• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim kaynanam bizim çocuk olacak diye kıskanmış herhalde geçen ikinci köpeği sahiplendi 🤣🤣🤣 eşim de annesine takılıyor hep zaten ne yaparsam onu yapıyorsun diye. Bunu yazdığını görünce bi güldüm elimde olmadan 🤣
2) Babamın doğum günü 1 Mart. Benim için çok özel bir tarih. Umarım 1 Mart olur senin ❤️ Babaanneme sormuştum babamın çocukluğu nasıldı diye. Çok usluydu oturttuğum yerde dururdu hiç ağlamazdı beni üzmezdi diyor 😂 İnsan da babasının bebekliğini düşününce bi değişik oluyor ama😂
Hep gerginlik olmasın diye öylesine yazıyorum işte ben de. Maksat muhabbet olsun🙈🙃
Ne kaynanalar var be maşallah 🧿🤣
Bazı erkek analarında acayip bi histerikli hal oluyor, oğullarına aşırı düşkün olduklarından mı kıskanıyorlar anlamıyorum sanki oğulları hep onun kalacak onun tapulu malıymış gibi geçen Leedong Leedong yazmıştı kardeşinin kayınvalidesi oğlunun kucağına oturuyormuş 😳 tamamen hastalıklı ruh halleri. Senin kayınvalide de 2. Köpeği sahiplenerek benden medet ummayın mesajını vermiş size bence 😂😂

Ayyy hadi yaa hayallerimdeki çocuk 😂💛 ben de rüyamda ne güzel tarihte doğurdum ya kimse unutmaz diyordum kendi kendime 😅

Bazı erkek analarında acayip bi histerikli hal oluyor, oğullarına aşırı düşkün olduklarından mı kıskanıyorlar anlamıyorum sanki oğulları hep onun kalacak onun tapulu malıymış gibi geçen Leedong Leedong yazmıştı kardeşinin kayınvalidesi oğlunun kucağına oturuyormuş 😳 tamamen hastalıklı ruh halleri. Senin kayınvalide de 2. Köpeği sahiplenerek benden medet ummayın mesajını vermiş size bence 😂😂

Ayyy hadi yaa hayallerimdeki çocuk 😂💛 ben de rüyamda ne güzel tarihte doğurdum ya kimse unutmaz diyordum kendi kendime 😅
Kaynanadan daha kötüsü de kaynana görünümlü kayinpederdir NET!!

Kızlar bugün çok mutluyum 🥰 dün cizkek ve erik yedim bugünde bulantım baya azaldı birden kesiliyor sanki %50 azaldı dünden beri bir aydır kahvaltı yapmıyordum şimdi eltimle k.validede kahvaltı yapcaz sanki bayram bugün bana 💃💃🧿
Şey diyomuşum canım senin öyle değildir ama benim eltim önceki gebeliğinde cheesecake yemişti sonra şey oldu 🥴🤣

Seninle aynı haftada mıyız ki 10+4 üm ben de benim de hiç belirtim kalmadı diyebilirim bu haftalarda artık baya azalıyormuş belirtiler 🧿

bunlara takılmak da bi hamilelik belirtisi bence :KK70:
normal düşünebilen insanlar bi şey yoktur diyebiliyo ama sen hamilelik hormonlarına esir oldugun için karar mekanizman çoktan çökmüş oluyor :KK70:
Ay evet ya mantık ve duygular arasındaki mesafe bizde baya fazla şu an 🤣 ay bi de belirti varsa şöyle yoksa böyle bilmemne. Hamilelik bu kadar basit bişey değil ki. Yok illaki hamile olduğumu hissedeyim de bebeğin iyi olduğunu düşüneyim istiyoruz. Aslında mesele öyle işlemiyor ama bir de hormonlar var tepemizde sürekli endişe pompalıyor. Mantık hop çöpe atılmış. Dışarıdakilere de saçma geliyor paniklememiz 🤣🤣🤣

