2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba yorum yapmanız beni şahsen çok mutlu etti. Lütfen artık sessiz kalmayın aramiza katılın sizde mart annesi mi olacaksınız
Ben ne zaman doguracagim anlamadim :) normal sartlarda martta (sata gore yani) ama benim bebek 2 hafta kadar geriden geliyor. Baya gec oldu sanirim zaten dongumde uzamisti 3 aydir 35 gune cikmisti. Henuz kalp atislarini duymadik bu cumartesi duymayi bekliyoruz. Sadece kalp atisini gormustuk son kontrolde. Bu kontrolde ya da bir sonraki kontrolde herhalde dogum zamani ile ilgili yorum yapar doktor sanirim. Henuz yapmadi cunku.

canım dr özellikle 11-12 arası gel dedi bana bende 11+2 de gideceğim ama inşallah bir sıkıntı olmaz
Aynı şeyi söylüyoruz işte 11+0 ile 11+6 arası olmalı 12.haftaya sarkmamalı. Bildiğim kadarıyla burun kemiği 11.haftada içerisinde belirli bir boyu olmalı. O yüzden o şekilde isteniyor. 11+2 gayet iyi bir tarih bence. Doktorunuzda onaylamış zaten bir sıkıntı çıkacağını hiç sanmıyorum

Vallahi hic bir fikrim yok. Bir iki kere telefonda tripli konustu. Bi gun esime dediim kalk gidelim konusalim neye kirilmis gonlunu alalim anlamadim ne oldugunu sen mi bisey dedin dedim. Bisey demedim dedi. Kalktik gittik kovmaktann beter etti. Cok kirildik kari koca aglayarak eve döndük resmen. Inanilmaz kirginim. Dugunumde de burnumdann getirdi bebegimde de. Iyi ki annemi gecen ay karsi binamiza tasimisiz. Yoksa mahvolmustum tek basima. Cok zorlandim ilk zamanlar. Kafami kaldiramadim yastiktan. Simdiler de biraz daha iyiyim sukur. Hala mutfaga giremiyorum mutfakkta bisey yaptirmiyorum midem cok bulaniyor. Annecigim sagolsun evinde yapip tasiiyor buraya her gun her ogun.

Yok canim bir iki günde olacağını hiç sanmam. Bazı olumsuz şeyler öyle uzun süre tedbirsizlikle ortaya çıkıyor malesef. Siz çok erken farkettiniz durumu. Benim gebelik sekerini doktorun 6.ayda farketti amniyon kese ic çapı büyümüş, su miktari çok artmış vs.vs. geç olmasına rağmen doktorlar hemen toparladı. Hiç bir sorun yaşamadım. Kızım da bende son derece sağlıklıyiztabi daha erken farkedilseydi o kadar kilo almazdım ve o kadar stres endişe korku yasamazdim. Tabi ne kadar erken o kadar iyi sizinde gayet etken farkettiniz bence endişe ve korku şuan sizin en kötü yol arkadaşınız. Bir durum olursa hemen doktorunuz müdahale eder zaten. Sizde kendi takıbınızı yapıyorsunuz daha ne olsun

Anladim, burda kendi tecrübemizi paylaşıyoruz sonucta. Fiyatları yüksek ama benim başka çarem yoktu sutum cok azdı cogalmasi icin almam grrekiyordu, kiralamak da bir opsiyon ama satınalmak daha mantıklı geldi bana o dönem. Simdi de kullanırım diye düşünüyorum. Mochiyi inceliyorum biraz daha bakicam, yorumun için teşekkürler

Demek ki mutluluktan mutsuz olan insanlardan, senin hamile kalıyor olabilmen onu mutsuz etmiş içi kötü çünkü. Ya da çalışıyorsan torun bakmamak için şimdiden hazırlık yapıyor. Senin yerinde olsam o kadın ile asla muhattap olmam böyle insanlar insanın ruhunu emer, üstüne de seni suçlu çıkarır, olabildiğince uzak dur ne hali varsa görsün mutsuzluğunda boğulsun

anladım canım ben yanlış anladım seni o zaman tamamdır bakalım çarşambayı iple çekiyoruz :))

