merhaba bana acilen ulaşabilir misiniz instagram adresimi ekliyorum bana orada ulaşın lütfen yardım için insanları yönlendirebilirim aysecan.anc lütfen en kısa zamanda bana ulaşınİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Cnm çok geçmiş olsun ben oğlumu 35+5 de 2.5 kilo doğurdum iğne dahi yapmadılar ve küveze girmedi elhamdulillah. Senin hafta daha ileri sıkıntı olmaz inş ama velevki küveze girdi iyi olacağını düşün kendini öyle teselli et. Rabbim şifa versin inş hakkınızda herşeyin hayırlısı. Bende doktora gidicem ödüm kopuyor inş olumsuz birşey demezÇok daha iyi olacaksın canım arkadaşıminstagramdan da konuştuk biz burda senin için elimizden ne gelirse yapacağız hiç şüphen olmasın senin kızının bir sürü teyzesi var sakın moralini bozma. Kayınbabanın da rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
O kadar küçüktüki yeğenim iki elimize anca sığıyordu. Anne sütü o kadar iyi geldiki hemen toparladı kendini büyüdü hemen şimdi 2 yaşındaYok canım bi yorum yapamıyor yani her şeye bağlı olabilir bunları düşünüp kendini strese sokma şuan neden olduğundan ziyade nasil yol alacağımız önemli diyor
İnşallah bitanem
İnşallah güzel şeyler söyler canım benim iyi düşünelim iyi olsunCnm çok geçmiş olsun ben oğlumu 35+5 de 2.5 kilo doğurdum iğne dahi yapmadılar ve küveze girmedi elhamdulillah. Senin hafta daha ileri sıkıntı olmaz inş ama velevki küveze girdi iyi olacağını düşün kendini öyle teselli et. Rabbim şifa versin inş hakkınızda herşeyin hayırlısı. Bende doktora gidicem ödüm kopuyor inş olumsuz birşey demez
Merhaba Yakamoz iyi olmanıza çok sevindim .Konya Ahmet Belviranlı kadın doğum hastanesi doktor Bahar Taş özel hastanelerden çok iyidir . Yapabileceğim ne olursa olsun her zaman yanındayım . Siteye girmeyeli uzun zaman oldu konya lı olduğum için mesajla geldim özelden gönderebilirsem numaramı atacağım .çok ama çok geçmiş olsunİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Çok şükür1 tane çıktığı için doktorum bi sıkıntı görmedi normal dedi çok şükür
Şükürler olsun çok çok mutlu etti mesajın hepimizi.. başınız sağolsun ölenler için allahım yaşatmasın bidaha böyle acılar korkular kimseye dikkat et kendineKızlar merhabalar mesajlarınızı ağlayarak okudumnefes aldığım her saniyeye şükrediyorum şuan.. 6. Katta oturuyorum ve o binadan nasıl çıktım hala inanamıyorum.. 5 gündür çadırda kalıyoruz malesef sağlam bina kalmadı buralarda.. eşimin ailesinin binası yıkıldı babasını kaybettik. Annesi ve kardeşini enkazdan çıkarttık.. Kuzenlerim amcami yengemi bir sürü tanıdığımı kaybettik malesef.. hepinize çok teşekkür ederim ben iyiyim eşim bebegim iyi. Allah bana bağışladı.. elektrik yok şebeke yok birşey yok anca açabildm telefonumu..
Doğru ulaşmışsinız bana doktorum Koray bey işyerimde Çukurova patent.. bulduğunuz numarada şirket hattım ofis çekmecesinde ama ofisimizin olduğu binada yerlebir oldu.. Hepinizi tanımadan çok seviyorm iyiki varsınız.. Mersin'e gidiyoruz şimdilik Diyarbakır dada yıkılan binalar varmış yüreğim bir sarsıntıyı daha kaldırmazfırsat buldukça tekrar girerim.. yazosey içinde Raziye keskin kurt defne hastahanesi doktorlarindan benim isyerimin çaprazı hemen malesef hastahane içindeki hastalarla birlikte yıkıldı diye biliyorum umarım onada hemen ulaşırız..
Canım benim sıkma canını en azından kontrollerin sıklaştı ve bu durumda daha kısa sürede görüldü bu durum iyi yönünden bak. Sağlıkla kavusacaksin Allah ın izniyleKızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmışciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek
konya kadin dogum devlet hastanesinde ucretsiz dogumunuzu yapabilirsiniz ayrica medova, buyuksehir, medicana,başkent hastanesi gibi özel hastanelerde de sana yardimci olacaklardir illa bir doktor ismi almak istiyorsan benim doktorum medicana hikmet karabacakti iyi bir doktordur eminim yardimci olacaktirİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Merhaba konyada yasiyorum. Size en yakin selcuk universitesi tip fakultesi , dr. Ali kemal belviranli (15 temmuz) hastanesi var. Benim gittigim dr lar hep sehir disina tayini cikti gitti ama yardima ihtiyaciniz oldugunda hastaneye gitmek istediginizde vs aracimla istediginiz zaman goturebilirim elimden gelen birsey olursa yardimci olurum. 0542 770 7595 telefonumİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
medicana hikmet karabacak cok iyi bir doktor cok gecmis olsun dualarimiz sizinleKonya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
35+5 konya meram tıpta doğum yaptım ikiz kızlarıma 2 martta 1 yaşına girecekler biri hiç girmedi küveze diğeri besleyemediğim için yutamadığı için kilo kaybı olduğu için 4 gün yattı senin haftan çok çok güzel hiç korkma içini ferah tut.Küveze girerse uzun kalır mi acaba
Küveze girerse uzun kalır mi acaba
Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
ayiriaca hastaneye goturmek gerekirse yada baska bir ihtiyac ne olursa olsun elimden geleni yapabilirim 05449424926 bu numaradan ulasabilirsin banaKonya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba, ben kasım 2021’de doğum yaptım, doktorum Mustafa Başaran. Sezaryen doğumda kendisi ve kardeşi Ahmet Başaran gerçekten çok iyilerdir, özellikle Mustafa Hoca Konya’da sezaryen alanında ismi bilinen bir doktordur. İki kardeşin kliniği var ancak anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyorlar. 0542 206 40 80. Bu numara kliniğin numarası arayıp bir görüşün isterseniz. Allah yardımcınız olsunKonya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Meram tıp hastanesine gidebilirsin üniversite hastanesi, ali acar özel benim doktorum oydu meram tıpla anlaşmalı çok bilgili ama randevu alabilir misin bilmiyorum.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Merhaba, Selçuklu bölgesinde özel bir hastane mevcut. Medova Hastanesi. Geniş bir Kadın Doğum uzamanları ve yeni doğan ünitesi mevcuttur. Güvenle tercih edebilirsiniz.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Son durumunuzu bildirir misiniz lütfen.İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ben konya beyşehir de yaşıyorum birseye ihtiyacın olursa yaz lütfenMeram tıp hastanesine gidebilirsin üniversite hastanesi, ali acar özel benim doktorum oydu meram tıpla anlaşmalı çok bilgili ama randevu alabilir misin bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?