- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Ay ben de bayılıyorum hiç de kısmadım kaynanoş darlıyor her gün içme içme. İçmiyorum diyorum artık Bir de süt iç diye darlıyor. Hamile değilken de her gün üşenmeden söylerdi. İçiyorum diyorum artık napayımYaaaaaa gelince haber verin bir kahve içeriz yalnız bende hep kahve içeriz hep kahve içeriz çocuk doğuştan kahveci olacak bu gidişle
Bu arada kaynana dedim şunu da diyim kahveden bağladım konuya kafam süper O oslem_ biz de evlenirken çok sorun yaşadık. Yapım gereği insanlardan bişey isteyemiyorum. Kaynanam bana bayılıyor gerçekten ilişkimiz çok iyi ve yılda bir falan görüşüyoruz. Ama evimin eşyası takı konusunda falan o kadar mahrum bırakıldım ki herşeyden. Konuyu bir açsam burada herkesin yarası vardır eminim. Ama ben ciddi anlamda mağdur edildim ve aptal diyeceksiniz diye anlatamıyorum bile. Çok karışık bir konu zaten. Bebeğimin iyiliği için aklıma bile getirmek istemiyorum konuyu. Ama gerçekten düşünsek kafamız sinirden patlar yapma bunu hamile olmasan da yapma Çocuğumu da arada görmek için gelir komşuya gider gibi. En ufak yardım teklifi olmayacağına eminim. Maddi yardımı olur sadece. Benim garip anam da kendini parçalar bebek büyüteceğiz diye hepimizin kaderi az çok böyle merak etme bu coğrafyanın gerçeği bu napalım