• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlaar selammm nasılsınız ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı büyüttük bebişleri valla😂 yeni bi olayımız var bizim biz artık geceleri uyumuyoruz😀 atak dönemiyle dişle alakalı olduğunu düşünüyorum en azından düşünmek istiyorum🤓
Canım merhaba bizde gece uyumuyoruz malesef dişler peşpeşe geliyor 🙁 abartmıyorum 1 saat kesintisiz uyusam sevinecek haldeyim uykusuzluk beni mahvediyor 🤦🏻‍♀️

Ooo kimler gelmiş🤗 selam canım... Öyle kuzu uyutmuyor, benzer bizimki de çok şükür patladı derken şimdi altlar şişmiş🤷‍♀️ bitmez ya bu çile 🥲
Selam arkadaşım nasılsın😍 isyan gibi olmasın allah can sağlığı versin ama ara ara bayılcam diye korkuyorum 😂 geçicek bugünlerde sabır sabır sabırr en çok da çocuklara yaa çok can yakıcı bi süreç🥲🥲
Canım merhaba bizde gece uyumuyoruz malesef dişler peşpeşe geliyor 🙁 abartmıyorum 1 saat kesintisiz uyusam sevinecek haldeyim uykusuzluk beni mahvediyor 🤦🏻‍♀️
Ah kıyamam ya😔 seni o kdar iyi anlıyorum ki dün kamerada hareket ediyor gibi gördüm eşime diyorum ki uyandı diyo ki çocuk uyuyo halüsinasyon görmeye başladın😂 allah kolaylık versin🩷

Selam arkadaşım nasılsın😍 isyan gibi olmasın allah can sağlığı versin ama ara ara bayılcam diye korkuyorum 😂 geçicek bugünlerde sabır sabır sabırr en çok da çocuklara yaa çok can yakıcı bi süreç🥲🥲

Ah kıyamam ya😔 seni o kdar iyi anlıyorum ki dün kamerada hareket ediyor gibi gördüm eşime diyorum ki uyandı diyo ki çocuk uyuyo halüsinasyon görmeye başladın😂 allah kolaylık versin🩷
İyiyim çok sağol... Dimi şikayetçi de olamıyoruz :D çocuk söz konusu olunca sağlıklı olsun şükür modu yüzünden kendimizle ilgili konuşmaya korkuyoruz 🥲 inşallah canım dediğin gibi geçecek... Dün oğlumun doğduğu günün videolarını izledim derken kendimi kızımın videolarını izlerken buldum. Çok duygulandım 🥲 kızım büyümüş diye üzüldüm falan :D :D sonra daha küçük iyice büyümeden bolca seveyim dedim, yanıma çağırdım bolca öptüm :KK51:
iyim çook sağol

Kızlar oto koltuğu işini ne yaptınız? Bizimki bebek arabasının pusetinde oturmuyor hiç elim arabayı kullanıyor ben arkada bunu gören defne de hep kucagımda ne yapacağım bilmiyorum hepsiburada da cybex oto koltuklarında indirim varmış alalım dedik kullanan var mı?
Kız hala pusete sığıyor mu ? Büyük bir pusetti galiba sizinki. 5 aydan sonra asla oturamadi pusete Ekin sığmadı, biz be safe aldık yüksek oluşu çok iyi dışarıyı full görüyor

Kız hala pusete sığıyor mu ? Büyük bir pusetti galiba sizinki. 5 aydan sonra asla oturamadi pusete Ekin sığmadı, biz be safe aldık yüksek oluşu çok iyi dışarıyı full görüyor
Evet canım biraz gerçekten geniş.
Kız oturabiliyor ama bizimki zayıf ya zaten 7,5 kg kendisi hala😀 zaten sığmaza bile sığmasa bile oturmuyor yani asla oturmuyor deli ediyor beni bütün yolculuklarımızda kavga ediyoruz😀

Kızlar bi oto koltuğuna el atalım haydi😀 kimler neler kullanıyor? Dönmesi şart mı? Yüksek mi hepsi? Camdan bakılıyor mu hepsinde yoksa bazı modeller mi yüksek? Adac testi olmayanlar var onu ne yaptınız?

Link atar mısın canım?

