- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Ay ben de bayılıyorum hiç de kısmadım kaynanoş darlıyor her gün içme içme. İçmiyorum diyorum artıkYaaaaaagelince haber verin bir kahve içeriz yalnız bende hep kahve içeriz hep kahve içeriz çocuk doğuştan kahveci olacak bu gidişle
Eşimde diyor çok sevinme çok yeme sonra bozarsin mideyi yine 10+5 im bugün İnşallah benmde azalır en azından yemek yiyebilim azda olsa 4 kilo vermişim açlıktanŞey diyomuşum canım senin öyle değildir ama benim eltim önceki gebeliğimde cheesecake yemişti sonra şey oldu
Seninle aynı haftada mıyız ki 10+4 üm ben de benim de hiç belirtim kalmadı diyebilirim bu haftalarda artık baya azalıyormuş belirtiler
Sen bi uçta ben bi uçta :)) Beylikdüzü’nde Pendik’e selam bu arada nasıl yağmur başladı İstanbul’da sular seller ooooo :))Aynen anadolu yakasinin diger ucu pendikten selamlar
11+5 de gitmeyi düşünüyordum ama 11+3 mu olsaHEYECANLIYIM kızlar 2 li tarama testiyle eğer konu o test 11 haftada olmalı. 12.hafta geç olabiliyormuş tabi sizlerde bir araştırma yapın mutlaka. Kemik gelişimine baktığı için 11 hafta içinde olmalı.
Ben de 11+3 te gitsem mi acaba canım haftaya cumartesi 11+3 oluyorcanım dr özellikle 11-12 arası gel dedi bana bende 11+2 de gideceğim ama inşallah bir sıkıntı olmaz
elimin altında olsun ki bi şey hissettim değil de elimde bilgi olsun diye aldım bende. sürekli ölçüm yapıp not alcağım doktora da bilgi vermiş olurum içim rahat eder varsa bi şey önlemini alırım. deneyip kurcalayıp yazarım tekrar. inşallah bi şey çıkmaz tabii , hiçbirimizde
2 gün tansiyon yükselmesiyle bir şey olmaz herhalde değil mi ya? bugün midem rahat uyandım ondan bile korkar oldum şimdi
Kaynanan niye küstü? Hamile kaldın diye seni mi kıskandı
Farkında olmadan kaç kişinin hakkına giriliyor di mi? Benzer şeyleri ben de yaşadım malesef dilin kemiği yok ama belli ki elin kemiği de yokmuş hiç ardını arkasını düşünmeden takır takır yazıyorlar çünkü felaket senaryolarını. İnşallah en azından bu topikte daha dikkatli olunur hatta bi fikrim varRheaa bu tarz olumsuz yorum yapanları konu yöneticisi olarak topiğe yazmalarını engelleme yetkin var kullan derim ben
Beni de 11+2 de çağırdı canım bu cumartesi gidicem 12. Hafta dolmadan yapıyorlar 2 liyi
Benim de içime doğan 1 mart rüyamda da gördüm ya bakalım nolucak
Aynı şeyi söylüyoruz işte11+0 ile 11+6 arası olmalı 12.haftaya sarkmamalı. Bildiğim kadarıyla burun kemiği 11.haftada içerisinde belirli bir boyu olmalı. O yüzden o şekilde isteniyor. 11+2 gayet iyi bir tarih bence. Doktorunuzda onaylamış zaten bir sıkıntı çıkacağını hiç sanmıyorum
Bence hiç düşünme kendi kendine küser kendi kendine barışır, sen şuan kimsenin nazını, triplerini çekecek durumda değilsinVallahi hic bir fikrim yok. Bir iki kere telefonda tripli konustu. Bi gun esime dediim kalk gidelim konusalim neye kirilmis gonlunu alalim anlamadim ne oldugunu sen mi bisey dedin dedim. Bisey demedim dedi. Kalktik gittik kovmaktann beter etti. Cok kirildik kari koca aglayarak eve döndük resmen. Inanilmaz kirginim. Dugunumde de burnumdann getirdi bebegimde de. Iyi ki annemi gecen ay karsi binamiza tasimisiz. Yoksa mahvolmustum tek basima. Cok zorlandim ilk zamanlar. Kafami kaldiramadim yastiktan. Simdiler de biraz daha iyiyim sukur. Hala mutfaga giremiyorum mutfakkta bisey yaptirmiyorum midem cok bulaniyor. Annecigim sagolsun evinde yapip tasiiyor buraya her gun her ogun.
