- 23 Haziran 2022
- 3.826
- 6.648
- 88
- 37
2.yi çok zor yaptım yaşımda artık 40 a dayandı benden bu kadarÖzlersen 3.gelir belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.yi çok zor yaptım yaşımda artık 40 a dayandı benden bu kadarÖzlersen 3.gelir belki![]()
Ben de öyle deneyeyim daha çok dikkatini çekerse ben de saklanmak zorunda kalmam, koltuğunun yanına ilişipBizimki ayarlanıyor. Yüksek olunca dışarıyı izliyor çok seviyor, izlerken uyuyup kalıyor. Genelde yüksek kullanıyoruz biz.
Maşallah paşamıza kat kat artsın kelimeleri annesi bizden bir nazar boncuğu fındık kurdunaKızlarrr sanırım sonunda bir madalya da biz alacağız nihayetoğlum bugün "anne mamma" Dedi. Anlamlı peş peşe 2 kelime söyledi
Bir de " Ver, alo " yeni kelimeleri![]()
Canım bir pedagog sanırım şöyle demişti: '' benim saat 3 te randevum var biraz geciktim evet ama hasta oraya geleceğimi biliyor diye ''. Biraz da biz kafaya taktıkça yapmıyorlar sanırım. Baskı nedeniyle. Benimki de senin kızın aynısı çünküKızlar selam
Hasta olanlara şifa diliyorum.
Rheaa @minseo nasıl oldu bebişler düzeldi mi durumlar?
Bu arada kızlar hepiniz ne güzel katı gıdalardan bahsetmişsiniz. Benim kızım kesinlikle geriden geliyor herhalde. Emekleme yürüme yok adım atma yok sadece tutunup koltuk kenarından kendisini kaldırmaya çalışıyor onu da çok ama çok nadir yapıyor. Konuşma şöyle oluyor bağırırken meme baba mama anna gibi sesler çıkarıyor tüm gün alkış çak çak gel gel vs yapmama rağmen kesinlikle yapmıyor.Cırt cırtlı kitapları çekip çıkarıyor, ben yapıştırıyorum o söküyor inanılmaz sevdi. Katıyı hala çatalla eziyorum öyle yiyor. Biraz daha katı olunca olduğu gibi kusuyor. Elimle minik minik verince yiyor ama kaşıkla katı verdiğimde asla yemiyor. Annem olsaydı çok kolay alışırdı diye düşünüyorum. Galiba ben beceremiyorum. O yüzden çok moralim bozuluyor. İştahlı da ne zaman versem öğününü koca kaseyi bitiyor buna rağmen kilo alımı çok Çok yavaş boya gidiyor derler ya bizimkisi de o mesele.
Adıyla çağırdığımda başka odada olsa bile Yürüteçle koşa koşa geliyor yanıma. Elinde oyuncak varsa bile geliyor.
Herkes yürüyor koşuyor bunları yapıyor falan deyince bende çocuğumun geri olduğunu düşünmeye başladım. Hem pedagog hem fizyoterapist ile görüşüyorum sürekli. Hepsi normal diyor. Hatta okuduğun her şeye inanma insanlar çocuklarını abartmayı seviyor dedi. 4 aylıkken bilinçsizce çıkan hecelere baba mama gibi dediği için komşumun çocuğu 4 aylıkken konuşmaya başlamış diyenler bile oluyor dedi. Her bebek kendisini ne zaman hazır hissederse ozaman konuşur. Dedi. Hatta yürümesini bile Allah ne zaman yürü ya kulum derse o yürür o zaman dedi. Ayakları yere basıyor o zaman zamanı gelince yürüyecek dedi.
![]()
O bandanası, o yanaklar şaka mıMaşallah prensesimize.
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.
Erkek analarının gözler yaşlıAtmayın şu kız bebelerini yaa![]()
Bizim burada her şeyi silip supurmuslerBimde 130 tl ben aldım
Ay ay maşallah canım. Daha bülbül gibi şakımasına inşallahKızlarrr sanırım sonunda bir madalya da biz alacağız nihayetoğlum bugün "anne mamma" Dedi. Anlamlı peş peşe 2 kelime söyledi
Öyle yaptık, açmış yediMaşallah paşamıza kat kat artsın kelimeleri annesi bizden bir nazar boncuğu fındık kurdunae artık anne mama diyorsa vereceksin meme ya da mama
![]()
Çok salgın var bu ara biz de yeni çıktık hastaliktan. Çok geçmiş olsunRheaa canım nasılsınız ? Benim de büyük oğlum influenza oldu. Dün götürdük ateş 39lardaydı. Augmentin + iğne+ influenza için bir şurup ile evimize uğurlandık.
Kızlar hepiniz çok dikkat edin lütfen bebeklerinize, benim oğlum büyük olduğu halde kımıldayacak hali kalmadı. Kalabalık ortamlarda bulunmayin diye özellikle uyardı doktor
Evet canım kesinlikle katılıyorum biraz salmak gerekiyor dediğin gibiCanım bir pedagog sanırım şöyle demişti: '' benim saat 3 te randevum var biraz geciktim evet ama hasta oraya geleceğimi biliyor diye ''. Biraz da biz kafaya taktıkça yapmıyorlar sanırım. Baskı nedeniyle. Benimki de senin kızın aynısı çünkü
Şaka bir yana üçlüler artık 1 yaşında nice yaşları olsun inşallah
Şu sevimli kamyonBloklu kamyon hangisiydi canimben de oynasin diye verdim ya dedigin gibi yıkıyor ya da alıp fırlatıyor
![]()
Of çok korkuyorumRheaa canım nasılsınız ? Benim de büyük oğlum influenza oldu. Dün götürdük ateş 39lardaydı. Augmentin + iğne+ influenza için bir şurup ile evimize uğurlandık.
Kızlar hepiniz çok dikkat edin lütfen bebeklerinize, benim oğlum büyük olduğu halde kımıldayacak hali kalmadı. Kalabalık ortamlarda bulunmayin diye özellikle uyardı doktor
Maşallah ne kadar güzelKızlarrr sanırım sonunda bir madalya da biz alacağız nihayetoğlum bugün "anne mamma" Dedi. Anlamlı peş peşe 2 kelime söyledi
Bir yerde okumuştum bebeklerin konuşmalarını anneleri hizlandirmaz diyordu. Bebekler annelerine sıkıntısını her şekilde hissettiriyormuş yani bebeklerin derdini anlatmaya çabalamasina gerek yokmuş o yüzdenMaşallah ne kadar güzel
Benim oğlan da acıkınca tişörtümü kaldırıp bakıyor![]()
Benimki de kendi açmaya başladıMaşallah ne kadar güzel
Benim oğlan da acıkınca tişörtümü kaldırıp bakıyor![]()
Ay benimki de sürekli topla oynuyorAslinda ne guzel legolari da var galiba ilerde oynar bir şey olmazbizimkisi de top dışında bir şey sevmiyor o bana atiyor ben ona tüm gün top oynuyoruz
dün aldiklarima da 5 dk bakti yeter
![]()