• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah bebeğin seninle olacak canım merak etme sen uzan dinlen bol bol gerekirse WC den başka kalkma. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Amin kuzum evet ev harici kalkmiyorum şuan WC de de kahverengiye döndü lekeler Cok sukur. İnşallah böyle böyle biter. Daha beni öldürsen kalkıp iş yapmam bu korku yetti bana :)

İnşallah benimde normale döner rabbim hepimize sorunsuz hamilelikler geçirmeyi nasip etsin. Ben çok yollardan geçtim 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım 3 kez kendiliğinden kimyasal hamile kaldım bı kez tüp bebekle keseyi gördüm devamı gelmedi en son geçen ay tüp bebek denedim çok paralar döktüm çok iyi embryolar transfer ettiler öncesinde rahimi hazırladılar çizik fln atıldı ama onlarda tutmadı.. bu ay kafamdan attım spor yaptım hopladim zipladim kostum detokslar içtim ve hamile kalmisim tekrardan. Ve bu aşamalar bile bizim için mucize. İlk kez biz bebek gördük ilk kez kalp atışı dinledik 5 senelik evliyim bu 5 senede ne hayal kırıklıklarına uğradık bilseniz.. o yüzden çok zor rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah sağlıklı sorunsuz hamilelikler geçirmeyi nasip etsin rabbim 🤲🏻🤲🏻❤️
Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım 6 düşük yaptım ilk defa bu haftama kadar sorunsuz geldim adendo kullanıyorum büyük ihtimalle onun etkisi vardır kullanmıyorsan hemen başlamanı tavsiye ederim. Ben 2 Defa histeroskopi ameliyatı oldum 1 aşılama 2 tüp bebek tüp bebekte sadece sende olanı gördüm keseyi ama başka faydasını görmedim bu ay da tüp bebeğe başlayacaktık ki dr mfk ürünlerini kullanıyordum 2,5 aydır hamile kalmışım hiç beklenmedik bir şekilde hani umudumuz tükenir ya tam bi boşver dedim mucize bir şekilde öğrendim ben düşüklerimin 5 tanesinde de kürtaj oldum 2 sinde kalp atışını duydum ama 7.haftaya gitmeden kaybettim göğüs hassasiyetim kayboldu lekelenme ile başladı sonra kanamayla devam etti. İnşallah bu sefer rabbim yüzümüze gülecek canım merak etme. Ben onun mucizesine inanıyorum sen de İnan rabbim gönlüne göre olanı nasip edecektir

Kızlar selamlar bugün itibari ile 8+0 oldum fakat bulantım ve halsizliğim çok fazla doktorum günde bir kere prilam verdi fakat 2 tane içtiğimde daha iyi hissediyorum kendimi prilam Dr. Kullananlar sizler nasıl alıyorsunuz 2 tane alınca da vicdan azabı yaşıyorum acaba zararı olur mu diye 1 tane dem de pek fayda göremiyorum .
Canım bende 8+1 bulantılarım seninkisi gibi prilam fayda etmiyor günde 3 tane alabilirsin fedi bana doktor ben 2 tane alıyorum hergğn onu içerken Nil’e kokusundan midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum neredeyse sen nasıl içebiliyorsun. Sonra bana doktor sabahları zofer verdi aç karınla o bile fayda etmiyor midem hep yanıyor bulanıyor halsizlik var ne yesem çıkartacak gibiyim yemek kokuları midemi bulandırıyor napavağımı bilmiyorum

Günaydın bende progesteron fitil ve iğne kullanıyorum telaş etme yan etkileri arasında varmış bulantı halsizlik az az sık sık beslenmene dikkat et elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum bende bazen başımın dönmesinden ayağa kalkamıyorum
Teşekkür ederim. Ne zaman bırakacağınızı söyledi mi Drunuz?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
Lenfoma (lenf kanseri) 4. Evreydi boyun, göğüs kafesi, dalak, kemik iliğinde vardı. 7 ay önce btti kemoterapilerim çok şükür ☺️ sondan sonra pette kasıklarımda lenf büyümesi gördüler tekrar biyopsi ve radyoterapi kararı çıktı heyetten ama heyet başkanı olan profa gttim muayene etti çok şükür gerek görmedi her kadında belli dönemlerde o lenfler büyür dedi ☺️ ışın tedavisi de alsaydım normal yolla çocuğum olmayacaktı 🥺 Rabbime şükürler olsun o zamanlar hiç anne olamayacağımı hatta hayatımın son dönemleri olduğunu düşünüyodum ama şükürler olsun bitti ☺️ (uzun oldu kusura bakmayn ) 🥺

