• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım anneler, bebelerin uykuları düzeldi mi? Son bir haftadır uykularımız düzene girdi. Gecede bin kere kalkmıyor artık ama bu seferde sabah 5 te uyanmaya başladı. Gündüz iki uyku yapıyor. Toplamda 1.5-2 saat kadar. Uyku aralıkları 3 -4 saat arası. Akşam 18:30-19:00 arası uyuyor. Bir düzen varmış gibi ama nedense erken uyanıyor. Bunu nasıl çözerim sizce?
Benim düzeldi canım bir ara Alya da geceleri saat başı uyanıyor gündüz de az uyuyordu. Şimdi akşam 9:30 da uyuyor sabah 7 ye doğru acıkıyor uyuklarken mama veriyorum uykuya devam ediyor 9:30/10 gibi uyanıyor hatta bazen 10:30 a kadar uyuyor. Gündüz de 13:00 - 14: 00 ve 16:30- 17/30 bazen de 18:00 a kadar uyuyor. Uyku saatlerini sanki öğrenmiş gibi o saatlerde huzursuz oluyor uyutmamı istiyor. İnşalah böyle devam eder 1 yaşından sonra gündüz uykuları teke düşüyormuş. Alyadan 1 ay büyük arkadaşım onun oğlu da 2 gibi uyuyor 4 bazen 5 e kadar uyuyormuş tek uyku. Ablası da o zamanlarda tek uykuya geçmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam o zaman gece uykuları daha çok düzene girmeye başlıyor.

Taşınıyoruz canım çok yoğun geçiyor şu dönem 😑 Hem çalışırken hem çocuk varken taşınmak ne zormuş yahu.. Bir yandan da son sınav-ödev notlarını okuyup girmeydi karne hazırlıklarıydı derken hiç bakamadım buralara 🫣 Sizler nasılsınız herkes iyidir umarım 🥰
Allah kolaylık versin canım gerçekten taşınmak çok zor hele ki bebeği olan ve çalışan insanlar için. Resmen çile çekmek. Gerçekten sabır diliyorum 🙏

Allah kolaylık versin canım gerçekten taşınmak çok zor hele ki bebeği olan ve çalışan insanlar için. Resmen çile çekmek. Gerçekten sabır diliyorum 🙏
Aynen öyle canım valla allahtan ailelerimizle aynı şehirdeyiz onlar da olmasa napardık bilmiyorum 🙏🏻

Böylesini de ilk kez duydum 🤣 hani şey der gibi çocuğun güzel ama senle alakasi yok yani üstüne alınma bdjdjdjsk

Akşam uykusuna çok erken yatıyor bence canim. Sabah 5 e kadar uykusunu alıyordur her gün 15 er dk ileri atarak uykusu saatini 8-8.30 a çekmeye çalış. Ayni sorun S syildizs Arya da vardi bu şekilde düzeldi
Evet kuzu kesinlikle erken yatıyor ve bir kere kalkıyomuş maşallah uykusunu alıyor. Tekrar maşallah😂 minseo minseo arkadaşım sağolsun geç yatır biraz vallahi denedim uzadı sabah kalkış saatleri. bu arada tekrar maşallah😂😂😂😂😂😂
voleybolcu falan olur belli mi olur 😍
Ah en büyük hayalim yaaaa😍😍😍

Son düzenleme:
Benimki de hep baba diyor ya hatta peşinden baba baba diyerek gidiyor 🫠 ama ne oldu bak onu anlatayım, geçen gün mutfaktayım ezan okunuyor. Bizim ki de ezana çok dikkat kesilir. Yine dinliyordu ben de her zamanki gibi Allah Allah dedim. Yavaş ve aralıklı tabi, öyle savaşa gider gibi değil 🤣
O kadar güzel Allah dedi ki anlatamam 🥹🧿
Baya bildiğin iki l ile 😅
Bebekler taklit edermiş bizi uzatarak yavasca söylersek eğer 😅 sana da allah allah denk gelmis hem de ezanda 😇

Kizlar şu montu zara'dan aldigim fiyata bakın 🫠🫠🫠 ama 3-4 yaş aldım gelecege yatirim wjsjwj 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20240121_140218_ZARA.webp
    Screenshot_20240121_140218_ZARA.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 85
Çok iyi canım bunun benzerini eşim kullanıyor. Çok güzel ve sıcak tutuyor👌
Ay çok sevindim hiç incelemeden direkt almıştım, anında bitiriyorlar çünkü. Umarım dediğin gibi güzeldir içi tüylü görünüyor. Artik pazarda bile bu fiyata imkansiz bulamazsin o yüzden incelemedim bile ☺️ sen yazinca da iyi ki almışım dedim 😍😍

Canım biz bunu kullanıyoruz gayet güzel duruyor uyuyor maşallah diyeyim aman 😃🧿
Araştırma yaparken dönüyor olması gereksiz bir özellik gibi geliyordu ama büyük konfor 👌🏻Uzun yol yapıyoruz biz ayda iki kere ve yollar kötü. O nedenle iyi bir şey almak istedik.
MAXİ 360 Derece Dönebilen Yatabilen Isofix
Ayy süper🌸🌸
Canım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdi 😄 M miniktostos
Teşekkürler canım bende bunu aldım artık oto kardeş üçüzlüğü olacak😀 minseo minseo
Oto koltuk kardeşliği 🤜🏻🤛🏻💖
M miniktostos yükseklik böyle yanda bir aparat var ordan da kademeli sırtını yatırıp kaldirabiliyorsun
Tamam canım gelince bakarım yine bende bunu aldım dün akşam. İsofixli değil galiba ama kemerlede bağlanan tek model bu değil ya hem yorumlarda da herkes cok memnundu hem siz cok memnunsunuz inşallah bizim kuduruktaa sever😀

