Yok ya doktorum öyle her şeye karışan birisi değil hep olumlu onun yüzünü görünce bile mutlu oluyoruz. Ben ona diyorum hocam bunu kullanabilir miyim diye hemen diyor fazla alma ama kullanabilirsin ya da her gün alma gün aşırısı al olumsuz konuşmuyor hiç:)doktora sorarsan aktardan bi şey alma der :)
ama bu hayatımda iyi ki var en doğal en güzel yöntem çok tavsiye ediyorum
Hahaha senin kız baya Naz yapmış ama kızlar gel gösteriyor derler ben sanmam doğuma kadar kız deyip erkek doğuranlsr da var şahit olmuştum arkadaşıma detaylıda bile erkek dediler her şeyini hazırladı o da süsüne kadar isim magnetleri galan yaptırdılar şekerlere isim bi baktım kız olduBenim kızım 22. Haftada kendini göstermiştiyani hic göstermeyede bilirmiş ne olduysa hadi göstereyim dedi herhalde.
canım ultrasonda ölçüm yapıyor ya onu baz alırsın erken haftadakiler bir iki gün farkediyo sadeceBen ne zaman doguracagim anlamadim :) normal sartlarda martta (sata gore yani) ama benim bebek 2 hafta kadar geriden geliyor. Baya gec oldu sanirim zaten dongumde uzamisti 3 aydir 35 gune cikmisti. Henuz kalp atislarini duymadik bu cumartesi duymayi bekliyoruz. Sadece kalp atisini gormustuk son kontrolde. Bu kontrolde ya da bir sonraki kontrolde herhalde dogum zamani ile ilgili yorum yapar doktor sanirim. Henuz yapmadi cunku.
En guzeli de bu ya. Kendinin ve yasadigin seyin farkinda olmak. Bu durumda herseyle basedebilirsinKuzum valla düşünmedim değil destek almayı da doğru doğru dosdoğru ona gelene kadar almam gereken birkaç eksik var ona şuan bütçe ayıramam. Bir diğer durum dapsikolojiyle benim alan çok benzer kendi iç sesimle kendimi iyilestirebiliyorum ama birazcık zaman tanımam gerek kendime çünkü dediğim gibi sorunun ne oldugunu neden bu şekilde hissettiğimi çok net biliyorum. Süreci nasıl yönetmem gerektiğini de. ama işin içinden çıkamazsam mutlaka bir destek alırım o konuda çekinmem tabi güzel yorumun için teşekkür ederim kuzum
Ben o dünkü olan konularda yazdığım gibi uyku olayım günde 2 saate kadar düştü. Gündüz kızı uyuyunca hemen uyurdum yanında şimdi gunduz uykum hiç yok gece de sadece 2 saat felan. Umarım bir an önce düzelir çünkü vucutta bu düzene alışacak gibi beni çok yoracak gibi geliyor.
Ya size burada belirtilerin bebekle ilgisi yok takmayın falan diyorum. Ama dün kendime söz geçiremedim. Yine evhamların kraliçesi olarak kendimi yedimböyle dedikten sonra bulantım geri geldi :)
pimpirik ve evhammış tamamen.
göğüsler bomba gibi zaten.
demek ki her gün olacak diye bi şey yok
Evet en güzeli almak olmusAnladim, burda kendi tecrübemizi paylaşıyoruz sonucta. Fiyatları yüksek ama benim başka çarem yoktu sutum cok azdı cogalmasi icin almam grrekiyordu, kiralamak da bir opsiyon ama satınalmak daha mantıklı geldi bana o dönem. Simdi de kullanırım diye düşünüyorum. Mochiyi inceliyorum biraz daha bakicam, yorumun için teşekkürler
Olsun ben sizi listemize dahil ettim bileBen ne zaman doguracagim anlamadim :) normal sartlarda martta (sata gore yani) ama benim bebek 2 hafta kadar geriden geliyor. Baya gec oldu sanirim zaten dongumde uzamisti 3 aydir 35 gune cikmisti. Henuz kalp atislarini duymadik bu cumartesi duymayi bekliyoruz. Sadece kalp atisini gormustuk son kontrolde. Bu kontrolde ya da bir sonraki kontrolde herhalde dogum zamani ile ilgili yorum yapar doktor sanirim. Henuz yapmadi cunku.
bunlara takılmak da bi hamilelik belirtisi benceYa size burada belirtilerin bebekle ilgisi yok takmayın falan diyorum. Ama dün kendime söz geçiremedim. Yine evhamların kraliçesi olarak kendimi yedimKarın ağrısı kasıklarda batma göğüsler damarlı dolgun ve baya bi de hassasiyet, bir de sürekli akıntım oluyordu. Göğüs ağrım hafiflemişti ona çok takılmadım ama diğerleri devam ediyordu hele ki kasık batması fenaydı. Dün pat diye hepsi gitti. Aynada bakıyorum göğüsler hamile kalmadan önceki gibi dokunuyorum yumuşamış, kasık batması yok, sıfır akıntı çamaşırım kupkuru, vücut çok enerjik. En ufak hamile hissetmiyorum. Dört döndüm evin içinde hiç normal değil diyorum. Zaten kabusla uyanmışım onun da etkisi üstümde. Bir anda niye hepsi aynı anda gitti noluyor diyorum. Eşim geldi yarın doktora gidelim için rahat etsin diyor. O çok emin bişey olmadığından. Sonra çok garip şekilde gece 11 gibi film falan izliyoruz. Birden göğüs uçlarım hatır hatır kaşınmaya başladı. Sonra o kadar hızlı şekilde yine dolgunlaştı ağrımaya başladılar. Banyoya gittim damarlanmış yine inanamadım. Yine koltuktan kalktığımda kasıklarımda batmalar oluyor. Bu kadar hızlı kaybolup geri gelmeleri beni şok etti. Aynı gün içinde oldu. Tabiki doktora falan da gitmiyorum. Bir daha takılma dedim kendime normal bunlar. Belki önümüzdeki haftalarda tamamen bitecek şu an geçiş süreci de olabilir. Durduk yere dün yine günümü zehir ettim
Estağfurullah canım ne demekanladım canım ben yanlış anladım seni o zaman tamamdır bakalım çarşambayı iple çekiyoruz :))
Esim de bnde oyle cok istiyoruz ki ama iste iş meselesinden malesef kipirdayamiyoruz. Imkanlar cok zorluyor bu durumda. Muhtemel3n benim bebe de bana der nedennn ned3nnn diyeSizin de çocuğunuz size aynı soruyu sormaması için yapabiliyorsaniz güzel bir şehir degisikligi yapabilirsiniz tabi imkanlar el veriyorsa.
