- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
- 108
Bizim kale falan almamiz lazim biraz büyüsünler de kaleci olmamiz yakınAy benimki de sürekli topla oynuyorerkeklerin genetiğine koymuşlar galiba bunu...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim kale falan almamiz lazim biraz büyüsünler de kaleci olmamiz yakınAy benimki de sürekli topla oynuyorerkeklerin genetiğine koymuşlar galiba bunu...
Dün pazardan oyuncak alıyordum satıcı kadın maşallah oğlun çok güzel kusura bakma senden güzelmiş dedimanyak kadın sinirimi bozdu ya çocuğa iltifat et de beni niye gömdün ki djdjdk
Yerim onu yaO sırada benim kızımın sadece topla oynamasıtam anası kılıklı ya
Benimki top yok olana kadar peşinde... Golcü sanırımBizim kale falan almamiz lazim biraz büyüsünler de kaleci olmamiz yakın![]()
Aynısı, ama çok eğleniyorlar bundan sonra oyuncak almicam zatenBenimki top yok olana kadar peşinde... Golcü sanırım( kıyı köşe top dolu)
![]()
Basketci voleybolcu falan olur belli mi olurO sırada benim kızımın sadece topla oynamasıtam anası kılıklı ya
Cnm bizim uykumuz uzun süredir düzenli, gündüz iki uyku toplamda 3 saat, son uykudan uyandıktan 3.5-4 saat sonra da akşam uykusu, gece bir kere uyanıyor sabah 8de kalkıyor. Bence gündüz uykularını birazcık daha uzatsan iyi olur böylece akşam biraz daha geç yatırabilirsin bana gündüz az uyuyormuş gibi geldi o yüzden akşam da erken yatmak istiyordur. 19.30dan önce uyutmuyorum ben 20.30 u da geçirmemeye çalışıyorum.Canım anneler, bebelerin uykuları düzeldi mi? Son bir haftadır uykularımız düzene girdi. Gecede bin kere kalkmıyor artık ama bu seferde sabah 5 te uyanmaya başladı. Gündüz iki uyku yapıyor. Toplamda 1.5-2 saat kadar. Uyku aralıkları 3 -4 saat arası. Akşam 18:30-19:00 arası uyuyor. Bir düzen varmış gibi ama nedense erken uyanıyor. Bunu nasıl çözerim sizce?
Sorma ben de bi tık bozuldum ya çaktırmadım ama sndjdkAyy hadsiz.. beni bile gıcık etti buradan![]()
Böylesini de ilk kez duydumDün pazardan oyuncak alıyordum satıcı kadın maşallah oğlun çok güzel kusura bakma senden güzelmiş dedimanyak kadın sinirimi bozdu ya çocuğa iltifat et de beni niye gömdün ki djdjdk
Akşam uykusuna çok erken yatıyor bence canim. Sabah 5 e kadar uykusunu alıyordur her gün 15 er dk ileri atarak uykusu saatini 8-8.30 a çekmeye çalış. Ayni sorun S syildizs Arya da vardi bu şekilde düzeldiCanım anneler, bebelerin uykuları düzeldi mi? Son bir haftadır uykularımız düzene girdi. Gecede bin kere kalkmıyor artık ama bu seferde sabah 5 te uyanmaya başladı. Gündüz iki uyku yapıyor. Toplamda 1.5-2 saat kadar. Uyku aralıkları 3 -4 saat arası. Akşam 18:30-19:00 arası uyuyor. Bir düzen varmış gibi ama nedense erken uyanıyor. Bunu nasıl çözerim sizce?
Benimki de hep baba diyor ya hatta peşinden baba baba diyerek gidiyorBir yerde okumuştum bebeklerin konuşmalarını anneleri hizlandirmaz diyordu. Bebekler annelerine sıkıntısını her şekilde hissettiriyormuş yani bebeklerin derdini anlatmaya çabalamasina gerek yokmuş o yüzdenbaba olur dede amca hala vs. onlara anneleri gibi derdini anlatamadiklari için konuşmaya çabaliyorlarmış
bizimkisi ondan zorda kalmadikca anne demiyor
ama günde 1000 kere baba diyor
hep babasiyla oyun oynattirip konuşturuyorum o yüzden ben
Sen de güzelsin ama oğlun daha güzel demek istemiş iyi tarafından bakalımDün pazardan oyuncak alıyordum satıcı kadın maşallah oğlun çok güzel kusura bakma senden güzelmiş dedimanyak kadın sinirimi bozdu ya çocuğa iltifat et de beni niye gömdün ki djdjdk
Biz o saati 8’e çektik epeyce süre de denedik. Ama yine çok erken uyanıyordu, değişiklik olmadı. Madem öyle bari akşam erken uyusun kafa dinleyelim dedik
Çok teşekkür ederiz canımÇok salgın var bu ara biz de yeni çıktık hastaliktan. Çok geçmiş olsun![]()
Aman dikkat edin canım, bayağı ağır bir hastalık artık neyse bu böyleOf çok korkuyorumBen hastayım sesim yok gibi. Oğlana da kesin geçecek bakalım yeni serüven nasıl olacak
hapşırık ile başladık
Bak şimdi bu çocuk sizin olamaz diye alinin kimliği olmadan bizi otele almamaları geldi aklımaDün pazardan oyuncak alıyordum satıcı kadın maşallah oğlun çok güzel kusura bakma senden güzelmiş dedimanyak kadın sinirimi bozdu ya çocuğa iltifat et de beni niye gömdün ki djdjdk
Taşınıyoruz canım çok yoğun geçiyor şu dönem
Aman aman buyusunler böyle iyi ne istedikleri az da olsa belliŞaka bir yana üçlüler artık 1 yaşında nice yaşları olsun inşallah![]()
Alyanında az kaldı 8 inde 1 yaşına girecek ne çabuk geçti zaman. Sanki daha dün gibi hamileliğim her gün bulantı yanma ahhh hayatta unutulmaz o günler ama geçip gidiyor işte
Allah kimseye yaşatmasın öyle bir hamilelik ağzımda torbayla geziyordumAman aman buyusunler böyle iyi ne istedikleri az da olsa belli
Senin hamileliği bn bile hatırlıyorum![]()