2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar gebelik şekeri olanlar bebeğin kilo alması için nasıl besleniyorsunuz ben beslenemiyorum ve pek kilo almıyor
Canim şeker konusunda cok bilgim yok ama aklıma gelenler tahin, ceviz, kabak çekirdeği, avokado, brokoli. Bir de en önemlisi hayvansal protein o da yumurta ve et, balik. Oyuzden yumurta ve eti mümkün olduğunca beslenme düzeninden çıkarmamaya calis. Bir de bazı şeyler genetik, etrafındakilerle kıyaslama, anne baba cok iri kilolu değilse haliyle bebek de minyon oluyor. Saglikli olsun yeter, doğduktan sonra kilo aldirirsin merak etme :)

Kızlar gebelik şekeri olanlar bebeğin kilo alması için nasıl besleniyorsunuz ben beslenemiyorum ve pek kilo almıyor
Canim şeker konusunda cok bilgim yok ama aklıma gelenler tahin, ceviz, kabak çekirdeği, avokado, brokoli. Bir de en önemlisi hayvansal protein o da yumurta ve et, balik. Oyuzden yumurta ve eti mümkün olduğunca beslenme düzeninden çıkarmamaya calis. Bir de bazı şeyler genetik, etrafındakilerle kıyaslama, anne baba cok iri kilolu değilse haliyle bebek de minyon oluyor. Saglikli olsun yeter, doğduktan sonra kilo aldirirsin merak etme :)

Merhaba kızlar, bugün spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım. 36+5 haftalık doğdu oğlum 3 kilo 140 gram. Sizlere de biraz moral olsun diye yazıyorum çok kolay ilerleyen bir süreç oldu. Benim en çok korktuğum şey sondaydı ama onu da uyuşturmadan takmalarına rağmen sadece hafif bir yanma hissi oldu asla acımadı siz de kendi gözünüzü korkutmayın. İnsanlar beni çok korkutmuşlardı. Ameliyathaneye girmemle iğneyi vurup çocuğun doğma süresi 15 dakikayı geçmemiştir. Ben daha kestiklerini hissedemeden biraz çekiştirme hissedeceksin çocuğu çıkarıyoruz dediler. Çok güzel bir duygu ilk ağladığı an, yüzünü gösterdikleri an. Çok stres yapmıştım kötü hikayeleri duyup ama inanın zorluğu yok denecek kadar az. Sadece ameliyat sonrası agrım oldu ona da 3 4 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar idare ediyorsunuz. Spinal iğne ağrı kesici iğneden daha az acıyor bu arada inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebelerimize darısı sizin başınıza.

Gözün aydın canım tam da böyle güzel haberlere ihtiyacımız vardı Böyle pozitif bir süreç geçirmene çok sevindim. Umarım bizler de kolaylıkla atlatırız senin gibi mutlu bir şekilde yazarız buraya

Teşekkür ederim canım bugünlerde çok yıprandık psikolojik olarak hepimiz inşallah daha çok pozitif doğum hikayeleri okuruz da biraz olsun yüzümüz güler ❤

Cok sevindim sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun, sağlıkla büyütün inşallah:) doğum sürecinin rahat geçmesi de ne güzel, böyle mutlu hikayeler bize de iyi geliyor

Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok zor bir şey Allah kolaylık versin sizlere

Canım çok sevindim görünce mutlu oldum sağlıkla sevgiyle büyütün inşallah bebişi bir sıkıntımı vardı neden 36 da aldılar merak ettimde?

Canım çok sevindim görünce mutlu oldum sağlıkla sevgiyle büyütün inşallah bebişi bir sıkıntımı vardı neden 36 da aldılar merak ettimde?
Plasenta previa vardı bende plasentam rahim ağzını tam kapattığı için hamilelik boyunca hep sıkıntılı geçti süreç. Her ay regl olur gibi kanamam oluyordu baya yoğun bir şekilde. Doktorum da bebeğin gelişimi iyi ilerliyor riske atmayalım alalım daha fazla kanaman olmadan sıkıntıya girmeden dedi. O yüzden erken aldılar. Sezaryan sırasında da çok riskim vardı kanama açısından ama çok şükür bir sorun çıkmadan atlattık.

Anladım canım hayırlısı buymuş hakkında demekki sağlıcakla kavuştun yavruna bol bol sev bizim yerimizede

Kızlar çok geçmiş olsun ikinize de. Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa lütfen yazın elimizden geldiğince yardımcı olalım

Gözünüz aydın. Çok çok sevindim. Analı babalı büyüsün. Umarım ağrılar da bir an önce geçer de bebekle rahat edersin.

Maşallah 36 haftalık 3 kilo. Ne güzel gelişmiş bebiş.

Kızlar şimdi okudum bütün sayfaları kaç gündür hiç giremedim, depremle yatıp kalkmaktan. Çoğunuz gibi ben de çok etkilendim. Zaten her deprem bir felaket, hep ağlıyoruz ama hamile olunca çok çok başka vurdu beni.

Çok şükür hamilelik boyunca stres, sıkıntı yaşamamıştım. Şimdi böyle üzülünce bebeğimin hareketleri bile değişti. Bir gün çok az kımıldadı, son 2 gündür de normale çok daha kıpır kıpır. Yeni yeni kendime geliyorum. Depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun. Kayıpları olanlara da sabır diliyorum.

Canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün vay be, aynı haftada olduklarımız doğuruyor sıra sanırım bize geliyor çabucak toparlanırsın inşallah, mis kokulu oğluşunu güle güle büyüt inşallah

Kızlar yine benim bu saatte kaşık ve bel ağrım var. Vajinaya baskı var. Bir yarım saattir kesintisiz devam ediyor
Geçmiş olsun. Akıntı yarım saat sürüyorsa su gelmiş olmasın? Daha önce doğum yapan biri yazmıştı burda su sızıntı gibi gelince suyun geldiğini anlayamamış.

Beni de uyku tutmuyor bu gece. Saat kaç oldu uyuyamadım.

Akıntım yok canım, bel ağrısı ve kasılmalarım var

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün ne güzel bı his bırakmış sende umarım biz de snn gibi sağlıkla alırız kucağımıza. Off şimdi ne tatlıdır

Ben benim de boyun çevremde aynı sizinki gibi, internetten araştırdığımda hormonlardan kaynaklı diye yazıyordu. Umarım öyledir de sonrasında geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…