2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay ben kalori bakımından hiç düşünmemiştim gerçekten bu sıcaklarda bide bulantı olunca çok zor oluyor ben bazen aç duruyorum ya kusmakta istemiyorum inşallah özleyeceğimz bir hamilelik sürecimiz olur
Ben kilolu oldgm icin her şeyi hesap edyrm canım diyetysnmle güzel şekilde kilo veriyordum süreç böyle gelişti. Şimdi hedefim 3 aya kadar 10 kilo daha vermek inşallah

Yok kuzum iş yerinde çalışıyorum zaten ama halsizlik yapıyor bide yiyemediğim için sanırım güçsüz kalıyorum

Bende aynı durumdayım inan ki o kadar korkuyorum ki yarin 6+5 olacak bakalım ne diyecek inşallah güzel haberi paylasirim bendr sizlerle benimde 1 kaybim var belirtim de uok denecek kadar az hayirlisi artik rabbim neyi nasip ettiyse o olacak

Canim çalışan ve çalismayan anne de olsa doğumdan sonra az bir rakam ama veriyorlar annelere

Ben kilolu oldgm icin her şeyi hesap edyrm canım diyetysnmle güzel şekilde kilo veriyordum süreç böyle gelişti. Şimdi hedefim 3 aya kadar 10 kilo daha vermek inşallah
Haklısın canım zaten normalde de gebelikte kilo alımına dikkat etmemiz lazm ben aşırı zayıftım 10 kilo aldım bende vermemeye çalışıyorum inşallah verirsin istediğin kadar

Cuma kalp atışı duycam canım insallah sen napiyosun nasilsin tabi midem çok bulanıyor onla uğraşıyorum bir yandan
Ya geçmedi mi bulantın kıyamam ki. Umarım az kalmıştır geçer bi an önce ben haftaya pazartesi gideceğim erken gidip strese girmeyeyim dedim. Şimdi de zaman geçmiyor valla. Kendimi oyalamaya çalışayım diyorum aklım yine bebeğe gidiyor. Yokmuş gibi hayatını yaşa diyorum kendime ama ne mümkün. İlk hamilelik diye sanırım bu kadar takıntılı oldum

Kızlarr keseleriniz hangi tarafta (sağ-sol) cinsiyet muhabbetini çok merak ediyorum bugün doktoruma sordum öyle bişey yok diyor Ama önceliğimiz sağ tarafta olması dedi benimki sağdaydı

Yarın mutlaka paylaş canım. Burada güzel şeyler okuyunca iyi geliyor bana. Güzel haberlerini alalım senden de. Şu bebeği rahat bırak diyorum kendime eskiden ultrason mu varmış kendisi büyüyüp gidecek diyorum. Ama ne mümkün aklım hep bebekte. Herhalde sorun bende değil heyecanlı olmak normal sanırım

Ahahah ben de olsam şuan aynı konuşmayı kendi kendime yapardım. Hatta doktora ne ayağı ya saçmalamayın lütfen doktor hanım kendinize gelin o sadece on haftalık bile diyebilirdim
Ay sen eşimi görsen şok içinde adam daha 10 gün önceki usgde hareket falan yoktu ufacıktı ne kafası belli ne bi yeri o da şok oldu haliyle bakıp bakıp duruyo usgye

Kızlarr keseleriniz hangi tarafta (sağ-sol) cinsiyet muhabbetini çok merak ediyorum bugün doktoruma sordum öyle bişey yok diyor Ama önceliğimiz sağ tarafta olması dedi benimki sağdaydı
Ay hiç doktoruma sormak aklıma bile gelmedi kese nerede diye Sağ kasığımda batma oluyor bazen sanırım benim bebek de sağda

Ay sen eşimi görsen şok içinde adam daha 10 gün önceki usgde hareket falan yoktu ufacıktı ne kafası belli ne bi yeri o da şok oldu haliyle bakıp bakıp duruyo usgye
Ya sanki sen hiç 6 haftalık olmamışsın direkt 9 haftayla başlamışsın gibi seni kıskandım şu an

Heyecandan cok korku benim ki belirtilerin azaldi bu haftalarda bir kaybim var insallah guzel haberler paylasicam dualarınizi eksik etmeyin

benim 5+4 doktor 10unda çağırdı....kalp atışını duyunca haber edin hayırlısı olsun inşallah :)
Aramızda 2 gün varmış ama ben 5inde gideceğim. Aslında 10u garanti olurdu. Umarım erken olmaz benim için de, duyarım.. Yazarım mutlaka

Yaaa Ne mutlu.. Maşaallah onaaa Sağlıkla büyüsün
Oğlumda biz de şok olmuştuk Ahh ahh.. 10 haftada kolu bacağı olan bildiğin minicik, kıpır kıpır bir bebek oluyor Darısı başımıza inşallah

Erkekler daha hareketli oluyormuş sanırım benim de içime hep erkek doğuyor bakalım

Heyecandan cok korku benim ki belirtilerin azaldi bu haftalarda bir kaybim var insallah guzel haberler paylasicam dualarınizi eksik etmeyin
Kuzum belirtilerle ne ilgisi var ona takılma. Belirtiler tabiki haftalar ilerledikçe azalacak. Kaybını düşünme hiç bu başka bir bebek. Kaybın kötü bir anı olarak yaşandı bitti bu kez güzel olacak inşallah. Çok iyi anlıyorum seni ama korkma hiç yarın ya da en geç haftaya duyarsın kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…