- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İnşallah sağlıkla devam etsin kuzumBenim de aynı genim homozigot. Mthfr a1298c. 2 kimyasalım var benim de. Şimdi keseyi görür görmez iğneye başladık inşallah sağlıkla devam eder. İğne ya da coraspin kullanıyo muydun canım
Pıhtılaşma derken kan pıhtılaşmasımı acaba ?Senin pıhtılaşma gibi bi problemin yoksa 400 mcg olanlardan başla kuzumAmin inşallah
Bana tıbbi genetik i b12 de verdi kuzum b12 eksikliği de düşüğe yol açıyormuşBenim tüp bebek doktoruma göre sorun yok diyo, hatta coraspin şuan içme kanama yapar dedi.benimde bir kimyasalim var canım.
Raporu veren doktor da pıhtılaşma var diyemem ama o günde yatkınlık var demiş folbiol kullansın demiş tıbbi genetik doktoru
Evet canım kan pıhtılaşmasıPıhtılaşma derken kan pıhtılaşmasımı acaba ?
B12 kullaniyorum kuzum bendeBana tıbbi genetik i b12 de verdi kuzum b12 eksikliği de düşüğe yol açıyormuş
Kız hiç öyle düşünme benim görümcem 3 ay yatarak geçirdi gebeliğini maşallah kızı şuan 4 yaşında gene Hamile şuan onuda yatarak geçirdi biraz gezse ağrısı oluyormuş oda 6 aylık şuan hiç sıkma canını Allaha sığın dua et bol bol yat dinlen zorlama kendiniKızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyosağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık
Neden doktora gitmedin henüz fazla zaman geçmemiş bence hemen doktora git bekleme inşallah sana tutunur seninledirKızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Doktora tekrar gidene kadar bende folbiol kullanıcam açıkçası 1.5 ay ilk oğlumda folbiol kullandım daha sonra başka doktor folidoce vermişti banaAranızda folik asit olarak folbiol kullanan var mı acaba doktorum onu yazdı fakat mg fazlaymış ve ekstra başka vitaminler yok acaba söyleyip değiştirsem mi ? Forumda okudum mg fazla olduğu için bebeğe zarar veriyor diyorlar kafam çöl karıştı doktoruma karşı şüphelerim var ilgisiz biri gibi bu durum beni strese sokuyor açıkcası
Ben adet sancısı çekiyorum arada bir ama kanama lekelenme falan bir şey yok umarımda olmazKızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyosağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık
Geçmiş olsun canımKızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Haftaya pazartesi görürsün kuzum27 Haziran -17
29 Haziran-59
1 Temmuz -198 kızlar değerlerim bu şekilde ben keseyi görmeye tahminen ayın kaçında gitmeliyim ? Artışlarıma bakarak
Merhaba. 5-6 gün sonra git net gözükür inşallah kardeşHaftaya pazartesi görürsün kuzum
Ben de sürekli yatıyorum canım kalkınca hareket edince rahmim ağırlık ve baskı yapıyo sanki inşaAllah en kısa zaman da geçer bu durumKız hiç öyle düşünme benim görümcem 3 ay yatarak geçirdi gebeliğini maşallah kızı şuan 4 yaşında gene Hamile şuan onuda yatarak geçirdi biraz gezse ağrısı oluyormuş oda 6 aylık şuan hiç sıkma canını Allaha sığın dua et bol bol yat dinlen zorlama kendini
Aminn canımBen adet sancısı çekiyorum arada bir ama kanama lekelenme falan bir şey yok umarımda olmaz
Görürsün Allahın izniyleTamam kuzum hemen yazarım
Ay keşke azcik görse keseyi için biraz rahatlayacak
İnsallah kuzumGörürsün Allahın izniyle
Güzel haberleri ard arda alıcaz inşaAllahh kuzumm sonra da cinsiyet tahminlerine geçeriz artık
Aminnn tatlımm aminnnnİnsallah kuzumRabbim hayırlısı ile kavuşmayı ve yetiştirmeyi nasip etsin yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?