2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben özel muayenesne gidiyorum kalp atışından sonra doktorum kendisi dedi aile hekimleri yapıyor git oradan yaptır dedi. Gittiğim yaptılar sabahtan 2 gün sonra çıktı sonuçlarım PDF alıp doktoruma yolladım bana istediğin yerde yaptır dedi testlerini doktorum

Evet canım bazı arkadaşlar da yapıyormuş öyle bende öyle yapmayı düşünüyorum özelde yapmak çok masraflı

Yok uygulamayı indirdim yine yok ben anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_20220731_094445_tr.gov.saglik.MHRSMOBIL.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 29
Evet canım gerçekten çok zor rabbim kolaylaştırsin güç kuvvet versin hepimize hamileliğimizin tadını çıkaralım bizde

Evet canım öyle yapanlar varmış bende yarın gidicem inşallah randevu aldım bakalim

Yaaaa gözün aydın, dünyanın en muhteşem anlarından biri.. ben de 5+5 de kese kontrolüne gidicem. Ben de duysam keşke kalp atışını da 1 hafta daha kafayı yemesem
Merhaba bende5 .5 haftalık hamileyim ama karından bakınca keseyi göremiyor vajğnal bakınca görüyor normalmi

Çok sağol canm gece randevu aldım yarın öğleden sonraya ama sabah 10 a kadar tahlil alıyorlar burda giriş yapip salı sabahı gel derler bence borcumuz var çalışmıyorum şuan esim evin kredisini ödüyor üç ay kaldı sonra rahatlatır inşallah

Çok zormuş insan kafayı yicek gibi oluyor neden karından göremiyo da vajinalden görüyo .10 gün sonra gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi .

Evet canım Progestan fitil kullandığın için olabilir benimde sanki içerden tahriş olmuşta öyle yanıyor ara ara. İnan fitilde atmak istemiyorum artık ben. Bıktım vallahi zsten bulantılar beni mahvetti fitil de akıyor sabaha akıntı yoğunluğu varmış gibi onu görünce de kısasın geliyor öyle pis bişey

Evet bende MHRS kullanıyorum gerçekten çok iyi oluyor

Kızlar sağlık ocağında kayıt yapmak ve gebelik testleri yaptırmak için aile hekimine randevu gerekli mi yoksa direk gidilip yaptırılıyormu sizler nasıl yaptınız randevular dolu bulamıyorum
Canım direk gittim ben sabah 8.30-10.00 arası bebek -gebe takip saat aralığı o saatlerde genelde diğer hastaları almıyorlar. Erken saatte giderseniz hem gebliz kaydınızı yaptirirsiniz hemde gerekli tahlilleri verirsiniz. Genelde aç karnına yapıyorlar tahlilleri bilginiz olsun.

Merhaba bende5 .5 haftalık hamileyim ama karından bakınca keseyi göremiyor vajğnal bakınca görüyor normalmi
Canm daha çok küçük ondan göremiyor vajinal de olsa görmüş Dr sıkıntı yapma kendine benmki 7 +1 de hem kese hemde kalp atışını hepsini beraber duyduk sende görüp duyarsın inşallah

Evet canım çok pahalı gerçekten. 800tl veriyorum bende aslında önceki doktorundan ben genel olarak memnundum mesela ama kadın benim gebelik sekerini anlamadı. Değerim yüksek çıkmasına rağmen önemsiz demisti. Detaylı ultrason için şuan gittiğim perinatologa göndermişti adam bana bir bağırdı senin şekerin var nasıl farketmezsin diye ,bebekte ufaktan sorunlar oluşturmaya bile başlamıştı. Onun sayesinde kızım şuan sağlıklı. O yüzden bu sefer direk kendisinden başladım takiplere. Kıziminda çocuk doktorunun kendi kliniği var oraya devam ediyor 2-3 ayda bir kontrole çağırıyor zaten üst üste geliyor hepsi ama işte sağlık olunca bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyoruz çoğu şeyden feragat ediyoruz nabalim...

Kızlar ne olur bişey söyleyin 5.5 haftalıkta karından görünmemesi vajinal den kese gözükmesi normalmi

Sorma canım ya ağızdan alsam ayrı dert aşırı baş dönmesi ve sersemlik yapıyor daha önce kullanmıştım. Ben artık alıştım bi akıntı hissettiğim zaman heh progestan aktı diyorum önceden hemen wc koşuyodum kanamam vs mi oldu diye telaştan. Bakalım yarın Dr gidicem bu enfeksiyon için. Bi de kaç gündür belirtiler kayboldu yine artık endişelenmiyorum ama görmek de istiyorum bu bahaneyle bebişi de göreyim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…