Kızlar bi oto koltuğuna el atalım haydi😀 kimler neler kullanıyor? Dönmesi şart mı? Yüksek mi hepsi? Camdan bakılıyor mu hepsinde yoksa bazı modeller mi yüksek? Adac testi olmayanlar var onu ne yaptınız?

Link atar mısın canım?

Canım biz arabaya sığmıyoruz o nedenle çıkardık oto koltuğunu 🙈 baby goo diye bir markaydı ta ilk çocukta almıştık. Şehirler arasında yine kullanırız ama, sıkış tıkış gidiyoruz napalım. Hele fazladan bir kişi bindiğinde daha fecaat 😬

Ben de şehir içinde pusete oturtuyorum kendim kullanacaksam. Sığmıyor hele montla filan asla ama kısa mesafede idare ediyoruz. Geçenlerde öne doğru eğilmiş, arkaya bakar vaziyette pusette. Aklım çıktı meğerse uyumuş. Bu da hiç sağlıklı değil yani. Valla hayat pahalı, tek çocuk olsa alırdık kesinlikle ama Şuan böyle idare ediyoruz gibi 🫤

Valla emzirince gidiyor diyorlardı da yok öyle bir şey, benimki adetle gitmeye başladı 😃

Ben de dikkat ediyorum şu ara, biraz da spor yapıyorum. 5 kilo kadar verdim sayılır 💪 benimki tamamen şeker ve karbonhidrat kaynaklı, onları azaltıp yürüyüş ve Leslie ile 1,5 ayda biraz ilerleme kaydettim şükür 🙏

Link atar mısın canım?
Canım biz bunu kullanıyoruz gayet güzel duruyor uyuyor maşallah diyeyim aman 😃🧿
Araştırma yaparken dönüyor olması gereksiz bir özellik gibi geliyordu ama büyük konfor 👌🏻Uzun yol yapıyoruz biz ayda iki kere ve yollar kötü. O nedenle iyi bir şey almak istedik.
MAXİ 360 Derece Dönebilen Yatabilen Isofix

Ben de dikkat ediyorum şu ara, biraz da spor yapıyorum. 5 kilo kadar verdim sayılır 💪 benimki tamamen şeker ve karbonhidrat kaynaklı, onları azaltıp yürüyüş ve Leslie ile 1,5 ayda biraz ilerleme kaydettim şükür 🙏
Ah o leslie ye ben de bir başlayabilsem 😢 hiçbir yerimde ağrı kalmıyor bir güzel kas yapıyordum

Kızlar oto koltuğu işini ne yaptınız? Bizimki bebek arabasının pusetinde oturmuyor hiç elim arabayı kullanıyor ben arkada bunu gören defne de hep kucagımda ne yapacağım bilmiyorum hepsiburada da cybex oto koltuklarında indirim varmış alalım dedik kullanan var mı?
Canım biz aldık, çok rahat ettik. Hem ben hem oğlum. Kesinlikle al derim. Markası iyi bi şeydi ama hatırlamıyorum. Eşim bakar o işlere de bizde ☺

İyiyim çok sağol... Dimi şikayetçi de olamıyoruz :KK70: çocuk söz konusu olunca sağlıklı olsun şükür modu yüzünden kendimizle ilgili konuşmaya korkuyoruz 🥲 inşallah canım dediğin gibi geçecek... Dün oğlumun doğduğu günün videolarını izledim derken kendimi kızımın videolarını izlerken buldum. Çok duygulandım 🥲 kızım büyümüş diye üzüldüm falan :KK70: :KK70: sonra daha küçük iyice büyümeden bolca seveyim dedim, yanıma çağırdım bolca öptüm :KK51:
İnsan çok duygulanıyor gerçekten de çok çabuk büyüyorlar bende kızımın fotolarına videolarına bakıyorum Alya kadarmış şimdş yanında anası gibi duruyor diyorum. Allah sağlık sıhhat versin hepsine canım. Hamileyken diyordum Alya doğsun gece uykusuz kalmayı bile özledim diyordum. Ablası gibi kolik değil uykusuz bırakmadı ama bu da gündüz yordu tabiki 😀 şimdi tek çocuğu olanlar bir kaç sene sonra uykusuz gecelerini özleyecek gbi hissediyorum 😍