Rheaa Rheaa canım nasılsınız ? Benim de büyük oğlum influenza oldu. Dün götürdük ateş 39lardaydı. Augmentin + iğne+ influenza için bir şurup ile evimize uğurlandık.
Kızlar hepiniz çok dikkat edin lütfen bebeklerinize, benim oğlum büyük olduğu halde kımıldayacak hali kalmadı. Kalabalık ortamlarda bulunmayin diye özellikle uyardı doktor
Çok geçmiş olsun 💐 Gerçekten fena bir salgın var Allah beterinden korusun hemen iyileşir inşallah 🙏
Oğlum zorunlu telefon detoksu yaptırdı 😅
Şöyle bı baktım da bizim üçüzler 1 yaşına girmiş @qizemli doğum günü yapıldı mıııı
Yavaş yavaş doğumlar basliyo bı duygulandım 🫠
Yaa bende öyle sürekli doğum günü partisi yapıyorum kafamda😀
Benimki de hep baba diyor ya hatta peşinden baba baba diyerek gidiyor 🫠 ama ne oldu bak onu anlatayım, geçen gün mutfaktayım ezan okunuyor. Bizim ki de ezana çok dikkat kesilir. Yine dinliyordu ben de her zamanki gibi Allah Allah dedim. Yavaş ve aralıklı tabi, öyle savaşa gider gibi değil 🤣
O kadar güzel Allah dedi ki anlatamam 🥹🧿
Baya bildiğin iki l ile 😅
Maşallah ya ne güzel bizimkide bi kere dedi öyle ama biz mi benzettik bilmiyorum 😀 şimdi ezan okununca amin yapıyor ama onu baya öğrenmiş bilerek yaptığını anlıyoruz😀 🤲🏻
Kızlar bizim otokoltuk besafe... Kesinlikle tavsiye ederim ama eşime sordum da baya pahalı😕
Evet canım biraz pahalı cidden ama fiyat algımı kaybettim ben zaten😀 yere sabitlenen cok pahalıydı cidden 12-15 arası ben diğerini aldım daha uygundu o
Kizlar şu montu zara'dan aldigim fiyata bakın 🫠🫠🫠 ama 3-4 yaş aldım gelecege yatirim wjsjwj 🤣
Yaa süpermiş😀 bizimde var öyle bir montumuz geçen sene kasım indirimi ile sepete bir sürü şey atmıştım her şeyi kaptılar dakikalar içinde bana kalan 24-36 mont olmuştu bende geleceğe yatırım yaptım aldım sneye giyer😀

Çok geçmiş olsun 💐 Gerçekten fena bir salgın var Allah beterinden korusun hemen iyileşir inşallah 🙏

Maşallah ya ne güzel bizimkide bi kere dedi öyle ama biz mi benzettik bilmiyorum 😀 şimdi ezan okununca amin yapıyor ama onu baya öğrenmiş bilerek yaptığını anlıyoruz😀 🤲🏻

Evet canım biraz pahalı cidden ama fiyat algımı kaybettim ben zaten😀 yere sabitlenen cok pahalıydı cidden 12-15 arası ben diğerini aldım daha uygundu o

Yaa süpermiş😀 bizimde var öyle bir montumuz geçen sene kasım indirimi ile sepete bir sürü şey atmıştım her şeyi kaptılar dakikalar içinde bana kalan 24-36 mont olmuştu bende geleceğe yatırım yaptım aldım sneye giyer😀
Güzel günlerde keyifle kullanın inşallah canım🌸

Iyi en azindan alabilmişsin ben de sepete ekledigimi 1 dakika sonra bulamiyorum 🤣🤣 simdi de güzel indirimler var sayfayi sürekli yenilemen lazim buldugunu da düşünmeden alman lazim 🤣🤣🤣 ben de 2 parça şey aldim ama yazlik tshirtler çok güzelmis aslinda var ama yine de alicam 🤣

Kızlar kanal tedavisi olan dişim kırıldı. Emziriyorum da. Mamma diye peşimden ayrılmayan bir küçük adam var. Bir gün sanırım süt veremeyeceğim değil mi? Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Sabah yaptırsam gündüz oyalamak daha kolay, gece kıyameti koparır...

Kızlar kanal tedavisi olan dişim kırıldı. Emziriyorum da. Mamma diye peşimden ayrılmayan bir küçük adam var. Bir gün sanırım süt veremeyeceğim değil mi? Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Sabah yaptırsam gündüz oyalamak daha kolay, gece kıyameti koparır...
Canım benım bıldıgım 4 saat falandı. Buyuk oglumu emzırırken yapmıstım oyle saatlık emzırme demıstı 1 gun falam degıldı

Canım benım bıldıgım 4 saat falandı. Buyuk oglumu emzırırken yapmıstım oyle saatlık emzırme demıstı 1 gun falam degıldı
Ay çok sevindim🤗 peki emzirdikten sonra çok uyuması gibi bir şey olmuş muydu kuzu?

Daha Salı günü kanal tedavisi oldum, iki saat sonra emzirebilirsin dedi. Zaten muayeneye girmeden önce emzirmiştim. Bir öğün de ek gıda alınca, dört saat sonra ilk emzirmeyi yaptım canım.

Back