2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün inşallah tüm sevdikleriyle böyle güzel haberler alamaya o kadar çok ihtiyacımız var ki

Leedong canım ne durumdasın haber de vermedin merak içerisindeyiz güzel haberlerini bekliyoruz.

çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın

çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok merak ettik sizleri gerçekten yaşadıklarınız tam bir kaos korku filmi gibi çok şükür ki iyisiniz aileninde iyi olmasına çok sevindim. İnşallah diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız CRASRP
maşallah canım toparlanmış bebeğin çok sevindim böyle stresli günlerde iyi haberler almak bize de çok iyi geliyor
maşallah canım nasılda güzel bir doğum hikayesi darısı burada bekleyen tüm arkadaşlarıma inşallah ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde böyle güzel haberler almak çok iyi geliyor. Maşallah bebeğinde güzel doğmuş bizim yerimize de öp kokla bir an önce toparlanırsınız inşallah
Kızlar yine benim bu saatte kaşık ve bel ağrım var. Vajinaya baskı var. Bir yarım saattir kesintisiz devam ediyor
canım ne yaptın ağrıların devam ediyor mu merak ettim seni tekrar yazmamışsın

Canım nasıl oldu devam ediyo mu

Gece uykusuzluk sersemliğiyle yanlış oludum herhalde. Zaten hiç kafa da kalmadı. Geçmiştir şimdiye umarım.

canım ne yaptın ağrıların devam ediyor mu merak ettim seni tekrar yazmamışsın

Sağolun kızlar şuan daha iyiyim. Yaklaşık 1 saat sürdü gece, sonra uyumuşum. Doğum sancıları genelde gece başlar diye tedirgin oldum

Maşallah canım kg olarak haftasına göre çok iyi doğmuş nasıl kilo aldirdin neler yedin gözün aydın bu arada bende bu aralar bekliyorum ama bebek 2 kg anca doktor küçük dedi

Senin adına çok sevindim. Benim ilk doğum normal, bunda bir terslik olursa sezeryan olursa diye beni cok korkutmuşlardı, sayende rahatladım. Rabbim bebişine güzel ömürler versin
Kızlar yine benim bu saatte kaşık ve bel ağrım var. Vajinaya baskı var. Bir yarım saattir kesintisiz devam ediyor
Senin de doğum yaklaşıyor canım.
Benim de vajinaya baskı ve ağırlık var. Sanki gelip oraya oturmuş gibi, özellikle wc de kalkamıyorum resmen

Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah

Canım doktor sana ne dedi yazdıysan görmedim sormayı da unutmuşum iyidir insallah bebis
Yok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani

Bu da kızımın son fotosu

Eklentiler

• IMG_20230206_161629.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 90
Oyyy masallah tontiş seni cok sevindim canım iyi ki de izne ayrılmışsın evde güzelce beslenir dinlenirsin

Bende bugün kan tahlilerimi falan verdim cnm sabahtan ama ayağa kalktigim an aşağı doğru sanki yer cekiyo resmen
Sağlıkla zamanında gelsin yavrucuğun canım inşalllaahh
Ben zaten normalde çok benli bir insanım. Oğluma hamileyken de benlenme olmuştu baya. Şimdi de baya küçüklü büyüklü et beni oldu baya.. Karnımda baya var. Geçen sefer boynumda bu kadar olmamıştı sanki. Ben de fark ettim küçük küçük boynum dolmuş. Normal diye biliyorum ben de.. ama sonra da kalıyor çoğu.
Çok geçmiş olsun Allah sizin ailenizin oradaki herkesin yardımcısı olsun inşallah

Canım çok merak ettim.. Eşinle de ayrı yerdeydiniz Çok şükür, iyi olmanıza çok sevindim Yaşadıklarınız çok kötü elbette. İnşallah yavrunuza da sağlıkla kavuşursunuz. Allah sizlere, sevdiklerinize, oradaki herkese yardım etsin inşallah İnşallah yaralarınız bir an önce sarılır
Allah hepinizin yardımcısı olsun Yaşananlar çok çok acıı.. Nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah bir an önce eski hayatınıza dönersiniz

Sağolun kızlar şuan daha iyiyim. Yaklaşık 1 saat sürdü gece, sonra uyumuşum. Doğum sancıları genelde gece başlar diye tedirgin oldum
Aynen geceyi seviyo bebisler bende gece baya rahatsız oldum alttan darbe çok yedim sağa yat sola yat her yerim ağrıdı. Çok normal şeyler yaşıyoruz bakalım sureclerimiz nasıl tamamlanacak

Ritmik değilse korkma canım doğuma yakın normalmiş. Ben de bugün hurmaya baslicam 36 yi doldurduk artık
Yaaa senin o güzel suratını yerim maşallahhh ay çok mutlu etti bu foto beni günler sonra hurmayı ben 38.hafta girişinde mi yesem diye düşündüm ama demek ki şimdi başlanılbilir 40a kadar gitsin istemiyorum allah kalbimi biliyo ya şöyle 38+5 falan harika olur ya

Oyy sabah şekeri niyetine yanaklara bak çok şükür bak herşey düzenle yoluna giriyor

Oyyy masallah tontiş seni cok sevindim canım iyi ki de izne ayrılmışsın evde güzelce beslenir dinlenirsin
Oyy sabah şekeri niyetine yanaklara bak çok şükür bak herşey düzenle yoluna giriyor
Sağolun kızlar inşallah hep güzel haberler alalım S syildizs canim burda tecrübeli anneler 36 dan sonra yemeye başla demişti ben de o yüzden başlıcam anca etki eder heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…