Kızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudum
nefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmaz
fırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..