2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla kızlar yapacağım bir liste. Kime ne tahminde bulundum da doğru çıktı mı çıkmadı mı onu belirtir tutturma oranım yüksek çıkarsa yeni iş kolu hazırlarım artık kendime
Ay onu yapmak iyi olacak bi tahminde bulunuyorum sonra unutup başka gün başka bişey diyorumSana ilk başlarda kız demiştim sonra geçen mesajlaştığımızda erkek hissettim birden değiştirmeyeceğim bi daha not alsak iyi olacak

daha başlayalı da 2 gün olmuştu zaten canım,
2 gun baya şiddetli oldu bir anda kesildi
bi gidip sorucam doktora
nedense devam etmiyo gibi hissediyorum belim de ağrıyor çünkü

Kızlar benim tansiyonum zaten gebelik öncesi 10-6 filandı ama son iki gündür 8-5 çıkıyor
Bende herhangi bir problem yok zararlı olabilir mi bebeğe

Kayınvaliden ile beraber mi yaşıyorsun. Anlamıyor bu insanları sen de bit annenin kızısın seni de kim bilir nasıl ne şartlarda büyüttüler herkes el bebek Gül bebek büyümüyor. Ben o konuda şanslıyım ama duydukça çok fazla üzülüyorum arkadaşlar. Hiç tahammül edemiyorum kız kardeşimin kayınvalidesinden biliyorum oğlunun kucağına otururdu oğluşum beni mi seviyorsun karınımı derdi memesini açar gösterirdi bak ben seni emzirdim diye. Hasta derecede bazı insanlar çocuklarını kıskanıyorlar bu yüzden hep oğullarının ikiye bölündüğünü düşünüyorlar. Boşber sen üzülme ve imkanın varsa benim herkese tavsiyem ev üstüne ev olmaz taşının ya da onları yollayın hamilesin sen ya yazık değil mi hormonlar tavan yapmış baksana tansiyon 17 nedir ya daha bu yaşta Allah korusun büyük hastalıklara yol açar bu tansiyon lütfen stres yapma. Ne halleri varsa görsün banane ya ben ve bebeğimden önemli değiller de kendine

Kızlar benim tansiyonum zaten gebelik öncesi 10-6 filandı ama son iki gündür 8-5 çıkıyor
Normal düşmesi o yüzden doktorlar her gittiğimiz de tansiyon ölçümü yapıyorlar benim de normalde 11/12 gibi çıkar ama gebelikten beri 10 larda çıkıyor kızımda da 9 lrdaydi hep sürekli düşerdi. Sonrasında düzene giriyor tekrardan özellikle sıcaklarda dikkat etmek lazım canım gündüz güneş altında durmamak dışarıya çıkmamak lazım

Böyle olup sonradan tavan yapmaz değil mi

Bende

Pendik medipolun yanında pendik şifa hastanesi var orda laboratuvar da çalışıyorum isterseniz uğrayın tanışalım bi çayımı için
Aa bn 2.kan testimi sifa da vermiştim 7 temmuz doğum günümde tesadufe bak. Ben dr degisikligine gidecegim galiba ya kafam cok karisti sifa da nilufer nihan ozdemir vardi simdi lokman hekime geçmiş o dr hakkinda bilgin var mi yani bn videolarini izledim kanım ısındı.

Dikkat et canım, düşük tansiyon sorun değil ama yüksek çok tehlikeli..
Başkalarının seni uzmesine asla müsade etme, benim de ilk hamileligimde neler yaşadım neler hem hamilelik hem lohusalıkta asla ama asla hakkımı helal etmem, kendimi uzdumde ne oldu, huzursuz kolik bir bebek kim uğraştı o bebekle ben.
Beni üzen kimse de yoktu yanımda, o yüzden sen de takma, onlar nankörlük yapar, uzerler istisna var mıdır bilmem varsa da bana denk gelmedi. O yüzden Allah herkesin kalbine göre versin

Canım İstanbul da ikamet ediyorsan ben Ümraniye de bı hastaneye gidiyorum hastane küçük ama doktorum inanılmaz tatlı biri

Hanımlar Nisan anneleri topiğinden geliyorum, öncelikle hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin en son 4+5ken doktora gitmiştim kese gözükmez dedi rahîm kalınlığı güzeldi. Şimdi 5+3üm 4 gün sonra randevum var 6+0 oluyorum o zaman sadece keseyi görürüm diye düşünüyorum. Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz

Benim de gebelik başladığından beri düşük seyrediyor; 10-6, 9-5 gibi. Yüksek olmasındansa bu daha normal geliyor bana. Doktor da normal demişti

Valla kızlar yapacağım bir liste. Kime ne tahminde bulundum da doğru çıktı mı çıkmadı mı onu belirtir tutturma oranım yüksek çıkarsa yeni iş kolu hazırlarım artık kendime
Benim de içimden gecenin hep tersi oluyor istisnasız. Çevremdekilr için kendim için de tabi kağıtta bebek oldgnu kafası belirginleşene kadar anlamyrm bir de

Canım İstanbul da ikamet ediyorsan ben Ümraniye de bı hastaneye gidiyorum hastane küçük ama doktorum inanılmaz tatlı biri
Evet ama pendikteyim uzak kaliyor ümraniye sagol canim bnim. Yani dr dan memnunundum ama ne bilim cok bilgilendirici değil ama ne sorsam cevap verir telefonla hemen ulasirim guler yüzlü ve bilgili olduguna da güveniyorum ama bazi seyleri bn sormadan soylemesini bekliyorum . Mesela ne kilo kontrolü ne tansiyon ölçümü ne kan uyuşmazlığı bilgisi vermedi yanil ilk hamileligim benim tecrubesizim bur grup olmasa bi cok seyi arastirmak aklima gelmez. Mesela dr ilk gittiğimde ne yenir ne yenmez nel3re dikkat edicem soyledi ama iliski olsun mu olmasin mi h8c konuşulmadı. Bende soramadim yani dogal bnce iliskiyi soramamak. B8lmiyorum ben dr tum bilmem gerekenleri soylesin istiyorum.

6+1 de duydum bn canim tebrikler saglikla gelsin

Bebeğim nihan hoca çok tatlı evet daha önce burda çalışıyordu şimdi lokman hekime gitti benimde burda doktorum soner sezer sezgi oda yıl sonu çıkacak mış bende düşündüm nihan hocayla devam edebilirim demek burda verdin testini belki karşılaşmışızdır birbirimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…