2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de aynı genim homozigot. Mthfr a1298c. 2 kimyasalım var benim de. Şimdi keseyi görür görmez iğneye başladık inşallah sağlıkla devam eder. İğne ya da coraspin kullanıyo muydun canım
İnşallah sağlıkla devam etsin kuzum

Bana tıbbi genetik i b12 de verdi kuzum b12 eksikliği de düşüğe yol açıyormuş

Son düzenleme:
27 Haziran -17
29 Haziran-59
1 Temmuz -198 kızlar değerlerim bu şekilde ben keseyi görmeye tahminen ayın kaçında gitmeliyim ? Artışlarıma bakarak

Kız hiç öyle düşünme benim görümcem 3 ay yatarak geçirdi gebeliğini maşallah kızı şuan 4 yaşında gene Hamile şuan onuda yatarak geçirdi biraz gezse ağrısı oluyormuş oda 6 aylık şuan hiç sıkma canını Allaha sığın dua et bol bol yat dinlen zorlama kendini

Neden doktora gitmedin henüz fazla zaman geçmemiş bence hemen doktora git bekleme inşallah sana tutunur seninledir

Doktora tekrar gidene kadar bende folbiol kullanıcam açıkçası 1.5 ay ilk oğlumda folbiol kullandım daha sonra başka doktor folidoce vermişti bana

Ben adet sancısı çekiyorum arada bir ama kanama lekelenme falan bir şey yok umarımda olmaz

Geçmiş olsun canım

Ben de sürekli yatıyorum canım kalkınca hareket edince rahmim ağırlık ve baskı yapıyo sanki inşaAllah en kısa zaman da geçer bu durum
Görümceniz için de çok sevindim Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versim inşaAllah biz de onun gibi evlatlarımıza sağ salim kavuşuruz inşaAllah gerekirse 9 ay yatarız yapcak bişey yok

4+3 te beta 1019 çıktı haftaya pazartesi keseyi görmeye gideceğiz inşallah doktora mesajla progestan kullansam olur mu diye sordum arada kasık ağrım oluyordu günde 3 tane 100 mg kullan bir zararı olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…