2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlaar bende dokuzuncu haftamın içindeyim ara ara rahmime küçük ağrılar geliyor batma gibi bazende adet ağrısı gibi şiddetli değil ama yine de korkutuyor beni bu durum sizde de var mı bu ağrılar
7haftam sırtıma vuruyo adet ağrısı gibi baya sitreesli

Rabbim bu sefer yuzunuzu guldursun, muradiniza erdirsin insallah saglikla ve hayirlisiyla
Sizin kadar olmasa da biz de 3 yildir zorlu sureclerden gectik o yuzden sizi cok iyi anliyorum. Gercekten kolay degil yasadiklarimiz, insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim

Kızlar selamlar bugün itibari ile 8+0 oldum fakat bulantım ve halsizliğim çok fazla doktorum günde bir kere prilam verdi fakat 2 tane içtiğimde daha iyi hissediyorum kendimi prilam Dr. Kullananlar sizler nasıl alıyorsunuz 2 tane alınca da vicdan azabı yaşıyorum acaba zararı olur mu diye 1 tane dem de pek fayda göremiyorum .

çok üzüldüm çok geçmiş olsun, umarım bu bulantılar bir an önce son bulur. bende de kabızlık vardı şükür kayısı yiyince düzeldi biraz.

Ben 3 tane alıyorum doktor verdi bana da. Gece 2 sabah 1 ve ona rağmen bile istifra ettiğim oluyor(mesela 15 dk önce)

Bende 7+5 teyim canım mide bulantısı bende yaşıyorum doktor prilam verdi akşam yatmadan 2 tane içebilirsin dedi. Peşpeşe mi içicem acaba bende onu sormadım

Ne kadarlık cnm bende erken diyordum ama dün apar topar acile gittik alttan muaynede gördüler kalp atışını bugünde karından dinledik bile 6+5 bugün ama bebek 6+1 mis
Canım sat 22 Haziran. 4 hafta 3 günlük değil mi. Ben mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum buradaki hamilelik günlüğü 6 haftalık yazıyor. Dün acile gittiğimde karından bakınca kese göründü. Acaba haftamı yanlış mı hesaplıyorum diyorum

Ben de bulantı kısmını en ağır geçirenlerdenim sanırım prilam da fayda etmiyor
Aynı durumdayım midem bulana bulana zar zor yemeye çalışıyorum ama hemen arkasına guruldamaya başlıyor
İştahım açıldı hemde ne açıldı şuan bu satırları yazarken 2.porsiyon köfteyi yiyorum, gözüm hala izgaradaki yiyemediklerimde
Ayy ne güzel ne kadar şanslınız ben yemek deyince bile midem bulanıyor
Kızlaar bende dokuzuncu haftamın içindeyim ara ara rahmime küçük ağrılar geliyor batma gibi bazende adet ağrısı gibi şiddetli değil ama yine de korkutuyor beni bu durum sizde de var mı bu ağrılar
Ben de öyleyim canım özellikle ayakta kaldığım zaman alttan batma şeklinde oluyor
Ben 2tane kullandım hergün yatmadan ama fayda göremedim o yüzden bıraktım artık kullanmıyorum

İnşallah kızlar bana dua edin nolur 5 sene sonra ilk defa kalp atışı duydum

Ah canım... Allah inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza aldırsın Her şey yolundadır Allah'ın izniyle.. Gönlünü ferah tut

Evet kulağa hoş geliyor (Tuzu kesmek mantıklı değil burda okuyup yapan olur sonra kilo almamak için de.)
Nasip olursa şu aylık süreçte 10 kilom daha gitse tamamdır diyorum. Ki ilk hamllgmde ilk 3 ay kusmaktn 5 kilo istemeden vermiştim. Ama sağlıkla sihhatle yürüyüşle vereyim istyrm inşallah bana da nasip olsun çok amin

Bende 7+5 teyim canım mide bulantısı bende yaşıyorum doktor prilam verdi akşam yatmadan 2 tane içebilirsin dedi. Peşpeşe mi içicem acaba bende onu sormadım
Ben gece yatarken alırsam sabah yine bulantılarla uyanıyorum ama sabah ve akşama doğru olacak şekilde iki ayrı şekilde alırsam kusmaktan kurtuluyorum 1 tane fayda etmiyor bende de acaba 2 ye çıkarınca da sorun olur mu diye endişe etmiştim Şu 12 . Haftalarımıza gelsekte artık biraz daha rahatlasak hep birlikte

Valla nasıl belirlediysen öyle kullan canım mide bulantısı değişik birşey benimde sabahları çok bulanıyor malesef. Ay evet ya hayırlısıyla Bi gelsek o haftalara

Amin inşallah rabbim zorlastirmasin kolaylaştırsin inşallah çok zor surecler

İnternetten hesaplayabilirsin cnm ama 6 hafta değildir daha yenidir hayırli olsun inşallah canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnternetten hesaplayabilirsin cnm ama 6 hafta değildir daha yenidir hayırli olsun inşallah canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnternette baktığımda 4+3 görünüyor canım. İnşallah ikimiz de sağlıkla doğuralım yavrularımızı. Senin için de özellikle dua ediyorum. Burada yazdıkların beni çok etkiledi. Çok güçlü bir anne olacaksın

Canım burada 5+1 olsa bile 6 yazıyor. Yanlış girmiş olabilir misin bilgilerini? Benim 16 Haziran son adet, doğum tarihi 22 Mart gösteriyor. Sende 25 Mart doğum tarihi yani adetin 19 Haziran girilmiş galiba. Böyle olunca da sistemde öyle görünüyor olabilir karışık oldu ama neyse umarım anlatabilmişimdir

İnşallah kızlar bana dua edin nolur 5 sene sonra ilk defa kalp atışı duydum
İnşallah bebeğin seninle olacak canım merak etme sen uzan dinlen bol bol gerekirse WC den başka kalkma. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…