2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayır hayır var. Çalışanlara da var. Az bir miktardı sanırım 300 TL falan kadardı ama 7 yıl geçti :) Unuttum şimdi.

Kuzucumm sen stres oldukça bebisin de stres oluyor dua et bol bol ben bebislerimizin çok sağlıklı olduğuna inaniyorum içini ferah tut

Merhaba ben de 6 haftalık hamileyim allah kısmet ederse dogumum Mart ayına denk geliyor .
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve rengi kanamalarım devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı
Doktora gitmedin mi hiç? Normal olduğu durumlar var ama kan uyuşmazlığı vs varsa acil şekilde gitmen gerekir.

Merhaba ben de 6 haftalık hamileyim allah kısmet ederse dogumum Mart ayına denk geliyor .
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve rengi kanamalarım devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı
benim 8 haftalık olunca basladı canım kahverengi lekelenmeler. doktorum normal dedi, bebek rahimde büyümeye basladıgı icin eski adet kanlarından kalanlar lekelenme olarak geliyormus. önlem amaclı günde 2 kez progestan vajinal kullan dedi. içinin rahat etmesi icin sen de bir doktoruna görün istersen. benim 5 gündür devam ediyor ama ultrasonda bebek kalp atısını filan kontrol etti gelişimi normal cok şükür oyuzden icim rahat

sen calısıyorsan sana yatıyor sadece eşin calsıyıorsa da eşine, boyle bir hak var

eskiden e devletten görebiliyordum ben orda tanımladıgım bankaya yatmıstı. şimdi ptt den mı alınıyormus

Kızlarr keseleriniz hangi tarafta (sağ-sol) cinsiyet muhabbetini çok merak ediyorum bugün doktoruma sordum öyle bişey yok diyor Ama önceliğimiz sağ tarafta olması dedi benimki sağdaydı
Cinsiyet tahmininde (ramzi) de kesenin konumu değil plesantanin konumuna göre cinsiyet tahmini yapıyorlar canım

Kızlarr keseleriniz hangi tarafta (sağ-sol) cinsiyet muhabbetini çok merak ediyorum bugün doktoruma sordum öyle bişey yok diyor Ama önceliğimiz sağ tarafta olması dedi benimki sağdaydı
Neden öncelik sağda olması dedi merak ettim bu arada benim sağda

Heyecandan cok korku benim ki belirtilerin azaldi bu haftalarda bir kaybim var insallah guzel haberler paylasicam dualarınizi eksik etmeyin
Bende doğru düzgün belirti bile yok. Korkmayın Herkesin hamileliği farklı hatta bir kişinin her hamileliği bile farklı oluyor genelde.. Allah sağlıkla ilerletsin ve sağlıkla kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…