2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
doktora sorarsan aktardan bi şey alma der :)
ama bu hayatımda iyi ki var en doğal en güzel yöntem çok tavsiye ediyorum
Yok ya doktorum öyle her şeye karışan birisi değil hep olumlu onun yüzünü görünce bile mutlu oluyoruz. Ben ona diyorum hocam bunu kullanabilir miyim diye hemen diyor fazla alma ama kullanabilirsin ya da her gün alma gün aşırısı al olumsuz konuşmuyor hiç:)

Benim kızım 22. Haftada kendini göstermişti yani hic göstermeyede bilirmiş ne olduysa hadi göstereyim dedi herhalde.
Hahaha senin kız baya Naz yapmış ama kızlar gel gösteriyor derler ben sanmam doğuma kadar kız deyip erkek doğuranlsr da var şahit olmuştum arkadaşıma detaylıda bile erkek dediler her şeyini hazırladı o da süsüne kadar isim magnetleri galan yaptırdılar şekerlere isim bi baktım kız oldu

canım ultrasonda ölçüm yapıyor ya onu baz alırsın erken haftadakiler bir iki gün farkediyo sadece

En guzeli de bu ya. Kendinin ve yasadigin seyin farkinda olmak. Bu durumda herseyle basedebilirsin bazen cok da dusunmemek lazim kendi durumuna bak iyimisin iyisin cocuklar iyi mi iyi fazla da bisey dusunme icimizde buyutuyoruz aklimizdaki tedirginliklerimizi. Ben bazen salıyorum kasigima daha once ggirmeyen agri giriyo ani kasiliyo sakin oluyorum akinti var mi baska belirtim var mi yok her agrida canim sıkılıyo ama bi s3kilde basediyorum. Olacagi varsa zaten oluyor. Ne yaparsam yapayim engel olamayacagim durumlar olabilir. Herşey Allah tan diyorum.

böyle dedikten sonra bulantım geri geldi :)
pimpirik ve evhammış tamamen.
göğüsler bomba gibi zaten.
demek ki her gün olacak diye bi şey yok
Ya size burada belirtilerin bebekle ilgisi yok takmayın falan diyorum. Ama dün kendime söz geçiremedim. Yine evhamların kraliçesi olarak kendimi yedim Karın ağrısı kasıklarda batma göğüsler damarlı dolgun ve baya bi de hassasiyet, bir de sürekli akıntım oluyordu. Göğüs ağrım hafiflemişti ona çok takılmadım ama diğerleri devam ediyordu hele ki kasık batması fenaydı. Dün pat diye hepsi gitti. Aynada bakıyorum göğüsler hamile kalmadan önceki gibi dokunuyorum yumuşamış, kasık batması yok, sıfır akıntı çamaşırım kupkuru, vücut çok enerjik. En ufak hamile hissetmiyorum. Dört döndüm evin içinde hiç normal değil diyorum. Zaten kabusla uyanmışım onun da etkisi üstümde. Bir anda niye hepsi aynı anda gitti noluyor diyorum. Eşim geldi yarın doktora gidelim için rahat etsin diyor. O çok emin bişey olmadığından. Sonra çok garip şekilde gece 11 gibi film falan izliyoruz. Birden göğüs uçlarım hatır hatır kaşınmaya başladı. Sonra o kadar hızlı şekilde yine dolgunlaştı ağrımaya başladılar. Banyoya gittim damarlanmış yine inanamadım. Yine koltuktan kalktığımda kasıklarımda batmalar oluyor. Bu kadar hızlı kaybolup geri gelmeleri beni şok etti. Aynı gün içinde oldu. Tabiki doktora falan da gitmiyorum. Bir daha takılma dedim kendime normal bunlar. Belki önümüzdeki haftalarda tamamen bitecek şu an geçiş süreci de olabilir. Durduk yere dün yine günümü zehir ettim

Evet en güzeli almak olmus bazen ne kadar fiyat yuksek olsa da insan çaresiz kalınca alıyor fiyatını hiç görmüyor gerçekten. Mochi bana uygun olmadı ama umarım siz memnun kalırsınız

Olsun ben sizi listemize dahil ettim bile

bunlara takılmak da bi hamilelik belirtisi bence
normal düşünebilen insanlar bi şey yoktur diyebiliyo ama sen hamilelik hormonlarına esir oldugun için karar mekanizman çoktan çökmüş oluyor

Esim de bnde oyle cok istiyoruz ki ama iste iş meselesinden malesef kipirdayamiyoruz. Imkanlar cok zorluyor bu durumda. Muhtemel3n benim bebe de bana der nedennn ned3nnn diye

88
Canm inan benm cevremdede çok var böyle insanlar sürekli ağliyor üzülüyordum insanlar kırılmasın diye kendimi çok yiprattim ana biyere kadar kimseyi takmıyorum canm ne isterse onu yapıyorum bana kirulacagim bişey deseler iki mislisini karşılık veriyorum önce zorlarina gitti laf yaptılar ama alışınca citlarini çıkarmıyorlar bazen sen saygıdan susarsın yaparsın edersin ama nasılsa ağzı var dili yok diye üstüne geliyorlar bu kim olursa olsun asla kendinden ödün verme kimse senden kıymetli değil hamileliğin tadını çıkar bu anları her zaman yaşamıyoruz sana zarar verenlerden uzak dur kimsenin seni bu özel zamanda uzmesine izin verme lütfen çunku sen çok özelsin

Benim ilk doktorum da net 11+0-11+6 aralığında şimdiki perinatologum da tam 11+2 de 2 li taramayi yapacağını söyledi. Ondan demiştim. Demkki doktordan doktora değişiyor bilemiyorum ana sizin nifty yapıldığı için 12.haftaya da bırakmış olabilir. Bilemedim yani.

Ne kadar doğru bir cümle aklımızdaki tedirginlikleri içimizde büyütüyoruz. Ben bunu beğendim

Kaynanan niye küstü? Hamile kaldın diye seni mi kıskandı

Benim de içime doğan 1 mart rüyamda da gördüm ya bakalım nolucak
Benim kaynanam bizim çocuk olacak diye kıskanmış herhalde geçen ikinci köpeği sahiplendi eşim de annesine takılıyor hep zaten ne yaparsam onu yapıyorsun diye. Bunu yazdığını görünce bi güldüm elimde olmadan
2) Babamın doğum günü 1 Mart. Benim için çok özel bir tarih. Umarım 1 Mart olur senin Babaanneme sormuştum babamın çocukluğu nasıldı diye. Çok usluydu oturttuğum yerde dururdu hiç ağlamazdı beni üzmezdi diyor İnsan da babasının bebekliğini düşününce bi değişik oluyor ama
Hep gerginlik olmasın diye öylesine yazıyorum işte ben de. Maksat muhabbet olsun

Kızlar bugün çok mutluyum dün cizkek ve erik yedim bugünde bulantım baya azaldı birden kesiliyor sanki %50 azaldı dünden beri bir aydır kahvaltı yapmıyordum şimdi eltimle k.validede kahvaltı yapcaz sanki bayram bugün bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…