- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 88
- 37
Off bende aynıyım şimdi kovit testi verdim bideAh kuzu kaç kutu gaviscon bitirdim. Her yemekten sonra içiyorum simdi biraz hafifledi ama uyku ve yorgunluk son sürat devam
Ben de aşırı sinirlilik var, progesteron kullanmıyorum ama hormonlar sanırım. Biri bişey dese catacak yer arıyorum resmen
Verdgmde söylerimkaç kilosun ki canım
aslına bakarsan ben de bi iki versem fena olmayacak
Ya hiç kimse böyle şeyler yaşamasa keşke ama hiç izlememek bakmamak lazım hamişken çok etkileniyor insanSelam kızlar
Sma testi yaptırdınız mi acaba merak ettim de biz bugün verdik. Aslında ailede filan hiç yok ama işte insan öyle çocukları görünce bı kötü oluyor.
yo bu izlememek filan olayı değil bilinçlenmekle alakalı bir durum bence. mesela ben evlendiğimde yapılmıyordu çiftlere. şimdi evlilik öncesi istenen zorunlu testlerden biri haline geldi. çünkü çok yaygın bir durum artık. devlet de sonunda biliçlenme kararı almış ki sevindim. çok pahalı bir testti önceden.Ya hiç kimse böyle şeyler yaşamasa keşke ama hiç izlememek bakmamak lazım hamişken çok etkileniyor insan
Ben yaptırmadım ama ben de nipt test düşünüyorum
Ben de 8 Haziran, siz 10. Haftada gorunuyorsunuz
İdrar veriyorsun canım o , değişik bir şey değil
Ben de 7+4 üm göğüs hassasiyetim azaldı mide hassasiyeti devam tam gazArkadaşlar günaydın. Sat a göre 7+3 üm ptesi kalp atışı için gideceğim. Bir kaç gündür çok olan göğüs hassasiyetim azaldı. Daha önce 1 kaybım var. Panik oldum bu sabah. Çok belirti de yaşamadım. Öyle kusma aşırı mide bulantım falan da yok başından beri.
Korkma canim hamileyken balik yenmez diye birsey yok, büyük balıklar yenmiyor, derin su balıkları.Yaa ben dün balık yedim
Aaa evlenmeden önce yapıldığını bilmiyodum. İnşallah bu tarz testler evlilik öncesinde artar gerçekten bebek öncesi bilinçli olmak çok önemliyo bu izlememek filan olayı değil bilinçlenmekle alakalı bir durum bence. mesela ben evlendiğimde yapılmıyordu çiftlere. şimdi evlilik öncesi istenen zorunlu testlerden biri haline geldi. çünkü çok yaygın bir durum artık. devlet de sonunda biliçlenme kararı almış ki sevindim. çok pahalı bir testti önceden.
Levrek yedim bişey olmaz inşallahKorkma canim hamileyken balik yenmez diye birsey yok, büyük balıklar yenmiyor, derin su balıkları.
Hamilelikte hangi balıklar yenmeli?
Av yasağı bitti ve balıkçılar denize açılıyor. Sağlıklı bir besin ve protein kaynağı olan balığı herkesin tüketmesi önerilirken, hamilelerde bu durum farklılık gösteriyor.www.google.com
Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi balıklar bu kategoriye girer. Tazeliğine dikkat edildiği müddetçe çok rahat tüketilebilir.
Ben böyle bir yazı buldum Gebelikte Balık - İrfan TarhanŞimdi 1 Eylül'de haftaya balık sezonu açılıyor hamsi yiyebilir miyiz kızlar yoksa üç ay bittikten sonra mı yenmeli
Benim oğlum da 7 yaşında :) Biz de maddi manevi çok düşündük. Bu zamanda çocuk büyütmek iki türden de çok zor maalesef. Ben de çalışıyorum. Bakacak yakınımız da yok.. Alttan girdik üstten çıktık.. Sonunda karar verebildik :) Allah da nasip etti hayırlısı ile inşallahteşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun, oğlum 8 yaşında :) ben 2. için kariyer sebebiyle geç kaldım ama sağlık olsun diyorum artık, sağlıklı gelsin inşallah hepimizin bebişleri :)
Bu arada benim yediğim çiftlik balığıydı. Onlar metal cıva vs içermiyormuş içim rahatladıKorkma canim hamileyken balik yenmez diye birsey yok, büyük balıklar yenmiyor, derin su balıkları.
Hamilelikte hangi balıklar yenmeli?
Av yasağı bitti ve balıkçılar denize açılıyor. Sağlıklı bir besin ve protein kaynağı olan balığı herkesin tüketmesi önerilirken, hamilelerde bu durum farklılık gösteriyor.www.google.com
Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi balıklar bu kategoriye girer. Tazeliğine dikkat edildiği müddetçe çok rahat tüketilebilir.
Canim 1 Eylül e daha çok varŞimdi 1 Eylül'de haftaya balık sezonu açılıyor hamsi yiyebilir miyiz kızlar yoksa üç ay bittikten sonra mı yenmeli
Jskdkdldl Ağustosu Eylül sandımCanim 1 Eylül e daha çok varsezonu gelmeden yememe taraftarıyım, onun yerine omega3 kullaniyorum
Benimde yok hiçbir belirtim şükür dün 7+2 de duyduk kalp atışını normal yani panik yapmayin sizinki de duyulur hayırlısıylaArkadaşlar günaydın. Sat a göre 7+3 üm ptesi kalp atışı için gideceğim. Bir kaç gündür çok olan göğüs hassasiyetim azaldı. Daha önce 1 kaybım var. Panik oldum bu sabah. Çok belirti de yaşamadım. Öyle kusma aşırı mide bulantım falan da yok başından beri.
Estağfurullah canım ne kusuruBn hesaplamayi bilmiordm yenice duzeltim kuzum kusura bakma
Siz nsl öğrendiniz bebeğiniziEstağfurullah canım ne kusuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?