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
Lenfoma (lenf kanseri) 4. Evreydi boyun, göğüs kafesi, dalak, kemik iliğinde vardı. 7 ay önce btti kemoterapilerim çok şükür ☺️ sondan sonra pette kasıklarımda lenf büyümesi gördüler tekrar biyopsi ve radyoterapi kararı çıktı heyetten ama heyet başkanı olan profa gttim muayene etti çok şükür gerek görmedi her kadında belli dönemlerde o lenfler büyür dedi ☺️ ışın tedavisi de alsaydım normal yolla çocuğum olmayacaktı 🥺 Rabbime şükürler olsun o zamanlar hiç anne olamayacağımı hatta hayatımın son dönemleri olduğunu düşünüyodum ama şükürler olsun bitti ☺️ (uzun oldu kusura bakmayn ) 🥺
Kanserle yillarca mucadele etmiş insanlar olarak allah bidaha yaşatmasın.cok guclusunuz.saglikla alın bebeginizi kucağınıza 🙏🌸

Kilom ve sigaram yok ecopirini hep kullanıyordum ben adet dönemlerinde bıraktım sadece. Kan sulandırıcıyıda gebeliği öğrenir öğrenmez başlıyorduk. Zaten çok test yapıyordum öyleki laboquickin 100 lü testini alıyordum. Çok erken fark ediyordum o yüzden. En son doktorda sende pıhtılaşma yok olmayan birşeyi tedavi edemeyiz dedi bilmiyorum ki🤦
Şuan kullanmıyorsunuz yani ilaç

Sevgili anneler ❤️
Ben 7. Haftada ultrasona girmek icin doktoruma gitsem geç mi olur 😂😂
Bu hafta sağlık ocağında tshlarma baktrmayi düşünüyrm sadece kan aldrmsken de kaç olmuş kanda değerim ona baktirrim diyorum. Benim gibi düşünen analar var mı? Şuana kadar bir durum.olmadi olmaz da inşallah. İlk hamillgmde de olumsuz bir şey olmamıştı.

Sevgili anneler ❤️
Ben 7. Haftada ultrasona girmek icin doktoruma gitsem geç mi olur 😂😂
Bu hafta sağlık ocağında tshlarma baktrmayi düşünüyrm sadece kan aldrmsken de kaç olmuş kanda değerim ona baktirrim diyorum. Benim gibi düşünen analar var mı? Şuana kadar bir durum.olmadi olmaz da inşallah. İlk hamillgmde de olumsuz bir şey olmamıştı.
benim ilk hamileliğim tabi heycanla 4+2 de falan gittim doktora ama 7+2 de çağırdı bebek ve kalp atışı için bende bu hafta kanlarıma baktırdım merkatan beta hcg de baktırdım böyle olcağını bilseydim 7. hafta da giderdim sanırım

Canım burada 5+1 olsa bile 6 yazıyor. Yanlış girmiş olabilir misin bilgilerini? Benim 16 Haziran son adet, doğum tarihi 22 Mart gösteriyor. Sende 25 Mart doğum tarihi yani adetin 19 Haziran girilmiş galiba. Böyle olunca da sistemde öyle görünüyor olabilir 🤔 karışık oldu ama neyse 🤣 umarım anlatabilmişimdir
Anladım kuzum sıkıntı yok😀 benim adet döngüm 24 gün olduğu için internette tüm sitelerde 25 Mart doğum tarihi çıkıyor. Merak edip 28 gün olarak hesapladım doğum tarihi 29 Mart çıktı. Bu sitede hamilelik günlüğü 28 güne göre ayarlanmış bence o yüzden benim bebeği 6 haftalık yaptılar 😀

Kızlar doktor keseyi gördükten sonra 15-20gün sonra gek kalp atışına bakarız dedi ama bir de birkaç tane rutin test istedi tsh, demir, idrar vs değerlerine bakmak için. Şu an 6+4üm ama ben başka bir doktora geçicem 8 ağustos gibi o yüzden o doktorun hastanesinde testlerimi yaptırmak istiyorum tekrar 1000tl vermemek için. Sizce o zamana kadar değerlerime baktırmazsam bebeğin gelişimi ya da sağlığına etki edecek bir sorun olur mu? Ya da sağlık ocağına gitsem hamile olduğumy söyleyince şimdilik değerlerime bakar mı? Ne yapmalıyım sizce?