Benim ilk doktorum da net 11+0-11+6 aralığında şimdiki perinatologum da tam 11+2 de 2 li taramayi yapacağını söyledi. Ondan demiştim. Demkki doktordan doktora değişiyor bilemiyorum ana sizin nifty yapıldığı için 12.haftaya da bırakmış olabilir. Bilemedim yani.
Yok kız normalde de 11 ve 12. Haftada yapılıyor. Ben kızımda yaptırdım 12.haftada yapılmıştı 20.haftada da detaylı usg ye girmiştim. Güzel sonuçlar alalım da yeter vallahi de

Ümraniye de afiyet hastanesine gidiyorum canım, hastane büyük değil ama doktorum aşırı iyi biri onu bırakmayı istemiyorum bir de doğal doğum yanlısı bir bayan cok tatlı. Sırf onun için bir de Allah korusun doğumdan sonra kuveze konma olursa oradaki çocuk doktoru cok iyi , oğlumu heo götürdüğüm bir doktor.
Hastane degil doktor için benim ki 😃
doktorun kim canım

Kızlar sizin göbeğiniz büyüdü mü ? Geçen iş yerinde bana hamile misin kilo mu aldın diye sordu patavatsızın biri. Ben baya bi kilo alanlardanım 1 ayda 5 kilo :KK70: Yemeyim diyorum mide bulanır yemezsem diye yiyorum. Zaten canım da istiyor ve sürekli makarna yiyorum.
canım ben kilo almadım ama karnım bayağı bir çıktı 2. hamileliklerde daha da hızlı çıkıyor göbüş galiba kızımda 4. ayda falan belli olmuştu bunda 2,5 ayda ve felaket şişkinliğim var malesef :((
Ben bulantılar yüzünden 3 kg yakın verdiğim halde göbeğim büyümeye başladı belirginleşti artık kiloyla alakası yok benve canım bence bebişler büyüyor artık çok hızlıca hemde :)))
benimde göbüş bayağı belirgin canım bence 2. hamilelikler daha erken belli oluyor deri daha esnek olduğu için :):anneadayı:
Günaydın kızlar, bugün 6+2 yim.
6+1 de kalp atışını gördükten sonra dün gün boyunca hiç midem bulanmadı bugün de aynı.
Yogun bi şekilde birden bastırmışken dün hiç bulanmaması normal mi sizce?
kalbi durmuş falan olmasın :KK43:
kötü düşünme canım belirtiler bir an gelip bir anda da gidebilir burada birçok arkadaşın aniden kesildi
Hanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin 😍 en son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz 🐣🐣
keseyi görürsün canım ben ilk kalp atışını 6+3 de duydum keseyide 5+3 de gördüm ama bu herkeste değişebilir döllenme zamanına göre değişir yani
Kızlar benim bulantım 5. Hafta başlamıştı bugün 10. Haftaya girdim biraz bulantım azalmaya başladı hala var ama kusacak gibi falan olmuyorum mide yanmam hala var benim gibi olan var mı?
benimde 6 da başladı 7. haftadan sonra ilaç almaya başladım o da rahatlatmıştı ama son 1 haftadır daha da iyiyim yemek yedikten sonra biraz rahatsız ediyor ama onun dışında iyiyim
Normali bu aslinda. Benim ilk gebeligimde boyle olmustu. Suanda basindan bu Yana, acsam cok rahatim. Ne zaman yemek yesem 5dk sonra bulanti, huzurluksuz, rahatsizlik, tiksinti basliyor. Yedigime bin pisman oluyorum. Ama yemek yerken de sebze ve meyve eksili-acili yiyorum ve inanilmaz lezzeyli geliyor... Bu da ayri bi sey iste! :KK12:Bir de neyi asiri yesem sonrasinda ondan tiksiniyorum :olamaz:
aynı durumlar bende de var yemesem saatlerce durabilirim yerken keyif alıyorum sonra pişman oluyorum kafalar çok karışık hepsi hormonların suçu :skandal:
