2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐 ben hiç belirtim yok ne kusma basdonmesi mide bulantısı kabız ishal hiçbiri 8+0 bugün kalp atisi da boyu da gelişimi de haftasiyla uyumlu
Ooo 8.haftada mi gittin benim erken mi acaba cok mutlu oldum senin adina saglicakla kucagina al insallah ben 6+3 um bugun

Yok canım haklısın zaten testleri verdiğim günlerde böyle akıntım yanmam vs yoktu. Ama test sonuçlarında görüp söylemediyse diye düşünüyorum biraz yoğun bir doktor çünkü. Aslında ben test sonuçlarına da tek tek simgelerine isimlerine olması gereken değerlere vs. baktım internetten kendimce baya araştırdım bi sıkıntı yok gibiydi ama bilmiyorum

Kıyamam yaa ben de bi midem bulansa azıcık diye bekliyorum. Bunun bi ortası olsa keşke belirti olsa dert olmasa dert valla. İnşallah sen de toparlarsın bi an önce kuzum
Yok canim valla hiç belirtim yok diye üzülmüyorum keyfim çok yerinde, fazlasiylaaaa yani. Kızımla çok rahat ilgileniyorum, gezip eğleniyorum istedigim her şeyi rahat yiyorum... bi göğüs hassasiyetim fazla o da hala kızımı emziriyorum onun da etkisi var. O kadar rahatım ki 3.yi de yaparım bu gidişle

Ooo 8.haftada mi gittin benim erken mi acaba cok mutlu oldum senin adina saglicakla kucagina al insallah ben 6+3 um bugun
Yok canim, 4+0 da kese göründü. Sonra yazlığa gittim gelemedim kalp atışına. Döndüğümde gittim o zamanda 7+1 idi. Şuanda 8+0 im .

Sağol kuzum yarın gideyim

İki test değerini karşılaştır canım, farklı olanlara internetten bak. Mesela şöyle benim de hafif enfeksiyon çıkmıştı idrarda. Doktor önemli değil ilaç vermeyecegim bol bol su iç o azalır dedi. Şimdi tekrar gittiğimde test isteyeceğim karsilastiracagim ikisini.

Kıyamam yaa ben de bi midem bulansa azıcık diye bekliyorum. Bunun bi ortası olsa keşke belirti olsa dert olmasa dert valla. İnşallah sen de toparlarsın bi an önce kuzum
Evet kimisi bulantı istiyor kimisi istemiyor gerçekten ortası yok ya hiç olmuyor ya seni yatalak yapıyor. İkisi de zor ama gerçekten bulantımın olmamasını tercih ederdim bşr an önce azalıp bitmesini bekliyorum canım

Kızlar fetal DNA ile nift testinin arasındaki farkı bilen var mı? Hangisini yaptıracaksınız siz?

Ayy seninki daha pahalı öyle canm mecbur kalınca yapıyoruz perinatologmu ayrıca seni doktorun

Ayy çok pahalıya patlar öylede ailenin ayarlayabilmesi güzel ama senin içine hangisi sinerse ona git

Sağol canım öyle yapim ozamn Allah razı olsun

Ayy seninki daha pahalı öyle canm mecbur kalınca yapıyoruz perinatologmu ayrıca seni doktorun
Kadın doğum ve kadın hastalıklarında prof. ve perinatolog. Fakültede aktif çalışıyor hoca. Ama hastanede hasta almıyor, ozel kliniği var orda bakıyor sadece. Canım benim bu doktoru seçmenin birden çok sebebi var. Birincisi alanında çok iyi. Benim ilkinde gebelik sekerini anladı, takibinde olmasamda çok güzel yönlendirme yaptı. Kızımda bir sorun oluşmadı. Birde benim sezeryanim baya zorlu oldu. Doğumdan 2 yıl geçmesine rağmen ben hala dikiş ağrısı çekiyorum . İlk doktorum rahimde çok varis vardı sezeryanda varisleri kesmek zorunda kaldım demisti. O yuzden cok zor iyilesme surem oldu. Bu da bende 2.gebelik sürecinde endişe yarattı. O yüzden perinatolog tercih ettim, birde fakülte doktoru olduğu için doğumu vs fakültede yaptırıyor. Bir sorun olduğunda fakültede kendi takip ve tedaviyi yapıyor. Allah korusun ama erken doğum gibi bir durum olunca fakültenin yeni doğan yoğun bakımı gayet iyi orda da takibini güzel yapıyorlar.

Merhaba benim ki 7+1 1 güncük varmış aramızda yarın doktor kontrolüm var kalp atışını dinlemek için gitcez inşallah

Peki tahlilleri kim yazıyor doktor yazması gerekmiyor mu hemşire mi yapıyor biliyor
Doktora gidiyorsun önce canım, kayıt açıyor
7+4 üm canım ben. İlk hamileliğimde 3 aydan sonra doğal boya ile boyatmistim

Kızlar ne olur bişey söyleyin 5.5 haftalıkta karından görünmemesi vajinal den kese gözükmesi normalmi
Gayet normal canım 5+6 vajinal ile gördüm bende , zaten görünmez demisti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…