Evet canım ilk doğum normaldiAnladim canim afiyet hastanesinde bir doktor duymuştum ben de cok iyi diye. Hayirlisi olsun inşallah tüm sureclerin rahat geçer. Ben de ayni sekilde doktor sectim yoksa acibadem hastanesi hakkinda pek iyi seyler duymadim ama doktoruma guveniyorum. Senin ilk doğum da normal sanirim, benim de normal olsa bu sefer de normal olsun diye diretirdim ama bilemiyorum bakalim kismet
Lale aslanova canım, mükemmel ötesi bir doktordoktorun kim canım
Bence kilit nokta çok mıç mıç ilişki kurmamakta. Benim kayınvalide de kanatsız melektir tabiri caizse çok kızarım hatta ona herkes faydalanır bu yönünden kendini kullandırma derim. Elinde 2 varsa 5 ini sana vermeye çalışır öyle bi insan. Ben daha sert mesafeli bi insanım genel karakterim böyle aslında ona özel değil ama bu zeminde iyi bi ilişki kurabildik ve çok memnunum şuanki durumdan. Ama karşımda her şeye karışan beni darlayan bi insan olsaydı nasıl olurdu bilmiyorumAy ben de bayılıyorum hiç de kısmadım kaynanoş darlıyor her gün içme içme. İçmiyorum diyorum artıkBir de süt iç diye darlıyor. Hamile değilken de her gün üşenmeden söylerdi. İçiyorum diyorum artık napayım
Bu arada kaynana dedim şunu da diyim kahveden bağladım konuya kafam süperO oslem_ biz de evlenirken çok sorun yaşadık. Yapım gereği insanlardan bişey isteyemiyorum. Kaynanam bana bayılıyor gerçekten ilişkimiz çok iyi ve yılda bir falan görüşüyoruz. Ama evimin eşyası takı konusunda falan o kadar mahrum bırakıldım ki herşeyden. Konuyu bir açsam burada herkesin yarası vardır eminim. Ama ben ciddi anlamda mağdur edildim ve aptal diyeceksiniz diye anlatamıyorum bile. Çok karışık bir konu zaten. Bebeğimin iyiliği için aklıma bile getirmek istemiyorum konuyu. Ama gerçekten düşünsek kafamız sinirden patlar yapma bunu hamile olmasan da yapma Çocuğumu da arada görmek için gelir komşuya gider gibi. En ufak yardım teklifi olmayacağına eminim. Maddi yardımı olur sadece. Benim garip anam da kendini parçalar bebek büyüteceğiz diye hepimizin kaderi az çok böyle merak etme bu coğrafyanın gerçeği bu napalım
Her insan farklı işte kardeşim çekti ama şimdi rahat evini ayırdı çok şükür ki :)Şaka gibi bu tarz yaklaşımlar bana çok mide bulandırıcı geliyor ya sanki oğluna farklı duygularla yaklaşıyormuş gibi hissettiriyorçok berbat bi durum kardeşinin yerinde olmak istemezdim
1 gün var aramızdaaaEşimde diyor çok sevinme çok yeme sonra bozarsin mideyi yine 10+5 im bugün İnşallah benmde azalır en azından yemek yiyebilim azda olsa 4 kilo vermişim açlıktan
Aynı evdeler miydi bi deHer insan farklı işte kardeşim çekti ama şimdi rahat evini ayırdı çok şükür ki :)
Keske benimki de kedi kopek sahiplenmek gibi guzel seyler yapsa :) anca hir gur cikariyor moral bozuyor.Benim kaynanam bizim çocuk olacak diye kıskanmış herhalde geçen ikinci köpeği sahiplendieşim de annesine takılıyor hep zaten ne yaparsam onu yapıyorsun diye. Bunu yazdığını görünce bi güldüm elimde olmadan
2) Babamın doğum günü 1 Mart. Benim için çok özel bir tarih. Umarım 1 Mart olur seninBabaanneme sormuştum babamın çocukluğu nasıldı diye. Çok usluydu oturttuğum yerde dururdu hiç ağlamazdı beni üzmezdi diyor İnsan da babasının bebekliğini düşününce bi değişik oluyor ama
Hep gerginlik olmasın diye öylesine yazıyorum işte ben de. Maksat muhabbet olsun
Ayy Cidden sabahin erken saatlerinde musterilere gunaydin diyorum ev kapkaranlikSen bi uçta ben bi uçta :)) Beylikdüzü’nde Pendik’e selam bu arada nasıl yağmur başladı İstanbul’da sular seller ooooo :))
Kapı dinlese iyiAynı evdeler miydi bi dekız o kadın kapı bile dinlemiştir
canım 12 yi geçirme önemli olan o bence 1-2 günden birşey olmaz dr bana 11-12 hafta arası gel dedi.11+5 de gitmeyi düşünüyordum ama 11+3 mu olsa
Ben de 11+3 te gitsem mi acaba canım haftaya cumartesi 11+3 oluyor
Evet ya bu lambayı yaktım ben kapkaranlık oldu ev güzel yağıyor nedense ben seviyorum kasvetli havalarıAyy Cidden sabahin erken saatlerinde musterilere gunaydin diyorum ev kapkaranlikcok guzel yağiyor
Ben çalışıyorum ama şuan izindeyimGunaydinlar
Ben bir seyi merak ettim de. Acaba burada calisan Anne adayi az mi? Calisanlar bu mesaji begenebilir mi? Ordan merakimi gidereyim
Çok geçmiş olsun canım bu migren illeti hamilelikte daha da tetikleniyormuş hormonlardanGünaydın iyi haftalar kızlar
8. haftamı bitirmiş bulunmaktayım. Cumartesi günüm uzun zamandır yaşamadığım kadar ağır bir migren ile gecti. Beynimi oydularBulantı ile beraber.. Midede bir şey yoktu ama biraz kusar gibi oldum daha iyi geldi.. Eşim işteydi. Cocukla yalnız falan.. Onu da doyurmak lazım tabi.. Yine Allah yardim etti. Kahvaltı falan hazirlayabildim binbir guçlukle. Akşama doğru hafifledi. Dün hafif hafif devam etti.. Bugün de derinden bir ağrı geliyor gibi valla cok korkuyorum. Parol içtim. Kahve içtim. Ay Allah'tan haftasonuydu da iş yerinde falan değildim yaa..