Kızlar ben son pazar günü WC ye çıkmıştım şimdi yine i ağladım resmen canım çok açıyor kabızlık beni mahvetti birisi bitiyor diğeri başlıyor… lavman yaptım şimdi bekliyorum. Doktor Libalax lavman kullan zararsız dedi şurup verdi kayısı bana fayda etmiyor kuru yiyorum ıslatıp yiyorum komposto yaptım içiyorum bana mısın demiyor canım çok yanıyor tam 1 saat oturdum en son lavma yaptım. Sizin kabızlık durumu nasıl kızlar?
çok geçmiş olsun canım benim çok zor süreçler atlattın ama hepsi geçiyor Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah suya ağırlık vermeye çalış canım bende malesef yıllardır olan bir problem ama hamilelikte çekilmez bir hal alıyor ki sen çok ağır atlatmışsın tez vakitte hepsi geçer gider inşallah :)
Günaydın kızlar sabaha karşı WC ye çıktım doktorun verdiği müshil çok işe yaradı anlatamam size onun rahatlığını. Rabbim hiç birisinde yaşatmadın gece geve yine hastanede süründüm. Yanlız hep açım aç aç aç geve kalktım 4 gibi yedim bişeyler şimdi yine açlıktan ölüyorum sanki.sürekli bişieyler istiyorum midem kazınıyor. Valla bulantım ve kabızlığım olmasın kilo umurumda değil gece gündüz yerim zaten 2,5 LG vermişim geri alma zamanı 🤣
Rabbim hepinizin güzel haberlerini versin. O kadar motive oluyorum ki her sıkıntımı size yazıyorum çünkü beni en iyi siz anlıyorsunuz yaşayan bilir sağolun kızlar iyi ki varsınız 🌸🤍
ayy ne güzel bak artık acıkmaya başladın canın birşeylerde ister zamanla az ve sık yemeye çalış mideni çok yormadan canım :KK24:
Kızlar günaydın iki gündür kasık ağrım var hafif ama sürekli doktora gitmeli miyim? Bu cuma kontrolüm var beklesem sıkıntı olur mu? Akıntı vs yok sadece adet olacakmış gibi kasık ağrısı.
canım rahim genişledikçe ve bebek büyüdükçe olabiliyormuş ama karar senin tabiki benimde arada oluyor ama çok rahatsız edecek seviyede değil .
Kızlar günaydın. Eşimle gece şu malum12 hafta kuralını kaldırdım. Dün zaten 2 saat kadar yürümüştüm kendimi son günlerde enerjik ve iyi hissediyorum. Korkumu attığım için dün çok istedim. Sonra da günlerdir olmadığı kadar rahat bir uyku uyudum. Bugün de eğlenceli bi şekilde sizinle paylaşırım güleriz falan diyordum. Ama sabah 7 gibi korkunç bir kabusla uyandım o kadar kötüyüm ki. Şu anki en büyük korkumuzun en kanlı halini yaşadım öyle diyeyim. Söylemeye, dile getirmeye bile korkuyorum anlatmıyorum o yüzden.Eşim kan olduğu için rüya bozulmuştur bebeğimiz sağlıklı merak etme dedi ama yine de içim bir türlü rahat değil. İçimi endişe kapladı umarım kötü birşey yoktur. Bi gelse şu randevu görsem bi an önce yavrumu ah ya Allahım korusun hepimizi 😔
canım tamamiyle bilinçaltı o yüzden stres yapma herşey yolunda olumlu düşün ki bebeiş de strese girmesin :)

Kızlar bugün çok mutluyum 🥰 dün cizkek ve erik yedim bugünde bulantım baya azaldı birden kesiliyor sanki %50 azaldı dünden beri bir aydır kahvaltı yapmıyordum şimdi eltimle k.validede kahvaltı yapcaz sanki bayram bugün bana 💃💃🧿
Kaç haftalık oldun sen canım benimde öyle oldu azalmaya başladı 2 gün oluyor 3/4 gün tamamen yok gibi mide yanmalarım oluyot ama bulantılarım azaldı kendi işimi de kendim görebiliyorum artık yavaş yavaş. Benim 11+5 hadi inşallh 4.ayımıza bomba gibi gireceğiz 🤣😍😍

