Çok haklısın canımEvet ama pendikteyim uzak kaliyor ümraniye sagol canim bnim. Yani dr dan memnunundum ama ne bilim cok bilgilendirici değil ama ne sorsam cevap verir telefonla hemen ulasirim guler yüzlü ve bilgili olduguna da güveniyorum ama bazi seyleri bn sormadan soylemesini bekliyorum . Mesela ne kilo kontrolü ne tansiyon ölçümü ne kan uyuşmazlığı bilgisi vermedi yanil ilk hamileligim benim tecrubesizim bur grup olmasa bi cok seyi arastirmak aklima gelmez. Mesela dr ilk gittiğimde ne yenir ne yenmez nel3re dikkat edicem soyledi ama iliski olsun mu olmasin mi h8c konuşulmadı. Bende soramadim yani dogal bnce iliskiyi soramamak. B8lmiyorum ben dr tum bilmem gerekenleri soylesin istiyorum.
Kızlar benim tansiyonum zaten gebelik öncesi 10-6 filandı ama son iki gündür 8-5 çıkıyor
Bende herhangi bir problem yok zararlı olabilir mi bebeğe
Vallahi benim icin cok fark etmez ama esim yorumlariniza bayilacakErkek olabilir canım önümüzdeki haftalar netleşir şu an his sadece
5+6 vajinal ultrason ile canımHanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsinen son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Ben de çok beğendim, ilk başlarda cok iyi oluyor, kalırsa alırım sanırım benKızlaaaarrr şu anne yanına fena düştüm ben alayım mı ya?? Kaç ay kullanılır ki bu? Fiyatı da çok iyiymiş.
Dikkat edin canım, yükseğe, cama , balkona çıkmayın bu süreçte sizBenim de öyle canım 8-4 lere bile düşüyor
Yorumlari paylastiklari cok hosuma gitti hastalariyla bebeklerle olan fotograf videolari var bilgilendirme amacli cektigi videolarini da izledim. Benim esimin yeğeni de onun hastasiydi memnun kalmis onu soyledi arastirdim zaten gittigim hastanedeymis. Yani bnimde aklimda suan. Ayni hastaneye gelirsen haberleselimBebeğim nihan hoca çok tatlı evet daha önce burda çalışıyordu şimdi lokman hekime gitti benimde burda doktorum soner sezer sezgi oda yıl sonu çıkacak mışbende düşündüm nihan hocayla devam edebilirim demek burda verdin testini belki karşılaşmışızdır birbirimizle
Yok kuzum hatta başka ilde yaşıyor. Uslubu cok duzgun ama aylarca biriktirip lak diye kırıldım kırıldım diyen biri alıngan çok. Hamileligimin ilk belirtler cıktıgında memlekete gittik neymis iclerine girmemisim cart curt ama oluyorum yani en iyi sen bilirsin. Ben bunlara gelemiyorum işte. Goruyorsun sonuçta. 2 yıldır gorumcem bizde okulu icin agırlamadıgım insan kalmadı ama nankörlüge gelemiyorumKayınvaliden ile beraber mi yaşıyorsun. Anlamıyor bu insanları sen de bit annenin kızısın seni de kim bilir nasıl ne şartlarda büyüttüler herkes el bebek Gül bebek büyümüyor. Ben o konuda şanslıyım ama duydukça çok fazla üzülüyorum arkadaşlar. Hiç tahammül edemiyorum kız kardeşimin kayınvalidesinden biliyorum oğlunun kucağına otururdu oğluşum beni mi seviyorsun karınımı derdi memesini açar gösterirdi bak ben seni emzirdim diye. Hasta derecede bazı insanlar çocuklarını kıskanıyorlar bu yüzden hep oğullarının ikiye bölündüğünü düşünüyorlar. Boşber sen üzülme ve imkanın varsa benim herkese tavsiyem ev üstüne ev olmaz taşının ya da onları yollayın hamilesin sen ya yazık değil mi hormonlar tavan yapmış baksana tansiyon 17 nedir ya daha bu yaşta Allah korusun büyük hastalıklara yol açar bu tansiyon lütfen stres yapma. Ne halleri varsa görsün banane ya ben ve bebeğimden önemli değiller de kendine
Doğru canım. İyi hatırlattılar sağolsunlarDikkat et canım, düşük tansiyon sorun değil ama yüksek çok tehlikeli..
Başkalarının seni uzmesine asla müsade etme, benim de ilk hamileligimde neler yaşadım neler hem hamilelik hem lohusalıkta asla ama asla hakkımı helal etmem, kendimi uzdumde ne oldu, huzursuz kolik bir bebek kim uğraştı o bebekle ben.