Canım biz arabaya sığmıyoruz o nedenle çıkardık oto koltuğunu 🙈 baby goo diye bir markaydı ta ilk çocukta almıştık. Şehirler arasında yine kullanırız ama, sıkış tıkış gidiyoruz napalım. Hele fazladan bir kişi bindiğinde daha fecaat 😬

Ben de şehir içinde pusete oturtuyorum kendim kullanacaksam. Sığmıyor hele montla filan asla ama kısa mesafede idare ediyoruz. Geçenlerde öne doğru eğilmiş, arkaya bakar vaziyette pusette. Aklım çıktı meğerse uyumuş. Bu da hiç sağlıklı değil yani. Valla hayat pahalı, tek çocuk olsa alırdık kesinlikle ama Şuan böyle idare ediyoruz gibi 🫤
Ayyy aynı bende öyleyim canım alyayla ikimiz arkaya zor sığıyoruz bir kişiyi alsak fazladan sığmıyoruz kv. Annem vs. Çocuğun çantasını mecburen yanıma alıyorum lazım oluyor Çünkü bebek arabasını vs bagaja koyuyorım büyük lazım önce oturuyor. Arkaya birisi otursa kıpırdayamıyorum ama o yüzden arabada yer yok diyorum 😀koltuğu da çıkartmak istemiyorum çünkü

Canım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdi 😄 M miniktostos

Eklentiler

• D082D797-4D96-48AD-937A-CB30DB082C91.webp
    D082D797-4D96-48AD-937A-CB30DB082C91.webp
    32 KB · Görüntüleme: 78
Ayyy aynı bende öyleyim canım alyayla ikimiz arkaya zor sığıyoruz bir kişiyi alsak fazladan sığmıyoruz kv. Annem vs. Çocuğun çantasını mecburen yanıma alıyorum lazım oluyor Çünkü bebek arabasını vs bagaja koyuyorım büyük lazım önce oturuyor. Arkaya birisi otursa kıpırdayamıyorum ama o yüzden arabada yer yok diyorum 😀koltuğu da çıkartmak istemiyorum çünkü

Misafirimiz geldi geçen, Mudanya’ya gitmek istedik. Misafir öne ben ve 3 çocuk arkaya 😬 dediğin gibi çanta var, koltuk kocaman. Eşim uğraştı söktü orada. Daha da takmadık. Zaten yolun yarında gene kucağıma geliyordu. Bi de bizim büyükler çok tepişiyor arabada böyle bildiğin çıldırırsın. 1 kere 8 saatlik yolda hiç susmamışlardı 🙄

Tabi bu kötü örnek, şartlar sebebiyle biz böyle 🤷🏻‍♀️

Canım bunun kilo aralığı defneye uymuyor ki. Biz de be safe izi comfort x3 aldık çok memnunuz. Ben araştırmıştım puanı yüksek beğendiğim ürünler joie spin 360, britax romer trıfıx2 ve be safe. Yüksek olması çok avantaj be safe in. Tabi dönse tadından yenmezdi 😄 M miniktostos
Maşallah prensesimize.🧿
Benimkisi çok yüksek değil ama yine de dışarıyı izleyebiliyor. Konforunu beğeniyorum. Yüksek olması daha mı iyi olur peki bilemedim ki canım.

Eklentiler

• D1121421-D274-4102-B5B7-99DCE807CB57.webp
    D1121421-D274-4102-B5B7-99DCE807CB57.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 72
Misafirimiz geldi geçen, Mudanya’ya gitmek istedik. Misafir öne ben ve 3 çocuk arkaya 😬 dediğin gibi çanta var, koltuk kocaman. Eşim uğraştı söktü orada. Daha da takmadık. Zaten yolun yarında gene kucağıma geliyordu. Bi de bizim büyükler çok tepişiyor arabada böyle bildiğin çıldırırsın. 1 kere 8 saatlik yolda hiç susmamışlardı 🙄

Tabi bu kötü örnek, şartlar sebebiyle biz böyle 🤷🏻‍♀️
Canım şartlar öyle gerektiriyor yapacak bişey olmuyor herkes bebeğini koltuğuna koyup konforlu bir yolculuk yapmak ister. Alya da bazen sıkılıyor yolda kucağıma gelmeye çalışıyor. Koltuğunun yanına gizleniyorum beni görmesin diye bazen 🤣🤣🤣

Back