2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktor peki 7+6 olayına ne dedi kuzum bende geçen hafta ultrasona göre 6+4 çıktım bakim bu hafta kaç çıkıcam yarın kontrolum var

Doktor peki 7+6 olayına ne dedi kuzum bende geçen hafta ultrasona göre 6+4 çıktım bakim bu hafta kaç çıkıcam yarın kontrolum var
Sordum dedim bir onceki bebegimde de boyle olmustu sonra kuculmeye basladi emin misiniz her sey yolunda mi dedim normalde 2 hafta sonra cagircaktim ama haftaya persembe gel bi daha bakalim dedi cunku kalp hizi da normal neden boyle bilemedim dedi

Canım benim de 10 muayne ayakta. Yatakta sınırsınız. Genelde herşeyi kapaıyor ama gebelik takibi yok içinde. Doktor gebelik girmezse karşılar. Böyle birşey yapıyor mu acaba doktorlar onu merak ettim
Canım eğer sigortayı hamile kaldıktan sonra yaptırdıysan gebelik takibi yapılmıyor. Bekleme süreleri oluyor 1 ay-3 ay-12 ay olarak. Benimki 1 aydı yani sigortayı yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım

Etrafımda doktorların böyle olumsuz şeyler söyleyip sağlıklı çocuk doğuran bi sürü tanıdığım var. Sende de bir sorun olmayacak gibi hissediyorum o yüzden nedense. Son yazdığın aklıma gelmişti aslında büyüdükçe yukarı çıkabilir diye. Doktor da demiş zaten. Doktorların abarta abarta söylediği şeylerden bazen hiç bişey çıkmıyor. Onlar önlem olsun diye de demiş olabiliyor

Canım şu an biraz kanamam arttı doktorum geçmezse arabada uzanarak gelin dedi biz beklemedik direk yola çıktık artık
Ah kuzucum dikkatli gidin hayırlı haberlerle dönün inşallah. Kötü birşey değildir kese altı kanama alanı falan diyecek eminim. Düşük ilacı verip gönderir. Hiç canını sıkma güzel haberlerini bekliyoruz

Sordum dedim bir onceki bebegimde de boyle olmustu sonra kuculmeye basladi emin misiniz her sey yolunda mi dedim normalde 2 hafta sonra cagircaktim ama haftaya persembe gel bi daha bakalim dedi cunku kalp hizi da normal neden boyle bilemedim dedi
Bu konuyla ilgili benimde hiç bilgim yok

Canım bilmesen bile pozitifliğinle bana destek olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim. Umarım hislerin doğrudur Rabbim hepimize sağlıklı şekilde hayırlıca kucağımıza almayı nasip eder

Evet malesef hic tatli yeme yada tadimlik ye dedi ve benim canim cok fazla tatli istiyordu insallah asarim bunu da
Ben kuru meyveler aliyrm az az yemek icin. Kuru üzüm, gün kurusu kayısı, kuru dut, çiğ badem bunlar hem atıştırmalık hem de çok yemedikten sonra tatlı isteğini bir nebze keser. Yoğurt yada meyve üzerine tarçın ekle mesela. Benim şuan canım tatlı çekmedi ama stogumu hemen yaptım.
Bir de kilo verme sürecindydm ben hala ümidim var 3 aylık olana kadar 8 kilo vereceğim diye bakalım nasıl olcak

Kırmızı yoğun değilse içerideki bekleme odağıdır dedi takip edin geçmezse yada artarsa gelin dedi biz direk yola çıktık artık.

Ohh çok sevindim canım herşeyn yolunda olmasına Kalp atışı için tekrar ne zaman çağırdı?
Bende yrın kontorle gitmek istiyorum ama bir hafta daha mı beklesem dedim kalp atışı için

Canım eğer sigortayı hamile kaldıktan sonra yaptırdıysan gebelik takibi yapılmıyor. Bekleme süreleri oluyor 1 ay-3 ay-12 ay olarak. Benimki 1 aydı yani sigortayı yaptırdıktan 1 ay sonra hamile kaldım
Anladkm canım senin ki gebelikte kapsıyor o zman benim ki kapsamıyor işte

Ohh çok sevindim canım herşeyn yolunda olmasına Kalp atışı için tekrar ne zaman çağırdı?
Bende yrın kontorle gitmek istiyorum ama bir hafta daha mı beklesem dedim kalp atışı için
Bir hafta sonra kontrole çağırdı ama kalp atışı demedi. Duyulur mu haftaya bilmiyorum canım. Bence sen yarın git doktorun ne zaman gel derse o zaman gidersin tekrar

ultrason ölçümlerine çok takılmayın, milimetrik ölçtükleri icin hata olabilir gün farkı cıkabilir, birkaç gün fark varsa doktorlar önemsemiyor. gebelik şekerine 24.haftada bakmıyorlar mıydı oyle hatırlıyorum

Merhaba aramıza hosgeldiniz
Canım her gebelik farklı ilerliyor her bünyede farklı tepkiler veriyor. Mesela benim hic belirtim yok ama doktorum mide yanması, bulantısı, kusma, baş dönmesi, bayılma olabileceğini söylemişti. Genel bir yorgunluk bende de hakim. Kafamı koyduğum her yerde hatta gözümü kapattığım her an uyuyabilirim ama ufak kizimin olması beni durduran nokta o uyuduğunda bende hemen uyuyorum mesela.
Daha önceki kötü tecrübelerinizi düşünmemeye çalışın, hep iyi olumlu düşünün sizi daha iyi hissettirir.
Bu arada bilgilerinizi paylaşırsanız hemen listemize ekleyelim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…