Beni üzen kimse de yoktu yanımda, o yüzden sen de takma, onlar nankörlük yapar, uzerler istisna var mıdır bilmem varsa da bana denk gelmedi. O yüzden Allah herkesin kalbine göre versin
Cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Ilk bebegin o zaman... Insallah saglikla kucagina almak nasip olur. Mesajlarindan gayet guclu ve bilincli bir ses geliyor kulagima... Insallah bebegin senin ve esinin yolculugu guzel sonuclanacak, inaniyorumYok canım doğumdan sonra başlayacağım spora benim 6 kaybım var eşim çantamı bile taşıtmıyor şuan diyebilirim. Sağa sola dönerken bile yavaş dön diyor bana gözü hep üzerimdeneyse sağlıkla gelsin bu sefer yeter bana yürüyüş yapmam yeterli şuan günlük yarım saat dedi doktorum o da 3.ay dolduktan sonra zsten ben evden çıkmadım bulantlar yüzünden yeni yeni seyrelmeye başladı inşllah tamamen kesilir kızlar
Bence dusuk. Doktoruna sormalisin mutlaka!Kızlar benim tansiyonum zaten gebelik öncesi 10-6 filandı ama son iki gündür 8-5 çıkıyor
Bende herhangi bir problem yok zararlı olabilir mi bebeğe
Seninki de dusuk... Doktora soylemedin mi? Hic enerjin olmaz ki ... Cok mu istifra ediyorsun?Benim de öyle canım 8-4 lere bile düşüyor
Hamilelikte düşük tansiyon bekleriz ama seninki daha düşük dedi, bol su ic dedi sıcakta cıkma tuzlu ayran ic dedi:/ yok canım ama yine de günde bir kere de olsa cıkıyorum(azalmıs haliSeninki de dusuk... Doktora soylemedin mi? Hic enerjin olmaz ki ... Cok mu istifra ediyorsun?
Canım gebeliğine çok sevindim ben de o gruptan marta transfer olmuştum hatırlarsan seni de çok bekletmemiş bebişin hayırlısı olsunHanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsinen son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Evet evet hatirladiimmmCanım gebeliğine çok sevindim ben de o gruptan marta transfer olmuştum hatırlarsan seni de çok bekletmemiş bebişin hayırlısı olsun
Ben 6+3 te karından çok rahat bir şekilde görüp kalp atışını dinlemiştim doktora ve cihaza bağlı sanıyorum biraz da bu işler ama duyamazsan da en azından o atışı izleyede bilirsin
Nihan hoca ilgilidir hastalarıyla bende soner hoca ayrılınca nihan hocaya geçince sana yazıcam yolun tekrar düşerse teknik alanın içindeyim yanıma uğraYorumlari paylastiklari cok hosuma gitti hastalariyla bebeklerle olan fotograf videolari var bilgilendirme amacli cektigi videolarini da izledim. Benim esimin yeğeni de onun hastasiydi memnun kalmis onu soyledi arastirdim zaten gittigim hastanedeymis. Yani bnimde aklimda suan. Ayni hastaneye gelirsen haberleselim
Kimbilir belki karşılaştık esime ilk o gun söylemiştim bi videoyla biraz şişik gözlüydük ağlamaktan belki ordan hatirlarsinayy cok değişik bir gündü ya yine hatirladim aglamam geldi
İnşallah canım en kısa zamandaHer Zaman kuuzumm ismim fatma direk labaratuvara inebilirsin en azından bi çay eşliğinde tanışır gebelik gidişatını konuşuruz medipolun bir sokak arkası zaten kime sorsan tarif eder.
Kuzum yaa nerden nerelere geldik önce ne zaman hamile kalcaz diyorduk şimdi kese kalp atışı ve şimdi de cinsiyet oldu konumuz ben karından 7+0 da duydum ama daha erken duyanlar var inşallah sende gümbür gümbür duyarsınHanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsinen son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Yaa gerçekten öyleKuzum yaa nerden nerelere geldik önce ne zaman hamile kalcaz diyorduk şimdi kese kalp atışı ve şimdi de cinsiyet oldu konumuz ben karından 7+0 da duydum ama daha erken duyanlar var inşallah sende gümbür gümbür duyarsın
Pendik medipolde saadet Ünsal var ona başlamayı düşünüyorum çok iyi çok bilgili güler yüzlü oğlumda ona gitmiştim çok memnun kalmıştım şimdi yine ona gitmeyi düşünüyorum sanada fikir olsun canımEvet ama pendikteyim uzak kaliyor ümraniye sagol canim bnim. Yani dr dan memnunundum ama ne bilim cok bilgilendirici değil ama ne sorsam cevap verir telefonla hemen ulasirim guler yüzlü ve bilgili olduguna da güveniyorum ama bazi seyleri bn sormadan soylemesini bekliyorum . Mesela ne kilo kontrolü ne tansiyon ölçümü ne kan uyuşmazlığı bilgisi vermedi yanil ilk hamileligim benim tecrubesizim bur grup olmasa bi cok seyi arastirmak aklima gelmez. Mesela dr ilk gittiğimde ne yenir ne yenmez nel3re dikkat edicem soyledi ama iliski olsun mu olmasin mi h8c konuşulmadı. Bende soramadim yani dogal bnce iliskiyi soramamak. B8lmiyorum ben dr tum bilmem gerekenleri soylesin istiyorum.
Aynı benm gibi olmuş bende artık yeter dedim Ağustos Eylül son dedim hazirani çok rahat geçirdim hiç dusunmedim bile nasılsa olmuyor diye ve o ay öğrendim mucizemiYaa gerçekten öyleben bu ay için doktora gidecektim neden olmuyor diye doktor araştırıyordum. Eşim dedi ki gel son birkez daha ovulasyonla deneyelim nasıl olsa gidicez doktora. Bende gönlü olsun dedim ama o kadar umutsuzum ki devamlı doktor araştırıyorum. Yumurtlamadan 10 gün sonra pozitifi gördüm şükürler olsun stres yapmadığım bir ayda nasip oldu. Ben daha kese bile görmedim inşallah görürüm bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?