2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen bunu hak ettin canım... Çok çektin. İnşallah hiç bızulmaz düzenin 🌸 gece uykuya geçerken kucakta sallamayı bıraktın mı?
Çok sağol cnm bnm, evet sanki hakettim ya 😻Kuzum sallama işini 6.ay sonunda uyku eğitimiyle bırakmıştım. Ataklar diş fln dışında uykusu çok güzel inşallah bozulmaz 🙏🏻 Sen nasılsın bu arada iştahı geldi mi biraz?

Maşallah canım harikasınız 🤩 Bir düzen insani olarak en sevdiğim vaktinde yat vaktinde kalk.

Buarada bence her şey zorlaştı sanki, bizimki de gündüzleri 1,5 saatten 2 uyku yapıyor ama inanilmaz hareketlendi. Çekmece içleri boşaltmakta üstüne yok, geçen tornavidaları zor aldım elinden. En olmadık yerlere giriyor. Kendi kendine dolaşıyor artık, ben ona tabi oldum resmen. Kitaplarım yerlerde.. Yemek yerken mıncıklaması, dökmesi.. günde 2-3 garanti kıyafet değişiyoruz. Benim gibi bir başak için zor şeyler bunlar 😅 son dönemde bi de daaa diye bağırması var, dudaklardan ses çıkarma.. eskiden öyle miydi ya.. neyseki bunlar normal gelişim aşamaları olduğu için çok şükrediyorum her zaman 🙏
ah evet kitaplarımı alıp alıp atıyor benimki de 😂 ben yere dev boy peçetelerden aldım yemekler hep yerlerde 😁 benim oğlum çok kucak istiyordu ayağa kalkması ile çok rahatladım cnm daha tehlikeli yerlere gidiyor evet ama fiziksel acım bitti en azından peşinden koşturmaya razıydım ben hep. Ya o bağırma işi bizimkinde de var çığlık atma falan nasıl yaklaşmak gerek acaba ben de bilmiyorum tepki vermiyorum alışkanlık yapmaz umarım.

Tam tersi canim evde telefonlari sakliyoruz telefonlara yöneliyor çünkü hemen gizli gizli yazıyorum mesaj yazarken bile çok fena oldu artık hiç bir şeyi yutmuyor, telefon aşığı ne anlıyorsa 😵‍💫
Cnm çok telefona saldırırsa ben bebek kamerasının monitörünü veriyorum eline o da telefona benziyor birkaç saniye bakıyor ki hep aynı görüntü sıkılıp bırakıyor , şimdilik öyle bir kandırmaca buldum varsa kameran aklında olsun 😂

Teyzeleri Alya bugün 1 yaşına girdi.
Zaman çok çabuk geçiyor.
Koskoca 1 seneyi hep böyle geçirdik. Göz takibi, baş tutması, emzirmesi, mama içmesi, dönmesi, oturması, sürünmesi, emeklemesi, babıldaması, katıya geçmesi, adımlaması derken 1 seneyi devirmişiz.
Anne olmak çok zor ama dünyanın en güzel, en yürekten, en sevgiyle, aşkla dolu yapılan işi.
Rabbim hepsine sağlık, sıhhat uzun ömür nasip etsin inşallah… 💙🌸🧿
Tüm sevdikleriyle olacağı nice güzel yaşları olsun minnoşun😍

Zaman çok çabuk geçiyor.
Koskoca 1 seneyi hep böyle geçirdik. Göz takibi, baş tutması, emzirmesi, mama içmesi, dönmesi, oturması, sürünmesi, emeklemesi, babıldaması, katıya geçmesi, adımlaması derken 1 seneyi devirmişiz.
Anne olmak çok zor ama dünyanın en güzel, en yürekten, en sevgiyle, aşkla dolu yapılan işi.
Cnm nice mutlu yaşları olsun 🎂🎈 ilk kelimeleri de gelmiş gözün aydın çok sevindim 💕

