Hayır hayır var. Çalışanlara da var. Az bir miktardı sanırım 300 TL falan kadardı ama 7 yıl geçti :) Unuttum şimdi.Süt parası mı? İlk defe duyuyorum böyle bir şey. Çalışanlar için yoktur diye düşünüyorum. Az beta çok bir kadın için nerde destek varsa hoşuma gidiyor. Keşke daha da destek olunsa özellikle hamile zamanında çalışan anne adayları için.
Canım benim de belirtim yok hiç. Bugün gittim kontrole her şey yolunda. İçini ferah tut lütfenHeyecandan cok korku benim ki belirtilerin azaldi bu haftalarda bir kaybim var insallah guzel haberler paylasicam dualarınizi eksik etmeyin
Oo maşallah çok büyümüş senin bebiş. 22 Haziranda ben adet görmüştümHahaha kuzum zaman hiç geçmiyor gibi geliyor haklısın vallaben 20 haziranda öğrenmiştim
Kuzucumm sen stres oldukça bebisin de stres oluyor dua et bol bol ben bebislerimizin çok sağlıklı olduğuna inaniyorum içini ferah tutYa geçmedi mi bulantın kıyamam ki. Umarım az kalmıştır geçer bi an önceben haftaya pazartesi gideceğim erken gidip strese girmeyeyim dedim. Şimdi de zaman geçmiyor valla. Kendimi oyalamaya çalışayım diyorum aklım yine bebeğe gidiyor. Yokmuş gibi hayatını yaşa diyorum kendime ama ne mümkün. İlk hamilelik diye sanırım bu kadar takıntılı oldum
Resmen ayakkkk yerim seni minik ayaklar Rabbimin hikmetine bakKızlar ayağımıza bakın çabuk
Deniyorum canim inan kiCanım benim de belirtim yok hiç. Bugün gittim kontrole her şey yolunda. İçini ferah tut lütfen
Haklısın canım onu da düşünüyorum bebeğin stres altında olmaması lazım. Şimdiye kadar herşey yolunda gitti yine yolunda gider inşallahKuzucumm sen stres oldukça bebisin de stres oluyor dua et bol bol ben bebislerimizin çok sağlıklı olduğuna inaniyorum içini ferah tut
Doktora gitmedin mi hiç? Normal olduğu durumlar var ama kan uyuşmazlığı vs varsa acil şekilde gitmen gerekir.Merhaba ben de 6 haftalık hamileyim allah kısmet ederse dogumum Mart ayına denk geliyor .
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve rengi kanamalarım devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı
benim 8 haftalık olunca basladı canım kahverengi lekelenmeler. doktorum normal dedi, bebek rahimde büyümeye basladıgı icin eski adet kanlarından kalanlar lekelenme olarak geliyormus. önlem amaclı günde 2 kez progestan vajinal kullan dedi. içinin rahat etmesi icin sen de bir doktoruna görün istersen. benim 5 gündür devam ediyor ama ultrasonda bebek kalp atısını filan kontrol etti gelişimi normal cok şükür oyuzden icim rahatMerhaba ben de 6 haftalık hamileyim allah kısmet ederse dogumum Mart ayına denk geliyor .
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve rengi kanamalarım devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı
sen calısıyorsan sana yatıyor sadece eşin calsıyıorsa da eşine, boyle bir hak varSüt parası mı? İlk defe duyuyorum böyle bir şey. Çalışanlar için yoktur diye düşünüyorum. Az beta çok bir kadın için nerde destek varsa hoşuma gidiyor. Keşke daha da destek olunsa özellikle hamile zamanında çalışan anne adayları için.
eskiden e devletten görebiliyordum ben orda tanımladıgım bankaya yatmıstı. şimdi ptt den mı alınıyormusSüt parasi çalışan veya çalışmayan tüm sağ doğum yapmış annelere veriliyor canım. Emzirme ve süt parası diye geçiyor zaten. Çok yüksek bir mevla değil 1 defaya mahsus 300 TL gibi birsey yanlış aklımda kalmadiysa
Doğumdan sonra nüfusa gidiliyor kimlik için ordaki belgelerle (çalışılıyor ek olarak sgk ) aile ve sosyal de dilekçe veriliyor. PTT üzerinden yatırılıyor.
Aaa öyl mi derler..? Bilmiyordum :) Hadi hayırlısı inşallahErkekler daha hareketli oluyormuş sanırım benim de içime hep erkek doğuyor bakalım
Çok teşekkür ederim ben de yaşarsam 2. Gebeliği tekrar inşallah doktorumla konuşayım sen de sağlıkla kucağına al inşallahYok canim onlem.amacli kullanıyorum test yapilmadi ama zararını görmedim 20 gundur kullniyorumhem hap hem igne
Cinsiyet tahmininde (ramzi) de kesenin konumu değil plesantanin konumuna göre cinsiyet tahmini yapıyorlar canımKızlarr keseleriniz hangi tarafta(sağ-sol) cinsiyet muhabbetini çok merak ediyorum bugün doktoruma sordum öyle bişey yok diyor Ama önceliğimiz sağ tarafta olması dedi benimki sağdaydı
Neden öncelik sağda olması dedi merak ettimKızlarr keseleriniz hangi tarafta(sağ-sol) cinsiyet muhabbetini çok merak ediyorum bugün doktoruma sordum öyle bişey yok diyor Ama önceliğimiz sağ tarafta olması dedi benimki sağdaydı
PTT uzerinden yatiyor. Eğer banka tanımlaması yaptıysanız hesaba yoksa PTT şubeden elden alıyorsun canımeskiden e devletten görebiliyordum ben orda tanımladıgım bankaya yatmıstı. şimdi ptt den mı alınıyormus
Bende doğru düzgün belirti bile yok. KorkmayınHeyecandan cok korku benim ki belirtilerin azaldi bu haftalarda bir kaybim var insallah guzel haberler paylasicam dualarınizi eksik etmeyin
Amin canimBende doğru düzgün belirti bile yok. KorkmayınHerkesin hamileliği farklı hatta bir kişinin her hamileliği bile farklı oluyor genelde.. Allah sağlıkla ilerletsin ve sağlıkla kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?