• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız? Belki doğum gününde hediye gelir diye almamıştım ama artık hiç arabada durmak istemiyor 🙄
Bizim ki bu. İlk adim ayakkabısının tabaninin kolay kivrilabilir esnek ve hafif olmasi lazim canim bot olmaz ağır ve sert. Lcw ya mutlaka bak ilk adıma çok uygun ayakkabılar var kuponla da uyguna geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-07-17-08-05-247_com.lcwaikiki.android.jpg
    Screenshot_2024-02-07-17-08-05-247_com.lcwaikiki.android.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 65
Bizim ki bu. İlk adim ayakkabısının tabaninin kolay kivrilabilir esnek ve hafif olmasi lazim canim bot olmaz ağır ve sert. Lcw ya mutlaka bak ilk adıma çok uygun ayakkabılar var kuponla da uyguna geliyor
Sağol canım bakıyorum hemen 👍🏻🤩

Bizimki de buara hep öyle oturuyor sanki, emekleyip oturunca daha çok bu şekilde oturuyor. Sanki çok uygun bir oturuş şekli değil diye hatırlıyorum🤔
Evet canım hatta osman gönülalın videosu vardı bu konuda ona bi bak istersen. Ama yağız uzun süre ve sürekli bu şekilde oturmadığı için şimdilik müdahale etmiyorum ben

Biz birlikte uyuyoruz bu şekilde hepimiz daha mutluyuz :dondurma: eşin gidince yatağa yan yat defneyi yatak başlığı tarafına koy canım
Deneyeceğim canım mantıklıymış😀
Mümkün olduğunca anne yanı beşiğinde yatırıyorum. Bazen bir türlü derin uykuya geçemiyor o zaman ortamıza alıyoruz. Küçükken korkuyordum da büyüdüler artık canım. Bana kalsa hep yanımda yatırırım 🥹 ama ilerisi için zor olur diye cesaret edemiyorum.
evet büyüdüler kıpır kıpırlar bende ondan korkuyorum düşer diye😥 Bende ilerisini düşünüyorum ama yapacak bir şey yok şu an o yüzden de size danışayım bir dedim durumlar hep aynı anlaşılan🤭🫠
Yok canım ne oda ayırması, odası ayrı olsa gecem sürekli ayakta geçecek odalar arası git geller ile. Anne yanı beşikte yatıyor hâlâ
Çok sık mı uyanıyor hala?
Canım ilk yatağında oluyor. Gece 2 gibi uyanıyor. Sonrası hep yanımda :) kendi odadında yatağı. Bir yaşına kadar kademeli alıştırıyorum yatağına...
Teşekkürler kızlar🌷🙏

Şoyle 1 2 haftadır kolaylastı cunku gecenlerde ayaga kalkınca dusecek korkusu ıle hep pesındeydım artık tutunup kalkmakta ustalasınca kendı halıne bıraktım koltukta uzanıp onu ızlıyorum ya da mutfakta işimi yaparken o da dolanıyor sıkılmıyor oncesı bana yapısırdı sımdı kucakta durmak ıstemıyor.
Kesinlikle bence de kolaylaştı cnm ayağa çok rahat kalkıp tutunuyor kucak derdim bitti o beni mahvediyordu belim sakatlanmıştı artık ben de oturduğum yerden konuşuyorum bu büyük lüks gibi geliyor 😂

Selamlar,
Öncelikle maşallah diyorum bebeğinize.
Bu mucizeyi nasıl başarıyorsunuz?🙈 Ben ömrümde ilk defa uykusuzluktan gözlerimin ağrıdığına şahit oldum🙈 Paylaşırsanız çok sevinirim🍀
Merhaba teşekkür ederim her bebeğin yapısı farklı ilk 6 ay ben de çok mahvoldum ama sonra düzene girdik, öncelikle emziriyor musunuz? Benim bebeğim mama ile besleniyor sütüm çok erken bitmişti, emen bebekler genelde sık sık uyanıp emme isteğinde oluyor o durumda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum belki bir uzmanla çalışılabilir. Onun dışında ben gündüz uykularını çok düzenli yaptırıyorum sabah uyandı 2.5saat sonra ilk uyku 1.5saat uyuyor uyanmazsa uyandırıyorum, 3 saat sonra ikinci uyku yine 1.5 saat uyuyor uyandıktan 3.5-4saat sonra da gece uykusu yapıyor eğer gündüz programımız sapmazsa gece iyi uyuyor ama gündüz iyi uyumazsa yandık gece de sürekli uyanıyor,gündüz 40dknın altında uyursa geri uykuya döndürüyorum odada gerekirse rutinlerimizi tekrarlıyorum toplam 3 saatten fazla uyutmuyorum. Aslında bilinen şeyleri yapıyorum. Gerçekten her bebeğin yapısı farklı sihirli bir formül yok yani umarım yardımcı olur bunlar.

Kesinlikle bence de kolaylaştı cnm ayağa çok rahat kalkıp tutunuyor kucak derdim bitti o beni mahvediyordu belim sakatlanmıştı artık ben de oturduğum yerden konuşuyorum bu büyük lüks gibi geliyor 😂
Demı ama yuruyunce daha zor diyenleri anlayamadım 😁

Kalp atışını duydum kızlar yeni civcivin, biraz böyle hissiz gibiydim üzülüyordum ama o kalbi duyunca ki mutluluk hep aynıymış😊 özeldeki doktor 6 ay emzirebilirsin demişti ama bu doktor çok övülen bi doktordu devlette gerçekten çok beğendim ve 12 haftadan sonra emzirmek kasılmalara neden olabiliyor tavsiye etmiyorum dedi😑

Back