- 24 Kasım 2021
- 5.092
- 6.321
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toz gibi bi ilaç vermişti bana içtim sabaha kadar ideara cıkmadım öyle yap demişti bana gecti sonraKızlar ya idrar yolumda enfeksiyon çıktı, oğlanda hiç olmamıştı, başından geçen vardır ne yapayım nelere dikkat edeyim, şimdi doktordayım sonuç göstereceğim ama bakteri pozitif tahlilde
Canım dengesiz, bir ara iyi yedi sonra bıraktı falan... Şimdi bugün yemiş güya ama babası bakıyor ya onlara göre biraz yese yedi öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz... Zorlamadan yediği kadar yiyor uyku bizde sallama, meme bazen kendi sırtını dönüp uyuma şeklinde ama hiç istemiyor. Çok direniyor. Bazen bir bazen hiç uyumuyor... Sağlık olsun bi şekilde büyüyor işteÇok sağol cnm bnm, evet sanki hakettim ya Kuzum sallama işini 6.ay sonunda uyku eğitimiyle bırakmıştım. Ataklar diş fln dışında uykusu çok güzel inşallah bozulmaz Sen nasılsın bu arada iştahı geldi mi biraz?
Pancodan bir takımımız var çok memnunum ben. Tek alt ve üstleri de çok kaliteliKızlar evde giydirmelik eşofman alt üst takım arıyorum pamuklu terletmeyen ve uygun fiyatlı, defactodan aldığım sweatshirtlerin hep yakası esnedi yamuldu çok adi çıktı, memnun kaldığınız marka var mı?
Kotondan aldık çok iyi çiktilar canım... Aslanlı ile dinazorlu olan mesela birini atayım: Dinozorlu Eşofman Takımı Uzun Kollu Bisiklet Yaka Beli Bağlamalı PamukluKızlar evde giydirmelik eşofman alt üst takım arıyorum pamuklu terletmeyen ve uygun fiyatlı, defactodan aldığım sweatshirtlerin hep yakası esnedi yamuldu çok adi çıktı, memnun kaldığınız marka var mı?
Aynen toz verdi canım bide 3 litre su dediToz gibi bi ilaç vermişti bana içtim sabaha kadar ideara cıkmadım öyle yap demişti bana gecti sonra
Onunda iki hafta önce bi kızı oldu
Çok teşekkür ederim
Kızlar ya idrar yolumda enfeksiyon çıktı, oğlanda hiç olmamıştı, başından geçen vardır ne yapayım nelere dikkat edeyim, şimdi doktordayım sonuç göstereceğim ama bakteri pozitif tahlilde
Gecmis olsun canımAynen toz verdi canım bide 3 litre su dedi
Geçenlerde gördüm ama yazamadım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyüt inşallah canımKızlar ya idrar yolumda enfeksiyon çıktı, oğlanda hiç olmamıştı, başından geçen vardır ne yapayım nelere dikkat edeyim, şimdi doktordayım sonuç göstereceğim ama bakteri pozitif tahlilde
Cnm benim de olmuştu o toz ilacı kullan, bir de idrar yaparken son damlasına kadar zorlamalısın o içeride kalan idrar da enfeksiyona sebep oluyor, bir de iç çamaşırı giyme hava alsın demişti doktor gece yatarken ama o vajinal enfeksiyon muydu acaba ya da vajinal enfeksiyon idrar yoluna da bulaşabilir diye mi demişti hatırlamıyorum.Kızlar ya idrar yolumda enfeksiyon çıktı, oğlanda hiç olmamıştı, başından geçen vardır ne yapayım nelere dikkat edeyim, şimdi doktordayım sonuç göstereceğim ama bakteri pozitif tahlilde
Değilim canım , kültürüm temiz çıktı benim de çok şükürİdrarı doğru verdiğine emin misin canım? Ben gebeyken aynen senin gibi bir durum olmuştu, kültür sonucu temiz çıkmıştı yani yanıltan test. Doktorum bana idrarın ilk gelen kısmı değil ortalarda gelen kısmı numune kapına koymak gerektiğini söylemişti.
Canım teşekkür ederim, amiin bol su iç dedi bide şase verdi tek kullanımlık, çok değil dediGeçenlerde gördüm ama yazamadım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyüt inşallah canım
Ben hamileyken tahlillerimde biraz çıkmıştı ama doktorum sadece bol su iç demişti.
Kardeşimin hamileliğinde sonucu daha yüksek çıktığı için antibiyotik bile kullanmıştı. Toz ilaç işe yarar da antibiyotiğe gerek kalmaz inşallah
Toz ilaç bide su dedi canım, şükür çok değilmiş benim deCnm benim de olmuştu o toz ilacı kullan, bir de idrar yaparken son damlasına kadar zorlamalısın o içeride kalan idrar da enfeksiyona sebep oluyor, bir de iç çamaşırı giyme hava alsın demişti doktor gece yatarken ama o vajinal enfeksiyon muydu acaba ya da vajinal enfeksiyon idrar yoluna da bulaşabilir diye mi demişti hatırlamıyorum.
Cigit markasından çok memnun kaldım taytları ve sweatleri güzel şuan sitesinde %20 indirim var mutlaka bak canım. Kotonunkiler de baya iyiKızlar evde giydirmelik eşofman alt üst takım arıyorum pamuklu terletmeyen ve uygun fiyatlı, defactodan aldığım sweatshirtlerin hep yakası esnedi yamuldu çok adi çıktı, memnun kaldığınız marka var mı?
Pancodan bir takımımız var çok memnunum ben. Tek alt ve üstleri de çok kaliteli
Kotondan aldık çok iyi çiktilar canım... Aslanlı ile dinazorlu olan mesela birini atayım: Dinozorlu Eşofman Takımı Uzun Kollu Bisiklet Yaka Beli Bağlamalı Pamuklu
Bakayım bunlara kızlar teşekkürlerCigit markasından çok memnun kaldım taytları ve sweatleri güzel şuan sitesinde %20 indirim var mutlaka bak canım. Kotonunkiler de baya iyi
Bizim bütün konseptlerde fotoğrafçıya aitti kostümler Doğum günü için bu takımı diktirdimKızlar 1 yaş çekimlerinde erkeklerden fotoğraf gelmiyor ne giydirdiniz giydireceksiniz merak ediyorum
Çok güzelmiş bayıldımBizim bütün konseptlerde fotoğrafçıya aitti kostümler Doğum günü için bu takımı diktirdim
Sıfır hazırlık... Yardımcımız başlasın bu işlere sonra bakıcam. Sen planlayınca atar mısın canım, fikir olurKızlar 1 yaş çekimlerinde erkeklerden fotoğraf gelmiyor ne giydirdiniz giydireceksiniz merak ediyorum
Güzelmiş, en güzel günlerde giysinBizim bütün konseptlerde fotoğrafçıya aitti kostümler Doğum günü için bu takımı diktirdim