2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok haklısın canım

Erkek olabilir canım önümüzdeki haftalar netleşir şu an his sadece
Vallahi benim icin cok fark etmez ama esim yorumlariniza bayilacak
Acaip erkek istiyor cunku babasini cok kucuk yasta kaybetmis ve ailesinde anne, 2 abla, 3 kiz yegen var
Sirf o bu kadar istedigi icin ben de erkek istiyorum

5+6 vajinal ultrason ile canım
Kızlaaaarrr şu anne yanına fena düştüm ben alayım mı ya?? Kaç ay kullanılır ki bu? Fiyatı da çok iyiymiş.
Ben de çok beğendim, ilk başlarda cok iyi oluyor, kalırsa alırım sanırım ben

Yorumlari paylastiklari cok hosuma gitti hastalariyla bebeklerle olan fotograf videolari var bilgilendirme amacli cektigi videolarini da izledim. Benim esimin yeğeni de onun hastasiydi memnun kalmis onu soyledi arastirdim zaten gittigim hastanedeymis. Yani bnimde aklimda suan. Ayni hastaneye gelirsen haberleselim
Kimbilir belki karşılaştık esime ilk o gun söylemiştim bi videoyla biraz şişik gözlüydük ağlamaktan belki ordan hatirlarsin ayy cok değişik bir gündü ya yine hatirladim aglamam geldi

Yok kuzum hatta başka ilde yaşıyor. Uslubu cok duzgun ama aylarca biriktirip lak diye kırıldım kırıldım diyen biri alıngan çok. Hamileligimin ilk belirtler cıktıgında memlekete gittik neymis iclerine girmemisim cart curt ama oluyorum yani en iyi sen bilirsin. Ben bunlara gelemiyorum işte. Goruyorsun sonuçta. 2 yıldır gorumcem bizde okulu icin agırlamadıgım insan kalmadı ama nankörlüge gelemiyorum

Doğru canım. İyi hatırlattılar sağolsunlar

Cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Ilk bebegin o zaman... Insallah saglikla kucagina almak nasip olur. Mesajlarindan gayet guclu ve bilincli bir ses geliyor kulagima... Insallah bebegin senin ve esinin yolculugu guzel sonuclanacak, inaniyorum

Canım gebeliğine çok sevindim ben de o gruptan marta transfer olmuştum hatırlarsan seni de çok bekletmemiş bebişin hayırlısı olsun
Ben 6+3 te karından çok rahat bir şekilde görüp kalp atışını dinlemiştim doktora ve cihaza bağlı sanıyorum biraz da bu işler ama duyamazsan da en azından o atışı izleyede bilirsin

Evet evet hatirladiimmm çok şükür bu ay nasip oldu ama bebişi görene kadar hep bi endişeliyim inşallah bende görebilirim gittiğimde

Nihan hoca ilgilidir hastalarıyla bende soner hoca ayrılınca nihan hocaya geçince sana yazıcam yolun tekrar düşerse teknik alanın içindeyim yanıma uğra

Kuzum yaa nerden nerelere geldik önce ne zaman hamile kalcaz diyorduk şimdi kese kalp atışı ve şimdi de cinsiyet oldu konumuz ben karından 7+0 da duydum ama daha erken duyanlar var inşallah sende gümbür gümbür duyarsın

Yaa gerçekten öyle ben bu ay için doktora gidecektim neden olmuyor diye doktor araştırıyordum. Eşim dedi ki gel son birkez daha ovulasyonla deneyelim nasıl olsa gidicez doktora. Bende gönlü olsun dedim ama o kadar umutsuzum ki devamlı doktor araştırıyorum. Yumurtlamadan 10 gün sonra pozitifi gördüm şükürler olsun stres yapmadığım bir ayda nasip oldu. Ben daha kese bile görmedim inşallah görürüm bakalım

Pendik medipolde saadet Ünsal var ona başlamayı düşünüyorum çok iyi çok bilgili güler yüzlü oğlumda ona gitmiştim çok memnun kalmıştım şimdi yine ona gitmeyi düşünüyorum sanada fikir olsun canım

Aynı benm gibi olmuş bende artık yeter dedim Ağustos Eylül son dedim hazirani çok rahat geçirdim hiç dusunmedim bile nasılsa olmuyor diye ve o ay öğrendim mucizemi Dr bilerek gitmedim kötü bişey duyarım korkusuyla kese kalp atışı hepsini birlikte gurup duydum sende duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…