2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye🤲🤲🤲
Ohh maşallah nazar değmesin🧿 sağlıkla büyüsün minnoş♥️ sürecin nasıldı herşey yolundadır inşallah 🤲

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Konya şehir hastanesi çok iyi. Selçukluya biraz uzak ama tek minibüsle gidilebiliyor. Ben tüp bebek yaptım ve drum Dilay Gök Korucu hanımefendiydi. Muazzam bir ekibi var.
Geçmiş olsun

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Geçmiş olsun bacım Allah yardımcınız olsun ben 15 temmuz hastanesi mesut küçükosmanogluna gidiyorum iyi bir doktor tavsiye ederim gitmek istersen sana yakın mi bilmiyorum ama

Kızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudum 😥 nefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmaz 😥 fırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..😥
Çok şükür,çok sevindim iyi olduğunuza. Kayıplarınız için de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, iyi haberlerini bekliyoruz canım bir şeye ihtiyacın olursa buradan yaz bak hepimiz hazırız🙏🏻🌸

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, bulunduğunuz yerdeki düzen nasıl bilemiyorum, ihtiyacı olanlar hastanelere 112 ambulanslarıyla götürülüyordur, Konya Şehir Hastanesi, diğer devlet hastaneleri ve Tıp fakültesi hastanelerinde de depremzedeler için çok büyük yardımlaşma ve ilgi var. Nereye giderseniz gidin herkes yardımcı olacaktır emin olun. Çok çok geçmis olsun ALLAH yardımcınız olsun..

Tek hedefim şuan 37 yi tamamlamak inşallah idare eder suyumuz 🙏🙏🙏
Kiloya takılma, çünkü ben oğlum da nişan geldiği için cuma kontrole gittim 2900 demişti, 4 gün sonra doğdu 3580 , 4 günde bu kadar kilo alamayacağına göre sapma payı çok çok fazla. Bence seninki 3 ya da biraz geçer 3ü , o da gayet iyi 😍🧿
Ben varım Konya'dan durumu ne bayanın hasteneye götürebilirim
Ya ne kadar iyi insanlarsınız siz 😢

güzel anne öncelikle yaşadığın korkunç olay için çok ama çok geçmiş olsun. özel hastaneler hakkında bilgim yok ama konyada bulunan ali kemal belviranlı kadın doğum ve çocuk hastanesinde çok güzel yardımcı olacaklarına eminim. 2 doğumumu da orada yaptım ve sezaryenle. tkrardan çok geçmiş olsn başka sorun olursa benimle mutlaka iletişime geçebilirsin. ben konyada yaşıyorum

Kızlar, ben bu sabah doğum yaptım spinal sezeryan ile 37+0 da 3 kilo 160 gr oğlum oldu çok şükür. Doğum esnasında sizlere tüm hamişlere dua ettim sağlıkla alın kucağınıza diye🤲🤲🤲
Yerim ben o bezelye parmakları, Rabbim analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah

kızlar maalesef Y yazosey in doktoru hatırlayamadı. acaba daha sonrasında farklı bir doktora mı gitti bilemiyorum :KK43: hiçbir kişisel bilgisi de yok ulaşabileceğimiz. inşallah güzel haberler alırız kendisinden
Arkadaşımın babası doktor diyordu , o değil miydi. Ona gideceğim diyen Y yazosey di sanırım
Anladım canım bana da iğne verdi bugün vurulacagim inşallah biz de küveze girmeden kucağımıza alırız 😌🙏
Alacaksın canım merak etme, sonra diyeceğiz sana boşu boşuna evham yaptın diye 😍

Yerim ben o bezelye parmakları, Rabbim analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah

Arkadaşımın babası doktor diyordu , o değil miydi. Ona gideceğim diyen Y yazosey di sanırım

Alacaksın canım merak etme, sonra diyeceğiz sana boşu boşuna evham yaptın diye 😍
aynen canım arkadasımın babası doktor diyordu devlette, bir de annesinin devletteki doktoruna gitmiş ama hiçbir isim yok. inşallah kendisi yazar buraya

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben doğumumu başkent hastanesinde ufuk ceran da yapmıştım. Kendisinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Kiloya takılma, çünkü ben oğlum da nişan geldiği için cuma kontrole gittim 2900 demişti, 4 gün sonra doğdu 3580 , 4 günde bu kadar kilo alamayacağına göre sapma payı çok çok fazla. Bence seninki 3 ya da biraz geçer 3ü , o da gayet iyi 😍🧿
Maşallah senin baya farketmis kuzum 🤭 bizimki nasil çıkacak bakalim 😌

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba, sanırım doğum yapmışsınız, sağlıklı sıhhatli büyüsün. Sonrası için herhangi bir ihtiyacınız olursa, çocuk doktoru vb gerekirse bana ulaşabilirsiniz

Canım maşallah ne tatlı bir fotoğraf ne güzel bir haber ☺️ Rabbim sana ve ailene göz aydınlığı eylesin, yaşadığın acıları unuttursun inşallah 💐

15 temmuz hastanesinde Mesut Küçükosman var, özel isterseniz Hacer Yavşan var. Çok geçmiş olsun. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim yardomcınız olsun. Konya Şehir Hastanesi'nde Mete bertizlioğlu var Melike geyik bayman var genel olarak şehir hastanesinin doktorları iyi. Meram tıp fakültesi Hastanesi'nde hasan energin var emine Türen demir var bunlar bildiğim bizzat gittiğim iyi doktorlar. Tek diyeceğim bence aldanıp Ali Kemal belviranlı kadın doğum Hastanesi'ne gitme şehir hastanesi en ideali. Umarım yardımcı olmuşumdur.

X