Hosgeldiniz, hayırlısı olsun 🥰
Benim ve burdaki bir çok arkadaşımızın şubat ayında doğum yapma ihtimali var 😊 önemli olan saglikla kucağımıza almak.
Şubat ayı düşündüğünüz için şubat grubundaki listeye dahil olursunuz diye tahmin ediyorum.

aslında şubat listesine yazdırdım sonra buraya geldim :KK64: ama ne yapmalıyım bilmiyorum :KK17:
Ben de mart annesiyim ama bir ihtimal yine mart olması umudum var 😊

Benim doktorum şubat sonu diye net söyledi maalesef :cry:
Benimde şubat sonu olma ihtimali yüksek. 40.haftam martin 11 ine geliyor. İlk kziim sezeryanla doğdu 38+5 te. Bu bebisye aynı hafta ve günde gelmek istese martin 2 si yapıyor belki birkaç gün erken gelmek ister 😄 benim doguk günün şubat 25. Ay u gün olmaması için dua ediyorum 🤣🤣😂

Keşke 5 martta doğsa o gün benim doğum günüm :KK68:

Evet canım ben yazmıştım kardeşim anlattığında üstüne koyup abarttığını düşünmüştük ahahahah ama gözümüzün önünde oldu. Hatta kardeşim hamileyken sadeve kayısı suyu içiyordu eşi eve gelirken kayısı suyu almış demişki sen seviyorsun diye aldım annesi de küsmüş ben De kabak çekirdeğini seviyorum bigün sormadan aldın mı ama karına bakıyorsun ben büyüttüm seni karın değil demiş. Kardeşime de küsmüş konuşmamış yüzüne bakmamış eniştemin de. Böyle ruh hastasıydı daha kim bilir neler var bizim bilmediğimiz etrafımızda. İnsanlar neler yaşıyor. Yazık ama insan oğlunu kıskanır mı böyle de oğlunu arada bırakıyorsun yazık değil mi güzel güzel anlaşmak mutlu olmak varken.

Kaynanadan daha kötüsü de kaynana görünümlü kayinpederdir NET!!
Kayınpeder daha kötü bir vaka kesinlikle katılıyorum. Benim kaynanam gerçekten mükemmel bir insan. Ama kayınpeder çok konuşuyor boş konuşuyor. Daraltıyor beni kaynanam da kızıyor ona boş konuşma diye. Başka bşr zararı yok ama bana karşı olacaksa da kaynanam önüne geçiyor:))

Çok sevindim 🥰✨🥳 Herkes böyle bir anda düzelir inşallah 🙏🏻🧿

Evet canım ben yazmıştım kardeşim anlattığında üstüne koyup abarttığını düşünmüştük ahahahah ama gözümüzün önünde oldu. Hatta kardeşim hamileyken sadeve kayısı suyu içiyordu eşi eve gelirken kayısı suyu almış demişki sen seviyorsun diye aldım annesi de küsmüş ben De kabak çekirdeğini seviyorum bigün sormadan aldın mı ama karına bakıyorsun ben büyüttüm seni karın değil demiş. Kardeşime de küsmüş konuşmamış yüzüne bakmamış eniştemin de. Böyle ruh hastasıydı daha kim bilir neler var bizim bilmediğimiz etrafımızda. İnsanlar neler yaşıyor. Yazık ama insan oğlunu kıskanır mı böyle de oğlunu arada bırakıyorsun yazık değil mi güzel güzel anlaşmak mutlu olmak varken.
Şaka gibi bu tarz yaklaşımlar bana çok mide bulandırıcı geliyor ya sanki oğluna farklı duygularla yaklaşıyormuş gibi hissettiriyor 🙄 çok berbat bi durum kardeşinin yerinde olmak istemezdim

Back