- 19 Mayıs 2022
- 3.176
- 5.037
- 88
- 37
7haftam sırtıma vuruyo adet ağrısı gibi baya sitreesliKızlaar bende dokuzuncu haftamın içindeyim ara ara rahmime küçük ağrılar geliyor batma gibi bazende adet ağrısı gibi şiddetli değil ama yine de korkutuyor beni bu durum sizde de var mı bu ağrılar
Rabbim bu sefer yuzunuzu guldursun, muradiniza erdirsin insallah saglikla ve hayirlisiylaİnşallah benimde normale döner rabbim hepimize sorunsuz hamilelikler geçirmeyi nasip etsin. Ben çok yollardan geçtim 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım 3 kez kendiliğinden kimyasal hamile kaldım bı kez tüp bebekle keseyi gördüm devamı gelmedi en son geçen ay tüp bebek denedim çok paralar döktüm çok iyi embryolar transfer ettiler öncesinde rahimi hazırladılar çizik fln atıldı ama onlarda tutmadı.. bu ay kafamdan attım spor yaptım hopladim zipladim kostum detokslar içtim ve hamile kalmisim tekrardan. Ve bu aşamalar bile bizim için mucize. İlk kez biz bebek gördük ilk kez kalp atışı dinledik 5 senelik evliyim bu 5 senede ne hayal kırıklıklarına uğradık bilseniz.. o yüzden çok zor rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah sağlıklı sorunsuz hamilelikler geçirmeyi nasip etsin rabbim
çok üzüldüm çok geçmiş olsun, umarım bu bulantılar bir an önce son bulur. bende de kabızlık vardı şükür kayısı yiyince düzeldi biraz.Benim normalde metabolizmam iyi çalışıyor hamile kaldığından beridir hep kabızım ama. Bulantılarım 5.haftanın ortalarında başladı 6.haftanın ortalarında resmen tavan yaptı daha devam ediyor 8+0 oldum midem kazınıyor yanıyor bulanıyor hepte aç gibiyim hep
Ben 3 tane alıyorum doktor verdi bana da. Gece 2 sabah 1 ve ona rağmen bile istifra ettiğim oluyor(mesela 15 dk önce)Kızlar selamlar bugün itibari ile 8+0 oldum fakat bulantım ve halsizliğim çok fazla doktorum günde bir kere prilam verdi fakat 2 tane içtiğimde daha iyi hissediyorum kendimi prilam Dr. Kullananlar sizler nasıl alıyorsunuz 2 tane alınca da vicdan azabı yaşıyorum acaba zararı olur mu diye 1 tane dem de pek fayda göremiyorum .
Bende 7+5 teyim canım mide bulantısı bende yaşıyorum doktor prilam verdi akşam yatmadan 2 tane içebilirsin dedi. Peşpeşe mi içicem acaba bende onu sormadımKızlar selamlar bugün itibari ile 8+0 oldum fakat bulantım ve halsizliğim çok fazla doktorum günde bir kere prilam verdi fakat 2 tane içtiğimde daha iyi hissediyorum kendimi prilam Dr. Kullananlar sizler nasıl alıyorsunuz 2 tane alınca da vicdan azabı yaşıyorum acaba zararı olur mu diye 1 tane dem de pek fayda göremiyorum .
Canım sat 22 Haziran. 4 hafta 3 günlük değil mi. Ben mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum buradaki hamilelik günlüğü 6 haftalık yazıyor. Dün acile gittiğimde karından bakınca kese göründü. Acaba haftamı yanlış mı hesaplıyorum diyorumNe kadarlık cnm bende erken diyordum ama dün apar topar acile gittik alttan muaynede gördüler kalp atışını bugünde karından dinledik bile 6+5 bugün ama bebek 6+1 mis
Ben de bulantı kısmını en ağır geçirenlerdenim sanırım prilam da fayda etmiyorMide bulantılarım covitten beter. Bulantı baş ağrısı yapıyor bu saatte vurdu başıma sanki açlıktan ölecek gibiyim ama ayağa kalksam kusacağım. Napıvam bilmiyorum bir tek gece rahat ediyordum şimdi 3 gündür geceleri daha kötü tutuyor. 2 saattir yatağın içinde bi sağa bi sola dönüyorum kıvranıyorum resmen. Allah yardımcımız olsun en ağır şuan ben mi geçiriyorum bilmiyorum ki
Aynı durumdayım midem bulana bulana zar zor yemeye çalışıyorum ama hemen arkasına guruldamaya başlıyorBenim normalde metabolizmam iyi çalışıyor hamile kaldığından beridir hep kabızım ama. Bulantılarım 5.haftanın ortalarında başladı 6.haftanın ortalarında resmen tavan yaptı daha devam ediyor 8+0 oldum midem kazınıyor yanıyor bulanıyor hepte aç gibiyim hep
Ayy ne güzel ne kadar şanslınız ben yemek deyince bile midem bulanıyorİştahım açıldı hemde ne açıldışuan bu satırları yazarken 2.porsiyon köfteyi yiyorum, gözüm hala izgaradaki yiyemediklerimde
Ben de öyleyim canım özellikle ayakta kaldığım zaman alttan batma şeklinde oluyorKızlaar bende dokuzuncu haftamın içindeyim ara ara rahmime küçük ağrılar geliyor batma gibi bazende adet ağrısı gibi şiddetli değil ama yine de korkutuyor beni bu durum sizde de var mı bu ağrılar
Ben 2tane kullandım hergün yatmadan ama fayda göremedim o yüzden bıraktım artık kullanmıyorumKızlar selamlar bugün itibari ile 8+0 oldum fakat bulantım ve halsizliğim çok fazla doktorum günde bir kere prilam verdi fakat 2 tane içtiğimde daha iyi hissediyorum kendimi prilam Dr. Kullananlar sizler nasıl alıyorsunuz 2 tane alınca da vicdan azabı yaşıyorum acaba zararı olur mu diye 1 tane dem de pek fayda göremiyorum .
