- 25 Mart 2013
- 67
- 21
- 288
Mesajını görünce çok sevindim canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindik. Aklimiz hep sendeydi, kayıpların için başınız sagolsun, yapabileceğimiz elimizden gelecek birsey olursa mutlaka haber ver canım yapabileceğimiz ne varsa yapmaya çalışırızKızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudumnefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmazfırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..
Selçuklu'da değilim ama medova var Aysel kamer .Selcukluda kadın doğum.hastanesi var Ali kemal Belviranli doktor önerisi bilemiyorum
@Tosun Pasa
@Feminas
Blue_Peri
Kızlar arkadaşa yardım
Merhaba. Mesajı yeni gördüm. Allahim yar ve yardımcınız olsun. Selçuklular yakın buyuksehir belediye hastanesi. Var. Yine Selçuklu da faik sukan kadin doğum ve çocuk hastanesi var. Tam teçhizatlı hastane tavsiye ederim ama dr bilmiyorum. Allahim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Selamete cikin inşallah.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Elhamdülillah doğum sağlıkla gerçekleşmiş. Hayırlı evlatlar olsun. Allahim yar ve yardımcınız olsunMesajını görünce çok sevindim canım, bebeğinin iyi olmasına çok sevindik. Aklimiz hep sendeydi, kayıpların için başınız sagolsun, yapabileceğimiz elimizden gelecek birsey olursa mutlaka haber ver canım yapabileceğimiz ne varsa yapmaya çalışırız
Umarım en yakın zamanda Y yazosey den güzel haberler alırız
Öncelikle geçmiş olsun yüreğimiz sizlerle atıyor kaç gündür acınızı son derece derinden paylaşıyoruz..konya da çok meşhur kadın doğum ve riskli gebelik uzmanı Ali Acar var meram tıp fak.hastanesinde görevli aynı zamanda muayenehanesi de mevcut.siz durumunuzu söylerseniz canı gönülden ilgileneceğini düşünüyorum.maneviyatı da yüksek bir doktordur kendisi.tekrar geçmiş olsun.Allah yar ve yardımcınız olsunİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Merhabalar ben Konya'da yaşıyorum. Burada doğum yapabileceğiniz en yakın hastane 15 Temmuz hastanesi. Ulaşımı çok kolay. Size yardımcı olabilirim.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Perim bende bir sürü hastane diyebilirim fakat hangi doktor bilemiyorum malum dogum yapmadigim icin aynen bitanem sağlıkla doğumu olsun bundan sonra ki hayatları çok güzel.olsun
Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıkla kavuşun evladınıza inşaAllah. Benim doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Medıcana hastanesi Hüsnü AlptekinFarketmez canim önemli olan tecrübeli doktor olsun hastane iyi olsun bazı devlet hastaneleri özelden daha ilgili oluyolar oyuzden fark etmez
Çok daha iyi olacaksın canım arkadaşımKızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudumnefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmazfırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Yok canım bi yorum yapamıyor yani her şeye bağlı olabilir bunları düşünüp kendini strese sokma şuan neden olduğundan ziyade nasil yol alacağımız önemli diyorCanım bol bol su+havuç suyu içsen şekerin çok yükselirmi acaba? 37. Hafta da çok erken değil, ciğer geliştirici de alacaksın madem için rahat olsun, küveze gireceğiniz zannetmiyorum.
Suyun neden azalmış doktorun birşey dedi mi?
İnşallah bitanemCanım ablam 1800 doğurmuştu yeğenimi ama küveze girmedi hemen ablamın yanına odaya getirdiler. Solunumu iyiyse küveze almazlar inşallah canım benim.
Ben özelde farabi hastanesinde refika hanıma gitmiştim ama devlette falan kim var bilmiyorum sanırım siz özelden yararlanabilirsiniz diye görmüştüm İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız bir ihtiyacınız olursa lütfen bana yazın elimden ne gelirseyaparımKonya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Aynen canımya ben bir Yücel Fındık var ona gitmiştim , birde Kizdayken doktorum Ali Acardı onları biliyorum iyi olarak. diğerlerini arastirip net yorumlarına göre söylediğim kişiler geneli iyi yorum yapmış bunlar için.Perim bende bir sürü hastane diyebilirim fakat hangi doktor bilemiyorum malum dogum yapmadigim icin aynen bitanem sağlıkla doğumu olsun bundan sonra ki hayatları çok güzel.olsun
Kızlar serap in şarji azmis idareli kullanıyorum dedi müsait olunca tekrar yazacak
Nerede kalıyorsunuz nasıl ulaşırız size.Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?