- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 23
- 31
Anladım baş dönmesi yapmaması güzel beni sersem gibi yapıyor maalesef doktor ne kadar kullanmam gerektiğini söyledimi acabaBende baş dönmesi yapmadı kuzu ,uyku yapıyor. Düşüğü engellemek için veriyorlar benim şuan degerlerim iyi gidiyo ama yinede devam ediyorum . Ben sabah öğle akşam 100mg içiyorum, günde 300mg
Canım hemen doktora git bence bekleme böyle hemen bi iğne yapabilir faydasını görebilirsin bekleme böyle lütfenKızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Canım benimde lekelenmem vardı doktor risk oluşturduğu için bana da progestan 200mg verdi ama ben fitil olarak kullanıyorum ve hiç baş dönmesi yapmıyor.Progestan baş dönmesi yapıyor mu acaba ? Benim doktorum kan değerime bakmadan direkt progestan verdi bana halbuki sadece bir gün bir damla kahverengi leke oldu ama düşük riski var dedi günde iki adet içiyorum sabah akşam 200 mg ve acayip başım dönüyor onu içtiğimde
Bende çok uyku yaptı canım.Anladım baş dönmesi yapmaması güzel beni sersem gibi yapıyor maalesef doktor ne kadar kullanmam gerektiğini söyledimi acaba
Bana da haber et kuzum seninle değerlerimiz aynı gidiyoduDoktor rapor verdi ya on gün oda korktu, yapsın valla hayat müşterek
Ben kan vermedim doktor gerek yok dedi üç kere verdim yarın sabah bı kontrole gitcem kese görünmez ama yinede bir gıdım, haftaya ise gitcem çünkü onu sorcam
Sağlık ocağında folat değerinizi baktırın ona göre doktor karar versin düşük mü yüksek mi kuanacaginiza.Aranızda folik asit olarak folbiol kullanan var mı acaba doktorum onu yazdı fakat mg fazlaymış ve ekstra başka vitaminler yok acaba söyleyip değiştirsem mi ? Forumda okudum mg fazla olduğu için bebeğe zarar veriyor diyorlar kafam çöl karıştı doktoruma karşı şüphelerim var ilgisiz biri gibi bu durum beni strese sokuyor açıkcası
Canım doktora git hemen ihmal etme.Kızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Tamam kuzum hemen yazarımBana da haber et kuzum seninle değerlerimiz aynı gidiyoduona göre ben de belki öne çekerim ayy inşaAllah yarın ufak da olsa gösterir kendini
Haftaya kalp atışı için gittiğim de sorucam içinde 30 tane var ve bitene kadar kullan dedi günde 2 tane şeklinde lekelenmem yoktu fakat kese etrafında kan gördüm dedi onun için verdi anlamadım 2 yıl bekledim bu haber için çok fazla endişelerim varCanım benimde lekelenmem vardı doktor risk oluşturduğu için bana da progestan 200mg verdi ama ben fitil olarak kullanıyorum ve hiç baş dönmesi yapmıyor.
Önceden aşılama yaptırdığımda senin gibi ağızdan alıyodum ilacı ve şiddetli baş dönmesi bayılma hissi oluyodu ve doktorum hemen fitil olarak devam etmemi söyledi. Sen de bi doktoruna danış istersen canım
Anladım sağlıkla ilerlesin inşBende çok uyku yaptı canım.
Söylemedi henüz yarın sorcam bakalim
Canım doktora git hemenKızlar benim kanamam başladı bugün ve yoğun şekilde ikinci pede geçtim çok ağrım var bugün kardesimin kınası var kimseye soylememistim simdide uzulmesinler diye söyleyemiyorum hem ağrı içinde hemde üzüntümü kimseye belli etmeden ayakta durmaya çalışıyorum bugün 4+4 olucakti pazartesi kaset test yaptığımda pozitifi görünce salı günü hemen doktora mi gitseydim belki ilaç ignemi verirdi daha mi farklı olurdu bu 4 kimyasilim olucak iki yıldır hiç gebelik goremistim daha öncede yazdığım gibi Dr mfk nin ürünleri ile 2.ayda gorebilmistim pozitifi adendo daha gelmemişti ogrenince sipariş verdim ama daha önce mi kullansaydim
Ben Folbiol kullanıyodum. Sonra doktorum mg fazla dedi ve folat olanlar daha iyiymiş o yüzden ocean markasının melthy folatına geçmiştim. Sonra benim folik asitle ilgili olan genimde pıhtılaşma çıkınca yine Folbiole döndüm vücudumun daha fazlasına ihtiyacı olduğu içinAranızda folik asit olarak folbiol kullanan var mı acaba doktorum onu yazdı fakat mg fazlaymış ve ekstra başka vitaminler yok acaba söyleyip değiştirsem mi ? Forumda okudum mg fazla olduğu için bebeğe zarar veriyor diyorlar kafam çöl karıştı doktoruma karşı şüphelerim var ilgisiz biri gibi bu durum beni strese sokuyor açıkcası
Mesela benimde aynı pihtilismaya yatkınlık var diye benim folbiol yani yüksek mg kullanmam gerekiyor Muş, bende Solgar kullanıyordum.folbiole geçtimBen Folbiol kullanıyodum. Sonra doktorum mg fazla dedi ve folat olanlar daha iyiymiş o yüzden ocean markasının melthy folatına geçmiştim. Sonra benim folik asitle ilgili olan genimde pıhtılaşma çıkınca yine Folbiole döndüm vücudumun daha fazlasına ihtiyacı olduğu için
Yatkınlık varmış derken kuzum heterizigot mu çıktı pıhtılaşmanMesela benimde aynı pihtilismaya yatkınlık var diye benim folbiol yani yüksek mg kullanmam gerekiyor Muş, bende Solgar kullanıyordum.folbiole geçtim
Yani vücudun daha fazla mg ihtiyaç duyduğu için alıyorsun dediğim gibi kan değeri gen testi vs bir şey yapmadım folbiol verince tereddüte düştüm bakalım olmadı başk bir folik asit isticemBen Folbiol kullanıyodum. Sonra doktorum mg fazla dedi ve folat olanlar daha iyiymiş o yüzden ocean markasının melthy folatına geçmiştim. Sonra benim folik asitle ilgili olan genimde pıhtılaşma çıkınca yine Folbiole döndüm vücudumun daha fazlasına ihtiyacı olduğu için
Bu şekilde canım sonuçYatkınlık varmış derken kuzum heterizigot mu çıktı pıhtılaşman
Senin pıhtılaşma gibi bi problemin yoksa 400 mcg olanlardan başla kuzumYani vücudun daha fazla mg ihtiyaç duyduğu için alıyorsun dediğim gibi kan değeri gen testi vs bir şey yapmadım folbiol verince tereddüte düştüm bakalım olmadı başk bir folik asit isticembu arada sağlıkla gelsin bebişin Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Benim de aynı genim homozigot. Mthfr a1298c. 2 kimyasalım var benim de. Şimdi keseyi görür görmez iğneye başladık inşallah sağlıkla devam eder. İğne ya da coraspin kullanıyo muydun canımBu şekilde canım sonuç
Benim tüp bebek doktoruma göre sorun yok diyo, hatta coraspin şuan içme kanama yapar dedi.benimde bir kimyasalim var canım.Benim de aynı genim homozigot. Mthfr a1298c. 2 kimyasalım var benim de. Şimdi keseyi görür görmez iğneye başladık inşallah sağlıkla devam eder. İğne ya da coraspin kullanıyo muydun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?