2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
4+3 te beta 1019 çıktı haftaya pazartesi keseyi görmeye gideceğiz inşallah doktora mesajla progestan kullansam olur mu diye sordum arada kasık ağrım oluyordu günde 3 tane 100 mg kullan bir zararı olmaz dedi
Hayırlı olsun canım
Aynen kullanıyor bende kullanıyorum günde üç kere

Reactions: Cmz
Canım benimde 6 kimyasalım vardı 3 yıldırsa gebe kalamıyordum dr mfkya başladım 2 aydır şimdi 5 haftalık gebeyim inşallah bit sıkımtı çık az adendoyu ben öncesinden almıştım belki şuan da o tutuyor bilmiyorum korkuyorum yine de emin değilim çok fazla düşük yaşayınca insan

Kizlar merhaba benimde martta 10 haftalik gebeyken kalp durmasindan dolayi kurtajim oldu. Genetikte trizomi 8 cikti. Icimde parca kalmis 16 mayista 2. Kurtajimi oldum. 4 haziran sat 2 temmuz bat idi. 27 haziranda beta 81, 29 haziranda 230, 1 temmuzda 592 cikti. Ama cok korkuyorum. ALLAH SAGLIKLA STRESSIZ BIR SEKILDE KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN

Aynen öyle inşallah güzel gebelikler geçiririz

Çok bekletmeden Rabbim tekrardan nasip etmiş ne güzel
İnşaAllah gebeliğin sağlıcakla ilerler, kucağına alacağın günleride görmek nasip olur inşaAllah

Çok bekletmeden Rabbim tekrardan nasip etmiş ne güzel
İnşaAllah gebeliğin sağlıcakla ilerler, kucağına alacağın günleride görmek nasip olur inşaAllah
Amin canim aminn. Cok zor bir surecti etrafimda tek uzulen bir ben bir de benim anacigimdi. O da olmasa yapayalnizdim allah analarimizi basimizdan eksik etmesin. Rabbim duydu sesimi. Sadece cok fazla ultrasyona girmek istemiyorum. Doktor 8 temmuzda keseyi gormek icin cagirdi ama ben kese,bebek,kalp atisini bir anda gormek istiyorum. Sizce hangi tarihlerde gitmeliyim

Bence doktorun dediği tarihte git canım.
Allah korusun kese göründüğünde bazen kese etrafında kanama görebiliyolar ve hemen progestana başlatıp sorun erkenden halledilebiliyo o yüzden geciktirme derim canım.

Canım keseyi görmek için git mutlaka. Allah korusun dış gebelik vs olur geç müdahale ile olumsuz sonuçlar ortaya çıkar. Doktor kesene baksın olması gerektiği yerde mi diye için rahat etsin

Rabbim sağlıcakla tutunmasını nasip etsin inşaAllah test günün ne zaman canım kaçıncı gün embriyosuydu
Amnn canim

Ya test tarihimi cokkk uzağa verdi doktor 15.gune yani 11 temmuz pazartesine ama o kadar bekleyemem ki carsamba yaparim.
5.gun embriyosu 2 tane ama bu benim 6.transferim o yuzden degisik hislerdeyim

Bence doktorun dediği tarihte git canım.
Allah korusun kese göründüğünde bazen kese etrafında kanama görebiliyolar ve hemen progestana başlatıp sorun erkenden halledilebiliyo o yüzden geciktirme derim canım.
Aaa bu ihtimali hic dusunmemistim diger bebegim de gec gorunmustu kalp atisi da haliyle gec duyulmustu gec dollenme demisti dr ama 2 3 gunde bir dr yormustu sagol canim allah razi olsun

Canım keseyi görmek için git mutlaka. Allah korusun dış gebelik vs olur geç müdahale ile olumsuz sonuçlar ortaya çıkar. Doktor kesene baksın olması gerektiği yerde mi diye için rahat etsin
Evet evet canim simdi bir arkadasta yazmis kesenin etrafinda kanama vs olursa varsa allah korusun ona gore progestan baslar dr diye ama senin dedigin ihtimal de var dogru soyluyosunuz allah razi olsun bir onceki gebeligim gec dollenmeydi 2 3 gunde 1 doktordaydik kese bebek kalp atisi yolk kesesi vs cok yormustu kurtaj oldugum gun dedim bi daha olursa hepsi ayni anda gidicem eskiden boyle teknolojiler yoktu dogduk ya iste diye cunku o cihazlarin zarar verdigini dusunuyodum. Takdiri ilahi tabi. Ama allah razi olsun dusunemedigim ihtimalleri dediniz mutlaka gidicem

Gunaydinnn..Ya kizlar bugun 6.gune giriyorum ve de tek belirti yok cok canim sıkılıyor en ufak bir sey olmaz mi pozitif olsa ya..

Bel kasik göğüs ağrısı batması hic bir sey yok

Günaydınnn hanımlar bende Dün ilk keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışını duyucam ama içimde bir endişe var dün kan testi verdim kızamıkçık pozitif çıktı + gebeligimi bilmiyordum tomografiye girdim herşey üst üste geldi

Tomografiye girmeniz kötü olmuş. ama ilk üç ay ya hep ya hiç kuralı vardır radyasyonda. Ben radyoloji teknikeriyim. Eğer düşmezse bebek sağlıklıdır kafaniza takmayın. umarım bir şey olmaz. Tehlikeli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…