- 22 Ocak 2017
- 5.223
- 9.243
Sen bunu hak ettin canım... Çok çektin. İnşallah hiç bızulmaz düzenin gece uykuya geçerken kucakta sallamayı bıraktın mı?Merhaba teşekkür ederim her bebeğin yapısı farklı ilk 6 ay ben de çok mahvoldum ama sonra düzene girdik, öncelikle emziriyor musunuz? Benim bebeğim mama ile besleniyor sütüm çok erken bitmişti, emen bebekler genelde sık sık uyanıp emme isteğinde oluyor o durumda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum belki bir uzmanla çalışılabilir. Onun dışında ben gündüz uykularını çok düzenli yaptırıyorum sabah uyandı 2.5saat sonra ilk uyku 1.5saat uyuyor uyanmazsa uyandırıyorum, 3 saat sonra ikinci uyku yine 1.5 saat uyuyor uyandıktan 3.5-4saat sonra da gece uykusu yapıyor eğer gündüz programımız sapmazsa gece iyi uyuyor ama gündüz iyi uyumazsa yandık gece de sürekli uyanıyor,gündüz 40dknın altında uyursa geri uykuya döndürüyorum odada gerekirse rutinlerimizi tekrarlıyorum toplam 3 saatten fazla uyutmuyorum. Aslında bilinen şeyleri yapıyorum. Gerçekten her bebeğin yapısı farklı sihirli bir formül yok yani umarım yardımcı olur bunlar.