İnşallah dualarımız isteyen herkeseTatli taze annelerDua edin benim için transferimin 5.gunundeyim uzaktan bakıyorum simdilik size insallah aranıza gelebilirim..
Hayırlı olsun canım4+3 te beta 1019 çıktı haftaya pazartesi keseyi görmeye gideceğiz inşallah doktora mesajla progestan kullansam olur mu diye sordum arada kasık ağrım oluyordu günde 3 tane 100 mg kullan bir zararı olmaz dedi
Ahh canimm sımsıkı tutunsun yavrun insallahh ❤Tatli taze annelerDua edin benim için transferimin 5.gunundeyim uzaktan bakıyorum simdilik size insallah aranıza gelebilirim..
İnşallah dualarımız isteyen herkese
Ahh insallah kizlarAhh canimm sımsıkı tutunsun yavrun insallahh ❤Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım benimde 6 kimyasalım vardı 3 yıldırsa gebe kalamıyordum dr mfkya başladım 2 aydır şimdi 5 haftalık gebeyim inşallah bit sıkımtı çık az adendoyu ben öncesinden almıştım belki şuan da o tutuyor bilmiyorum korkuyorum yine de emin değilim çok fazla düşük yaşayınca insanKızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Aynen öyle inşallah güzel gebelikler geçiririzBen de sürekli yatıyorum canım kalkınca hareket edince rahmim ağırlık ve baskı yapıyo sanki inşaAllah en kısa zaman da geçer bu durum
Görümceniz için de çok sevindim Rabbim evlatlarına sağlık sıhhat versim inşaAllahbiz de onun gibi evlatlarımıza sağ salim kavuşuruz inşaAllah gerekirse 9 ay yatarız yapcak bişey yok
Rabbim sağlıcakla tutunmasını nasip etsin inşaAllahTatli taze annelerDua edin benim için transferimin 5.gunundeyim uzaktan bakıyorum simdilik size insallah aranıza gelebilirim..
Çok bekletmeden Rabbim tekrardan nasip etmiş ne güzelKizlar merhaba benimde martta 10 haftalik gebeyken kalp durmasindan dolayi kurtajim oldu. Genetikte trizomi 8 cikti. Icimde parca kalmis 16 mayista 2. Kurtajimi oldum. 4 haziran sat 2 temmuz bat idi. 27 haziranda beta 81, 29 haziranda 230, 1 temmuzda 592 cikti. Ama cok korkuyorum. ALLAH SAGLIKLA STRESSIZ BIR SEKILDE KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
Amin canim aminn. Cok zor bir surecti etrafimda tek uzulen bir ben bir de benim anacigimdi. O da olmasa yapayalnizdim allah analarimizi basimizdan eksik etmesin. Rabbim duydu sesimi. Sadece cok fazla ultrasyona girmek istemiyorum. Doktor 8 temmuzda keseyi gormek icin cagirdi ama ben kese,bebek,kalp atisini bir anda gormek istiyorum. Sizce hangi tarihlerde gitmeliyimÇok bekletmeden Rabbim tekrardan nasip etmiş ne güzel
İnşaAllah gebeliğin sağlıcakla ilerler, kucağına alacağın günleride görmek nasip olur inşaAllah
Bence doktorun dediği tarihte git canım.Amin canim aminn. Cok zor bir surecti etrafimda tek uzulen bir ben bir de benim anacigimdi. O da olmasa yapayalnizdim allah analarimizi basimizdan eksik etmesin. Rabbim duydu sesimi. Sadece cok fazla ultrasyona girmek istemiyorum. Doktor 8 temmuzda keseyi gormek icin cagirdi ama ben kese,bebek,kalp atisini bir anda gormek istiyorum. Sizce hangi tarihlerde gitmeliyim
Canım keseyi görmek için git mutlaka. Allah korusun dış gebelik vs olur geç müdahale ile olumsuz sonuçlar ortaya çıkar. Doktor kesene baksın olması gerektiği yerde mi diye için rahat etsinAmin canim aminn. Cok zor bir surecti etrafimda tek uzulen bir ben bir de benim anacigimdi. O da olmasa yapayalnizdim allah analarimizi basimizdan eksik etmesin. Rabbim duydu sesimi. Sadece cok fazla ultrasyona girmek istemiyorum. Doktor 8 temmuzda keseyi gormek icin cagirdi ama ben kese,bebek,kalp atisini bir anda gormek istiyorum. Sizce hangi tarihlerde gitmeliyim
Amnn canimRabbim sağlıcakla tutunmasını nasip etsin inşaAllahtest günün ne zaman canım kaçıncı gün embriyosuydu
Aaa bu ihtimali hic dusunmemistim diger bebegim de gec gorunmustu kalp atisi da haliyle gec duyulmustu gec dollenme demisti dr ama 2 3 gunde bir dr yormustu sagol canim allah razi olsunBence doktorun dediği tarihte git canım.
Allah korusun kese göründüğünde bazen kese etrafında kanama görebiliyolar ve hemen progestana başlatıp sorun erkenden halledilebiliyo o yüzden geciktirme derim canım.
Evet evet canim simdi bir arkadasta yazmis kesenin etrafinda kanama vs olursa varsa allah korusun ona gore progestan baslar dr diye ama senin dedigin ihtimal de var dogru soyluyosunuz allah razi olsun bir onceki gebeligim gec dollenmeydi 2 3 gunde 1 doktordaydik kese bebek kalp atisi yolk kesesi vs cok yormustu kurtaj oldugum gun dedim bi daha olursa hepsi ayni anda gidicem eskiden boyle teknolojiler yoktu dogduk ya iste diye cunku o cihazlarin zarar verdigini dusunuyodum. Takdiri ilahi tabi. Ama allah razi olsun dusunemedigim ihtimalleri dediniz mutlaka gidicemCanım keseyi görmek için git mutlaka. Allah korusun dış gebelik vs olur geç müdahale ile olumsuz sonuçlar ortaya çıkar. Doktor kesene baksın olması gerektiği yerde mi diye için rahat etsin
Tomografiye girmeniz kötü olmuş. ama ilk üç ay ya hep ya hiç kuralı vardır radyasyonda. Ben radyoloji teknikeriyim. Eğer düşmezse bebek sağlıklıdır kafaniza takmayın. umarım bir şey olmaz. Tehlikeli çünküGünaydınnn hanımlar bende Dün ilk keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışını duyucam ama içimde bir endişe var dün kan testi verdim kızamıkçık pozitif çıktı + gebeligimi bilmiyordum tomografiye girdim herşey üst üste geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?