Canım bugün radyolojiye gittim renkli ultrasonda muayne ettiler oradaki doktor kalp atışı var ama kese düzensiz dedi... Kendi doktoruma gittim özele. Öyle birşey yok dedi kese normal yuvarlak dedi kalp atışını da dinletti kese altında minimal bı kanama alanı var onuda progestan kullancaksin dedi istirahat dedi inşallah birşey olmaz bebeğimin kalbi atıyor
İnşallah kızlar bana dua edin nolur 5 sene sonra ilk defa kalp atışı duydum
Evet kulağa hoş geliyorböyle konuşuyorum ama aslında kitle endeksine göre normal kilodayım. normalde iştahlıyım , hareket de ediyorum. şimdi çok daha iştahlıyım ve zaman geçtikçe hareketler kısıtlanacak ondan korkuyorum
benim bi tanıdığım ki kendisi 40lı yaşlarında daha yeni doğum yaptı. şeker ve tansiyon riski olmasın diye gebelikte şeker , tuz ve ekmeği kesmiş. gebe kaldığı kilosu 82, doğuma girdiği kilosu da 82( muhteşem değil mi).
bir diyetisyenle görüşmek bence de mantıklı olan, inşallah hedefinizi tutturursunuz
Ben gece yatarken alırsam sabah yine bulantılarla uyanıyorum ama sabah ve akşama doğru olacak şekilde iki ayrı şekilde alırsam kusmaktan kurtuluyorum 1 tane fayda etmiyor bende de acaba 2 ye çıkarınca da sorun olur mu diye endişe etmiştimBende 7+5 teyim canım mide bulantısı bende yaşıyorum doktor prilam verdi akşam yatmadan 2 tane içebilirsin dedi. Peşpeşe mi içicem acaba bende onu sormadım
Valla nasıl belirlediysen öyle kullan canım mide bulantısı değişik birşeyBen gece yatarken alırsam sabah yine bulantılarla uyanıyorum ama sabah ve akşama doğru olacak şekilde iki ayrı şekilde alırsam kusmaktan kurtuluyorum 1 tane fayda etmiyor bende de acaba 2 ye çıkarınca da sorun olur mu diye endişe etmiştimŞu 12 . Haftalarımıza gelsekte artık biraz daha rahatlasak hep birlikte
Amin inşallah rabbim zorlastirmasin kolaylaştırsin inşallah çok zor sureclerRabbim bu sefer yuzunuzu guldursun, muradiniza erdirsin insallah saglikla ve hayirlisiyla
Sizin kadar olmasa da biz de 3 yildir zorlu sureclerden gectik o yuzden sizi cok iyi anliyorum. Gercekten kolay degil yasadiklarimiz, insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim
İnternetten hesaplayabilirsin cnm ama 6 hafta değildir daha yenidir hayırli olsun inşallah canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım sat 22 Haziran. 4 hafta 3 günlük değil mi. Ben mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum buradaki hamilelik günlüğü 6 haftalık yazıyor. Dün acile gittiğimde karından bakınca kese göründü. Acaba haftamı yanlış mı hesaplıyorum diyorum
Allah razı olsun canım inşallah öyledirAh canım... Allah inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza aldırsınHer şey yolundadır Allah'ın izniyle.. Gönlünü ferah tut
İnternette baktığımda 4+3 görünüyor canım. İnşallah ikimiz de sağlıkla doğuralım yavrularımızı. Senin için de özellikle dua ediyorum. Burada yazdıkların beni çok etkiledi. Çok güçlü bir anne olacaksınİnternetten hesaplayabilirsin cnm ama 6 hafta değildir daha yenidir hayırli olsun inşallah canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tezimiz çürümüş olduBhcg 19 ve kızdı canım. Hatta raporunu buldum
Canım burada 5+1 olsa bile 6 yazıyor. Yanlış girmiş olabilir misin bilgilerini? Benim 16 Haziran son adet, doğum tarihi 22 Mart gösteriyor. Sende 25 Mart doğum tarihi yani adetin 19 Haziran girilmiş galiba. Böyle olunca da sistemde öyle görünüyor olabilirİnternette baktığımda 4+3 görünüyor canım. İnşallah ikimiz de sağlıkla doğuralım yavrularımızı. Senin için de özellikle dua ediyorum. Burada yazdıkların beni çok etkiledi. Çok güçlü bir anne olacaksın
İnşallah bebeğin seninle olacak canım merak etme sen uzan dinlen bol bol gerekirse WC den başka kalkma. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah kızlar bana dua edin nolur 5 sene sonra ilk defa kalp atışı duydum
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimİnternette baktığımda 4+3 görünüyor canım. İnşallah ikimiz de sağlıkla doğuralım yavrularımızı. Senin için de özellikle dua ediyorum. Burada yazdıkların beni çok etkiledi. Çok güçlü bir anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?