İçinde yaşadığımız şehir bizi çok etkiliyor gerçekten ya. İstanbul iyi hoş cok guzel ama bana çok kargaşa, gürültü geliyor. Hayat akışı cok hızlı ve hep bir telaş. Sanırım benn hep küçük, rahat il-ilcelerde yaşadığım icinn. Park bahçe kültürüne cok deger veriyorum, gideceğim yere kısa sürede gitmek vs bunlar bana iyi geliyor o yüzden İstanbul bana ben İstanbula hiccc alışamayız
Canm inan benm cevremdede çok var böyle insanlar sürekli ağliyor üzülüyordum insanlar kırılmasın diye kendimi çok yiprattim ana biyere kadar kimseyi takmıyorum canm ne isterse onu yapıyorum bana kirulacagim bişey deseler iki mislisini karşılık veriyorum önce zorlarina gitti laf yaptılar ama alışınca citlarini çıkarmıyorlar bazen sen saygıdan susarsın yaparsın edersin ama nasılsa ağzı var dili yok diye üstüne geliyorlar bu kim olursa olsun asla kendinden ödün verme kimse senden kıymetli değil hamileliğin tadını çıkar bu anları her zaman yaşamıyoruz sana zarar verenlerden uzak dur kimsenin seni bu özel zamanda uzmesine izin verme lütfen çunku sen çok özelsinVallahi hic bir fikrim yok. Bir iki kere telefonda tripli konustu. Bi gun esime dediim kalk gidelim konusalim neye kirilmis gonlunu alalim anlamadim ne oldugunu sen mi bisey dedin dedim. Bisey demedim dedi. Kalktik gittik kovmaktann beter etti. Cok kirildik kari koca aglayarak eve döndük resmen. Inanilmaz kirginim. Dugunumde de burnumdann getirdi bebegimde de. Iyi ki annemi gecen ay karsi binamiza tasimisiz. Yoksa mahvolmustum tek basima. Cok zorlandim ilk zamanlar. Kafami kaldiramadim yastiktan. Simdiler de biraz daha iyiyim sukur. Hala mutfaga giremiyorum mutfakkta bisey yaptirmiyorum midem cok bulaniyor. Annecigim sagolsun evinde yapip tasiiyor buraya her gun her ogun.
YaaaaaaBen de haftasonu Kırklareli deydim canım :) biz oralıyız, annem orda yasıyor. Edirne ye de zaman zaman geliyoruz cok güzel bir yer, çok şanslısın
Benim ilk doktorum da net 11+0-11+6 aralığında şimdiki perinatologum da tam 11+2 de 2 li taramayi yapacağını söyledi. Ondan demiştim. Demkki doktordan doktora değişiyor bilemiyorum ana sizin nifty yapıldığı için 12.haftaya da bırakmış olabilir. Bilemedim yani.Ben yapmadım 2 Li test nifty testi yaptım ama doktor 2 ki tarama testinin usg ölçümlerini yapacağım sadece kan vermezsin dedi onun içinde 12.Haftamın sonunda gideceğim ama ben hastaneden bildiğim kadarıyla 2’li test 11 ve 12. Haftalarda yapılıyor canım.
Ne kadar doğru bir cümle aklımızdaki tedirginlikleri içimizde büyütüyoruz. Ben bunu beğendimEn guzeli de bu ya. Kendinin ve yasadigin seyin farkinda olmak. Bu durumda herseyle basedebilirsinbazen cok da dusunmemek lazim kendi durumuna bak iyimisin iyisin cocuklar iyi mi iyi fazla da bisey dusunme icimizde buyutuyoruz aklimizdaki tedirginliklerimizi. Ben bazen salıyorum kasigima daha once ggirmeyen agri giriyo ani kasiliyo sakin oluyorum akinti var mi baska belirtim var mi yok her agrida canim sıkılıyo ama bi s3kilde basediyorum. Olacagi varsa zaten oluyor. Ne yaparsam yapayim engel olamayacagim durumlar olabilir. Herşey Allah tan diyorum.
Benim kaynanam bizim çocuk olacak diye kıskanmış herhalde geçen ikinci köpeği sahiplendiKaynanan niye küstü? Hamile kaldın diye seni mi kıskandı
Benim de içime doğan 1 mart rüyamda da gördüm ya bakalım nolucak
ah cok severim ben kahve yaYaaaaaagelince haber verin bir kahve içeriz yalnız bende hep kahve içeriz hep kahve içeriz çocuk doğuştan kahveci olacak bu gidişle
inşallah canım burada hep iyi haberler verelim birbirimize :))Estağfurullah canım ne demekçarşamba güzel haberler bekliyoruz sizden
Sizin kontorulunuz daha erken , benim cuma günü akşaminşallah canım burada hep iyi haberler verelim birbirimize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?