Bu arada dünden beri krem rengi akintim açık kahveye döndü. Hatta bir ara çok hafif pembe gibi geldi.. hani ten rengi gibi böyle rengi.. Doktor kırmızı değilse sorun yok diyor. İnşallah riskli zamanlari atlatırız da daha güzel tadini çıkarırız hamileligimizin
Aa bir de sağlık ocağından aradılar, yazmış miydim..? Çarşamba kan vermeye gideceğim. Kalp atışını duyduysanız gelin dedi. Duyduk dedim. Çağırdı hemşire.
Bu hafta kontrole gidecek herkesten güzel haberler gelmesi dileğiyle
Aman yarabbi düşman başınaKapı dinlese iyiodalarına giriyormuş sabahın köründe pazar günü bile hala uyanmadınız mı saat 9 oldu galan diyormuş kardeşimin eşyalarını karıştırıyormuş her şeyine bakıp okuyormuş. Bir de yemek yapıyormuş kendisine sadece kendisine göre bi oğluna diyormuş balık yapıcam kendime sen de yer misin diye. Tost yapıyormuş sabahları sadeve oğluna soruyormuş tost yicen mi oğluşum diye. Kardeşimi görmezden geliyormuş evde yokmuş gibi. Kızda bu küsse bile. Boşver derdi gider tatlı yapar kahve yapar anne gel yiyelim beraber dermiş o da ben yemem sevmiyorum deyip kendisine kahve yapıyormuş arkasından oğluma büyü yaptı diyormuş herkese telefonda kardeşim duyuyormuş aman deli deyip geçiyordu kız :)))
Dugun ev esyasi taki konusu benim de farkli degil. Onemsemedim bunlari. Cocugum icin de kendisinden maddi manevi bir sey beklemiyorum. Sonucta ona guvenerek evlenmedik, cocuk yapmadik. Sadece torun istiyorum torun istiyorum diye kendi tepiniyordu her gorustugumuzde her konustugumuzda. Gittik torun geliyor dedik küstü ya inanilmaz bir durum anlayamiyorum gercekten. Benimki iki sokak ustte oturuyor ama 1,5 yillik evliyim 20 kere gidip gelmemisiizdir evlerimize. Zaten evlendigimizde de kûsmüstu 3-4 ay hic gorusmemistik dugunden sonra :) ay yazik bana. Neyse ki annemi iyi ki tasimisiz gecen ay hem de karsi binaya. Annem 9-10 saatlik mesafede oturuyordu da bana. Babam vefat etti, tek basina kaldi annem de saglik sorunlari var diye tasidik onu da yakinimiza vallahi esim sagolsun. Iyi ki tasimisiz. Ondan baska kimse yardim etmez bize.Ay ben de bayılıyorum hiç de kısmadım kaynanoş darlıyor her gün içme içme. İçmiyorum diyorum artıkBir de süt iç diye darlıyor. Hamile değilken de her gün üşenmeden söylerdi. İçiyorum diyorum artık napayım
Bu arada kaynana dedim şunu da diyim kahveden bağladım konuya kafam süperO oslem_ biz de evlenirken çok sorun yaşadık. Yapım gereği insanlardan bişey isteyemiyorum. Kaynanam bana bayılıyor gerçekten ilişkimiz çok iyi ve yılda bir falan görüşüyoruz. Ama evimin eşyası takı konusunda falan o kadar mahrum bırakıldım ki herşeyden. Konuyu bir açsam burada herkesin yarası vardır eminim. Ama ben ciddi anlamda mağdur edildim ve aptal diyeceksiniz diye anlatamıyorum bile. Çok karışık bir konu zaten. Bebeğimin iyiliği için aklıma bile getirmek istemiyorum konuyu. Ama gerçekten düşünsek kafamız sinirden patlar yapma bunu hamile olmasan da yapma Çocuğumu da arada görmek için gelir komşuya gider gibi. En ufak yardım teklifi olmayacağına eminim. Maddi yardımı olur sadece. Benim garip anam da kendini parçalar bebek büyüteceğiz diye hepimizin kaderi az çok böyle merak etme bu coğrafyanın gerçeği bu napalım
Bisi olmadı kuzum isim değişikliğine gittim bendeAhahahAaa ne oldu ya şimdi gördüm
Bisi olmadı kuzum isim değişikliğine gittim bendeAhahahAaa ne oldu ya şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?