Anladim canim afiyet hastanesinde bir doktor duymuştum ben de cok iyi diye. Hayirlisi olsun inşallah tüm sureclerin rahat geçer. Ben de ayni sekilde doktor sectim yoksa acibadem hastanesi hakkinda pek iyi seyler duymadim ama doktoruma guveniyorum. Senin ilk doğum da normal sanirim, benim de normal olsa bu sefer de normal olsun diye diretirdim ama bilemiyorum bakalim kismet

Kiz tecrübeli pro üyelerinden öğrenecek çok şey var . Tabikide herkes kabul ederse bu tarz olumsuz yorum yapanları aramızda görmek istemem ben şahsen hooop engelleriz

Daydream_ dely Sunrseee C Cimenlere_uzansam ve şu an aklıma gelmeyen içime su serpmiş başka arkadaşlarım, valla sarılasım geliyor şöyle anlarda size tecrübesizliğimi, korkumu sarıp sarmalıyorsunuz teşekkür ederim

Bizimde dogumlar hep tahmini zaten tahminen geç dolmenmedir sizin cumartesi güzel haberlerle gelirsiniz umarım bizi de haberdar edin ve uzaktan takip etmeyin

Yok calismiyorum da annem de yanimda zaten o bakar ki en basindan demisti zaten. Ben toruna doydum sadece severim sen bakarsin diyordu anneme. Zaten ona da cocugumu emanet etmem. Goruyorum nasil torun baktigini. Kesinlikle onunla kalmak istemiyor cocuk :) torunu bile kaciyor ondan. Normalde ben de konusmam gorusmem hayatimdan cikaririm ama kocamin annesi sonucta ne olursa olsun cok da atamiyorsun hayatindan. Bi kac gune aglayarak gelir zaten yine ozur diler hep bunu yapiyor. Ama bu sefer net bir cizgi cekmeyi dusunuyorum. Bu kadar kirmasina musaade edemem artik. Su halimde hic cekemem.

Çok güzel bir fikrim var İstanbul anneleri toplaşıp Edirneye gelin , nasıl olsa istanbuldan edirneye gelmek, orda bir yerden bir yere gitmekten daha kolay size hem kahve ısmarlayayım hem edirneyi gezdiririm
Ben de haftasonu Kırklareli deydim canım :) biz oralıyız, annem orda yasıyor. Edirne ye de zaman zaman geliyoruz cok güzel bir yer, çok şanslısın

üzme kendini canım, hayatta hersey nasip, sen elinden geleni yaptın. belki yine gelir gecici bir dönemdir. senin sıkıntını yavruların hisseder, onlar icin güçlü olmaya calıs. bazen tevekkül etmek gerek. her şerde bir hayır vardır derler ya, bazen olayların gidişatına üzülürüz ama zaman ilerlediğinde bizim icin hayırlısının bu oldugunu anlarız. emzirme konusu çok özel hassas bir konu, cok iyi anlıyorum seni

O yüzden güzel olan yanlarını düşünelim her gebelik farklıdır her şeyin farklı olduğu gibi. Onun etlisinin yaşadığını ben yaşayacak değilim ya da benim yaşadığımı sen yaşayacak değilsin. O yüzden güzel şeyler gelecek diye düşünüyorum hep. Bir de kayınvaliden konusunda hemen hemen herkes şikayetçi arkadaşım evlenirken ev üstüne ev olmaz dedim altlı üstlü oturacağız dedi aynı mahallede otursan bile olmaz dedim. Benim kaynanam melek gibi dedi. Evlendi 1 yıl geçmeden hergün bana ağlıyor şimdi sen haklıydın diye. Gerçekten de ne kdar uzak o kadar iyi. Keza Uzaktan bile karışan çok var çevremde ben de bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Allah yardımcınız olsun ne diyim canım.

Ben yapmadım 2 Li test nifty testi yaptım ama doktor 2 ki tarama testinin usg ölçümlerini yapacağım sadece kan vermezsin dedi onun içinde 12.Haftamın sonunda gideceğim ama ben hastaneden bildiğim kadarıyla 2’li test 11 ve 12. Haftalarda yapılıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…