• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah prensesimize.🧿
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.
Süslü alyosa da masallahh 😍 evet canım çocuklar çok sıkılmıyorlar bu şekilde

Kızlar bi oto koltuğuna el atalım haydi😀 kimler neler kullanıyor? Dönmesi şart mı? Yüksek mi hepsi? Camdan bakılıyor mu hepsinde yoksa bazı modeller mi yüksek? Adac testi olmayanlar var onu ne yaptınız?

Link atar mısın canım?
Canım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdi 😄 M miniktostos
Bizimiki de aynısından adac testinden geçmiş olmasi ve sağlamlığını seviyorum yüksek olması da kesinlikle artı puan kurtlu bebekler için işe yarıyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-19-14-21-18-666_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2024-01-19-14-21-18-666_com.pozitron.hepsiburada.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar bi oto koltuğuna el atalım haydi😀 kimler neler kullanıyor? Dönmesi şart mı? Yüksek mi hepsi? Camdan bakılıyor mu hepsinde yoksa bazı modeller mi yüksek? Adac testi olmayanlar var onu ne yaptınız?

Link atar mısın canım?
Bu arada ben araba hareket halindeyken bir şey yedirmedigim için dönüp dönmemesi ile ilgili çok sorun yaşamadım

Canım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdi 😄 M miniktostos
Oto koltuk kardeşliği 🤜🏻🤛🏻💖
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun

Eklentiler

• IMG_20240119_143707.webp
    IMG_20240119_143707.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 83
Oto koltuk kardeşliği 🤜🏻🤛🏻💖
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun
Ekintoşum yerim seniii yerrr 😍😍🧿 Bizimkisi de kademeliymiş yükseliyor dedi şimdi eşim demek ki biz takmışız koltuğu hiç ellememişiz ayarını 🙈🙈😂 neyse böyle de sıkıntı olmadı. Hadi benim aklıma gelmedi çocukla ilgilenmekten bari eşim düşünseydi bunu da 😃ben evden çıkarken şunu aldım mı bunu aldım mı onu unutmadım inşallah diye diye geçiriyorum yolu 😀

Selamm güzel anneler uzun aradan sonra herkese öpücükler 😘😘 hazır Akilvar Akilvar beni dürtmüş fırsat da bulmuşken yazayım. Nasılsınız herkesin bebesi güzel güzel büyüyor dur inşallah 🤍
Bizim yaramaz her an bize kızma derdinde eğlence çıktı kendisine 😄
Oooo sizi buralarda görmek hanfendi 😃

İnsan çok duygulanıyor gerçekten de çok çabuk büyüyorlar bende kızımın fotolarına videolarına bakıyorum Alya kadarmış şimdş yanında anası gibi duruyor diyorum. Allah sağlık sıhhat versin hepsine canım. Hamileyken diyordum Alya doğsun gece uykusuz kalmayı bile özledim diyordum. Ablası gibi kolik değil uykusuz bırakmadı ama bu da gündüz yordu tabiki 😀 şimdi tek çocuğu olanlar bir kaç sene sonra uykusuz gecelerini özleyecek gbi hissediyorum 😍
Özlersen 3.gelir belki 🙂

Maşallah prensesimize.🧿
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.
Bizimki ayarlanıyor. Yüksek olunca dışarıyı izliyor çok seviyor, izlerken uyuyup kalıyor. Genelde yüksek kullanıyoruz biz.

Cnm bence en güzel stresle gidiyor, ben evlendiğim zamanki kiloma düştüm hamilelik öncesi bile bu kadar zayıf değildim 😂
Bu benim niye hiç aklıma gelmedi ya stresin alası var şu an bende 😢 okul desen çakal yuvası ev desen kuduruk oğlan aman vermiyor 😅

İyiyim çok sağol... Dimi şikayetçi de olamıyoruz :KK70: çocuk söz konusu olunca sağlıklı olsun şükür modu yüzünden kendimizle ilgili konuşmaya korkuyoruz 🥲 inşallah canım dediğin gibi geçecek... Dün oğlumun doğduğu günün videolarını izledim derken kendimi kızımın videolarını izlerken buldum. Çok duygulandım 🥲 kızım büyümüş diye üzüldüm falan :KK70: :KK70: sonra daha küçük iyice büyümeden bolca seveyim dedim, yanıma çağırdım bolca öptüm :KK51:
zaman çok hızlı geçiyor dimi🥲 yaşları geldi hepsinin cidden inanılmaz😍

Ben de bloklu kamyonu aldım, çok kolay sürülüyor. Bakalım sevecek mi henüz görmedi 😃 bu kulelerden bizde var iki kat dizsem koştur koştur yıkmaya geliyor 😅
Bloklu kamyon hangisiydi canim ☺️ ben de oynasin diye verdim ya dedigin gibi yıkıyor ya da alıp fırlatıyor 🤣🤣🤣

Back