2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Tam tersi canim evde telefonlari sakliyoruz telefonlara yöneliyor çünkü hemen gizli gizli yazıyorum mesaj yazarken bile çok fena oldu artık hiç bir şeyi yutmuyor, telefon aşığı ne anlıyorsa 😵‍💫
Evet tam olarak da sebep bu telefonu elime alamaz oldum.

Benimki ilgi duymuyor. Hatta ben elime alınca da bıraktırıyor bana😇
Benimki de böyle 😍 görüntülü konuşmalara da bakmıyor 😃
Bu arada oğlana cennet hurması ve muz karışımı hazırlarken aklıma sen geldin. Hurma demir deposu imiş canım. Mutlaka biliyorsundur ama yine de hatırlatmış olayım 🙂

Bu arada oğlana cennet hurması ve muz karışımı hazırlarken aklıma sen geldin. Hurma demir deposu imiş canım. Mutlaka biliyorsundur ama yine de hatırlatmış olayım 🙂
Severek yediği ender şeylerden ☺ teşekkürler canım🌸

Kızlar bizimde uyku sorunumuz var yani şöyle kaç gündür yazacağım fırsat bulamıyorum 9 gibi uyuyor yatağına koyuyorum 11-12 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabaha karşı yine uyanıyor yanıma alıyorum sbah 6 da eşim gidiyor ve biz yalnız kalıyoruz düşecek diye korkuyorum yanına yastık koyuyor ama hareketli ya bazen bakıyorım ayak ucuma gelmiş siz yanınıza alıyor musunuz? Bazılarınız oda bile ayırdı ama ben hala yanıma alıyorum 🙈😒
Biz birlikte uyuyoruz bu şekilde hepimiz daha mutluyuz :dondurma: eşin gidince yatağa yan yat defneyi yatak başlığı tarafına koy canım

Kızlar bizimde uyku sorunumuz var yani şöyle kaç gündür yazacağım fırsat bulamıyorum 9 gibi uyuyor yatağına koyuyorum 11-12 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabaha karşı yine uyanıyor yanıma alıyorum sbah 6 da eşim gidiyor ve biz yalnız kalıyoruz düşecek diye korkuyorum yanına yastık koyuyor ama hareketli ya bazen bakıyorım ayak ucuma gelmiş siz yanınıza alıyor musunuz? Bazılarınız oda bile ayırdı ama ben hala yanıma alıyorum 🙈😒
Mümkün olduğunca anne yanı beşiğinde yatırıyorum. Bazen bir türlü derin uykuya geçemiyor o zaman ortamıza alıyoruz. Küçükken korkuyordum da büyüdüler artık canım. Bana kalsa hep yanımda yatırırım 🥹 ama ilerisi için zor olur diye cesaret edemiyorum.

Eki Görüntüle 3381185
Kızlar benim kız hiç uyumuyor gece ya. Sürekli memede yemin ediyorum en uzun uyuduğu ara 1 saat. Yarım saat 15 dk da bir uyanıyor. Çok kötüyüm migrenimde var uykusuzluktan tetikliyor sürekli. Kendisi de uykusuz kalıyor. Geçen bi influcer da gördüm şunu. Hiç kullanan var mı aranızda , alıp kullansam mı yoksa illa doktora mı gitsem sorsam? Bu arada burada doktor muayene ücretleri 1400-1500 bandında 😏 ne oluyor bu ülkeye ya bu fiyat ne anlamıyorum
Damlayı hiç kullanmadım ama kullanan vardı etrafımda. İşe yarıyor diyen de vardı yaramıyor diyen de. Ama içeriğini bilmiyorum temiz mi.
Benim bebe de uyumuyor zateb bu aralar uyku gerilemesi dönemindeler 10. Ayda uyku gerilemesi var. Uykularının bozuk olması normal. Toparlanacak. Ama asıl uyku düzelmesi memeden kesilince oluyor. Kesilmeden naparsan yap emmeye kalkıyor alışkanlık bağımlılık var

Kızlar ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız? Belki doğum gününde hediye gelir diye almamıştım ama artık hiç arabada durmak istemiyor 🙄

Ya onlara ben de baktım ama bi de bot gibi olanı var kararsız kaldım gerçi kış da bitti sayılır 🫣
Yok canım ilk adım ayakkabısının bot gibi olmaması gerek. Daha rahat yürüyor o şekilde. Klasik vicco ilk adım ayakkabısı bizimkisi

Eklentiler

• IMG_5843.png
    IMG_5843.png
    168,1 KB · Görüntüleme: 56
Leedong Leedong canım kızın nasıl oldu. Benimki 2 gündür bir şeyler demeye başladı, bir de emeklemiyordu 1 haftadır emekliyor. Mama,meme,anne ,baba dedi birden bire
Merhaba canım bizimkiler kesinlikle aynı gidiyor 😀 Alya da mama meme annııee diye sssler çıkarıyor tüm gün bağlıyor kendi kendisini dinliyor sesi hoşuna gidiyor herhalde ama emekleme yok, emekleme pozisyonuna geliyor sonra tekrar emeklemeden geri seriliyor sürünüyor yerde ve hala geri geri gidiyor. Yürümek istemiyor ayakta tutuyorum direk uzanmak istiyor ya da yere oturmak. Koltuk kenarından tutunup kendisini çekiyor destekliyorum pıposundan öyle kalkıyor yani ona ozaman var biraz. Ama hala alkış yok geç git al ver yapmıyor. Ya da işaret edip parmağıyla bişeyler istemiyor. Onun için de fizyoterapist erken dedi. Benim kız çok tembel teyzesi 🤔

Ben de deneyeceğim inşallah iştahı yeni yeni düzeldi zaten bakalım ne yapacak genelde tatlıları seviyor 😀

Merhaba canım bizimkiler kesinlikle aynı gidiyor 😀 Alya da mama meme annııee diye sssler çıkarıyor tüm gün bağlıyor kendi kendisini dinliyor sesi hoşuna gidiyor herhalde ama emekleme yok, emekleme pozisyonuna geliyor sonra tekrar emeklemeden geri seriliyor sürünüyor yerde ve hala geri geri gidiyor. Yürümek istemiyor ayakta tutuyorum direk uzanmak istiyor ya da yere oturmak. Koltuk kenarından tutunup kendisini çekiyor destekliyorum pıposundan öyle kalkıyor yani ona ozaman var biraz. Ama hala alkış yok geç git al ver yapmıyor. Ya da işaret edip parmağıyla bişeyler istemiyor. Onun için de fizyoterapist erken dedi. Benim kız çok tembel teyzesi 🤔
Kesinlikle aynı gidiyorlar 😀 geri geri gitmeye başladıktan sonra emeklemeye geçmişti benim oğlum

X