• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dün pazardan oyuncak alıyordum satıcı kadın maşallah oğlun çok güzel kusura bakma senden güzelmiş dedi 😂 manyak kadın sinirimi bozdu ya çocuğa iltifat et de beni niye gömdün ki djdjdk

Ayy hadsiz.. beni bile gıcık etti buradan😡

Canım anneler, bebelerin uykuları düzeldi mi? Son bir haftadır uykularımız düzene girdi. Gecede bin kere kalkmıyor artık ama bu seferde sabah 5 te uyanmaya başladı. Gündüz iki uyku yapıyor. Toplamda 1.5-2 saat kadar. Uyku aralıkları 3 -4 saat arası. Akşam 18:30-19:00 arası uyuyor. Bir düzen varmış gibi ama nedense erken uyanıyor. Bunu nasıl çözerim sizce?

Benimki top yok olana kadar peşinde... Golcü sanırım :KK70: ( kıyı köşe top dolu) :KK70:
Aynısı, ama çok eğleniyorlar bundan sonra oyuncak almicam zaten 😅 1 yaşında kale basket potası falan almayı düşünüyorum, madem ilgileri var ona doğru yöneliriz 🤣 zaten diğer oyuncaklarla hiç oynamıyor boşuna alıyorum 😆 topçu oldu çıktılar şunlara bak yerim onları ben 😍😍😍

Canım anneler, bebelerin uykuları düzeldi mi? Son bir haftadır uykularımız düzene girdi. Gecede bin kere kalkmıyor artık ama bu seferde sabah 5 te uyanmaya başladı. Gündüz iki uyku yapıyor. Toplamda 1.5-2 saat kadar. Uyku aralıkları 3 -4 saat arası. Akşam 18:30-19:00 arası uyuyor. Bir düzen varmış gibi ama nedense erken uyanıyor. Bunu nasıl çözerim sizce?
Cnm bizim uykumuz uzun süredir düzenli, gündüz iki uyku toplamda 3 saat, son uykudan uyandıktan 3.5-4 saat sonra da akşam uykusu, gece bir kere uyanıyor sabah 8de kalkıyor. Bence gündüz uykularını birazcık daha uzatsan iyi olur böylece akşam biraz daha geç yatırabilirsin bana gündüz az uyuyormuş gibi geldi o yüzden akşam da erken yatmak istiyordur. 19.30dan önce uyutmuyorum ben 20.30 u da geçirmemeye çalışıyorum.

Dün pazardan oyuncak alıyordum satıcı kadın maşallah oğlun çok güzel kusura bakma senden güzelmiş dedi 😂 manyak kadın sinirimi bozdu ya çocuğa iltifat et de beni niye gömdün ki djdjdk
Böylesini de ilk kez duydum 🤣 hani şey der gibi çocuğun güzel ama senle alakasi yok yani üstüne alınma bdjdjdjsk
Akşam uykusuna çok erken yatıyor bence canim. Sabah 5 e kadar uykusunu alıyordur her gün 15 er dk ileri atarak uykusu saatini 8-8.30 a çekmeye çalış. Ayni sorun S syildizs Arya da vardi bu şekilde düzeldi

Bir yerde okumuştum bebeklerin konuşmalarını anneleri hizlandirmaz diyordu. Bebekler annelerine sıkıntısını her şekilde hissettiriyormuş yani bebeklerin derdini anlatmaya çabalamasina gerek yokmuş o yüzden 🤣 baba olur dede amca hala vs. onlara anneleri gibi derdini anlatamadiklari için konuşmaya çabaliyorlarmış 😀 bizimkisi ondan zorda kalmadikca anne demiyor 🤣🤣 ama günde 1000 kere baba diyor 🤣🤣🤣 hep babasiyla oyun oynattirip konuşturuyorum o yüzden ben
Benimki de hep baba diyor ya hatta peşinden baba baba diyerek gidiyor 🫠 ama ne oldu bak onu anlatayım, geçen gün mutfaktayım ezan okunuyor. Bizim ki de ezana çok dikkat kesilir. Yine dinliyordu ben de her zamanki gibi Allah Allah dedim. Yavaş ve aralıklı tabi, öyle savaşa gider gibi değil 🤣
O kadar güzel Allah dedi ki anlatamam 🥹🧿
Baya bildiğin iki l ile 😅

Sen de güzelsin ama oğlun daha güzel demek istemiş iyi tarafından bakalım 😅

Akşam uykusuna çok erken yatıyor bence canim. Sabah 5 e kadar uykusunu alıyordur her gün 15 er dk ileri atarak uykusu saatini 8-8.30 a çekmeye çalış. Ayni sorun S syildizs Arya da vardi bu şekilde düzeldi
Biz o saati 8’e çektik epeyce süre de denedik. Ama yine çok erken uyanıyordu, değişiklik olmadı. Madem öyle bari akşam erken uyusun kafa dinleyelim dedik 😅 kabullendim artık

Bak şimdi bu çocuk sizin olamaz diye alinin kimliği olmadan bizi otele almamaları geldi aklıma 😂😂😂😂🤣

B beyzosh sen nerelerdesin uzun zaman oldu görmedim ☺️
Taşınıyoruz canım çok yoğun geçiyor şu dönem 😑 Hem çalışırken hem çocuk varken taşınmak ne zormuş yahu.. Bir yandan da son sınav-ödev notlarını okuyup girmeydi karne hazırlıklarıydı derken hiç bakamadım buralara 🫣 Sizler nasılsınız herkes iyidir umarım 🥰

Şaka bir yana üçlüler artık 1 yaşında nice yaşları olsun inşallah 🙏
Alyanında az kaldı 8 inde 1 yaşına girecek ne çabuk geçti zaman. Sanki daha dün gibi hamileliğim her gün bulantı yanma ahhh hayatta unutulmaz o günler ama geçip gidiyor işte
Aman aman buyusunler böyle iyi ne istedikleri az da olsa belli 🥴
Senin hamileliği bn bile hatırlıyorum 🫠

Aman aman buyusunler böyle iyi ne istedikleri az da olsa belli 🥴
Senin hamileliği bn bile hatırlıyorum 🫠
Allah kimseye yaşatmasın öyle bir hamilelik ağzımda torbayla geziyordum 😄 çok şükür bu günlere ömür boyu öyle kalacakmışım gibi geliyordu. Hayır hep dediler ilk 3 aydan sonra düzelir 18.haftadan sonra düzelir 6.aydan sonra düzelir diye diye doğuma kadar devam ettim 🤣gerçi son demler hafiflemişti🤣 o yüzden kimseye geçer merak etme demiyorum çünkü bazen geçmiyormuş 😄

Back