2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaaaaaa gelince haber verin bir kahve içeriz yalnız bende hep kahve içeriz hep kahve içeriz çocuk doğuştan kahveci olacak bu gidişle
Ay ben de bayılıyorum hiç de kısmadım kaynanoş darlıyor her gün içme içme. İçmiyorum diyorum artık Bir de süt iç diye darlıyor. Hamile değilken de her gün üşenmeden söylerdi. İçiyorum diyorum artık napayım
Bu arada kaynana dedim şunu da diyim kahveden bağladım konuya kafam süper O oslem_ biz de evlenirken çok sorun yaşadık. Yapım gereği insanlardan bişey isteyemiyorum. Kaynanam bana bayılıyor gerçekten ilişkimiz çok iyi ve yılda bir falan görüşüyoruz. Ama evimin eşyası takı konusunda falan o kadar mahrum bırakıldım ki herşeyden. Konuyu bir açsam burada herkesin yarası vardır eminim. Ama ben ciddi anlamda mağdur edildim ve aptal diyeceksiniz diye anlatamıyorum bile. Çok karışık bir konu zaten. Bebeğimin iyiliği için aklıma bile getirmek istemiyorum konuyu. Ama gerçekten düşünsek kafamız sinirden patlar yapma bunu hamile olmasan da yapma Çocuğumu da arada görmek için gelir komşuya gider gibi. En ufak yardım teklifi olmayacağına eminim. Maddi yardımı olur sadece. Benim garip anam da kendini parçalar bebek büyüteceğiz diye hepimizin kaderi az çok böyle merak etme bu coğrafyanın gerçeği bu napalım

Eşimde diyor çok sevinme çok yeme sonra bozarsin mideyi yine 10+5 im bugün İnşallah benmde azalır en azından yemek yiyebilim azda olsa 4 kilo vermişim açlıktan

11+5 de gitmeyi düşünüyordum ama 11+3 mu olsa
canım dr özellikle 11-12 arası gel dedi bana bende 11+2 de gideceğim ama inşallah bir sıkıntı olmaz
Ben de 11+3 te gitsem mi acaba canım haftaya cumartesi 11+3 oluyor

Bence hiç düşünme kendi kendine küser kendi kendine barışır, sen şuan kimsenin nazını, triplerini çekecek durumda değilsin

Evet canım ilk doğum normaldi
doktorun kim canım
Lale aslanova canım, mükemmel ötesi bir doktor

Bence kilit nokta çok mıç mıç ilişki kurmamakta. Benim kayınvalide de kanatsız melektir tabiri caizse çok kızarım hatta ona herkes faydalanır bu yönünden kendini kullandırma derim. Elinde 2 varsa 5 ini sana vermeye çalışır öyle bi insan. Ben daha sert mesafeli bi insanım genel karakterim böyle aslında ona özel değil ama bu zeminde iyi bi ilişki kurabildik ve çok memnunum şuanki durumdan. Ama karşımda her şeye karışan beni darlayan bi insan olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum

Şaka gibi bu tarz yaklaşımlar bana çok mide bulandırıcı geliyor ya sanki oğluna farklı duygularla yaklaşıyormuş gibi hissettiriyor çok berbat bi durum kardeşinin yerinde olmak istemezdim
Her insan farklı işte kardeşim çekti ama şimdi rahat evini ayırdı çok şükür ki :)

Eşimde diyor çok sevinme çok yeme sonra bozarsin mideyi yine 10+5 im bugün İnşallah benmde azalır en azından yemek yiyebilim azda olsa 4 kilo vermişim açlıktan
1 gün var aramızdaaa alırsın alırsın tekrar şimdi bi dönem gelecek iştahın açılacak bende bulantı olmamasına rağmen iştahım yoktu hiç ben de kilo verdim ama alıcaz zaten boşver

