2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa çok teşekkür ederim Aslında hiç güçlü olmadığımı düşünürdüm ama sanki Rabbim bana ne kadar güçlü oldğumu gösterdi imtihanlarımla şükürler olsun
Aslında hepimizin içinde büyük bir güç var ama onu normalde değilde böyle anlarda farkediyoruz işte. Tüm zorlukların üstesinden gelmiş hatta minik bir hediye bile gelmiş hayatınıza bundan sonra sağlıklı mutlu bir hayatınız olur inşallah

Kanserle yillarca mucadele etmiş insanlar olarak allah bidaha yaşatmasın.cok guclusunuz.saglikla alın bebeginizi kucağınıza
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah çok zorlu bir süreç ben 24 yaşında tanıştım kendisiyle beni bu kadar yorduysa teyzeler amcalar nasıl dayanıyolar dedim hep Çok sağolun eşim çok imanlı birisi bana bebek gibi bakmasaydı destek olmasaydı bu kadar güçlü olamazdım Allah razı olsun hep birlikte inşallah

Ohh. Çok şükür bebek olmasında enfeksiyon olsun o bir şekilde halledilir çok geçmiş olsun bitanem
Çok sagol canım işin tuhafı doktor ultrasonda ikiz gibi görüyorum dedi dedim hocam en son tek görünüyordu 3 dkkalık yogun tempoda sonra renkli birşeylerle baktı ultrasonda hhee ewt tek bebekmiş dedi tabii o 3 dkk içinde ben şoktaydım, megersem kordonuymuş

Kuzum ben covid geçiriyorum maalesef dediğin rahatsızlıklar var bende. Hele ki ishal bitirdi beni. Umarım hamileliktendir seninkiler
Hadi canım ya bende mi covid oldum acaba her tarafım ağrıyor Ama öksürük ses kısıklığı yok Bu arada bit arkadaşımda hamileyken covid olmuştu ilk haftalarında çok şükür bir şey olmadı kan sulandırıcı kullanıyor musun?

Kesinlikle çok haklısınız bütün kadınlar olarak çok güçlüyüz yeter ki kafamıza koyalım yapamacağımız bişey yok Ben hep böyle olgunlaştığımı düşündüm, hayatı böyle tanıdım ama hep iyi ki dedim biraz korkuyorum aslında inşallah sağlıkla büyür güzel dilekleriniz için teşekkür ederim İyi ki varsınız

Kızlar bugün 5+0 olduk. Bugün akşama doğru halsizlik ve baş dönmesi bsşladı. Kolumu kaldıramıyorum birde ishal oldum… yani bunlar belirti mi yoksa hasta mı oldum Bilgi verirseniz sevinirim
Canım ben 8+5 3 günden beri ishalim bu önemli bir durummuş testler temiz çıktı ama idrar enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık ilaç verdi o yüzdende ve 2 litre su içicek sin dedi baharat acı vs yeme dedi

Kuzum ben covid geçiriyorum maalesef dediğin rahatsızlıklar var bende. Hele ki ishal bitirdi beni. Umarım hamileliktendir seninkiler
Çok geçmiş olsun benim eşimde şuan covid ve bende test yaptırdım negatif çıktı ama belirti falanda yok sdce ishal var acaba hamilelikten mi başka belirtileriniz var mı ?

Canım ben 8+5 3 günden beri ishalim bu önemli bir durummuş testler temiz çıktı ama idrar enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık ilaç verdi o yüzdende ve 2 litre su içicek sin dedi baharat acı vs yeme dedi
Sağol canım bende korktum birde ishal yanı aşırı halsizlik var her yerim kırılıyor sanki.. suyu bol içiçem bende

Canım o korku hayatımızda hep olacak, hamileyken acaba iyi mi, kalbi atıyor mu? Doğacak, ağladığında acaba bir yeri mi ağrıyor da ben anlamiyorum, deli gibi uykusuzluktan bitkinken bir elin çocuğun karnında acaba nefes alıyor mu, ya ben uyurken bir şey olursa , biraz daha büyüyünce ek gıdaya başladığında ya ben görmeden ağzına bir sey atar da nefesi tıkanırsa , hareketleri arttığında ya uyurken anlamazsam yataktan düşerse..... böyle böyle ilerliyor hep.. o yüzden ben kendim için söyleyeyim bebeğimi karnımda büyütürken endiselerim de büyüdü, doğduğunda endişelerim cocukla büyümeye devam etti ve halaaaa ediyor. O yüzden o endişelerle yaşamaya adapte olmak gerekiyor hep iyi düşünün, hep iyi olsun

Doktor baya inceledi tek fetus dedi böyle bir içim şey etti. Belki kenarda köşede kalmıştır bir şeyler diye düşünüyordum esim de disarda cocukla ilgileniyordu böyle bir an içimden kocama 4uz muş diye saka yapasım geldi adam kalpten gider yığılıp kalır diye yapamadım içimde kaldı ama anneme yapmaya niyetim var

Çok geçmiş olsun benim eşimde şuan covid ve bende test yaptırdım negatif çıktı ama belirti falanda yok sdce ishal var acaba hamilelikten mi başka belirtileriniz var mı ?
Çok teşekkür ederim canım Covid çevremdeki herkeste ishal yaptı nedense umarım seninki değildir. Ben ilk gün ateşlendim parol kullandım ve soğuk duş alarak başıma soğuk jel koyarak düşürdüm çok şükür. Sonraki gün baş ağrım ve hafif kuru öksürüğüm oldu. Bugün üçüncü gün ve ishalim var. İshal de çok halsizlik yapıyor. Üç gündür heryerim ağrıyor bir de. Sırt ağrısından uyumakta bile zorlanıyorum. Ama çok şükür günden güne daha iyi oldum. Yarına daha iyi olurum diye düşünüyorum

Ben kan sulandırıcı kullanmadım canım acile gittim parol serum verdiler sonra iki kez de parol tablet kullandım. Çok zor geçti tabi ama kısa sürdü çok şükür bebeğim de iyi. Ne yapıp edip ateşlenmemek gerekiyor. Bi şekilde katlanılıyor halsizliğe ağrılara. Bebek olunca kendimi çok güçlü hissettim. Maalesef salgın çok büyük

İnsan ani bir şoka giriyor eşime anlattım ikiz degil dimi diyor çünkü eşimin tarafında ikiz var bende yok dedim ama adam yine şüphede

Off canım az önce kalktım lavaboya gittim aşırı başım döndü yatağa gideyim dedim o sırada hoşde bayılıp düştüm çok korktum beneğime bir şey olacak diye Bende mi acile gitsem ne yapsam

Sanırım ben göremicem cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım. Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını

Ya deme nolur
Çok üzüldüm canım git bak belki de iyidir yani bir seycigi yoktur bebişinin

İki katı değil mi zaten bebeğim bence hiç endişelenme

Ya dur ki kardeşimin değeri gıdım gıdım arttı geçen anlatmıştı bana bilmiyordum 16 ile başlamis 30 olmuş 45 olmuş falan Dr şok olmus çok şükür sağlıklı oğlu var senin değeri iyi iki kat artmış

Ya deme nolur
Çok üzüldüm canım git bak belki de iyidir yani bir seycigi yoktur bebişinin

İki katı değil mi zaten bebeğim bence hiç endişelenme
Tatlım 3 gün var arada. Cuma günü hastanede yaptırdım. Pazartesi sağlık ocağında. Bi ihtimal farklılık olabilir mi diye o umuda tutunuyorum şu anda. Umarım hastanede yine yüksek çıkar, umarım referans farklılığıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…