Yok ben ilk 4+2 de gittim keseyi gördük sonra kalp atışı için 7+2 de çağırdıBen daha once gittiginizi düşündüm kalo atımı için
Ben de bilmeden tam 7+2de ilk randevumu almıştım, inşallah ben de duyarım kalp atışını 3 ağustostaYok ben ilk 4+2 de gittim keseyi gördük sonra kalp atışı için 7+2 de çağırdı
Bize haber ver canım olur mu. Çok ihtiyacım var güzel haber du
duyarsın canım ben dün akşam gittim duydumBen de bilmeden tam 7+2de ilk randevumu almıştım, inşallah ben de duyarım kalp atışını 3 ağustostasizin ne zamana geliyor
Yiyorum ben canım hatta beş tane falan yiyorumdur. Vur deyince öldürenlerde bugünKizlar her gün en az 1 ceviz yiyor musunuzzz? Bebeğin beyin gelişimi için yenmeli diyor doktorlar
Ben en fazla 2 yiyorum ilaç gibi unutmamak adına minik kavanoza koyup kahvaltıda evdekilerin De tabağına koyuyorum iyi oluyor.Yiyorum ben canım hatta beş tane falan yiyorumdur. Vur deyince öldürenlerde bugün
Sekiz haziranCanım isim bilgilerimizi paylasmiyrouz listedeson adet tarihini paylasirmisin ona göre hemen ekleyeyim
Geçmiş olsun canım. Çok şükür şimdilik yolunda. 8 ağustosta gelecek randevum. 6+3 olacağım. Umarım kalp atışı duyarım. Zaman geçmiyor. Sakin olayım diyorum ama heyecanlanmamak ne mümkün. Burada güzel haberler duyunca mutlu oluyorum. Arkadaş gibi oldukCok teşekkür ederim cnmmson kac gun diş ağrısı dunde eklem ağrısı covit oldum sanırım bakamadim buraya.hersey yolunda sizlerde demi.
Kuzucum gözün aydın. Biz tamamen aynı gidiyoruz seninle neredeyseKızlar bende bugun ilk kontroluma gittim 5+3 tam son adetmle uyumlukalp atışı için haftaya randevu verdi, bir sorun yok dedi
biz de aynı durumdayız canım, hatta benim eşim büyütecek benim 3 aydan fazla izin kullanma şansım maalesef yok ve yakınımızda da kimse yok, böyle bir yol çizdik şimdilik...bir çocuk olunca insan daha farklı bir psikolojiye giriyor, benim oğlum çok insan canlısı her kardeşi olanı duydu mu ağlıyor benim neden yok diye, resmen artık kıyamadım yavrucağa, bu kadar isterken kardeşsiz kalmasını insanın gözü belli bir yerden sonra yemiyor.Benim oğlum da 7 yaşında :) Biz de maddi manevi çok düşündük. Bu zamanda çocuk büyütmek iki türden de çok zor maalesef. Ben de çalışıyorum. Bakacak yakınımız da yok.. Alttan girdik üstten çıktık.. Sonunda karar verebildik :) Allah da nasip etti hayırlısı ile inşallahZamanı böyleymiş demek Sağlıkla kavuşalım
ton balığı önerilmiyor ama ağır metal içermeyen somon gibi balıklar ok diye biliyorum...tabi bunlar hep okumakla edindiğim bilgiler, yoksa benim doktor 3 ay hayatına normalde nasılsa öyle devam et hiç onu yem şunu içme demiyorum dedi...hatta çay kahveyi sordum ona bile, içme azalt demedi bana...İlk üç ay balık önerilmiyor sanki ağır metal içerdiğinden dolayı bugün yine doktoruma sorarım.
ilk gebeliğimde hiç mide yanması yaşamamıştım, bu gerçekten çok garip geldi o sebeple çok zormuş...Allah hepimize sağlık sabır versin bebişlerimizle inşallahAh kuzu kaç kutu gaviscon bitirdim. Her yemekten sonra içiyorum simdi biraz hafifledi ama uyku ve yorgunluk son sürat devam
Ben de aşırı sinirlilik var, progesteron kullanmıyorum ama hormonlar sanırım. Biri bişey dese catacak yer arıyorum resmen
Yaaa kıyamam onaa. Benim oğlum 3 yaşına girecek yakında ama asla kardeş istemiyor ki kardeş olayı da görmüş canını skan bir durum yok aslında ama ağlayarak kardeş istemiyorum diyorbiz de aynı durumdayız canım, hatta benim eşim büyütecek benim 3 aydan fazla izin kullanma şansım maalesef yok ve yakınımızda da kimse yok, böyle bir yol çizdik şimdilik...bir çocuk olunca insan daha farklı bir psikolojiye giriyor, benim oğlum çok insan canlısı her kardeşi olanı duydu mu ağlıyor benim neden yok diye, resmen artık kıyamadım yavrucağa, bu kadar isterken kardeşsiz kalmasını insanın gözü belli bir yerden sonra yemiyor.
Bende yiyorum canımKizlar her gün en az 1 ceviz yiyor musunuzzz? Bebeğin beyin gelişimi için yenmeli diyor doktorlar
Benimde öyle doktor serum yazdı bikaç gün hergün taktır dedi su ve vitamini tamamlarsın dedi. Bugün muayene oldum 9+2 gözüküyor dedi 1 ay daha sabret dedi büyük ihtimalle en aza iner bulantıların sonra kaybolur dedi. İnşalalh öyle de olur. Telefona bile bakamıyorum hem açlıktan midem kazınıyor hem de bulanmıyor öyle berbat bi haldeyim. İlaçlarımı içemiyorum bileGözün korkmasın canım herkesin farklı olur tabi ama benim ilk hamileliğimde doğuma kadar devam etti doğuma gittim hala kusuyordum ama 2.de sadece sabah bulantım devam etti ama 5aydan sonra rahatlamıştım.Bu kez ne kadar sürecek bakalım.ben de bunları yazarken bile bulanıyoruminş senin de en kısa sürede geçer canım çok zor gerçekten
Kullanıyorum canım 1 aydır bitti neredeyse diğer Kutay geçeceğim bana hiç bir faydası yok bulantı ilaçları bile fayda etmedi doktor serum yazdı hergün taktır vitamini ve vücut sıvını tamamlayalım en azından dedi. 1 ay daha dayan sonra düzelir büyük ihtimalle bu süreçler böyle ağır geçebiliyor genelde dedi. 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum benim 5.haftada başladı 7 nin ortalarında tavan yaptı şuan 9+2 deyim hala eb zirvesindeyim telefonu elime alınca bile midem bulanıyorCanim umarim kisa sürede geçerbn sadece sık sık bisey yemezsem midem bulaniyo bilmiyorum ama mfk ürünü olan fodega kullanıyorum folik asit. Bir defa hoca bu takviyenin mide bulantisina da iyi gelecegini soylemisti. Icinde zencefil ekstresi var sanirim o ise yariyor.
Fetal DNA testinde çıkıyor mu bu test sanki çıkıyor diye duymuştum. 11.haftada yaptıracağım ben fetal DNA testini doktorum öyle söylediSelam kızlar
Sma testi yaptırdınız mi acaba merak ettim de biz bugün verdik. Aslında ailede filan hiç yok ama işte insan öyle çocukları görünce bı kötü oluyor.
Bana çok iyi geldi ama doktorun yarın mı değerlendirecek sonucu ne dedi ?Beta sonucum kizlar 22 bin çıktı yani 11 gun once 600 lerdeydi artış nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?