Günaydın iyi haftalar kızlar
8. haftamı bitirmiş bulunmaktayım. Cumartesi günüm uzun zamandır yaşamadığım kadar ağır bir migren ile gecti. Beynimi oydular Bulantı ile beraber.. Midede bir şey yoktu ama biraz kusar gibi oldum daha iyi geldi.. Eşim işteydi. Cocukla yalnız falan.. Onu da doyurmak lazım tabi.. Yine Allah yardim etti. Kahvaltı falan hazirlayabildim binbir guçlukle. Akşama doğru hafifledi. Dün hafif hafif devam etti.. Bugün de derinden bir ağrı geliyor gibi valla cok korkuyorum. Parol içtim. Kahve içtim. Ay Allah'tan haftasonuydu da iş yerinde falan değildim yaa..
Bu arada dünden beri krem rengi akintim açık kahveye döndü. Hatta bir ara çok hafif pembe gibi geldi.. hani ten rengi gibi böyle rengi.. Doktor kırmızı değilse sorun yok diyor. İnşallah riskli zamanlari atlatırız da daha güzel tadini çıkarırız hamileligimizin
Aa bir de sağlık ocağından aradılar, yazmış miydim..? Çarşamba kan vermeye gideceğim. Kalp atışını duyduysanız gelin dedi. Duyduk dedim. Çağırdı hemşire.

Bu hafta kontrole gidecek herkesten güzel haberler gelmesi dileğiyle

Keske benimki de kedi kopek sahiplenmek gibi guzel seyler yapsa :) anca hir gur cikariyor moral bozuyor.

Aynı evdeler miydi bi de kız o kadın kapı bile dinlemiştir
Kapı dinlese iyi odalarına giriyormuş sabahın köründe pazar günü bile hala uyanmadınız mı saat 9 oldu galan diyormuş kardeşimin eşyalarını karıştırıyormuş her şeyine bakıp okuyormuş. Bir de yemek yapıyormuş kendisine sadece kendisine göre bi oğluna diyormuş balık yapıcam kendime sen de yer misin diye. Tost yapıyormuş sabahları sadeve oğluna soruyormuş tost yicen mi oğluşum diye. Kardeşimi görmezden geliyormuş evde yokmuş gibi. Kızda bu küsse bile. Boşver derdi gider tatlı yapar kahve yapar anne gel yiyelim beraber dermiş o da ben yemem sevmiyorum deyip kendisine kahve yapıyormuş arkasından oğluma büyü yaptı diyormuş herkese telefonda kardeşim duyuyormuş aman deli deyip geçiyordu kız :)))

Çok geçmiş olsun canım bu migren illeti hamilelikte daha da tetikleniyormuş hormonlardan 8. Haftalarda lekelenme normalmiş plasenta genişlediği için oluyormuş çoğu kişi 8. Haftalarında yaşadı lekelenme korkma.

Beni daha sağlık ocağından kimse arayıp sormadı en son 6. Haftada gidip kayıt yaptırmıştım test verdim kan testlerim çıktı hiç aramadılar bile, tetanoz aşısı zamanını bekliyorum şimdi yine aramazlarsa şikayet edeceğim takibimi yapmıyorlar diye
Aman yarabbi düşman başına Nasıl rahat rahat odaya giriyor. Kardeşinin yerinde olsam gecelikle jartiyerle falan karşılardım o kadını iyice kudursun Böyle analar tedavülden kaldırılsın

Dugun ev esyasi taki konusu benim de farkli degil. Onemsemedim bunlari. Cocugum icin de kendisinden maddi manevi bir sey beklemiyorum. Sonucta ona guvenerek evlenmedik, cocuk yapmadik. Sadece torun istiyorum torun istiyorum diye kendi tepiniyordu her gorustugumuzde her konustugumuzda. Gittik torun geliyor dedik küstü ya inanilmaz bir durum anlayamiyorum gercekten. Benimki iki sokak ustte oturuyor ama 1,5 yillik evliyim 20 kere gidip gelmemisiizdir evlerimize. Zaten evlendigimizde de kûsmüstu 3-4 ay hic gorusmemistik dugunden sonra :) ay yazik bana. Neyse ki annemi iyi ki tasimisiz gecen ay hem de karsi binaya. Annem 9-10 saatlik mesafede oturuyordu da bana. Babam vefat etti, tek basina kaldi annem de saglik sorunlari var diye tasidik onu da yakinimiza vallahi esim sagolsun. Iyi ki tasimisiz. Ondan baska kimse yardim etmez bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…