim ve gerçekten çok mide bulantısı yaşadım. şimdi ise çalıştığım için midir yoksa pek bunları düşünmediğimden midir daha rahat geçiyor. bakalım son günlere doğu neler yaşayacağım. 7. aydan sonra ağırlaşmaya başlayınca bizi neler bekliyor olacak yaşayıp göreceğiz.
Cok gecmis olsunKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
Geçmiş olsunKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?