• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ya Allah yardımcın olsun şu mübarek günde işini kolaylaştırsın çok kendini yıpratma harekette çok eden bir bebek senin ki yemediğinden değil o kadar harekete kilo vermiştir
Hareket ne kelime maraton koşuyor bak abartmıyorum annem bile ben böyle çocuk ne büyüttüm ne gördüm diyor. Kaç çocuğu, torunu var kadının. Kelimenin tam anlamıyla kuduruk benim oğlan 😢

Hareket ne kelime maraton koşuyor bak abartmıyorum annem bile ben böyle çocuk ne büyüttüm ne gördüm diyor. Kaç çocuğu, torunu var kadının. Kelimenin tam anlamıyla kuduruk benim oğlan 😢
Canım kilo kaybı ondan bide belki yemek yiyerek zaman kaybetmek istemiyor keşfetmek varken😅 bu ara benim ki de sürekli elimden tutun gezdirin diyor, belimiz ağrıyor artık oda oda geziyoruz, yürüme arkadaşı sipariş ettim biraz onla gezsin bari diye yoksa biz ondan çok yoruluyoruz 😅

Canım kilo kaybı ondan bide belki yemek yiyerek zaman kaybetmek istemiyor keşfetmek varken😅 bu ara benim ki de sürekli elimden tutun gezdirin diyor, belimiz ağrıyor artık oda oda geziyoruz, yürüme arkadaşı sipariş ettim biraz onla gezsin bari diye yoksa biz ondan çok yoruluyoruz 😅
Gazan mübarek olsun senin maraton da başlıyor desene 😅 evet eşim de aynısını diyor yemek yemeyi vakit kaybı olarak görüyor.

Kızlar acemilik bitti bebeler kolaylaştı herkes biraz da olsa bir düzene girdi galiba buraya yazanlar da ondan azaldı sanki ya da daha da mı zorlaştı işler vakit bulamıyor kimse 😂
Tam tersi canim evde telefonlari sakliyoruz telefonlara yöneliyor çünkü hemen gizli gizli yazıyorum mesaj yazarken bile çok fena oldu artık hiç bir şeyi yutmuyor, telefon aşığı ne anlıyorsa 😵‍💫

Aynı canım ya 10 kere kalkıyor yani bide uyandı bu gece 2 saat uyumadı boş boş ağladı bide allahım deliricem artık yeter dedim yani 😔😔 bizimde 5 diş var 6 7 geliyor galiba yukarıdan gördüm onlar ağrı yapıyor galiba ağrı kesicide verdim banamısın demedi yani 🤦🏻‍♀️ Ne zaman düzelecek hep kendimi avutuyorum böyle ama 4 aydır belim büküldü yani uyku nedir unuttum 😔

Kızlar benim ki de hala gece sık uyanıyor ya yok yani bu çocuğun deliksiz uykusu yok başaramadım ben , 1.5-2 saat max yani uyuduğu deliksiz çoğunlukla 1 saat , zaten hamileyim yavaştan gece beslenmesini kessem mi diyorum belki deliksiz uyur , geri de kıyamıyorum diyorum biraz daha emsin zaten mecburen sanırım bi süre sonra kesmem gerekecek ama iştah problemi yok yatma kalkma uyutma saatlerim düzenli ama ısrarla gece sık uyanıyor sıpa alışkanlık heralde…
Valla benimki de aynı kızlar. Deliksiz uyumak neydi inanın unuttum. Kucağımda tutarsam uyuyor. Bırakınca sebepsiz yere ağlıyor. 6 tane dişi var , yeni diş desem doğdu doğalı uykusu böyle

Kızlar acemilik bitti bebeler kolaylaştı herkes biraz da olsa bir düzene girdi galiba buraya yazanlar da ondan azaldı sanki ya da daha da mı zorlaştı işler vakit bulamıyor kimse 😂
Ne kolaylaşacak 😀 her şey daha zor oluyor ayaklandılar ya yavaştan
Canım ayyyynısı 😢

Aminnn aminn 🤲🏻 inan bir adet pirzolayı iki gün peşinden koştum da hepsini yine yediremedim. Son çare muzla karıştırdım yahu muzu bile yemiyor 😢 sürekli oyun arasında ya da bir şeyle eğlerken yedirmeye çalışıyorum yeter artık çok yoruldum.

İnşallah çabuk geçer canım. Okullar da açıldı paramparça oldum yine. Her işe koşturan ayrı bir parçam var hiçbiri bir araya gelmiyor sanki 😢

Hastayken hiç zorlamadım ben de yemek istemem. Ama hastalık falan kalmadı maşallah turp gibi şu an.
Kızlar valla yıldım. Eşim çok sakin bir insandır bakıyorum o bile sinirlerine hakim olamıyor artık. Kilosu sabit kalsa bu kader dert etmem 250 gr verdi. 🙁
Tamam baştan beri öyle müthiş yiyen bir bebek olmadı zaten ama en azından yiyordu yediği ona yarıyordu. Şimdi sürekli yeni denemeler yapıyorum ve üstüne karşılığı olmayınca kafa olarak inanılmaz yoruluyorum.
Kilo olarak da çok zayıfladım vücudum kaldırmıyor 🙁 her şeye yetişeceğim derken eşimi boşlamış oluyorum ona da canım sıkılıyor.
Çok doluyum anlayacağınız bakalım ne zaman düze çıkarım 🙁
Canım Instagramda bin hemşire var bizimkilerle yaşıt kızının iştahı az diye, bir karışım almıştı. Reklam falanda değil yani, işe yaradığını söylemişti. Beyorganik pekmez gibi karışım, aç karnına 1 cay kaşığı veriyordu

Valla benimki de aynı kızlar. Deliksiz uyumak neydi inanın unuttum. Kucağımda tutarsam uyuyor. Bırakınca sebepsiz yere ağlıyor. 6 tane dişi var , yeni diş desem doğdu doğalı uykusu böyle
Huy heralde bu valla bende unuttum ve kabullendim , şuna istesemde ben deliksiz uyuyamıyorum ki alışmışım uyanıp duruyorum😂

Napıcaz böyle ya hergün dahada yorgun hissediyorum uyuyamadığım için 😔 aynı canım bizim 6 diş var.