Kızlar doktor keseyi gördükten sonra 15-20gün sonra gek kalp atışına bakarız dedi ama bir de birkaç tane rutin test istedi tsh, demir, idrar vs değerlerine bakmak için. Şu an 6+4üm ama ben başka bir doktora geçicem 8 ağustos gibi o yüzden o doktorun hastanesinde testlerimi yaptırmak istiyorum tekrar 1000tl vermemek için. Sizce o zamana kadar değerlerime baktırmazsam bebeğin gelişimi ya da sağlığına etki edecek bir sorun olur mu? Ya da sağlık ocağına gitsem hamile olduğumy söyleyince şimdilik değerlerime bakar mı? Ne yapmalıyım sizce?
sağlık ocağı bütün testlere bakıyor bence zaten boşuna para vermeyin isteyen doktorunuza da şimdilik whatsaptan atın sonra diğer doktorunuza da gösterirsiniz

Anladım kuzum sıkıntı yok😀 benim adet döngüm 24 gün olduğu için internette tüm sitelerde 25 Mart doğum tarihi çıkıyor. Merak edip 28 gün olarak hesapladım doğum tarihi 29 Mart çıktı. Bu sitede hamilelik günlüğü 28 güne göre ayarlanmış bence o yüzden benim bebeği 6 haftalık yaptılar 😀
Aslında birde şöyle oluyor mesela 5+1 olduğumuzda artık 6. Haftadan gün almaya başlıyoruz 5 i doldurmuş oluyoruz o yüzden 6 gözüküyor. Yaş meselesi gibi😅

Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım 6 düşük yaptım ilk defa bu haftama kadar sorunsuz geldim adendo kullanıyorum büyük ihtimalle onun etkisi vardır kullanmıyorsan hemen başlamanı tavsiye ederim. Ben 2 Defa histeroskopi ameliyatı oldum 1 aşılama 2 tüp bebek tüp bebekte sadece sende olanı gördüm keseyi ama başka faydasını görmedim bu ay da tüp bebeğe başlayacaktık ki dr mfk ürünlerini kullanıyordum 2,5 aydır hamile kalmışım hiç beklenmedik bir şekilde hani umudumuz tükenir ya tam bi boşver dedim mucize bir şekilde öğrendim ben düşüklerimin 5 tanesinde de kürtaj oldum 2 sinde kalp atışını duydum ama 7.haftaya gitmeden kaybettim göğüs hassasiyetim kayboldu lekelenme ile başladı sonra kanamayla devam etti. İnşallah bu sefer rabbim yüzümüze gülecek canım merak etme. Ben onun mucizesine inanıyorum sen de İnan rabbim gönlüne göre olanı nasip edecektir
Bende kalp atışı duymauinca adendoyu bıraktım kalp atışı duyarsam inşallah devam edeceğim advictor ve adaliside kullanıyordum kalp atışı duymayinca korktum açıkçası hepsini bıraktım persembeden itibaren

Kızlar ya ben gebeliğimi sağlık ocağına bildirmedim henüz. Gidip ne demem lazım onu da bilmiyorum. Giden var mı ne gibi işlemler uyguluyorlar?

arkadaşlar merhaba, bugün devlet hastanesine kontrole gittim. doktor ve cihaz iyiyse buraya da gelirim diye hem bakmak hem de enfeksiyonum vardı ona da baktırmak istemiştim. ama doktor kendi dedi cihaz iyi değil diye.
ben ufak bir şokla döndüm doktordan. 9mmlik 2 kese görünüyor, gördüm ben de. gerçi sonradan tek kese kalması da sürpriz olmaz dedi doktor.
ne düşüneceğimi bilemiyorum.
yine hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum.

Kızlar ya ben gebeliğimi sağlık ocağına bildirmedim henüz. Gidip ne demem lazım onu da bilmiyorum. Giden var mı ne gibi işlemler uyguluyorlar?
ben gittim hamileyim hem testlerimi yaptırmak istiyorum hem de bilgilerimi vermek için geldim dedim. bütün testlerimi yaptılar kendi gittiğim doktor zaten sisteme işlemiş bilgileri teyit ettik o kadar

arkadaşlar merhaba, bugün devlet hastanesine kontrole gittim. doktor ve cihaz iyiyse buraya da gelirim diye hem bakmak hem de enfeksiyonum vardı ona da baktırmak istemiştim. ama doktor kendi dedi cihaz iyi değil diye.
ben ufak bir şokla döndüm doktordan. 9mmlik 2 kese görünüyor, gördüm ben de. gerçi sonradan tek kese kalması da sürpriz olmaz dedi doktor.
ne düşüneceğimi bilemiyorum.
yine hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum.
İki kese göründüğü ne göre iki kese vardır ☺️😁ne güzel ya maşallah

ben gittim hamileyim hem testlerimi yaptırmak istiyorum hem de bilgilerimi vermek için geldim dedim. bütün testlerimi yaptılar kendi gittiğim doktor zaten sisteme işlemiş bilgileri teyit ettik o kadar
Ben testleri kendi doktoruma yaptırdım geçen hafta, sonuçlarım da çıktı.
Yine de tekrar yapıyor mu sağlık ocağı?

Back