2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Acaba okurken niye duygulandım ah şu hormonlar

Kızlar bu arada kabızlık olayını sordum, olabilir dedi. Ben ilk gebeligimde çok şiddetliydi o zaman duphalac vermişti doktor dedim, duphalac gebelik şekeri çıkartabilir dedi. Ben ek ilaç yerine probiyotik öneriyorum dedi probiyotik yazdı. Bilgi için paylaşmak istedim. Diyete rağmen düzelmiyorsa probiyotik alınabilir.

Ani hareketlerde bende de oluyor canım 4+3 benim de. Rahim genişlemeye başladığı için bağlar geriliyormuş. Bu hafta kasılmalar, ağrılar çok normalmiş, endişelenme
Canim biliyorsun 6 yıl bekledim ben, ister istemez endişeleniyorum ozmn benim bağlar gerim gerim geriliyor.
Birde ayaktaysam göbeğimin deliğine doğru hafifçe bir sızı oluyor saniyelik geçiyor. Ama göbeğimin deliği karnım değil eminim.
Offf keseyi görsek içinde de bebek olsa sonra kalbinin atışını duysak, sorunsuz bitse de bir avazda çıkarsak

34 yaş
23 Haziran
Kıbrıs
İlk çocuk
50 kg

Rabbim inşallah sana bağışlasın bebeğini inşallah inşallah
Ah ben de bi duysam o minik kalbi nasıl istiyorum Perşembe randevum var bakalım ama daha erken sanırım benim kalp için
İnşallah Perşembe o kalp atışı duyulacak
Kızlaar bende dokuzuncu haftamın içindeyim ara ara rahmime küçük ağrılar geliyor batma gibi bazende adet ağrısı gibi şiddetli değil ama yine de korkutuyor beni bu durum sizde de var mı bu ağrılar
Oluyor canım o çok normal

Canım 5+0 ile 5+6 haftası zaten 6 haftalık diye okunuyor, kağan kocatepe videoları çok izliyorum ben orada açıklamasını yapmıştı bu olayın

Selamlar Benim de hem tsh hem de anti tpo yüksekti iki ay ilaç kullanımı sonucu düzene girdi ve 2.ay hamile kaldım şu an hala kontrol altında tutuyoruz ve ilaca devam ediyorum . Bir ay devlette endokrine gittim düşük doz ilaç verdi ve çok onemsememisti doktor hamile kalmana engel değil falan demişti. Bir ay sonunda hiç düzelme olmamisti. Daha sonra orada oyalanmak istemedim ve özelde dahiliye doktoru ile iki ay içinde düzenli kontrollerle bu süreci atlattım.

Ben prilam kullanıyorum . Yoksa beni perişan ediyor gerçekten çok zor .

Kızlar bugün 5+0 olduk. Bugün akşama doğru halsizlik ve baş dönmesi bsşladı. Kolumu kaldıramıyorum birde ishal oldum… yani bunlar belirti mi yoksa hasta mı oldum Bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar bugün 5+0 olduk. Bugün akşama doğru halsizlik ve baş dönmesi bsşladı. Kolumu kaldıramıyorum birde ishal oldum… yani bunlar belirti mi yoksa hasta mı oldum Bilgi verirseniz sevinirim
Kuzum ben covid geçiriyorum maalesef dediğin rahatsızlıklar var bende. Hele ki ishal bitirdi beni. Umarım hamileliktendir seninkiler

Eşimin desteğiyle çok şükür atlattım Çok teşekkür ederim Rabbim dermansız dert vermesin inşallah Aminnn inşallahhh hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla bebişlermizi kucaklarımıza alırız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…