Ne kolaylaşacak 😀 her şey daha zor oluyor ayaklandılar ya yavaştan

Canım Instagramda bin hemşire var bizimkilerle yaşıt kızının iştahı az diye, bir karışım almıştı. Reklam falanda değil yani, işe yaradığını söylemişti. Beyorganik pekmez gibi karışım, aç karnına 1 cay kaşığı veriyordu
Gönderiyi bulamadım ama markanın ürünlerini incelerim 😢

Kızlar bizimde uyku sorunumuz var yani şöyle kaç gündür yazacağım fırsat bulamıyorum 9 gibi uyuyor yatağına koyuyorum 11-12 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabaha karşı yine uyanıyor yanıma alıyorum sbah 6 da eşim gidiyor ve biz yalnız kalıyoruz düşecek diye korkuyorum yanına yastık koyuyor ama hareketli ya bazen bakıyorım ayak ucuma gelmiş siz yanınıza alıyor musunuz? Bazılarınız oda bile ayırdı ama ben hala yanıma alıyorum 🙈😒

Kızlar bizimde uyku sorunumuz var yani şöyle kaç gündür yazacağım fırsat bulamıyorum 9 gibi uyuyor yatağına koyuyorum 11-12 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabaha karşı yine uyanıyor yanıma alıyorum sbah 6 da eşim gidiyor ve biz yalnız kalıyoruz düşecek diye korkuyorum yanına yastık koyuyor ama hareketli ya bazen bakıyorım ayak ucuma gelmiş siz yanınıza alıyor musunuz? Bazılarınız oda bile ayırdı ama ben hala yanıma alıyorum 🙈😒
Yanıma almıyorum anlık ne olur belli olmaz 🥲 odasında yatıyor ben gidiyorum yanına😥

Annelik başlı başına zor uykusuzluk en zoru ,Allah yardımcınız olsun. Bin tane sebebi olabilir akıl vermek gibi olmasın ama ağrı ve açlık durumu olmadığına eminsek annenin gün içinde kafein alımı, bebeğin ekran maruziyeti de sık uyanma nedeni olabiliyor. Ama bence bu aylarda en önemli neden ayrılık kaygısı , annem 10 gün kadar bizdeydi. Onun gittiği gece defalarca uyandı bebeğim. Normalde 1 veya 2 kez uyanırdı. Uykuya zor geçişte de bu etken olabiliyormuş.

Cnm bizim uykumuz uzun süredir düzenli, gündüz iki uyku toplamda 3 saat, son uykudan uyandıktan 3.5-4 saat sonra da akşam uykusu, gece bir kere uyanıyor sabah 8de kalkıyor. Bence gündüz uykularını birazcık daha uzatsan iyi olur böylece akşam biraz daha geç yatırabilirsin bana gündüz az uyuyormuş gibi geldi o yüzden akşam da erken yatmak istiyordur. 19.30dan önce uyutmuyorum ben 20.30 u da geçirmemeye çalışıyorum.
Selamlar,
Öncelikle maşallah diyorum bebeğinize.
Bu mucizeyi nasıl başarıyorsunuz?🙈 Ben ömrümde ilk defa uykusuzluktan gözlerimin ağrıdığına şahit oldum🙈 Paylaşırsanız çok sevinirim🍀

Şoyle 1 2 haftadır kolaylastı cunku gecenlerde ayaga kalkınca dusecek korkusu ıle hep pesındeydım artık tutunup kalkmakta ustalasınca kendı halıne bıraktım koltukta uzanıp onu ızlıyorum ya da mutfakta işimi yaparken o da dolanıyor sıkılmıyor oncesı bana yapısırdı sımdı kucakta durmak ıstemıyor.

Annelik başlı başına zor uykusuzluk en zoru ,Allah yardımcınız olsun. Bin tane sebebi olabilir akıl vermek gibi olmasın ama ağrı ve açlık durumu olmadığına eminsek annenin gün içinde kafein alımı, bebeğin ekran maruziyeti de sık uyanma nedeni olabiliyor. Ama bence bu aylarda en önemli neden ayrılık kaygısı , annem 10 gün kadar bizdeydi. Onun gittiği gece defalarca uyandı bebeğim. Normalde 1 veya 2 kez uyanırdı. Uykuya zor geçişte de bu etken olabiliyormuş.
Teşekkür ederim tavsiyeler için. Ekran izleme bizde sıfır, aç olsa kalkinca emer diye düşünüyorum ama hemen uykuya dalıyor memede

Gönderiyi bulamadım ama markanın ürünlerini incelerim 😢
Screenshot_2024-02-07-10-52-45-823_trendyol.com.jpg buydu ürün, ben de alacağım hem büyük oğlum hem küçük icin

Yok canım ne oda ayırması, odası ayrı olsa gecem sürekli ayakta geçecek odalar arası git geller ile. Anne yanı beşikte yatıyor hâlâ

Canım ilk yatağında oluyor. Gece 2 gibi uyanıyor. Sonrası hep yanımda :) kendi odadında yatağı. Bir yaşına kadar kademeli alıştırıyorum yatağına...

Back