2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için , sayenizde içim rahatlıyor böyle kullananlar da olunca :)

Kaç haftalık oldunuz

Ahahahahah sorunlu tip cekmekte seninle yarisabiliriz kuzucummm

Bu dönemde nasıl besleniyorsunuz ? Neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz.. Çalıştığım için sabah kahvaltı düzeni oturtamadım görüşleriniz nelerdir ? :)

Kizçeler dün gittim doktora geçen hafta salı bebegim 7+1 gozukuyordu tam 8. Gun yani dun kontrole gittim bebek 7+6 gozuktu bu beni biraz urkuttu. Kalp atımı 168 çıktı şükür. Geçen hafta 132 çıkmıştı. Ama neden buyume az oldu onu anlayamadim. Gebelik şekerim varmiş simdilik ilac kullanma ama 3 hafta sonra bi daha bakalim duruma gore igne baslayacagiz dedi. Sizde ne var ne yok ?

Bende de ara ara kasık ağrıları oluyor canım. Normal diyorlar. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Kızlar isthmus gebelik diye birşey duydunuz mu rahim ağzının hemen üstüne kese tutunması,yada kesenin aşağıda olması gibi birşey yaşadınız mı
Ben duymadım.. Geçmiş olsun. İnşallah sorun olmaz..
Haha benim kafamda birini buldum. Ben de sadece yolunda mı değil mi duysam yetiyor. Hiç didiklemiyorum ayrıntısını
Ben ayrıntı isterdim ama doktor her şey yolunda dedi geçti

Kizlarcim iyi aksamlarr beyaz akıntınız oluyor mu acaba? Cuma doktora sorucam ama yaşayan var mi bunu? Çok yoğun değil ama ara ara oluyor benim.
Benim oluyor canım. Sorun değil sanırım. Sadece çok artarsa idrar yolu enf. için test gerekebilir sanırım.

Benim sadece ara ara kasık ağrım oluyor. Başka da bir şey yok ama hiç kötüye de yormadım. Daha güzel bence.. Biz daha bebeği de görmedik, kalp atışı da duymadık. Zaten doktor da beni hamileden saymadı sanırım bu yüzden :) Haftaya bakacağız inşallah..

Ben de folidoce kulanıyorum zaten sen de başlamışsın herhalde.. Bir testte IgG pozitif ama IgM negatif ise hastalığın daha önce geçirildiğini ve vücudun bağışıklık kazandığını gösterir. Aslında iyi bir şey yani :) IgM'nin pozitif olmaması önemli.

Yüzün çillenirse kız
Guzellesirse erkek diyor arkadaşlarım
Kız annenin güzelliğini alır, anne çirkinleşir derler. Erkek anneyi güzelleştirir falan derler. Tesadüftür bence ya :)
Merhaba. Ben de 39 yaşındayım. Benim de 2 hamileliğim ve sanırım ilk çocuklarımız da yaşıt gibi :)
Hayırlı olsun inşallah Endişe etmeyin. İlk hamileliğimde benim de midem yanıyordu ama haftasını unuttum. Her hamilelik birbirinden farklı olur derler. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Kızlar bugün doktora gittim çok komik bişey yaşandı.Yine doktorlar ve üslupları Tiroid rahatsızlığım var deyince doktor bey pat diye “çocuğunuz gerizekalı doğar bildiğiniz aptal olur tiroid çok önemli” dedi. Eşimin beti benzi attı. Nasıl doktor bey napacağız biz şimdi falan dedi paniği görmeniz lazım. Doktor da gülmeye başladı “ilacı ihmal etmeyin ayda bir dahiliyeye gidin bişey olmaz ben önemini anlamanız için öyle dedim” dedi. Şu doktorların bazı şeyleri pat diye söylemesi çok iyi ya. Aklıma burada yazılanlar geldi gülüyorum eşimin o halini düşündükçe Çıktığımızdan beri ilacını unutma falan diyip duruyor. Üç yıldır zaten aksatmamışım düzenli kullanmışım bir gün bile sormadı şimdi her gün darlayacak beni eminim

Kızlar benim tamamlayıcı sağlık sigortam var ama gebelik kontrolunde geçmiyor. Doktor normal muayne falan diyryse karşılıyor. Özelde doktorlar öyle yapıyorlar mı? Bilginiz var mı?

Ya gerçekten ayıp herşeyin bir kararı var Benim eşime dese o da kafayı yerdi eminim canım kaç+ kaç çıktın kalp atışı vs duydun mu nasım geçti muayne

Kızlar benim tamamlayıcı sağlık sigortam var ama gebelik kontrolunde geçmiyor. Doktor normal muayne falan diyryse karşılıyor. Özelde doktorlar öyle yapıyorlar mı? Bilginiz var mı?
Canım benim de var özel sağlık sigortam. Özel hastaneye gidiyorum senelik ayaktan 10 muane hakkım var 4 kere falan muane oldum 2 tane düşmüşler diğer 2si 10 gün içinde olduğu için. Ama senin sigorta neleri kapsıyor önemli olan o hepsi aynı olmuyor tabi

dely buraya danışmadan alma taraftarı değildim ama aldım bugün :) Ayy diğer konuda beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum aslında değerim "> 250.0 Pozitif" bu şekilde yazıyor doktora 2 ağustosta gideceğim tereddüt ettim sorayım bilgisi olan çıkar dedim illaki :) Diğer türlü dediğiniz gibi negatif

Anladım canım. Hiç bilgi sahibi olduğum bir konu değil ama umarım önemli bişey değildir. Başka doktorla da görüştün mü. Bazen doktorlar hatalı teşhis de koyabiliyor. Belki de bi problem yoktur
Canım farklı doktorlara göründüm. Birisi servikal gebelik bu dedi. Başka doktora gittim yeri kötü rahim ağzının tam üzerinde sıkıntılı dedi. Diğeri Bebek büyüdükçe yukarı çıkabilir zaman gösterir dedi.

İnşallah olmaz nasibi varsa zaten gelir elimden birşey gelmez diyorum artık

Canım benim de 10 muayne ayakta. Yatakta sınırsınız. Genelde herşeyi kapaıyor ama gebelik takibi yok içinde. Doktor gebelik girmezse karşılar. Böyle birşey yapıyor mu acaba doktorlar onu merak ettim

Ya gerçekten ayıp herşeyin bir kararı var Benim eşime dese o da kafayı yerdi eminim canım kaç+ kaç çıktın kalp atışı vs duydun mu nasım geçti muayne
Kuzucum benim bebiş 5+5le uyumluymuş. Kalp sesimiz yok henüz pek bi miniciğiz. Karından bakınca kese göründü ama ayrıntılı görmek için vajinal bakıldı. Yolk kesesini gördük çok şükür. Haftasıyla uyumlu güzel gidiyormuş. Kan ve idrar tahlili verdim yarın sonuçları değerlendirmek için gideceğim. Bi sıkıntı yok yani şimdilik civcivim iyi durumda

Yeme düzenini şimdiden değiştir canım, ilaçtan once yediğine dikkat edecksn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…