- 4 Ocak 2022
- 3.172
- 6.829
- 108
Süslü alyosa da masallahhMaşallah prensesimize.
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süslü alyosa da masallahhMaşallah prensesimize.
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.
Kızlar bi oto koltuğuna el atalım haydikimler neler kullanıyor? Dönmesi şart mı? Yüksek mi hepsi? Camdan bakılıyor mu hepsinde yoksa bazı modeller mi yüksek? Adac testi olmayanlar var onu ne yaptınız?
Link atar mısın canım?
Bizimiki de aynısından adac testinden geçmiş olmasi ve sağlamlığını seviyorum yüksek olması da kesinlikle artı puan kurtlu bebekler için işe yarıyorCanım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdiM miniktostos
Bu arada ben araba hareket halindeyken bir şey yedirmedigim için dönüp dönmemesi ile ilgili çok sorun yaşamadımKızlar bi oto koltuğuna el atalım haydikimler neler kullanıyor? Dönmesi şart mı? Yüksek mi hepsi? Camdan bakılıyor mu hepsinde yoksa bazı modeller mi yüksek? Adac testi olmayanlar var onu ne yaptınız?
Link atar mısın canım?
Oto koltuk kardeşliğiCanım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdiM miniktostos
Kardeşimin çocğu büyüdü zaten koltuğunu saklamıştı yüksekmiş onunkisi olmadı onu da kullanırım artıkSüslü alyosa da masallahhevet canım çocuklar çok sıkılmıyorlar bu şekilde
Ekintoşum yerim seniii yerrrOto koltuk kardeşliği
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun
Oooo sizi buralarda görmek hanfendiSelamm güzel anneler uzun aradan sonra herkese öpücüklerhazır
Akilvar beni dürtmüş fırsat da bulmuşken yazayım. Nasılsınız herkesin bebesi güzel güzel büyüyor dur inşallah
Bizim yaramaz her an bize kızma derdinde eğlence çıktı kendisine![]()
Özlersen 3.gelir belkiİnsan çok duygulanıyor gerçekten de çok çabuk büyüyorlar bende kızımın fotolarına videolarına bakıyorum Alya kadarmış şimdş yanında anası gibi duruyor diyorum. Allah sağlık sıhhat versin hepsine canım. Hamileyken diyordum Alya doğsun gece uykusuz kalmayı bile özledim diyordum. Ablası gibi kolik değil uykusuz bırakmadı ama bu da gündüz yordu tabikişimdi tek çocuğu olanlar bir kaç sene sonra uykusuz gecelerini özleyecek gbi hissediyorum
![]()
Bizimki ayarlanıyor. Yüksek olunca dışarıyı izliyor çok seviyor, izlerken uyuyup kalıyor. Genelde yüksek kullanıyoruz biz.Maşallah prensesimize.
Ayy bim de pahalanmış artıkBu da 100 tl aldım
Offff şimdi 9600 olması nedir yavOto koltuk kardeşliği
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun
Cnm bence en güzel stresle gidiyor, ben evlendiğim zamanki kiloma düştüm hamilelik öncesi bile bu kadar zayıf değildimValla emzirince gidiyor diyorlardı da yok öyle bir şey, benimki adetle gitmeye başladı![]()
Bu benim niye hiç aklıma gelmedi ya stresin alası var şu an bendeCnm bence en güzel stresle gidiyor, ben evlendiğim zamanki kiloma düştüm hamilelik öncesi bile bu kadar zayıf değildim![]()
Ben de bloklu kamyonu aldım, çok kolay sürülüyor. Bakalım sevecek mi henüz görmediBu da 100 tl aldım
zaman çok hızlı geçiyor dimiİyiyim çok sağol... Dimi şikayetçi de olamıyoruzçocuk söz konusu olunca sağlıklı olsun şükür modu yüzünden kendimizle ilgili konuşmaya korkuyoruz
inşallah canım dediğin gibi geçecek... Dün oğlumun doğduğu günün videolarını izledim derken kendimi kızımın videolarını izlerken buldum. Çok duygulandım
kızım büyümüş diye üzüldüm falan
![]()
sonra daha küçük iyice büyümeden bolca seveyim dedim, yanıma çağırdım bolca öptüm
![]()
Bloklu kamyon hangisiydi canimBen de bloklu kamyonu aldım, çok kolay sürülüyor. Bakalım sevecek mi henüz görmedibu kulelerden bizde var iki kat dizsem koştur koştur yıkmaya geliyor
![]()