• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben çok yoruldum bugün, arabayla ordan oraya dolaştım hep. Bel ağrım da vardı. Doktor yerleşme olabilir dedi. Daha da devam etmedi çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah🌷
Kuzum benimde.ilk gün leke oldu değerim de çok düşüktü sonra leke geçti çok şükür.
Yerleşme kanamasıydi .
Sende bolca dinlen inşallah gececektir🌸

Merhabalar benimde tahmini doğum Mart gösteriyor :) Umarım hepimiz için sağlıklı bir gebelik süreci olur ve evlatlarımızı kucağımıza alırız. Benim tüp bebek ilk denemem transfer 14 haziran yapıldı. 9.gün190 11.gün 410
13. Gün 753 beta sonuçlarım geldi. (kahverengi lekelenmem olduğu için erken kan vermemi istedi doktor)
2 temmuz da kontrol e çağırdı doktor çok endişeliyim heyecan ve korku var inşallah sonucu güzel olur hepimizin
Değerlerin güzel çıkmış canım endişelenme🌼
Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin
2 gün sonra kese haberiyle gelirsin inşaAllah🥰

Kızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda😕
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyo😔 sağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık😔

Kızlarrr gebeliğini yeni öğrenip hala adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aranızda😕
Ben öğreneli 4 gün oldu ama ilk günden beri orta şiddette adet ağrısı gibi ağrım oluyo.
2gün önce değerim 205 çıktı. Doktorum lekelenmem olduğu için progestan verdi sabah akşam kullanıyorum. Saati geçtiği zaman tekrardan ağrımaya devam ediyo😔 sağlıksız da zorla bu ilaçla tutunmaya çalışıyomuş gibi hissetmeye başladım artık😔
Canım ben keseyi gördüm şükür lekelenmem de yok ama hala ara ara regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Bebek yer yapıyor diyolar. Endişelenme lütfen. Benim önceki kimyasalımda lekelenmem olunca progestan vermişti doktorum 2 gün kullandım sonra kanamam başladı bile. Yani sağlıksızsa progestan bile anca 2-3 gün tutar. Sonra tekrar lekelenmen oldu mu hiç?

Canım ben keseyi gördüm şükür lekelenmem de yok ama hala ara ara regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Bebek yer yapıyor diyolar. Endişelenme lütfen. Benim önceki kimyasalımda lekelenmem olunca progestan vermişti doktorum 2 gün kullandım sonra kanamam başladı bile. Yani sağlıksızsa progestan bile anca 2-3 gün tutar. Sonra tekrar lekelenmen oldu mu hiç?
Yaaa ne güzell hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşaAllahh🥰
Ben de bir kez kimyasal geçirdim o zaman da böyle ağrım olmuştu ve 1-2 güne hemen kanamam başlamıştı ve değerimde bu kadar yüksek değildi. Aynı şeyi yaşamaktan korktum açıkcası😔 ama bu söylediğin içimi rahatlattı canımm çok sağol❤️
Fitilden sonra hiç lekelenmem olmadı çok şükür doktorum da yerleşme ağrısıdır dedi. Korkumdan çok hreket etmemeye çalışıyorum inşaAllah ben de senin gibi haftaya kesemi görürürm içim daha da rahatlar kuzum😍

Yaaa ne güzell hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşaAllahh🥰
Ben de bir kez kimyasal geçirdim o zaman da böyle ağrım olmuştu ve 1-2 güne hemen kanamam başlamıştı ve değerimde bu kadar yüksek değildi. Aynı şeyi yaşamaktan korktum açıkcası😔 ama bu söylediğin içimi rahatlattı canımm çok sağol❤️
Fitilden sonra hiç lekelenmem olmadı çok şükür doktorum da yerleşme ağrısıdır dedi. Korkumdan çok hreket etmemeye çalışıyorum inşaAllah ben de senin gibi haftaya kesemi görürürm içim daha da rahatlar kuzum😍
Canım çok iyi anlıyorum seni ben de 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. İlk defa kese gördüm şuan ama yine de korkularım devam ediyor. Stresten endişeden uzak durmamız gerek aslında. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri. Bak lekelenmen de tekrar etmemiş ne güzel canını sıkma düşünme.İnşallah sağ salim alırız kucağımıza. Sen de hayırlısıyla keseyi görürüsün inşallah 🥰

Canimm benim ilk dört gün ağrım vardı baya ayağa kalkarken yürürken.
Sağlıksız olsa onu progestan tutamaz .
Sen dinlen ama bolca iş yapma kendine iyi bak

Canım çok iyi anlıyorum seni ben de 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. İlk defa kese gördüm şuan ama yine de korkularım devam ediyor. Stresten endişeden uzak durmamız gerek aslında. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri. Bak lekelenmen de tekrar etmemiş ne güzel canını sıkma düşünme.İnşallah sağ salim alırız kucağımıza. Sen de hayırlısıyla keseyi görürüsün inşallah 🥰
Bebeğimizi kucağımıza alana kadar endişemiz hep devam edicek galiba☺️
Ahh annelik duygularııı😍
Şu stresi kafamızdan bi atsak zaten herşey o kadar güzel olucak ki🥰
Rabbim hepimize sağlık,sıhhat versin evlatlarımızı da sağlıklı bi şekil de kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah kuzumm🥰