Kızlar biz boyama yapmaya başladık tavsiye ederim baya oyalaniyoruz onlarla bı kaç tane de boyama kitabı aldık her sayfaya biseyler çiziyor bana veriyor boyayım diye şu boyayı tavsiye ederim size de Screenshot_2024-02-08-22-48-46-158_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Kızlar merhaba bende eskiden bu gruptaydım ismim evimmis
Hatırlıyanınız olur belki diye gelip bir selam vermek istedim
Bebeğimin kalp atışı durmuştu ve ne yazıkki aranızdan ayrılmıştım
Şimdi eylül annesi oldum 5 aylık dünyalar tatlısı bi kızım oldu
Ama sizinle olan muhabbetimi hiç unutmadım o zamanki heyecan telaş mutluluk hepsi bu grupta kaldı
Umarım bebekleriniz sağlıklı herşey yolunda ve çok mutlusunuzdur
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Sağlıkla kalın 🙏💕

Tam tersi canim evde telefonlari sakliyoruz telefonlara yöneliyor çünkü hemen gizli gizli yazıyorum mesaj yazarken bile çok fena oldu artık hiç bir şeyi yutmuyor, telefon aşığı ne anlıyorsa 😵‍💫
Offf Yağız da aynı bi de kulağına götürüp bir şeyler söylüyor 🫣 Ve tabiki tuhaf fotoğraflar ve videolarla doldu galerim 😅 İşte o şaheserlerden bazıları 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_8906.jpeg
    IMG_8906.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_8873.jpeg
    IMG_8873.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 74
Ama sizinle olan muhabbetimi hiç unutmadım o zamanki heyecan telaş mutluluk hepsi bu grupta kaldı
Sağlıkla kalın 🙏💕
Ayy hatırlamaz olur muyum 🤩 Çoook sevindim canım arkadaşım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin miniğini🙏🏻🥰

Kızlar doktor kontrolümüz vardı, kilo alımını biraz az buldu boy gelişimi iyi, bu dönemde herkesin bebeği böyle sanırım çok hareketlendikleri için kilo alamıyorlar, günlük protein ihtiyacını konuşmuştuk burada onu sordum kahvaltıda yumurtasını peynirini gün içinde de yoğurdunu yiyen çocuk için günde iki hamsi kadar protein yeterli dedi, bir buçuk köfte gibi yani, bizimki hala az yiyor ama en azından yeterliymiş içim rahat etti.

Cnm çok telefona saldırırsa ben bebek kamerasının monitörünü veriyorum eline o da telefona benziyor birkaç saniye bakıyor ki hep aynı görüntü sıkılıp bırakıyor , şimdilik öyle bir kandırmaca buldum varsa kameran aklında olsun 😂
Bizim kamera monitörlü değil canım olsa denerdim😁
Offf Yağız da aynı bi de kulağına götürüp bir şeyler söylüyor 🫣 Ve tabiki tuhaf fotoğraflar ve videolarla doldu galerim 😅 İşte o şaheserlerden bazıları 🤦🏻‍♀️
Evet bi de telefonu ters tutuyo 😂 Ekin'in de çok komik selfileri var 🤣

Zaman çok çabuk geçiyor.

Canım nice güzel yaşlarınız olsun hep birlikte inşallah 🙏 🥳🎉

Sağlıkla kalın 🙏💕

Tabiki hatırlıyorum canım, maşallah çok sevindim senin adına 🥰 ben mart grubuna ilk katılanlardan olduğum için genelde herkesi hatırlıyorum. Bir kısmı güzel haberleri gecikmeden aldı çok şükür 🙏 anabella isimliydi sanırım bir arkadaşımız vardı, o ne yaptı acaba?

Canım nice güzel yaşlarınız olsun hep birlikte inşallah 🙏 🥳🎉

Tabiki hatırlıyorum canım, maşallah çok sevindim senin adına 🥰 ben mart grubuna ilk katılanlardan olduğum için genelde herkesi hatırlıyorum. Bir kısmı güzel haberleri gecikmeden aldı çok şükür 🙏 anabella isimliydi sanırım bir arkadaşımız vardı, o ne yaptı acaba?
Onunda iki hafta önce bi kızı oldu
Çok teşekkür ederim 🌹

X