• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim tüp bebek doktoruma göre sorun yok diyo, hatta coraspin şuan içme kanama yapar dedi.benimde bir kimyasalim var canım.
Raporu veren doktor da pıhtılaşma var diyemem ama o günde yatkınlık var demiş folbiol kullansın demiş tıbbi genetik doktoru
Bana tıbbi genetik i b12 de verdi kuzum b12 eksikliği de düşüğe yol açıyormuş

Son düzenleme:
27 Haziran -17
29 Haziran-59
1 Temmuz -198 kızlar değerlerim bu şekilde ben keseyi görmeye tahminen ayın kaçında gitmeliyim ? Artışlarıma bakarak

Kızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda😕
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyo😔 sağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık😔
Kız hiç öyle düşünme benim görümcem 3 ay yatarak geçirdi gebeliğini maşallah kızı şuan 4 yaşında gene Hamile şuan onuda yatarak geçirdi biraz gezse ağrısı oluyormuş oda 6 aylık şuan hiç sıkma canını Allaha sığın dua et bol bol yat dinlen zorlama kendini

Kızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Neden doktora gitmedin henüz fazla zaman geçmemiş bence hemen doktora git bekleme inşallah sana tutunur seninledir

Aranızda folik asit olarak folbiol kullanan var mı acaba doktorum onu yazdı fakat mg fazlaymış ve ekstra başka vitaminler yok acaba söyleyip değiştirsem mi ? Forumda okudum mg fazla olduğu için bebeğe zarar veriyor diyorlar kafam çöl karıştı doktoruma karşı şüphelerim var ilgisiz biri gibi bu durum beni strese sokuyor açıkcası 😔
Doktora tekrar gidene kadar bende folbiol kullanıcam açıkçası 1.5 ay ilk oğlumda folbiol kullandım daha sonra başka doktor folidoce vermişti bana

Kızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda😕
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyo😔 sağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık😔
Ben adet sancısı çekiyorum arada bir ama kanama lekelenme falan bir şey yok umarımda olmaz

Kızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Geçmiş olsun canım

Kız hiç öyle düşünme benim görümcem 3 ay yatarak geçirdi gebeliğini maşallah kızı şuan 4 yaşında gene Hamile şuan onuda yatarak geçirdi biraz gezse ağrısı oluyormuş oda 6 aylık şuan hiç sıkma canını Allaha sığın dua et bol bol yat dinlen zorlama kendini
Ben de sürekli yatıyorum canım kalkınca hareket edince rahmim ağırlık ve baskı yapıyo sanki inşaAllah en kısa zaman da geçer bu durum🤲🏻
Görümceniz için de çok sevindim Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versim inşaAllah🤲🏻🥰 biz de onun gibi evlatlarımıza sağ salim kavuşuruz inşaAllah gerekirse 9 ay yatarız yapcak bişey yok😇

4+3 te beta 1019 çıktı haftaya pazartesi keseyi görmeye gideceğiz inşallah doktora mesajla progestan kullansam olur mu diye sordum arada kasık ağrım oluyordu günde 3 tane 100 mg kullan bir zararı olmaz dedi

Back