Canimm benim ilk dört gün ağrım vardı baya ayağa kalkarken yürürken.
Sağlıksız olsa onu progestan tutamaz .
Sen dinlen ama bolca iş yapma kendine iyi bak
Sağoll kuzumm şuan biraz daha iyiyim dinlendikce daha iyi oluyorum sanki.
1 haftdır yatılı misafirim vardı onlar varken hiç dinlenemedim, dün yolcu ettim onları ve hemen yatmaya başladım belki ondan da olmuştur bu ağrılar.
Evim berbat durumda şuan ama hiç temizlikle uğraşmıcam tutucam kendimi yatıcam uzancam😂
3 yıl sonra bulmuşum bebişimi riske atamam daha😍
Sen şimdi nasılsın nasıl hissediyosun kendini🥰

Sağoll kuzumm şuan biraz daha iyiyim dinlendikce daha iyi oluyorum sanki.
1 haftdır yatılı misafirim vardı onlar varken hiç dinlenemedim, dün yolcu ettim onları ve hemen yatmaya başladım belki ondan da olmuştur bu ağrılar.
Evim berbat durumda şuan ama hiç temizlikle uğraşmıcam tutucam kendimi yatıcam uzancam😂
3 yıl sonra bulmuşum bebişimi riske atamam daha😍
Sen şimdi nasılsın nasıl hissediyosun kendini🥰
Ondandır kuzum, yat uzan dinlen eşin yardım etsin. Ben on gündür bişey eklemedim eşim süpürme, silme ,yemek, ütü, çamaşır 🤣
Sadece bugün bir çamaşır attım şimdi.
Bende iyiyim şükür kuzum uzanıyorum şimdi ❤️🐣

Ondandır kuzum, yat uzan dinlen eşin yardım etsin. Ben on gündür bişey eklemedim eşim süpürme, silme ,yemek, ütü, çamaşır 🤣
Sadece bugün bir çamaşır attım şimdi.
Bende iyiyim şükür kuzum uzanıyorum şimdi ❤️🐣
Sen de az değilsin hee herşeyi yaptırmışsın adama🤣🤣
Ben de hepsini yarın eşime yaptırcam herşey minik civcimiz için😝🐣
Sen de yorma kendini uzan dinlen bol bol🥰
Tekrar kan testi vericek misin canım ben tekrar bugun de versem mi diye düşündğm ama bilemedim

Merhaba, ben de mart annesi olacağım inşallah. 24 haziranda kan verdim test sonucum 15.70 cıktı. Dün 30 haziranda kan verdim 235 çıktı. Benim değerler biraz hızlı artmış. Regl günüme de bir hafta var bakalım. İnşallah hepimizin sağlıklı ilerler de 9 ay boyunca beraber oluruz.

Kızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim

Ama 7. Haftadan sonra başlar diyorlar genelde kişiden kişiyede değişir tabi annemde olmamış benim mesela bulantı falan
Benim annemde de olmamış hatta hiç hamile gibi değildim diyor 😀 genelde anneye benzermiş kızların kayınvalidem annenin olmadıysa seninde olmaz dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum 🙈

Benimde oldu canım adet günümde lekelenme yaşadım dört beş damla şuan progestan kullanıyorum. Sonra hiç yaşamadım bakalım.bnde haftaya kese için gideceğim 🌸
Progestan baş dönmesi yapıyor mu acaba ? Benim doktorum kan değerime bakmadan direkt progestan verdi bana halbuki sadece bir gün bir damla kahverengi leke oldu ama düşük riski var dedi günde iki adet içiyorum sabah akşam 200 mg ve acayip başım dönüyor onu içtiğimde 😔

Tekrar kan testi vericek misin canım ben tekrar bugun de versem mi diye düşündğm ama bilemedim
Doktor rapor verdi ya on gün oda korktu, yapsın valla hayat müşterek ♥️🤩
Ben kan vermedim doktor gerek yok dedi üç kere verdim yarın sabah bı kontrole gitcem kese görünmez ama yinede bir gıdım, haftaya ise gitcem çünkü onu sorcam

Progestan baş dönmesi yapıyor mu acaba ? Benim doktorum kan değerime bakmadan direkt progestan verdi bana halbuki sadece bir gün bir damla kahverengi leke oldu ama düşük riski var dedi günde iki adet içiyorum sabah akşam 200 mg ve acayip başım dönüyor onu içtiğimde 😔
Bende baş dönmesi yapmadı kuzu ,uyku yapıyor. Düşüğü engellemek için veriyorlar benim şuan degerlerim iyi gidiyo ama yinede devam ediyorum . Ben sabah öğle akşam 100mg içiyorum, günde 300mg

İçin rahat edecekse ver kuzum , ben vermiycem ya üç kere verdim

Bebeğimizi kucağımıza alana kadar endişemiz hep devam edicek galiba☺️
Ahh annelik duygularııı😍
Şu stresi kafamızdan bi atsak zaten herşey o kadar güzel olucak ki🥰
Rabbim hepimize sağlık,sıhhat versin evlatlarımızı da sağlıklı bi şekil de kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah kuzumm🥰
Amin kuzum inşallah 🙏🥰

Back